Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Hajduk Split
Navijač režimskog kluba drugima govori da su navijaci režimskog kluba...
Koji užas...
Da ih Tuđman nije uzea pod svoje, ugasili bi se 92.-e koliko su jadni i mali bili...
;)
Koji užas...
Da ih Tuđman nije uzea pod svoje, ugasili bi se 92.-e koliko su jadni i mali bili...
;)
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
kakva sektaska govna
nema to niti trunke obraza i postenja
Pljuc
nema to niti trunke obraza i postenja
Pljuc
End- Posts : 21177
2015-08-25
skuliraj se, sektašu.fridrih_niche wrote:Navijač režimskog kluba drugima govori da su navijaci režimskog kluba...
Koji užas...
;)
od hajduk novj do utakmice sa zvezdom 04.05.1980. bili ste režimski klub.
to što se tuđman upetljao i pokušao od dinama imati svoj privatni klub nema veze s tvojim tlapnjama, a činjenica je kako je iza franje i canjuge bilo čupavo, ali nitko nije za spas dinama pisao poseban zakon niti dinamu oprostio dug kao što je ćaća sanader napravio hajduku.
dinamo je ustao iz svog pepela poput feniksa, a hajduk se još valja u svom blatu (valjda je to asociralo lukšu da sliku hajduka pokuša podvaliti kao nečiju tuđu) i pitanje je kad će se izvući jer sekta očito uživa u tom valjanju budući da to onima koji vuku konce u sekti savršeno odgovara, ponajviše financijski.
nego, hoćete li ove godine konačno do grupne faze u europi, ili ćete junački pobjeći svjesni kako igranjem na više frontova nigdje nećete ništa napraviti?
sitting_bull-
2015-09-28
Gdje smo mi od režimskog kluba ... Mi smo bili trn u oku svakom režimu, a i sada smo ovom, osim onih par godina '90-ih prošlog stoljeća ... A pravi režimski klub je upravo Hajduk ... U jugi ste bili miljenik Josipa Broza, predsjednik vam je bio ratni zločinac Tito Kirigin koji je bio umrežen sa svojim četničkim pajdašima u FSJ, pa zajedno sa Zvezdom i Partizanom krao jedini pravi hrvatski klub Dinamo ... U Hrvatskoj ste bili miljenik Sanadera, koji je čak i Zakon progurao kako bi vas spasio bankrota, ali imali ste prevelike lopove u klubu i još ih imate tako da niste mogli složiti ekipu za bolje od 4-5. mjesta u HNL-u ... Sada imate u HNS-u hajdukovca Kustića koji vas je lani svim silama gurao da osvojite taj naslov prvaka i kad nije uspio onda su poslali dalmatinca sa zagrebačkom adresom Frana Jovića da u finalu kupa opljačka Rijeku što je ovaj i napravio ... Da nisu svi režimi i u jugi i u Hrvatskoj bili uz Hajduk vi bi davno bili bivši prvoligaš, negdje u županijskoj ligi ...fridrih_niche wrote:Navijač režimskog kluba drugima govori da su navijaci režimskog kluba...
Koji užas...
;)
Zeko-
2015-08-26
Da su bili trn u oku svakom režimu hahaha...
Daj, gasi ovo, nema dalje...
:^O
Lopovi, odjebite s ove teme...
Nije ovo za vas...
Hajduk živi vječno!
<3
Nije ovo za vas...
Hajduk živi vječno!
<3
2021-02-25
Bila sam ti u utorak u Splitu, službeno...provozala se i ubola Obojanu plažu, pa guštala cijelo popodnefridrih_niche wrote:Da su bili trn u oku svakom režimu hahaha...
Nije ovo za vas...
Hajduk živi vječno!
<3
Daj odjebi internet navijaču režimskog kluba, koji nije pogledao u životu 5 utakmica uživo svog režimskog kluba ...fridrih_niche wrote:Da su bili trn u oku svakom režimu hahaha...
