Albanci se množe i asimiluju, žele ceo Balkan pa Evropu"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Albanci se množe i asimiluju, žele ceo Balkan pa Evropu"
Čim se bude slomila kičma američkom imperijalizmu, survaće se kao zgrada od kartona i država Kosovo, rekao je za Sputnjikakademik Kaplan Burović.
Albanolog kaže da ono što su učinili na Kosmetu, Albanci se spremaju da učine i u Makedoniji, Crnoj Gori i Grčkoj.
"Oni se enormno množe, pa i milom i silom asimiluju druge. Oni tvrde da su autohtoni, genealoški sledbenici Ilira, pa i Pelazga. Bazirajući se na tome, smatraju (za sada) da je njihov sav Balkan. A sutra kad bi to uspeli da ostvare pretendovali bi i na celu Evropu. Svetski naučnici, najveći poznati albanolozi, pre više od jednog veka dokumentima, činjenicama i strogo naučnim argumentima dokazali su da Albanci nisu ni autohton narod, niti imaju i najmanju genealošku vezu sa Ilirima, ponajmanje sa Pelazgima", naveo je Burović.
On ističe da je "država Kosovo" stvorena na srpskoj osvedočenoj i vekovnoj teritoriji, što znači da je bez temelja.
"Drugo, što je možda i važnije, ona nije albanska država, iako je Albanci tretiraju kao takvu, jer im se takva sviđa, pa bi je takvu i hteli. Koliko ja znam, u dokumentima o osnivanju države Kosovo piše da je to multietnička tvorevina. Sledstveno, ona je koliko albanska toliko i srpska, pa i crnogorska, i turska, i vlaška, i romska. Zakonski su sve ove nacionalnosti ravnopravne. Praktično — nisu. Ja sam svojevremeno istakao da su Albanci uzurpirali vlast ove države i ne da je tretiraju kao samo svoju, već je tretiraju i kao pokrajinu Albanije. Kosovo ima i svoju posebnu zastavu. Ja sam ovih dana prešao Kosmet uzduž i popreko i svojim očima video da se ta zastava retko gde viđa. Umesto nje, svuda se vijore albanske zastave, dok se srpska nigde ne vidi. Štaviše, na graničnom prelazu iz Kosova u Makedoniju, u Kačaničkoj klisuri, vijori se samo albanska zastava", dodaje Burović.
Prema njegovim rečima, albanska kultura, pa i istorija je jako oskudna i u samoj Albaniji, a kamoli na Kosmetu gde nemaju nikakvih ni kulturnih ni istorijskih spomenika.
Albanolog kaže da ono što su učinili na Kosmetu, Albanci se spremaju da učine i u Makedoniji, Crnoj Gori i Grčkoj.
"Oni se enormno množe, pa i milom i silom asimiluju druge. Oni tvrde da su autohtoni, genealoški sledbenici Ilira, pa i Pelazga. Bazirajući se na tome, smatraju (za sada) da je njihov sav Balkan. A sutra kad bi to uspeli da ostvare pretendovali bi i na celu Evropu. Svetski naučnici, najveći poznati albanolozi, pre više od jednog veka dokumentima, činjenicama i strogo naučnim argumentima dokazali su da Albanci nisu ni autohton narod, niti imaju i najmanju genealošku vezu sa Ilirima, ponajmanje sa Pelazgima", naveo je Burović.
On ističe da je "država Kosovo" stvorena na srpskoj osvedočenoj i vekovnoj teritoriji, što znači da je bez temelja.
"Drugo, što je možda i važnije, ona nije albanska država, iako je Albanci tretiraju kao takvu, jer im se takva sviđa, pa bi je takvu i hteli. Koliko ja znam, u dokumentima o osnivanju države Kosovo piše da je to multietnička tvorevina. Sledstveno, ona je koliko albanska toliko i srpska, pa i crnogorska, i turska, i vlaška, i romska. Zakonski su sve ove nacionalnosti ravnopravne. Praktično — nisu. Ja sam svojevremeno istakao da su Albanci uzurpirali vlast ove države i ne da je tretiraju kao samo svoju, već je tretiraju i kao pokrajinu Albanije. Kosovo ima i svoju posebnu zastavu. Ja sam ovih dana prešao Kosmet uzduž i popreko i svojim očima video da se ta zastava retko gde viđa. Umesto nje, svuda se vijore albanske zastave, dok se srpska nigde ne vidi. Štaviše, na graničnom prelazu iz Kosova u Makedoniju, u Kačaničkoj klisuri, vijori se samo albanska zastava", dodaje Burović.
