ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Albanci se množe i asimiluju, žele ceo Balkan pa Evropu"

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Albanci se množe i asimiluju, žele ceo Balkan pa Evropu" Empty Albanci se množe i asimiluju, žele ceo Balkan pa Evropu"

Post by Serbinho-3 Sun 5 Mar - 17:43

Čim se bude slomila kičma američkom imperijalizmu, survaće se kao zgrada od kartona i država Kosovo, rekao je za Sputnjikakademik Kaplan Burović.

Albanci se množe i asimiluju, žele ceo Balkan pa Evropu" Imagejpeg

Albanolog kaže da ono što su učinili na Kosmetu, Albanci se spremaju da učine i u Makedoniji, Crnoj Gori i Grčkoj. 
"Oni se enormno množe, pa i milom i silom asimiluju druge. Oni tvrde da su autohtoni, genealoški sledbenici Ilira, pa i Pelazga. Bazirajući se na tome, smatraju (za sada) da je njihov sav Balkan. A sutra kad bi to uspeli da ostvare pretendovali bi i na celu Evropu. Svetski naučnici, najveći poznati albanolozi, pre više od jednog veka dokumentima, činjenicama i strogo naučnim argumentima dokazali su da Albanci nisu ni autohton narod, niti imaju i najmanju genealošku vezu sa Ilirima, ponajmanje sa Pelazgima", naveo je Burović. 

On ističe da je "država Kosovo" stvorena na srpskoj osvedočenoj i vekovnoj teritoriji, što znači da je bez temelja. 

"Drugo, što je možda i važnije, ona nije albanska država, iako je Albanci tretiraju kao takvu, jer im se takva sviđa, pa bi je takvu i hteli. Koliko ja znam, u dokumentima o osnivanju države Kosovo piše da je to multietnička tvorevina. Sledstveno, ona je koliko albanska toliko i srpska, pa i crnogorska, i turska, i vlaška, i romska. Zakonski su sve ove nacionalnosti ravnopravne. Praktično — nisu. Ja sam svojevremeno istakao da su Albanci uzurpirali vlast ove države i ne da je tretiraju kao samo svoju, već je tretiraju i kao pokrajinu Albanije. Kosovo ima i svoju posebnu zastavu. Ja sam ovih dana prešao Kosmet uzduž i popreko i svojim očima video da se ta zastava retko gde viđa. Umesto nje, svuda se vijore albanske zastave, dok se srpska nigde ne vidi. Štaviše, na graničnom prelazu iz Kosova u Makedoniju, u Kačaničkoj klisuri, vijori se samo albanska zastava", dodaje Burović. 

Prema njegovim rečima, albanska kultura, pa i istorija je jako oskudna i u samoj Albaniji, a kamoli na Kosmetu gde nemaju nikakvih ni kulturnih ni istorijskih spomenika.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Albanci se množe i asimiluju, žele ceo Balkan pa Evropu" Empty Re: Albanci se množe i asimiluju, žele ceo Balkan pa Evropu"

Post by Serbinho-3 Sun 5 Mar - 17:43

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=03&dd=05&nav_category=12&nav_id=1236817
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Albanci se množe i asimiluju, žele ceo Balkan pa Evropu" Empty Re: Albanci se množe i asimiluju, žele ceo Balkan pa Evropu"

Post by govinda Sun 5 Mar - 17:50

Jebi te se, sto ste isli otimati od Hrvatske i BiH teritorije umjesto da rejsavate problem na Kosovo..sto ste posijali to sad i zanjete...

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 5 Mar - 17:53

Albanci se množe i asimiluju, žele ceo Balkan pa Evropu" 5088436-1000347379-latest
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by jastreb Sun 5 Mar - 17:55

Ovaj kao da je od mene prepisivao. Ja ovdje godinama upozoravam na albanizaciju hrvatske obale i otočadi,ali me malo tko ozbiljno shvaća.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 5 Mar - 17:56

....koja prpa od sipaca...ono ko da su vanzemaljci...jebo ja takve 'junake'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 5 Mar - 17:57

jastreb wrote:Ovaj kao da je od mene prepisivao. Ja ovdje godinama upozoravam na albanizaciju hrvatske obale i otočadi,ali me malo tko ozbiljno shvaća.
nek se nasi prce vise pa to nece biti potrebno
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Sun 5 Mar - 17:58

govinda wrote:Jebi te se, sto ste isli otimati od Hrvatske i BiH teritorije umjesto da rejsavate problem na Kosovo..sto ste posijali to sad i zanjete...
:tu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 5 Mar - 18:00

Kosovo do Jupitera.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Sun 5 Mar - 18:01

govinda wrote:Jebi te se, sto ste isli otimati od Hrvatske i BiH teritorije umjesto da rejsavate problem na Kosovo..sto ste posijali to sad i zanjete...

