Bečki nadbiskup: Muslimani žele osvojiti Evropu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Bečki nadbiskup: Muslimani žele osvojiti Evropu
Bečki nadbiskup kardinal Christoph Schoenborn upozorio je, povodom 333. godišnjice kraja druge opsade Beča od Turaka, da Europi prijeti da izgubi kršćansko naslijeđe.
"Hoće li biti islamskog osvajanja Europe? Mnogo muslimana to žele i kažu: 'Europa je na kraju''", rekao je on prilikom proslave u bečkoj katedrali Stephansdom.
'Ekonomski, ljudski i vjerski'
Kardinal Schoenborn je, prenosi Tanjug medije, kazao da se već sada može osjetiti ta želja, ne samo ekonomski, već i ljudski i vjerski.
Beč je 12. rujna 1683. godine oslobođen Otomanske opsade, kada je njemačko-poljska vojska, pod vodstvom poljskog kralja Johana Sobijeskog, potukla osmansku vojsku pod zapovjedništvom Kara-Mustafe.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/becki-nadbiskup-muslimani-zele-osvojiti-evropu
"Hoće li biti islamskog osvajanja Europe? Mnogo muslimana to žele i kažu: 'Europa je na kraju''", rekao je on prilikom proslave u bečkoj katedrali Stephansdom.
'Ekonomski, ljudski i vjerski'
Kardinal Schoenborn je, prenosi Tanjug medije, kazao da se već sada može osjetiti ta želja, ne samo ekonomski, već i ljudski i vjerski.
Beč je 12. rujna 1683. godine oslobođen Otomanske opsade, kada je njemačko-poljska vojska, pod vodstvom poljskog kralja Johana Sobijeskog, potukla osmansku vojsku pod zapovjedništvom Kara-Mustafe.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/becki-nadbiskup-muslimani-zele-osvojiti-evropu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Bečki nadbiskup: Muslimani žele osvojiti Evropu
sad ću ja ispast kolerik na ovoj temi ali, nikad mi nisu bile smiješne šale na račun Poljaka poglavito oko ww2, prejebali su ih samo tako tad..
povijesno su uvijek bili na boljoj strani..
kic wrote:sad ću ja ispast kolerik na ovoj temi ali, nikad mi nisu bile smiješne šale na račun Poljaka poglavito oko ww2, prejebali su ih samo tako tad..
kurwaaa
2014-04-15
Pun Beć muja čija brojka rapidno raste iz godine u godinu pa popu malo zagustilo .....da ne kažem gori mu tlo pod nogama .....doslovno.
SAMO TRPAJ.
SAMO TRPAJ.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa Austrijanci se sele iz Beča. Tko ima love ide na selo. Evo, i ja bih u Baden.
Guest- Guest
vrati se ti rajse u zagorje..sto je ziher ziher jeEva wrote:Pa Austrijanci se sele iz Beča. Tko ima love ide na selo. Evo, i ja bih u Baden.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...bolje dođi ti sto prije dok si mlada...Eva wrote:To tek kad klinci završe školovanje.
2015-09-08
...najbolje godine i iskustvo....Eva wrote:Jako sam mlada, u 5 desetljeću.
2015-09-08
Papa kaže jedno, biskup kaže drugo...
No,Shit Sherlock
Satan Panonski- Posts : 46
2016-09-12
....a tko vise slusa papu...svjestan je i ontoga..zato je i utihnuo ne govoreci o nekom krscanskom ujedinjenju..kad ima problema i u vlastitim redovima..tj razjedinjenu scenudawson wrote:Papa kaže jedno, biskup kaže drugo...
2015-09-08
Dobro da ga Papa nije čuo, slavi kurban bajram i danju spava a po noći ždere. Platiti ce kad Franji praznik prođe..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Muslmani osvajaju europu ?
S cim ?
S najlonskim vrecicama, s bjedom i strahom kojeg nose kao izbjeglice
S cim ?
Soro moram ti reći u grubo ali je tako. Kosovo su osvojili kurcom a to namjeravaju i sa evropom. Jel sad kužiš što je onaj tvoj mujo rekao a?a?a?Sora wrote:Muslmani osvajaju europu ?
S cim ?
Guest- Guest
Sa natalitetom.Muslimani su loši borbama.Samo znaju cekat socijalu i mnoziti seSora wrote:Muslmani osvajaju europu ?
S cim ?
Last edited by Satan Panonski on 13/9/2016, 18:43; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
Satan Panonski- Posts : 46
2016-09-12
Sora wrote:Muslmani osvajaju europu ?
S cim ?
Mit chuna potencijal....špric gemacht....kmeč kmeč kmeč. Ovo ja Alija...ovo moji sinovi Ahmed,Mustafa,Ismail,Mustafa II,Mohammed,Moqtada,Sabri,Alibaba,Halit,Hakan,Mustafa III i Jure. Ima i nesto kceri u drugom autobusu.
Guest- Guest
Muslimani u Europi prijeđu na Kršćanstvo i nema problema.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bijeli južnoafrikanci se žele vratiti u Evropu
» Albanci se množe i asimiluju, žele ceo Balkan pa Evropu"
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» Bečki desničari se nadaju pobjedi
» Albanci se množe i asimiluju, žele ceo Balkan pa Evropu"
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» Bečki desničari se nadaju pobjedi
Page 1 of 2