Bijeli južnoafrikanci se žele vratiti u Evropu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Bijeli južnoafrikanci se žele vratiti u Evropu
da mulati i arapi su se pokazali kao odlični radnici..AlfaOmega wrote:Ti bijelci ne ispunjavaju normu jeftine radne snage. Naah, bolje uvoziti mulate i Arape.
Guest- Guest
Sumnjaš u nevidljivu ruku kapitalizma?
Nažalost Slavonija i Baranja od bogatog kraja je postala Mordor, svako selo ima lokalnog warlorda i šerifa koji terorizira, rat je opustošio a ovi napravili KandaharNeoliberalni portugalac wrote:a to da, već vidim kako bi ih neki lokalni HDZovac/antifašist SDPovac reketario oko nekih poreza ,davanja, propisa, dozvola.. tipa ova JAR obitelj ide proširiti farmu, a onda ovaj iz općine šalje inspektore da žicaju mito, ucjenjuje itd.abraham wrote:e, Dobro smisljeno ali sam skoro siguran da bi nakon nekog vremna mase rekli, hvala vama ali dajte nas dimu otpeljajte, One nase kmice su manji lopovi i kriminalci opcenito. Kraj ovakove zemlje mi ne mozemo prezivjeti. Dajte nas vrnite nazaj.Neoliberalni portugalac wrote:Da je RH pametna mogla bi ih zvati u RH.
Općenito sam protiv državne regulacije, ali gle ove situacije.. Doslovno kuće po slavoniji se prodaju za 5-10 000€. Doslovno možeš ponuditi bijeloj obitelji iz JARa naseljavanje toga, pa čak i besplatno država može otkupiti recimo 1000 kuća, 10 000€, to je investicija niti mizernih 10milijuna€, i ponuditi za 1000JAR farmerskih bijelih obitelji+ papire.
Samo neka dodju, žive, i rade, i imaju papire. Možeš tako dobiti za 10milijuna €, 4000 europskog stanovništva po slavoniji . i to ekipe koja radi na zemlji i u kapitalističkom okruženju. preporod.
inače da ima perspektive u slavoniji nebi mladi bježali put Zagreba, Jadranske Obale ili najčešće Njemačke.
Zašto ne legalizirati kanabis i travu, i neka ostane ekipa i sadi i zarađuje
Kermit-
2014-04-17
Bit je u tome da se ruralni krajevi prazne. Odlaze ljudi odrsali na zemlji.Ljudi sa znanjem i ne rijetko sa voljom. Nesto ne valja u sustavu. Mislim da bijeli africki ratari nisu puno sposobniji od rvatskih. Ok,nemaju neke boljsevicke sheme ali seljak je uvijek seljak. Bilo kako bilo radje njih naseliti nego MENA ekipu.Neoliberalni portugalac wrote:a to da, već vidim kako bi ih neki lokalni HDZovac/antifašist SDPovac reketario oko nekih poreza ,davanja, propisa, dozvola.. tipa ova JAR obitelj ide proširiti farmu, a onda ovaj iz općine šalje inspektore da žicaju mito, ucjenjuje itd.abraham wrote:e, Dobro smisljeno ali sam skoro siguran da bi nakon nekog vremna mase rekli, hvala vama ali dajte nas dimu otpeljajte, One nase kmice su manji lopovi i kriminalci opcenito. Kraj ovakove zemlje mi ne mozemo prezivjeti. Dajte nas vrnite nazaj.Neoliberalni portugalac wrote:Da je RH pametna mogla bi ih zvati u RH.
Općenito sam protiv državne regulacije, ali gle ove situacije.. Doslovno kuće po slavoniji se prodaju za 5-10 000€. Doslovno možeš ponuditi bijeloj obitelji iz JARa naseljavanje toga, pa čak i besplatno država može otkupiti recimo 1000 kuća, 10 000€, to je investicija niti mizernih 10milijuna€, i ponuditi za 1000JAR farmerskih bijelih obitelji+ papire.
