CVRTILA: “Hrvatska ne bi trebala biti meta"
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
CVRTILA: “Hrvatska ne bi trebala biti meta"
http://net.hr/danas/hrvatska/cvrtila-hrvatska-ne-bi-trebala-biti-meta-predvida-se-da-bi-napadi-u-europi-bili-sinkronizirani/
A-ha, u kondicionalu dakle. To mu je sigurno Achmed u povjerenju prišapnuo ...
A-ha, u kondicionalu dakle. To mu je sigurno Achmed u povjerenju prišapnuo ...
Guest- Guest
Re: CVRTILA: “Hrvatska ne bi trebala biti meta"
Ne bih trebala ni ja jest coksu,pa jedem..:D
2014-04-12
Pa čokolada je zdrava, u umjerenim količinama...maggie13 wrote:Ne bih trebala ni ja jest coksu,pa jedem..:D
Guest- Guest
samo sto preferiram mlijecnu s punjenjem tartufa,mjesto tamne..B-)ostap.phender wrote:Pa čokolada je zdrava, u umjerenim količinama...maggie13 wrote:Ne bih trebala ni ja jest coksu,pa jedem..:D
2014-04-12
A jadna, teško ti je, baš te žalim :Pmaggie13 wrote:samo sto preferiram mlijecnu s punjenjem tartufa,mjesto tamne..B-)ostap.phender wrote:Pa čokolada je zdrava, u umjerenim količinama...maggie13 wrote:Ne bih trebala ni ja jest coksu,pa jedem..:D
Guest- Guest
prevelika je patnja moja..hvala sto suosjecas..8-)ostap.phender wrote:A jadna, teško ti je, baš te žalim :Pmaggie13 wrote:samo sto preferiram mlijecnu s punjenjem tartufa,mjesto tamne..B-)ostap.phender wrote:Pa čokolada je zdrava, u umjerenim količinama...maggie13 wrote:Ne bih trebala ni ja jest coksu,pa jedem..:D
Nego,u svezi teme,tko kaze da nece sutra samoubojica odletjet u zrak na Stradunu ili na Rivi..
2014-04-12
Multa tuli, veliš?maggie13 wrote:prevelika je patnja moja..hvala sto suosjecas..8-)ostap.phender wrote:A jadna, teško ti je, baš te žalim :Pmaggie13 wrote:samo sto preferiram mlijecnu s punjenjem tartufa,mjesto tamne..B-)ostap.phender wrote:Pa čokolada je zdrava, u umjerenim količinama...maggie13 wrote:Ne bih trebala ni ja jest coksu,pa jedem..:D
Nego,u svezi teme,tko kaze da nece sutra samoubojica odletjet u zrak na Stradunu ili na Rivi..
U svezi teme, nekako mi se čini da bi im Dubrovnik bio prvi na pameti. A što se tiče Cvrtilove izjave, propustio je valjda primjetiti da su se prije par dana zaprijetili Balkanu.
Guest- Guest
Znači bit će, Cvrtila je dobar jedino da bi se formiralo suprotno mišljenje od njegovog
Kermit-
2014-04-17
Cvrtila priziva vraga...asilovski wrote:Znači bit će, Cvrtila je dobar jedino da bi se formiralo suprotno mišljenje od njegovog
Guest- Guest
On je tulavac, a naše sve vlade ne da su prizivale vraga nego im davale tone i tone oružjaostap.phender wrote:Cvrtila priziva vraga...asilovski wrote:Znači bit će, Cvrtila je dobar jedino da bi se formiralo suprotno mišljenje od njegovog
Kermit-
2014-04-17
strasna patnja,da :Dostap.phender wrote:Multa tuli, veliš?maggie13 wrote:prevelika je patnja moja..hvala sto suosjecas..8-)ostap.phender wrote:A jadna, teško ti je, baš te žalim :Pmaggie13 wrote:samo sto preferiram mlijecnu s punjenjem tartufa,mjesto tamne..B-)ostap.phender wrote:Pa čokolada je zdrava, u umjerenim količinama...maggie13 wrote:Ne bih trebala ni ja jest coksu,pa jedem..:D
U svezi teme, nekako mi se čini da bi im Dubrovnik bio prvi na pameti. A što se tiče Cvrtilove izjave, propustio je valjda primjetiti da su se prije par dana zaprijetili Balkanu.