U Hrvatskoj su sijali vjetar.  Bihać i narod oko njega je ta žetva spasila priča se.....    Za Kosovo su Srbi pokazali tkz. "manji stepen interesovanja", pa su tu gdje jesu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Sun 5 Mar - 18:02

Albanci se množe i asimiluju, žele ceo Balkan pa Evropu" Porodica-dzozef-bajden-foto-printscreen-twitter-1488727145-1121709
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by govinda Sun 5 Mar - 18:26

kofein wrote:

U Hrvatskoj su sijali vjetar.  Bihać i narod oko njega je ta žetva spasila priča se.....    Za Kosovo su Srbi pokazali tkz. "manji stepen interesovanja", pa su tu gdje jesu.
Ko ih jebe kad su glupi...

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by max123 Sun 5 Mar - 19:09

:tu :tu
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 5 Mar - 19:11

neće se albanci širiti na sve strane... njihov prostor je kosovo i jugozapad srbije, sjever crne gore, zapad makedonije i sjever grčke i to će oni s vremenom zasigurno zauzeti i na tom prostoru stvoriti jedinstvenu državu... kod nas će pak uvijek biti disciplinirana manjina...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Sun 5 Mar - 19:53

michaellcmacha wrote:neće se albanci širiti na sve strane... njihov prostor je kosovo i jugozapad srbije, sjever crne gore, zapad makedonije i sjever grčke i to će oni s vremenom zasigurno zauzeti i na tom prostoru stvoriti jedinstvenu državu... kod nas će pak uvijek biti disciplinirana manjina...
jea..koja vam potiho fila Mlađ drogama,siluje ih,da bi mogli nastavili uzimati droge,jerbo nemaju cim drugim trgovati osim svojim tjelima,preziru vas kao i srbe,no ipak se vama smijese,jerbo negdje moraju obitavati..
braća Rusiti bi ti se slatko nasmijali,gledea tvog povjerenja u njih.. :cleanteeth.Pitajih za Kristinu..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 5 Mar - 20:26

a taman to, otvara ovdje temu i očekuje kao neku "podršku iz Hrvatske".
Još najbolje da žica u Sarajevu podršku.

Možda da nisu išli tenkovima na Vukovar, Osijek, Srebrenicu, Sarajevo, onda bi možda i dobili podršku.. 

ovako išli na zapad ratovati "dobili u jaketu" a popušili kasnije Kosovu u dvorištu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 5 Mar - 20:34

Pinochet wrote:

Možda da nisu išli tenkovima na Vukovar, Osijek, Srebrenicu, Sarajevo, onda bi možda i dobili podršku.. 

ovako išli na zapad ratovati "dobili u jaketu" a popušili kasnije Kosovu u dvorištu
A nije ni vratio Šarengradsku adu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 5 Mar - 20:40

Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je danas da će se veoma brzo u skupštinskoj proceduri naći izmene i dopune zakona o bezbednosnim snagama Kosova, kako bi se one transformisale u Vojsku Kosova, piše prištinski Zeri.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:653285-Taci-najavljuje-akcije-za-osnivanje-vojske

Krecu na Beograd.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by govinda Sun 5 Mar - 20:44

Pinochet wrote:

Pa da su Slobo i JNA generali bili pametni pa prihvatili nezavisnost ostalih republika u njihovim granicama u nekom sukobu sa Albancima na Kosovu bi sigurno imali podrsku Evrope (ili makar nemijesanje od strane Evrope) i podrsku Crne Gore, Makedonije i Grcke...mozda i Bugarske zbog Makedonaca...ovako pusiona...

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 5 Mar - 20:54

pismejker wrote:
michaellcmacha wrote:neće se albanci širiti na sve strane... njihov prostor je kosovo i jugozapad srbije, sjever crne gore, zapad makedonije i sjever grčke i to će oni s vremenom zasigurno zauzeti i na tom prostoru stvoriti jedinstvenu državu... kod nas će pak uvijek biti disciplinirana manjina...
jea..koja vam potiho fila Mlađ drogama,siluje ih,da bi mogli nastavili uzimati droge,jerbo nemaju cim drugim trgovati osim svojim tjelima,preziru vas kao i srbe,no ipak se vama smijese,jerbo negdje moraju obitavati..
braća Rusiti bi ti se slatko nasmijali,gledea tvog povjerenja u njih.. :cleanteeth.Pitajih za Kristinu..
ništa od onog što sam napisao nije niti ima veze s tvojim upisom... oni dilaju i po njemačkoj i nizozemskoj, ali i po svim drugim eu zemljama... da također su i plaćeni kileri, mada mogu odrađivati i za džabe ili ako se zbog neke ranije usluge osjećaju dužnima... u svakom slučaju vrlo će rijetko praviti incidente u hrvatskoj i kako rekoh disciplinirana su manjina... e sad što su tebe negdje očepili, moguće u njemačkoj isterali iz busa pa je manager morao pješice koji km odhodati... jbga nemoj se kurčit gdje ti nije za kurčit se... ;)... ja ih osobno baš i ne volim, što nije ni potrebno, ali s obzirom da su neprijatelji mojih neprijatelja samim tim su moji prijatelji... a i meni osobno su u jednoj, može se reći značajnoj mjeri pripomogli kad sam napuštao Peć... istina i Bog za pare, ali jbg ne zamjeram im, da sam imao više platio bih i više, jer se sam ne bih živ izvukao...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics