CVRTILA: “Hrvatska ne bi trebala biti meta"
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: CVRTILA: “Hrvatska ne bi trebala biti meta"
Ups!!! Don't tell, we won't ask...jastreb wrote:Kod nas su većina svećenika baš oni pravi narodni popi.Eva wrote:Znači kod vas su još uvijek svećenici straight? Ah, viš od one moje davne epizode u Poreču, a sad je tome već više od 20 leta, nisam imala udvarača iz svećenstva pa sam skorz lost.jastreb wrote:Kako gdje. Tu kod nas na Mediteranu,popovi su i dalje staromodni i ja nisam čuo niti za jedan slučaj da je neki svećenik sebi i drugima priznao da je to što je.Eva wrote:Samo tad su većinom bili hetero, a danas su skloniji homo pedofiliji. I oni su nazadovali
Iz čega proizlazi da mnogi muškarci često psuju sve svece ženama koje previše idu na ispovijed ili na večernje mise.
Ako si gledala filmove Federica Felinija,onda znaš o čemu pričam.
Ljubitelji su dobre kapljice i neumorni tješitelji udovica i grešnica.
I nitko im to i ne uzima za zlo. Stara deviza "ne diraj me-ne diram te".
Jednom sam se,još 1996. opio sa jednim svećenikom,ali to je d(r)uga priča...
Guest- Guest
Mogao si i ti u popove. Šteta što ne voliš da potegneš i da juriš za suknjama.jastreb wrote:Kod nas su većina svećenika baš oni pravi narodni popi.Eva wrote:Znači kod vas su još uvijek svećenici straight? Ah, viš od one moje davne epizode u Poreču, a sad je tome već više od 20 leta, nisam imala udvarača iz svećenstva pa sam skorz lost.jastreb wrote:Kako gdje. Tu kod nas na Mediteranu,popovi su i dalje staromodni i ja nisam čuo niti za jedan slučaj da je neki svećenik sebi i drugima priznao da je to što je.Eva wrote:Samo tad su većinom bili hetero, a danas su skloniji homo pedofiliji. I oni su nazadovali
Iz čega proizlazi da mnogi muškarci često psuju sve svece ženama koje previše idu na ispovijed ili na večernje mise.
Ti si se oblokavao s Kačavedom pa znaš iz prve ruke...dzango wrote:Mogao si i ti u popove. Šteta što ne voliš da potegneš i da juriš za suknjama.jastreb wrote:Kod nas su većina svećenika baš oni pravi narodni popi.Eva wrote:Znači kod vas su još uvijek svećenici straight? Ah, viš od one moje davne epizode u Poreču, a sad je tome već više od 20 leta, nisam imala udvarača iz svećenstva pa sam skorz lost.jastreb wrote:Kako gdje. Tu kod nas na Mediteranu,popovi su i dalje staromodni i ja nisam čuo niti za jedan slučaj da je neki svećenik sebi i drugima priznao da je to što je.Eva wrote:Samo tad su većinom bili hetero, a danas su skloniji homo pedofiliji. I oni su nazadovali
Guest- Guest
miješanje gena je bitno.maggie13 wrote:znamo, ono službeno..neslužbeno..veber wrote:meni nije bitno.maggie13 wrote:ma, 'ko više i zna od čega je sve 'izmiješan'..veber wrote:prebrojavanje krvnih zrnaca.
gluposti.
a znam povijest obitelji unazad ohoho.
moja djeca su moja. nije bitno da li sam im genski otac.
u biti to dođe kao razmjena sličica.
svi na kraju popune album.
2014-12-30
Osim kad je u pitanju Životinjsko carstvo.veber wrote:miješanje gena je bitno.maggie13 wrote:znamo, ono službeno..neslužbeno..veber wrote:meni nije bitno.maggie13 wrote:ma, 'ko više i zna od čega je sve 'izmiješan'..veber wrote:prebrojavanje krvnih zrnaca.
gluposti.
Obično fali jedna sličica.
Najčešće čudnovati kljunaš.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jeste. Pričao mi o tebi.ostap.phender wrote:Ti si se oblokavao s Kačavedom pa znaš iz prve ruke...dzango wrote:Mogao si i ti u popove. Šteta što ne voliš da potegneš i da juriš za suknjama.jastreb wrote:Kod nas su većina svećenika baš oni pravi narodni popi.Eva wrote:Znači kod vas su još uvijek svećenici straight? Ah, viš od one moje davne epizode u Poreču, a sad je tome već više od 20 leta, nisam imala udvarača iz svećenstva pa sam skorz lost.jastreb wrote:Kako gdje. Tu kod nas na Mediteranu,popovi su i dalje staromodni i ja nisam čuo niti za jedan slučaj da je neki svećenik sebi i drugima priznao da je to što je.Eva wrote:Samo tad su većinom bili hetero, a danas su skloniji homo pedofiliji. I oni su nazadovali
Od tih srpskih popova najsimpatičniji mi je srbijanski uznik Peranović.dzango wrote:Jeste. Pričao mi o tebi.ostap.phender wrote:Ti si se oblokavao s Kačavedom pa znaš iz prve ruke...dzango wrote:Mogao si i ti u popove. Šteta što ne voliš da potegneš i da juriš za suknjama.jastreb wrote:Kod nas su većina svećenika baš oni pravi narodni popi.Eva wrote:Znači kod vas su još uvijek svećenici straight? Ah, viš od one moje davne epizode u Poreču, a sad je tome već više od 20 leta, nisam imala udvarača iz svećenstva pa sam skorz lost.jastreb wrote:Kako gdje. Tu kod nas na Mediteranu,popovi su i dalje staromodni i ja nisam čuo niti za jedan slučaj da je neki svećenik sebi i drugima priznao da je to što je.Eva wrote:Samo tad su većinom bili hetero, a danas su skloniji homo pedofiliji. I oni su nazadovali
Čovjek koji nevino optužen trune u srbijanskim kazamatima.
