Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Hajduk Split
Prije ti meni odgovori na moje pitanje, onda ću ja tebi na tvoje.sitting_bull wrote:aha, amperovsko izvrtanje.cassanowa wrote:Elementarna matematika kaže da su od početka 1959. do kraja 1992. 34 godine ...sitting_bull wrote:dakle, sektaška matematika kaže kako razlika između 1992 i 1959 iznosi 34.cassanowa wrote:
Ne ide ti matematika i usto još ne znaš ni čitat.
Nigdje nisam napisao da ste 34 godine čakali na titulu, nego da ste u 34 godine imali samo jednu titulu. To su ti dvije skroz različite stvari.
I molim odgovor na pitanje...
Je li vas sramota da u 34 godine imate samo jednu titulu?
Od 1959. do 1992.
To su ti 34 godine. Broji na prste kad već ne znaš računati.
elementarna matematika kaže kako je riječ o razlici od 33.
zašto sektaška matematika ne računa i godinu 1958., ili 1993.?
zato jer je dinamo u obje te godine osvojio titulu pa koju god godinu da uzmeš ispada kako je u 34 godine dinamo osvojio dvije titule. u međuvremenu je dinamu upravo hajduk ukrao još jednu titulu što je potvrđeno sudskom presudom koju fsj i hajduk nisu ispoštovali.
čini se kako ti imaš jako puno prstiju, ali ti ni to ne pomaže.
zašto.
zato što si sektaš.
glupi sektaš.
p.s.
pitanje za ostale na forumu: nije li ovaj cassanowa neki novi amperov alter, jer je zanimljivo kako se gotovo uvijek javlja paralelno s amperom, a i stil pisanja sliči?
je li riječ o sektaškom načinu komuniciranja s onima koje si stavio na ignore?
Onda, hoćeš li odgovorit na pitanje ili nećeš?
daj navedi koje se to prvenstvo u kojem su igrali hrvatski klubovi igralo od 01.01. u godini do 31.12. u godini?
Guest- Guest
darth_vader wrote:fridrih_niche wrote:End wrote:niels wrote:Ubili ste nas u svakom pogledu, pa smo morali ukrast ovu titulu da još malo slavimo, jer nam sad nastupa suša
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
darth_vader wrote:fridrih_niche wrote:Molim navijače GNK Lopova da svoju ukradenu titulu (još jednu u lopovskom nizu) slave u za to predviđenoj temi...
Hajduk je sveta institucija, ne kaljajte je sa ovim muljem od GNK kluba...
Hajduk živi vječno!
<3
2021-02-25
Ivan Pavao II nije bija živ kad je Hajduk osvojia tu titulu, to je laž...niels wrote:Andreas Goldberger wrote:Moj odgovor tebi je bio u vezi spalira i cestitki. A ne ovo sta si ti nadrobio, to me ne interesira.niels wrote:Andreas Goldberger wrote:Vama Lopovima spalir nikad i nigdje...niels wrote:I špalir ne dolazi u obzir, da poštedimo te momke muke koju bi im neki od spaljenih mozgova priredili.
Bilo bi lijepo da si Dinamo i Hajduk špaliraju na titulama i uspjesima u Europi...jednog dana.
Niti bi ga od vas lopova prihvatili, jeli ti jasno maleni smrdljivi lopove?
Ne se nervirati amper…razumijem, objektivno bili ste jako blizu, ima onaj osjećaj da je povijesna titula šmugnula kroz prste…
Ali dobro, tako to ide s Hajdukom. Odi na misu, čekaj euharistiju i gledaj popa u bilom kako drži kalež, to ti je sad najbliže tituli prvaka :) možda ti bude malo lakše.
Kao sto sam rekao, a ponovit cu.: Vama lopovima nikad, niti bi od vas to prihvatili.
Pobogu amper, ne se ljutiti, buš se razboljel, a onda te bu interesiral. Itekako. :)
Nego, tema je Hajduk koji je, kako znamo, zadnji puta bio prvak 2005.
2005:
- najveći lopina u povijesti Hrvatske (a to nije malo postignuće u ovoj zemlji!) je bio friški premijer i šef megazločinačke;
- Predsjednik je bil Stipe, tukal je Jacu u pripetavanju;
- šef oporbe je bil - Ivica Račan;
- Burgermaistera Mikija je u drugi mandat izabrala SDP-ova većina u Gradskoj skupštini;
- Papa je bil Ivan Pavao II;
- Dalmatina još nije bila dovršena;
- Gotovina je bil u bijegu;
- Nadal je osvojil prvi Grand Slam, a Hrvatska Davis Cup;
-…
- Joža Manolić uopće ni bil star. :)
Ko laže taj i krade, a ko krade taj navija za Dinamo...