Nije ovo za vas...
Hajduk živi vječno!
<3
Zeko-
2015-08-26
Obojena u <3Noor wrote:Bila sam ti u utorak u Splitu, službeno...provozala se i ubola Obojanu plažu, pa guštala cijelo popodnefridrih_niche wrote:Da su bili trn u oku svakom režimu hahaha...
Nije ovo za vas...
Hajduk živi vječno!
<3
Malo dalje, kad ideš tom stranom prema Institutu ti je plaža Piramida...
To ti je onaj kamen s kojeg Lvky skace u more u pismi ‘Ti si more’...
To ti je raj na zemlji...
Zavidim ti!
:D
2021-02-25
Puši kurac, lopove!Zeko wrote:Daj odjebi internet navijaču režimskog kluba, koji nije pogledao u životu 5 utakmica uživo svog režimskog kluba ...fridrih_niche wrote:Da su bili trn u oku svakom režimu hahaha...
Nije ovo za vas...
Hajduk živi vječno!
<3
Odjebi sa ove svete teme!
<3
2021-02-25
Neprocijenjivi ste mi vi internet navijači režimskog Hajduka ... Jebote, ja sam više puta gledao Hajduk uživo nego ti i amper zajedno i to ne u Zagrebu nego u Splitu ... Vi ste veliki navijači samo po forumima ...
Zeko-
2015-08-26
Divota!fridrih_niche wrote:Obojena u <3Noor wrote:Bila sam ti u utorak u Splitu, službeno...provozala se i ubola Obojanu plažu, pa guštala cijelo popodnefridrih_niche wrote:Da su bili trn u oku svakom režimu hahaha...
Nije ovo za vas...
Hajduk živi vječno!
<3
Zavidim ti!
Ic cu ja opet, naci cu...tnx
gade mi se ovi sektaški paraziti
bez dinamove sise ne bi postojali o čemu da pričamo
bez dinamove sise ne bi postojali o čemu da pričamo
End- Posts : 21177
2015-08-25
<3Noor wrote:Divota!fridrih_niche wrote:Obojena u <3Noor wrote:Bila sam ti u utorak u Splitu, službeno...provozala se i ubola Obojanu plažu, pa guštala cijelo popodnefridrih_niche wrote:Da su bili trn u oku svakom režimu hahaha...
Nije ovo za vas...
Hajduk živi vječno!
<3
Zavidim ti!
2021-02-25
Nemojte ić na Žnjan, jednu je na plaži ugrizla zmija nekidan.fridrih_niche wrote:<3Noor wrote:Divota!fridrih_niche wrote:Obojena u <3Noor wrote:Bila sam ti u utorak u Splitu, službeno...provozala se i ubola Obojanu plažu, pa guštala cijelo popodnefridrih_niche wrote:Da su bili trn u oku svakom režimu hahaha...
Nije ovo za vas...
Hajduk živi vječno!
<3
Zavidim ti!
Guest- Guest
Eto ja sam dalmatinac koji ponosno navija za dinamo
Jer je najveci hrvatski klub.
I ponosim se jer sam dinamovac.
Ali ne mrzim hajduk jer bi time mrzio i didove i mater i svoje drago dite moju Gracielu.
Ali poznato mi je zasto onaj buduci mrtvac nakon susreta samnom Shitting mrzi Hajduk.
Zato jer mu je mater tamo davne neke godine sprcio dalmatinski galeb i njega napravio.
Otud tolika mrznja prema dalmaciji.
Kopile se okotilo nakon sto mu je neki galeb isprcio mater
Ali ne mrzim hajduk jer bi time mrzio i didove i mater i svoje drago dite moju Gracielu.
Ali poznato mi je zasto onaj buduci mrtvac nakon susreta samnom Shitting mrzi Hajduk.