Samo neka dodju, žive, i rade, i imaju papire. Možeš tako dobiti za 10milijuna €, 4000 europskog stanovništva po slavoniji . i to ekipe koja radi na zemlji i u kapitalističkom okruženju. preporod.
inače da ima perspektive u slavoniji nebi mladi bježali put Zagreba, Jadranske Obale ili najčešće Njemačke.
abraham-
2014-04-14
multikulti je prop'o, integracija isto...hitno je potrebna neka nova ubleha
2014-04-19
Gdje se to u Slavoniji moze kupiti kuca, da je pristjna tj useljiva, za 10 000 eura???
2014-04-14
nije propo upravo ostvaruje svoje ciljeveprckov wrote:multikulti je prop'o, integracija isto...hitno je potrebna neka nova ubleha
Guest- Guest
svuda 10 - 15 tisuća euraabraham wrote:Gdje se to u Slavoniji moze kupiti kuca, da je pristjna tj useljiva, za 10 000 eura???
Kermit-
2014-04-17
abraham wrote:Bit je u tome da se ruralni krajevi prazne. Odlaze ljudi odrsali na zemlji.Ljudi sa znanjem i ne rijetko sa voljom. Nesto ne valja u sustavu. Mislim da bijeli africki ratari nisu puno sposobniji od rvatskih. Ok,nemaju neke boljsevicke sheme ali seljak je uvijek seljak. Bilo kako bilo radje njih naseliti nego MENA ekipu.Neoliberalni portugalac wrote:a to da, već vidim kako bi ih neki lokalni HDZovac/antifašist SDPovac reketario oko nekih poreza ,davanja, propisa, dozvola.. tipa ova JAR obitelj ide proširiti farmu, a onda ovaj iz općine šalje inspektore da žicaju mito, ucjenjuje itd.abraham wrote:e, Dobro smisljeno ali sam skoro siguran da bi nakon nekog vremna mase rekli, hvala vama ali dajte nas dimu otpeljajte, One nase kmice su manji lopovi i kriminalci opcenito. Kraj ovakove zemlje mi ne mozemo prezivjeti. Dajte nas vrnite nazaj.Neoliberalni portugalac wrote:Da je RH pametna mogla bi ih zvati u RH.
dovedi ih pa ces vidit
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:Koliko sam ja upucen, obradiva zemlja je skupa, da bi dobio drzavnu u zajam, moras biti umrezen, politicki ili na neki drugi nacin. Dakle sanse da netko sa strane prezivi ili jos profitira su minimalne.abraham wrote:Bit je u tome da se ruralni krajevi prazne. Odlaze ljudi odrsali na zemlji.Ljudi sa znanjem i ne rijetko sa voljom. Nesto ne valja u sustavu. Mislim da bijeli africki ratari nisu puno sposobniji od rvatskih. Ok,nemaju neke boljsevicke sheme ali seljak je uvijek seljak. Bilo kako bilo radje njih naseliti nego MENA ekipu.Neoliberalni portugalac wrote:a to da, već vidim kako bi ih neki lokalni HDZovac/antifašist SDPovac reketario oko nekih poreza ,davanja, propisa, dozvola.. tipa ova JAR obitelj ide proširiti farmu, a onda ovaj iz općine šalje inspektore da žicaju mito, ucjenjuje itd.abraham wrote:e, Dobro smisljeno ali sam skoro siguran da bi nakon nekog vremna mase rekli, hvala vama ali dajte nas dimu otpeljajte, One nase kmice su manji lopovi i kriminalci opcenito. Kraj ovakove zemlje mi ne mozemo prezivjeti. Dajte nas vrnite nazaj.Neoliberalni portugalac wrote:Da je RH pametna mogla bi ih zvati u RH.
dovedi ih pa ces vidit
abraham-
2014-04-14
Nigdjeabraham wrote:Gdje se to u Slavoniji moze kupiti kuca, da je pristjna tj useljiva, za 10 000 eura???
moze stracara s okucnicom i malo zemlje u udaljenim selendrama
dijagram-
2015-08-09
ma dobro, propo je u onom smislu na koji je promovirandeda na aparatima wrote:nije propo upravo ostvaruje svoje ciljeveprckov wrote:multikulti je prop'o, integracija isto...hitno je potrebna neka nova ubleha
2014-04-19
abraham wrote:Gdje se to u Slavoniji moze kupiti kuca, da je pristjna tj useljiva, za 10 000 eura???