2014-04-22
http://www.jutarnji.hr/kako-sam-od-oficira-jna-postao-katolicki-svecenik-u-beogradu/277900/
2014-04-12
ja uvijek popunio albume.jastreb wrote:
Osim kad je u pitanju Životinjsko carstvo.
i frendovima dao sličke kada im falilo.
2014-12-30
Meni uvek zafale Ibro, Ćamil...veber wrote:miješanje gena je bitno.maggie13 wrote:znamo, ono službeno..neslužbeno..veber wrote:meni nije bitno.maggie13 wrote:ma, 'ko više i zna od čega je sve 'izmiješan'..veber wrote:prebrojavanje krvnih zrnaca.
gluposti.
ja skupljam samo životinjsko carstvo.
nisam nikad dobio medvjedicu.
sve neke gazele, srne, zečice...
nisam nikad dobio medvjedicu.
sve neke gazele, srne, zečice...
2014-12-30
Ooooo,koje sam ja albume sve imao. Najviše sam volio Zagora,Fudbalere i timove, Mexico 86,Euro 88,veber wrote:ja uvijek popunio albume.jastreb wrote:
Kad sam bio manji imao sam i Brus Lija,Mapet Šou,Ljubav je (Love is), Živ.carstvo i Borilačke veštine.
2014-04-22
A Otpisani i Španija 82?jastreb wrote:Ooooo,koje sam ja albume sve imao. Najviše sam volio Zagora,Fudbalere i timove, Mexico 86,Euro 88,veber wrote:ja uvijek popunio albume.jastreb wrote:
Kad sam bio manji imao sam i Brus Lija,Mapet Šou,Ljubav je (Love is), Živ.carstvo i Borilačke veštine.
Pa i popvluk ima pravo da sanja i snatri. Al' lijepo od tebe priznaš da ste bili intimni..., ti i Kačaveda..., na intimnom planu :Pdzango wrote:Jeste. Pričao mi o tebi.ostap.phender wrote:Ti si se oblokavao s Kačavedom pa znaš iz prve ruke...dzango wrote:Mogao si i ti u popove. Šteta što ne voliš da potegneš i da juriš za suknjama.jastreb wrote:Kod nas su većina svećenika baš oni pravi narodni popi.Eva wrote:Znači kod vas su još uvijek svećenici straight? Ah, viš od one moje davne epizode u Poreču, a sad je tome već više od 20 leta, nisam imala udvarača iz svećenstva pa sam skorz lost.jastreb wrote:Kako gdje. Tu kod nas na Mediteranu,popovi su i dalje staromodni i ja nisam čuo niti za jedan slučaj da je neki svećenik sebi i drugima priznao da je to što je.Eva wrote:Samo tad su većinom bili hetero, a danas su skloniji homo pedofiliji. I oni su nazadovali
Last edited by ostap.phender on 13/1/2016, 13:57; edited 1 time in total
Guest- Guest
Španija 82 da. Otpisani ne. imao sam Partizansku eskadrilu.
2014-04-22
Robot Adrija i naravno Životinjsko carstvo.jastreb wrote:Španija 82 da. Otpisani ne. imao sam Partizansku eskadrilu.