U Dubrovniku bi najbolje poentirali,to svakako..nasi se prave da ne cuju prijetnje..svaki dan plijene crne zastave u BiH..
2014-04-12
DU da ili Makarska, onda bi im Srbi i Bošnje bili mili gosti, pekli bi se čevapi a dragačevci bi svirali na Peristilu svako večeostap.phender wrote:Multa tuli, veliš?maggie13 wrote:prevelika je patnja moja..hvala sto suosjecas..8-)ostap.phender wrote:A jadna, teško ti je, baš te žalim :Pmaggie13 wrote:samo sto preferiram mlijecnu s punjenjem tartufa,mjesto tamne..B-)ostap.phender wrote:Pa čokolada je zdrava, u umjerenim količinama...maggie13 wrote:Ne bih trebala ni ja jest coksu,pa jedem..:D
Kermit-
2014-04-17
Dobro, ako se unaprijed predamo i predjemo na islam mozda nas postede.
dijagram-
2015-08-09
Ih, ko da bi to vama bio problem... :)dijagram wrote:Dobro, ako se unaprijed predamo i predjemo na islam mozda nas postede.
Pa ja ba..bilo prije 500 godina u bosni...skonto si napokon cicaStanojko wrote:Ih, ko da bi to vama bio problem... :)dijagram wrote:Dobro, ako se unaprijed predamo i predjemo na islam mozda nas postede.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vaši bi se doduše verovatno zajebali pa bi prešli u u šiite. Onda bi vas bembali najgrđe. Držite se bolje katolicizma ili se vratite u pravoslavlje. Šta zna Karamarko šta su šiiti a šta suniti.dijagram wrote:Dobro, ako se unaprijed predamo i predjemo na islam mozda nas postede.
Vjerojatno Hrvatska za sada i nije glavna meta ali takve stvari se mogu promijeniti za tren.
vili40-
2015-08-02
Kako se mi mozemo nekom vratit tko je nastao od nasdzango wrote:Vaši bi se doduše verovatno zajebali pa bi prešli u u šiite. Onda bi vas bembali najgrđe. Držite se bolje katolicizma ili se vratite u pravoslavlje. Šta zna Karamarko šta su šiiti a šta suniti.dijagram wrote:Dobro, ako se unaprijed predamo i predjemo na islam mozda nas postede.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kusturica hrvat? Ne,hvala :DStanojko wrote:Ih, ko da bi to vama bio problem... :)dijagram wrote:Dobro, ako se unaprijed predamo i predjemo na islam mozda nas postede.
2014-04-12
Samo se vratite iz krivoslavlja i rešen problem. Nećete više imati ni crvenog Papu.vuksadinare wrote:Kako se mi mozemo nekom vratit tko je nastao od nasdzango wrote:Vaši bi se doduše verovatno zajebali pa bi prešli u u šiite. Onda bi vas bembali najgrđe. Držite se bolje katolicizma ili se vratite u pravoslavlje. Šta zna Karamarko šta su šiiti a šta suniti.dijagram wrote:Dobro, ako se unaprijed predamo i predjemo na islam mozda nas postede.
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Premijer opleo po predsjednici: Na Dan neovisnosti trebala je biti u Hrvatskoj, a Ina i MOL važniji su od vlaka
» Bulj:Hrvatska bi trebala prva priznati Kataloniju
» Ministrica odbrane: Njemačka bi trebala biti spremna za vodeću vojnu ulogu u Evropi
» Prigovaramo našima na mjerama a što tek reći za Švedsku koja bi trebala biti primjer uređenosti
» Milanović: RS je trebala biti vojno uništena, a Dodik i Putin su ljudi koji šire etničku mržnju
» Bulj:Hrvatska bi trebala prva priznati Kataloniju
» Ministrica odbrane: Njemačka bi trebala biti spremna za vodeću vojnu ulogu u Evropi
» Prigovaramo našima na mjerama a što tek reći za Švedsku koja bi trebala biti primjer uređenosti
» Milanović: RS je trebala biti vojno uništena, a Dodik i Putin su ljudi koji šire etničku mržnju
Page 1 of 7