meni jedan u novoj kapeli prodavo kucu sa zemljistem za 3 000 E
2014-04-19
asila, al kuca nije bila njegovaprckov wrote:abraham wrote:Gdje se to u Slavoniji moze kupiti kuca, da je pristjna tj useljiva, za 10 000 eura???
cepinska mafija press
dijagram-
2015-08-09
ma asila je lopov, prevarant i dokolicar. Voli krast i otimatdijagram wrote:asila, al kuca nije bila njegovaprckov wrote:abraham wrote:Gdje se to u Slavoniji moze kupiti kuca, da je pristjna tj useljiva, za 10 000 eura???
cepinska mafija press
2014-04-19
Prijatelj mi je iz JAR, studira medicinu u Zg, kaže da je dole luda kuća. Predsjednik nema dvi osnovne, ne zna ni čitati. Propast totalna
Kako dopustiti da se bijelci iz JARa vrate u Europu kad je to protiv pederoliberalnih multi kulti načela.
Ne dolazi u obzir. Samo Crnje, Arapahosi i Pakistanci dolaze u obzir.
Ne dolazi u obzir. Samo Crnje, Arapahosi i Pakistanci dolaze u obzir.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ma imaš u Dardi za 15, pa neš u centru Osijeka ili na Jugu II kao povijesno rezidencijalnoj četvrtidijagram wrote:Nigdjeabraham wrote:Gdje se to u Slavoniji moze kupiti kuca, da je pristjna tj useljiva, za 10 000 eura???
moze stracara s okucnicom i malo zemlje u udaljenim selendrama
Kermit-
2014-04-17
Zuma da, optužen je za silovanje jedno 5-6 puta jebaje one debele crnkinje ko zec za vaskrs katolički, ono jebe ne vadiRiplex wrote:Prijatelj mi je iz JAR, studira medicinu u Zg, kaže da je dole luda kuća. Predsjednik nema dvi osnovne, ne zna ni čitati. Propast totalna
Kermit-
2014-04-17
Osječko-baranjska |
Vladislavci |
Dopsin |
samostojeća |
prizemnica |
2 |
Ne |
48,00 |
1 |
Ne |
Opširnije:
Prodajemo manju dvosobnu kuću prizemnicu s kolnim ulazom površine 48 m2 koja se nalazi u glavnoj ulici mjesta Dopsin.Cijena: 11000 eura.
Dopsin, prilika.
Guest- Guest
je ako hoćeš postati alkoholičar i imati problema sa komšijma, isto sranje su i Vladislavci, Šodolovci, Hrastinkofein wrote:Podaci o kući
[th]Županija:[/th] Osječko-baranjska [th]Grad/Općina:[/th] Vladislavci [th]Naselje:[/th] Dopsin [th]Tip kuće:[/th] samostojeća [th]Broj etaža:[/th] prizemnica [th]Broj soba:[/th] 2 [th]Podrum:[/th] Ne [th]Stambena površina:[/th] 48,00 [th]Broj parkirnih mjesta:[/th] 1 [th]Novogradnja:[/th] Ne Opširnije:
Prodajemo manju dvosobnu kuću prizemnicu s kolnim ulazom površine 48 m2 koja se nalazi u glavnoj ulici mjesta Dopsin.
Cijena: 11000 eura.
Dopsin, prilika.
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bečki nadbiskup: Muslimani žele osvojiti Evropu
» Albanci se množe i asimiluju, žele ceo Balkan pa Evropu"
» BIH NA MUKAMA: Udovice ISIL-ovaca žele se vratiti
» Sigmar Gabriel usporedio AfD s nacistima: Žele vratiti njemačko društvo u 60-te
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Albanci se množe i asimiluju, žele ceo Balkan pa Evropu"
» BIH NA MUKAMA: Udovice ISIL-ovaca žele se vratiti
» Sigmar Gabriel usporedio AfD s nacistima: Žele vratiti njemačko društvo u 60-te
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
Page 2 of 3