Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Hajduk Split
darth_vader wrote:fridrih_niche wrote:Ovi tatticari postaju sve gluplji i zločestiji kako Hajduk postaje sve bolji i moćniji...
Ko vas jebe, licimuri lopovski!
Pušite Tatti kurac!
Hajduk živi vječno!
Kako se lipo slavi kad se pošteno osvaja, za razliku od nekih nebitnih...
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Kakvi Miki Mausi u tom Hajduku. Vidi se da su mali po tom kako slave osvajanje nekog kupa.
Samo Hajduk!
Kako je lipo bit navijač najvećeg hrvatskog kluba - Hajduka iz Splita!
<3
<3
2021-02-25
Tvoj rodo kako pisa po protivnicima na terenu, tako se popisa po zlobnicima koji okolo sire lazi da odlazi.fridrih_niche wrote:Samo Hajduk!
<3
I ne samo to, nego mu je malo jezik pobiga pa je najavija dolazak novih igraca.
Marko Livaja - sportski direktor...
Guest- Guest
A nakon ovog ukradenog kupa opet vam slijedi brukanje po Europi ... Jedino ako dobijete nekakve iz Litve pa Dambrauskas to sredi s njima ... Morate znati da u Europi nema Zebeca, Pajača, Lovrića, Bela, a pogotovo ovog "purgera" Frana da vas guraju ...
Zeko-
2015-08-26
finale kupa kao repriza utakmica hajduka kontra istre i slavena: uvrijeđeni suci munjevito vade crvene kartone protivnicima hajduka kako ni slučajno ne bi hajduk izgubio.
zapravo je komično koliko mediji glorificiraju ovo hajdukovo osvajanje kupa.
kao da je hajduk osvojio decimu u ligi prvaka, a ne hrvatski kup jednom u 10 godina.
zapravo je komično koliko mediji glorificiraju ovo hajdukovo osvajanje kupa.
kao da je hajduk osvojio decimu u ligi prvaka, a ne hrvatski kup jednom u 10 godina.
sitting_bull-
2015-09-28
slave sekturine kao da im je zadnje u životu jedan običan hr kup, koja minijatura od kluba, žalosno
ajde da lopovi nisu cijelu sezonu besramno krali
gamad lopovska FUJ
ajde da lopovi nisu cijelu sezonu besramno krali
gamad lopovska FUJ
End- Posts : 21177
2015-08-25
Markan = MbappeAndreas Goldberger wrote:Tvoj rodo kako pisa po protivnicima na terenu, tako se popisa po zlobnicima koji okolo sire lazi da odlazi.fridrih_niche wrote:Samo Hajduk!
<3
I ne samo to, nego mu je malo jezik pobiga pa je najavija dolazak novih igraca.
Marko Livaja - sportski direktor...
:D
2021-02-25
Nego endiću, jeli još uvik riječica napreduje i raste ili ipak ne (ako ne možeš sam odgovoriti, možeš pitati za pomoć ovog gori jadnika koji je to seruckao a ti ga redovito kopirao )
Možda je dio tog rasta i napretka odlazak najboljeg igrača u GNK Lopov.
Kako bilo, čestitam Lopovima na dovođenju još jednog ponosnog sektaša u svoje redove:
Još sam odmalena počeo pratiti Hajduk, dolazio sam na Poljud gledati svoje Bijele. Kao što je moj otac mene naučio voljeti Hajduk, tako ću i ja svoju djecu... - kazao je hrvatski Švicarac Drmić.
Kako bilo, čestitam Lopovima na dovođenju još jednog ponosnog sektaša u svoje redove:
Još sam odmalena počeo pratiti Hajduk, dolazio sam na Poljud gledati svoje Bijele. Kao što je moj otac mene naučio voljeti Hajduk, tako ću i ja svoju djecu... - kazao je hrvatski Švicarac Drmić.
Guest- Guest
sekturino napaćena, pa rijeka je tvoje lopove unakazila u zadnjih 10 godina
uz to su igrali i europu gdje su se pokazali odlično
rijeka je za vas space shuttle
2015-08-25
točno.Andreas Goldberger wrote:Vidim svi sretni zbog Hajduka.
Svima je u interesu jaki Hajduk... :rasta:
nije u interesu lopovski hajduk.
vidljivo je kako ste lopovlukom ovladali.
sad još 15-20 godina i eto jakog hajduka.
krepaj sektaški tovare dok hajduk postane jak.
sitting_bull-
2015-09-28
Andreas Goldberger wrote:Vidim svi sretni zbog Hajduka.
Svima je u interesu jaki Hajduk...
2021-02-25
Iskaz jednog od pritvorenih iz sektaške torcide ... Pa tko ga nakon ovakvog iskaza ne bi pustio na slobodu?
Zeko-
2015-08-26
ha, mogao je izabrati i hajduk, ne?Andreas Goldberger wrote:Nego endiću, jeli još uvik riječica napreduje i raste ili ipak ne (ako ne možeš sam odgovoriti, možeš pitati za pomoć ovog gori jadnika koji je to seruckao a ti ga redovito kopirao :;):)
:rasta:
nije.
govori li to išta?
sitting_bull-
2015-09-28
End wrote:sekturino napaćena, pa rijeka je tvoje lopove unakazila u zadnjih 10 godina
Glupane, pa kakve to veze ima s onima sto sam ja napisao?
To sto je bilo zadnjih 10 godina, pa ne pricamo o tome niti sto je bilo zadnjih 70 godina nego o tome jeli nazadaju ili napreduju.
Zadnje 2 sezone su pokazale da sam ja bio u pravu i da nazaduju, za razliku od tebe i jadnika koji ste se tome smijali.
Guest- Guest
I smijemo se još uvijek ... Čak i jučer ih je vaš dalmatinac sa zagrebačkom adresom morao pokrasti da bi sektaši bili sretni ... I ti sad tu sramotu prikazuješ kao nazadovanje Rijeke ... Neprocijenjivo ...
Zeko-
2015-08-26
ajd zacepi lampu gzirasko - tobolcarski nitkove, kako te uopce nije sram ikome pisati da nazaduje nakon svih godina sramocenja
rijeka se naigrala europskih utakmica koje vi stoko zatucana mozete sanjati i uz to jos uzela hrpu trofeja
rijeka se naigrala europskih utakmica koje vi stoko zatucana mozete sanjati i uz to jos uzela hrpu trofeja
2015-08-25
kad čujem hajdučke pjesme, pridržim se za stolicu da ne ustanem i krenem pjevat koliko su dobre
100kn- Posts : 510
2022-01-29
Pa i sjedeći se može pjevati, kaj ne?100kn wrote:kad čujem hajdučke pjesme, pridržim se za stolicu da ne ustanem i krenem pjevat koliko su dobre
Zeko-
2015-08-26
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50