Prema njegovim rečima, albanska kultura, pa i istorija je jako oskudna i u samoj Albaniji, a kamoli na Kosmetu gde nemaju nikakvih ni kulturnih ni istorijskih spomenika.
Serbinho-3- Posts : 27650
2014-08-25
Re: Albanci se množe i asimiluju, žele ceo Balkan pa Evropu"
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=03&dd=05&nav_category=12&nav_id=1236817
2014-08-25
Jebi te se, sto ste isli otimati od Hrvatske i BiH teritorije umjesto da rejsavate problem na Kosovo..sto ste posijali to sad i zanjete...
2016-11-17
Ovaj kao da je od mene prepisivao. Ja ovdje godinama upozoravam na albanizaciju hrvatske obale i otočadi,ali me malo tko ozbiljno shvaća.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
....koja prpa od sipaca...ono ko da su vanzemaljci...jebo ja takve 'junake'
vuksadinare- Posts : 100233
2015-09-08
nek se nasi prce vise pa to nece biti potrebnojastreb wrote:Ovaj kao da je od mene prepisivao. Ja ovdje godinama upozoravam na albanizaciju hrvatske obale i otočadi,ali me malo tko ozbiljno shvaća.
vuksadinare- Posts : 100233
2015-09-08
govinda wrote:Jebi te se, sto ste isli otimati od Hrvatske i BiH teritorije umjesto da rejsavate problem na Kosovo..sto ste posijali to sad i zanjete...
Guest- Guest
Kosovo do Jupitera.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
govinda wrote:Jebi te se, sto ste isli otimati od Hrvatske i BiH teritorije umjesto da rejsavate problem na Kosovo..sto ste posijali to sad i zanjete...
U Hrvatskoj su sijali vjetar. Bihać i narod oko njega je ta žetva spasila priča se..... Za Kosovo su Srbi pokazali tkz. "manji stepen interesovanja", pa su tu gdje jesu.
Guest- Guest
2014-08-25
Ko ih jebe kad su glupi...kofein wrote:govinda wrote:Jebi te se, sto ste isli otimati od Hrvatske i BiH teritorije umjesto da rejsavate problem na Kosovo..sto ste posijali to sad i zanjete...
U Hrvatskoj su sijali vjetar. Bihać i narod oko njega je ta žetva spasila priča se..... Za Kosovo su Srbi pokazali tkz. "manji stepen interesovanja", pa su tu gdje jesu.
2016-11-17
max123- Posts : 2853
2015-10-28
neće se albanci širiti na sve strane... njihov prostor je kosovo i jugozapad srbije, sjever crne gore, zapad makedonije i sjever grčke i to će oni s vremenom zasigurno zauzeti i na tom prostoru stvoriti jedinstvenu državu... kod nas će pak uvijek biti disciplinirana manjina...
2015-08-08
jea..koja vam potiho fila Mlađ drogama,siluje ih,da bi mogli nastavili uzimati droge,jerbo nemaju cim drugim trgovati osim svojim tjelima,preziru vas kao i srbe,no ipak se vama smijese,jerbo negdje moraju obitavati..michaellcmacha wrote:neće se albanci širiti na sve strane... njihov prostor je kosovo i jugozapad srbije, sjever crne gore, zapad makedonije i sjever grčke i to će oni s vremenom zasigurno zauzeti i na tom prostoru stvoriti jedinstvenu državu... kod nas će pak uvijek biti disciplinirana manjina...
braća Rusiti bi ti se slatko nasmijali,gledea tvog povjerenja u njih.. .Pitajih za Kristinu..
Guest- Guest
a taman to, otvara ovdje temu i očekuje kao neku "podršku iz Hrvatske".govinda wrote:Jebi te se, sto ste isli otimati od Hrvatske i BiH teritorije umjesto da rejsavate problem na Kosovo..sto ste posijali to sad i zanjete...
Još najbolje da žica u Sarajevu podršku.
Možda da nisu išli tenkovima na Vukovar, Osijek, Srebrenicu, Sarajevo, onda bi možda i dobili podršku..
ovako išli na zapad ratovati "dobili u jaketu" a popušili kasnije Kosovu u dvorištu
Guest- Guest
A nije ni vratio Šarengradsku adu.Pinochet wrote:a taman to, otvara ovdje temu i očekuje kao neku "podršku iz Hrvatske".govinda wrote:Jebi te se, sto ste isli otimati od Hrvatske i BiH teritorije umjesto da rejsavate problem na Kosovo..sto ste posijali to sad i zanjete...
Možda da nisu išli tenkovima na Vukovar, Osijek, Srebrenicu, Sarajevo, onda bi možda i dobili podršku..
ovako išli na zapad ratovati "dobili u jaketu" a popušili kasnije Kosovu u dvorištu
2014-04-11
Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je danas da će se veoma brzo u skupštinskoj proceduri naći izmene i dopune zakona o bezbednosnim snagama Kosova, kako bi se one transformisale u Vojsku Kosova, piše prištinski Zeri.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:653285-Taci-najavljuje-akcije-za-osnivanje-vojske
Krecu na Beograd.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:653285-Taci-najavljuje-akcije-za-osnivanje-vojske
Krecu na Beograd.
2014-04-11
Pa da su Slobo i JNA generali bili pametni pa prihvatili nezavisnost ostalih republika u njihovim granicama u nekom sukobu sa Albancima na Kosovu bi sigurno imali podrsku Evrope (ili makar nemijesanje od strane Evrope) i podrsku Crne Gore, Makedonije i Grcke...mozda i Bugarske zbog Makedonaca...ovako pusiona...Pinochet wrote:a taman to, otvara ovdje temu i očekuje kao neku "podršku iz Hrvatske".govinda wrote:Jebi te se, sto ste isli otimati od Hrvatske i BiH teritorije umjesto da rejsavate problem na Kosovo..sto ste posijali to sad i zanjete...
2016-11-17
ništa od onog što sam napisao nije niti ima veze s tvojim upisom... oni dilaju i po njemačkoj i nizozemskoj, ali i po svim drugim eu zemljama... da također su i plaćeni kileri, mada mogu odrađivati i za džabe ili ako se zbog neke ranije usluge osjećaju dužnima... u svakom slučaju vrlo će rijetko praviti incidente u hrvatskoj i kako rekoh disciplinirana su manjina... e sad što su tebe negdje očepili, moguće u njemačkoj isterali iz busa pa je manager morao pješice koji km odhodati... jbga nemoj se kurčit gdje ti nije za kurčit se... ;)... ja ih osobno baš i ne volim, što nije ni potrebno, ali s obzirom da su neprijatelji mojih neprijatelja samim tim su moji prijatelji... a i meni osobno su u jednoj, može se reći značajnoj mjeri pripomogli kad sam napuštao Peć... istina i Bog za pare, ali jbg ne zamjeram im, da sam imao više platio bih i više, jer se sam ne bih živ izvukao...pismejker wrote:jea..koja vam potiho fila Mlađ drogama,siluje ih,da bi mogli nastavili uzimati droge,jerbo nemaju cim drugim trgovati osim svojim tjelima,preziru vas kao i srbe,no ipak se vama smijese,jerbo negdje moraju obitavati..michaellcmacha wrote:neće se albanci širiti na sve strane... njihov prostor je kosovo i jugozapad srbije, sjever crne gore, zapad makedonije i sjever grčke i to će oni s vremenom zasigurno zauzeti i na tom prostoru stvoriti jedinstvenu državu... kod nas će pak uvijek biti disciplinirana manjina...
braća Rusiti bi ti se slatko nasmijali,gledea tvog povjerenja u njih.. .Pitajih za Kristinu..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hteli su Zapadnu Evropu – dobiće Zapadni Balkan
» Bijeli južnoafrikanci se žele vratiti u Evropu
» Bečki nadbiskup: Muslimani žele osvojiti Evropu
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» Bijeli južnoafrikanci se žele vratiti u Evropu
» Bečki nadbiskup: Muslimani žele osvojiti Evropu
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
Page 1 of 2