Zato jer mu je mater tamo davne neke godine sprcio dalmatinski galeb i njega napravio.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
udba prika, kako si ti meni?FRANK wrote:Eto ja sam dalmatinac koji ponosno navija za dinamo
ko je tebe napravija?
udbaš zasigurno kad si i sam takav.
sitting_bull-
2015-09-28
udba prika misli kako sam ja zagrebački marko livaja pa da "mrzin dalmaciju".
pacijent.
pacijent.
sitting_bull-
2015-09-28
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/hajduk/bomba-s-poljuda-predsjednik-hajduka-objavio-najljepsu-vijest-marko-livaja-ostaje-do-2027-godine-15222741
prodavanje magle.
ne po tome hoće li ostati, jer sigurno hoće budući da je iris tako odlučila, nego radi prikrivanja i zamagljivanja stanja u hajduku.
lukša i nikoličius još nikog nisu doveli, sezona kreće, a dana su velika obećanja: "- Nije nama samo cilj ući u grupnu fazu. Mi moramo biti i na proljeće u Europi, ali nemamo iskustva".
prodavanje magle.
ne po tome hoće li ostati, jer sigurno hoće budući da je iris tako odlučila, nego radi prikrivanja i zamagljivanja stanja u hajduku.
lukša i nikoličius još nikog nisu doveli, sezona kreće, a dana su velika obećanja: "- Nije nama samo cilj ući u grupnu fazu. Mi moramo biti i na proljeće u Europi, ali nemamo iskustva".
sitting_bull-
2015-09-28
Andreas Goldberger wrote:
"Panicna rasprodaja" i "Livaja sigurno odlazi"...
2021-02-25
Jakobušić: Nećemo pričati o iznosu, nema klauzula. Ako njemu dosadi, on će doći i reći idem.
Dakle, bit tog novog ugovora je da ugovora nema, jer ništa ne ovisi o Hajduku već o tome hoće li Livaji dosaditi ili neće ...
Jakobušić: Hajduk je uz to najveći dužnik hrvatskom nogometu glede koeficijenta u Europi. Morali smo podići koerficijent u Europi, bilo bi i nama sada lakše.
Gle, gle, došlo iz dupeta u glavu ... Jebote, već otprilike 10-ak godina larmate da jebeš koeficijent ... A pridružio vam se i onaj glupi novinar kojemu je grijeh uopće spomenuti prezime, a koji je nedavno napisao cijeli roman o tome kak' jebeš koeficijent ... Na kraju vam se pridružilo i nekoliko budala sa ovog foruma koji su također tu pisali kak' jebeš koeficijent i sa ocijenom "vrlo pametno" ocijenili taj njegov roman ... I kaj sad? Jakobušić je mišljenje kao i stav kluba promijenio, budete sad i vi pošli za njim ili i dalje jebeš koeficijent?
Dakle, bit tog novog ugovora je da ugovora nema, jer ništa ne ovisi o Hajduku već o tome hoće li Livaji dosaditi ili neće ...
Jakobušić: Hajduk je uz to najveći dužnik hrvatskom nogometu glede koeficijenta u Europi. Morali smo podići koerficijent u Europi, bilo bi i nama sada lakše.
Gle, gle, došlo iz dupeta u glavu ... Jebote, već otprilike 10-ak godina larmate da jebeš koeficijent ... A pridružio vam se i onaj glupi novinar kojemu je grijeh uopće spomenuti prezime, a koji je nedavno napisao cijeli roman o tome kak' jebeš koeficijent ... Na kraju vam se pridružilo i nekoliko budala sa ovog foruma koji su također tu pisali kak' jebeš koeficijent i sa ocijenom "vrlo pametno" ocijenili taj njegov roman ... I kaj sad? Jakobušić je mišljenje kao i stav kluba promijenio, budete sad i vi pošli za njim ili i dalje jebeš koeficijent?
Zeko-
2015-08-26
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50