Bijeli južnoafrikanci se žele vratiti u Evropu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Bijeli južnoafrikanci se žele vratiti u Evropu
je ako hoćeš postati alkoholičar i imati problema sa komšijma, isto sranje su i Vladislavci, Šodolovci, Hrastinkofein wrote:Podaci o kući
[th]Županija:[/th] Osječko-baranjska [th]Grad/Općina:[/th] Vladislavci [th]Naselje:[/th] Dopsin [th]Tip kuće:[/th] samostojeća [th]Broj etaža:[/th] prizemnica [th]Broj soba:[/th] 2 [th]Podrum:[/th] Ne [th]Stambena površina:[/th] 48,00 [th]Broj parkirnih mjesta:[/th] 1 [th]Novogradnja:[/th] Ne Opširnije:
Prodajemo manju dvosobnu kuću prizemnicu s kolnim ulazom površine 48 m2 koja se nalazi u glavnoj ulici mjesta Dopsin.
Cijena: 11000 eura.
Dopsin, prilika.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Moram priznati da sam i ja slično pomislio kada sam vidio temu. A nije zgorega spomenuti prekrasnu Liku, pa otoke... Osim toga sad kada Arapi budu preplavili Njemačku mogli bi i Nijemce privući na ove prostore.Neoliberalni portugalac wrote:Da je RH pametna mogla bi ih zvati u RH.
Općenito sam protiv državne regulacije, ali gle ove situacije.. Doslovno kuće po slavoniji se prodaju za 5-10 000€. Doslovno možeš ponuditi bijeloj obitelji iz JARa naseljavanje toga, pa čak i besplatno država može otkupiti recimo 1000 kuća, 10 000€, to je investicija niti mizernih 10milijuna€, i ponuditi za 1000JAR farmerskih bijelih obitelji+ papire.
Samo neka dodju, žive, i rade, i imaju papire. Možeš tako dobiti za 10milijuna €, 4000 europskog stanovništva po slavoniji . i to ekipe koja radi na zemlji i u kapitalističkom okruženju. preporod.
Ma ono, bježe i svi se prave ludi, ko u nas za poslom što se bježi.asilovski wrote:Zuma da, optužen je za silovanje jedno 5-6 puta jebaje one debele crnkinje ko zec za vaskrs katolički, ono jebe ne vadiRiplex wrote:Prijatelj mi je iz JAR, studira medicinu u Zg, kaže da je dole luda kuća. Predsjednik nema dvi osnovne, ne zna ni čitati. Propast totalna
Evo sad došo još jedan u Zg iz JAR. Cila ekipa im po EU i Australiji
Ima i za 10, ali ... :)asilovski wrote:ma imaš u Dardi za 15, pa neš u centru Osijeka ili na Jugu II kao povijesno rezidencijalnoj četvrtidijagram wrote:Nigdjeabraham wrote:Gdje se to u Slavoniji moze kupiti kuca, da je pristjna tj useljiva, za 10 000 eura???
moze stracara s okucnicom i malo zemlje u udaljenim selendrama
Guest- Guest
evo ti za 10 000 eura plus da ti središ stolariju i interijer, sve zajedno uvrh glave još 10 000... imaš uz nju još 4500 kvadrata, nije na glavnoj cesti. prilazni asfaltirani put 500 metara...abraham wrote:Gdje se to u Slavoniji moze kupiti kuca, da je pristjna tj useljiva, za 10 000 eura???
ono HOS na zidu zanemari... cijena je prihvatljiva, s tim da nije konačna, to ide za 7 i pol bez greške...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
uglavnom ako imaš keša 25 somova moš za 10 uzet šta oš, i gdje oš, a za ostatak sredit da je milina... evo ovo ide za 12 000 samo daj keš i riješeno... a za 13 ćeš uredit
360 kvadrata plus 700 i kusur okućnice i ral zemlje 100 metara dalje od kuće...
360 kvadrata plus 700 i kusur okućnice i ral zemlje 100 metara dalje od kuće...
2015-08-08
a dokumentacija ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
sve uredno, plus da se i izvuć neka lova od države u svojstvu potpore za naseljavanje na područje od posebne državne skrbi... kako tko, ja ne mogu ni božićnicu od 100 kuna dobiti... ;)
2015-08-08
u ovu ne moraš ništa ulagati, osim po svojoj volji unutra, ali je useljiva odmah, a ide za 15 000...120 kvadrata i 3000 kvadrata okućnice...
2015-08-08
lijepo zvuci dok drzava ne bi krenula u otkup organiziranoprovocator wrote:Moram priznati da sam i ja slično pomislio kada sam vidio temu. A nije zgorega spomenuti prekrasnu Liku, pa otoke... Osim toga sad kada Arapi budu preplavili Njemačku mogli bi i Nijemce privući na ove prostore.Neoliberalni portugalac wrote:Da je RH pametna mogla bi ih zvati u RH.
Općenito sam protiv državne regulacije, ali gle ove situacije.. Doslovno kuće po slavoniji se prodaju za 5-10 000€. Doslovno možeš ponuditi bijeloj obitelji iz JARa naseljavanje toga, pa čak i besplatno država može otkupiti recimo 1000 kuća, 10 000€, to je investicija niti mizernih 10milijuna€, i ponuditi za 1000JAR farmerskih bijelih obitelji+ papire.
Samo neka dodju, žive, i rade, i imaju papire. Možeš tako dobiti za 10milijuna €, 4000 europskog stanovništva po slavoniji . i to ekipe koja radi na zemlji i u kapitalističkom okruženju. preporod.
odmah bi te kuce skocile na min. 50 000€/kom.
HR je ovo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bečki nadbiskup: Muslimani žele osvojiti Evropu
» Albanci se množe i asimiluju, žele ceo Balkan pa Evropu"
» BIH NA MUKAMA: Udovice ISIL-ovaca žele se vratiti
» Sigmar Gabriel usporedio AfD s nacistima: Žele vratiti njemačko društvo u 60-te
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Albanci se množe i asimiluju, žele ceo Balkan pa Evropu"
» BIH NA MUKAMA: Udovice ISIL-ovaca žele se vratiti
» Sigmar Gabriel usporedio AfD s nacistima: Žele vratiti njemačko društvo u 60-te
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
Page 3 of 3