Guest- Guest
Meni je rekao da si ga molio i da te je odradio preko kurca. Ne znam zašto se sad femkaš. Meni je rekao u kafani za stolom, dok smo pili pa ne znam odakle te tvoje vlažne insinuacije.ostap.phender wrote:Pa i popvluk ima pravo da sanja i snatri. Al' lijepo od tebe priznaš da ste bili intimni..., na intimnom planu :Pdzango wrote:Jeste. Pričao mi o tebi.ostap.phender wrote:Ti si se oblokavao s Kačavedom pa znaš iz prve ruke...dzango wrote:Mogao si i ti u popove. Šteta što ne voliš da potegneš i da juriš za suknjama.jastreb wrote:Kod nas su većina svećenika baš oni pravi narodni popi.Eva wrote:Znači kod vas su još uvijek svećenici straight? Ah, viš od one moje davne epizode u Poreču, a sad je tome već više od 20 leta, nisam imala udvarača iz svećenstva pa sam skorz lost.jastreb wrote:Kako gdje. Tu kod nas na Mediteranu,popovi su i dalje staromodni i ja nisam čuo niti za jedan slučaj da je neki svećenik sebi i drugima priznao da je to što je.Eva wrote:Samo tad su većinom bili hetero, a danas su skloniji homo pedofiliji. I oni su nazadovali
Mene vidio na telki pa mi pokušao slati porukice, ali o tebi su i bećarci ispjevani:dzango wrote:Meni je rekao da si ga molio i da te je odradio preko kurca. Ne znam zašto se sad femkaš. Meni je rekao u kafani za stolom, dok smo pili pa ne znam odakle te tvoje vlažne insinuacije.ostap.phender wrote:Pa i popvluk ima pravo da sanja i snatri. Al' lijepo od tebe priznaš da ste bili intimni..., na intimnom planu :Pdzango wrote:Jeste. Pričao mi o tebi.ostap.phender wrote:Ti si se oblokavao s Kačavedom pa znaš iz prve ruke...dzango wrote:Mogao si i ti u popove. Šteta što ne voliš da potegneš i da juriš za suknjama.jastreb wrote:Kod nas su većina svećenika baš oni pravi narodni popi.Eva wrote:Znači kod vas su još uvijek svećenici straight? Ah, viš od one moje davne epizode u Poreču, a sad je tome već više od 20 leta, nisam imala udvarača iz svećenstva pa sam skorz lost.jastreb wrote:Kako gdje. Tu kod nas na Mediteranu,popovi su i dalje staromodni i ja nisam čuo niti za jedan slučaj da je neki svećenik sebi i drugima priznao da je to što je.Eva wrote:Samo tad su većinom bili hetero, a danas su skloniji homo pedofiliji. I oni su nazadovali
Na Kraj sela čađava mehana,
Kačaveda u njoj Džanga kara.
Malo kara, malo Džango puši,
Popina mu sperma mila duši..
Guest- Guest
jel se to opet nazire neki sukob između "hrvatskih" komija i srbijanskih "antifašista"... nazire se očito, al što preko sveštenijeh leđa... pobogu...;))
2015-08-08
Počeo si kao Vuk Karadžić. Samo što ti sakupljaš samo gay narodnu poeziju. Valjda u skladu sa vlastitim opredeljenjem.ostap.phender wrote:Mene vidio na telki pa mi pokušao slati porukice, ali o tebi su i bećarci ispjevani:dzango wrote:Meni je rekao da si ga molio i da te je odradio preko kurca. Ne znam zašto se sad femkaš. Meni je rekao u kafani za stolom, dok smo pili pa ne znam odakle te tvoje vlažne insinuacije.ostap.phender wrote:Pa i popvluk ima pravo da sanja i snatri. Al' lijepo od tebe priznaš da ste bili intimni..., na intimnom planu :Pdzango wrote:Jeste. Pričao mi o tebi.ostap.phender wrote:Ti si se oblokavao s Kačavedom pa znaš iz prve ruke...dzango wrote:Mogao si i ti u popove. Šteta što ne voliš da potegneš i da juriš za suknjama.jastreb wrote:Kod nas su većina svećenika baš oni pravi narodni popi.Eva wrote:Znači kod vas su još uvijek svećenici straight? Ah, viš od one moje davne epizode u Poreču, a sad je tome već više od 20 leta, nisam imala udvarača iz svećenstva pa sam skorz lost.jastreb wrote:Kako gdje. Tu kod nas na Mediteranu,popovi su i dalje staromodni i ja nisam čuo niti za jedan slučaj da je neki svećenik sebi i drugima priznao da je to što je.Eva wrote:Samo tad su većinom bili hetero, a danas su skloniji homo pedofiliji. I oni su nazadovali
Na Kraj sela čađava mehana,
Kačaveda u njoj Džanga kara.
Malo kara, malo Džango puši,
Popina mu sperma mila duši..
Nama su ti komunci i vi isto.michaellcmacha wrote:jel se to opet nazire neki sukob između "hrvatskih" komija i srbijanskih "antifašista"... nazire se očito, al što preko sveštenijeh leđa... pobogu...;))
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Premijer opleo po predsjednici: Na Dan neovisnosti trebala je biti u Hrvatskoj, a Ina i MOL važniji su od vlaka
» Bulj:Hrvatska bi trebala prva priznati Kataloniju
» Ministrica odbrane: Njemačka bi trebala biti spremna za vodeću vojnu ulogu u Evropi
» Prigovaramo našima na mjerama a što tek reći za Švedsku koja bi trebala biti primjer uređenosti
» Milanović: RS je trebala biti vojno uništena, a Dodik i Putin su ljudi koji šire etničku mržnju
» Bulj:Hrvatska bi trebala prva priznati Kataloniju
» Ministrica odbrane: Njemačka bi trebala biti spremna za vodeću vojnu ulogu u Evropi
» Prigovaramo našima na mjerama a što tek reći za Švedsku koja bi trebala biti primjer uređenosti
» Milanović: RS je trebala biti vojno uništena, a Dodik i Putin su ljudi koji šire etničku mržnju
Page 6 of 7