:(
2021-02-25
kaj god, drug amper.cassanowa wrote:Prije ti meni odgovori na moje pitanje, onda ću ja tebi na tvoje.sitting_bull wrote:aha, amperovsko izvrtanje.cassanowa wrote:Elementarna matematika kaže da su od početka 1959. do kraja 1992. 34 godine ...sitting_bull wrote:dakle, sektaška matematika kaže kako razlika između 1992 i 1959 iznosi 34.cassanowa wrote:
Nigdje nisam napisao da ste 34 godine čakali na titulu, nego da ste u 34 godine imali samo jednu titulu. To su ti dvije skroz različite stvari.
Od 1959. do 1992.
zato jer je dinamo u obje te godine osvojio titulu pa koju god godinu da uzmeš ispada kako je u 34 godine dinamo osvojio dvije titule. u međuvremenu je dinamu upravo hajduk ukrao još jednu titulu što je potvrđeno sudskom presudom koju fsj i hajduk nisu ispoštovali.
zašto.
zato što si sektaš.
glupi sektaš.
p.s.
pitanje za ostale na forumu: nije li ovaj cassanowa neki novi amperov alter, jer je zanimljivo kako se gotovo uvijek javlja paralelno s amperom, a i stil pisanja sliči?
daj navedi koje se to prvenstvo u kojem su igrali hrvatski klubovi igralo od 01.01. u godini do 31.12. u godini?
javi se sa svog izvornog nicka pa bum razmislil.
sitting_bull-
2015-09-28
Nešto si pobrkao.sitting_bull wrote:kaj god, drug amper.cassanowa wrote:Prije ti meni odgovori na moje pitanje, onda ću ja tebi na tvoje.sitting_bull wrote:aha, amperovsko izvrtanje.cassanowa wrote:Elementarna matematika kaže da su od početka 1959. do kraja 1992. 34 godine ...sitting_bull wrote:dakle, sektaška matematika kaže kako razlika između 1992 i 1959 iznosi 34.cassanowa wrote:
Od 1959. do 1992.
zašto.
zato što si sektaš.
glupi sektaš.
p.s.
javi se sa svog izvornog nicka pa bum razmislil.
Guest- Guest
Ha, ha, Strašimir je čak našao i četvrtu pogrešku suca u korist Hajduka kontra Istre, a to je prvi žuti karton igrača Istre koji je kasnije zbog nepostijećeg drugog žutog isključen ... Čovjek je dobio žuti karton jer je malo zaplesao nakon što je zabio gol !!! Pa, bog te jebo, oni crnci po Europi kad zabiju gol plešu ratničke plesove po pola minute i nisam nikada vidio da je koji dobio žuti karton za to ... Pa ovo je nevjerojatno, tog suca treba doživotno izbaciti iz nogometa i neka ga Hajduk zaposli u svojim uredima ...
Zeko-
2015-08-26
fridrih_niche wrote:Ivan Pavao II nije bija živ kad je Hajduk osvojia tu titulu, to je laž...niels wrote:Andreas Goldberger wrote:Moj odgovor tebi je bio u vezi spalira i cestitki. A ne ovo sta si ti nadrobio, to me ne interesira.niels wrote:Andreas Goldberger wrote:Vama Lopovima spalir nikad i nigdje...niels wrote:I špalir ne dolazi u obzir, da poštedimo te momke muke koju bi im neki od spaljenih mozgova priredili.
Bilo bi lijepo da si Dinamo i Hajduk špaliraju na titulama i uspjesima u Europi...jednog dana.
Niti bi ga od vas lopova prihvatili, jeli ti jasno maleni smrdljivi lopove?
Ne se nervirati amper…razumijem, objektivno bili ste jako blizu, ima onaj osjećaj da je povijesna titula šmugnula kroz prste…
Ali dobro, tako to ide s Hajdukom. Odi na misu, čekaj euharistiju i gledaj popa u bilom kako drži kalež, to ti je sad najbliže tituli prvaka :) možda ti bude malo lakše.
Kao sto sam rekao, a ponovit cu.: Vama lopovima nikad, niti bi od vas to prihvatili.
Pobogu amper, ne se ljutiti, buš se razboljel, a onda te bu interesiral. Itekako. :)
Nego, tema je Hajduk koji je, kako znamo, zadnji puta bio prvak 2005.
2005:
- najveći lopina u povijesti Hrvatske (a to nije malo postignuće u ovoj zemlji!) je bio friški premijer i šef megazločinačke;
- Predsjednik je bil Stipe, tukal je Jacu u pripetavanju;
- šef oporbe je bil - Ivica Račan;
- Burgermaistera Mikija je u drugi mandat izabrala SDP-ova većina u Gradskoj skupštini;
- Papa je bil Ivan Pavao II;
- Dalmatina još nije bila dovršena;
- Gotovina je bil u bijegu;
- Nadal je osvojil prvi Grand Slam, a Hrvatska Davis Cup;
-…
- Joža Manolić uopće ni bil star. :)
Ko laže taj i krade, a ko krade taj navija za Dinamo...
:(
Ali je bio živ sve do ožujka te godine.
Lopovčina Sanader je krao i navijao za Hajduk, kao i većina megazločinačke i većina Dalmacije za megazločinačke: i gle čuda 2003 Štico se dao u alkemiju porezne evazije, ali ništa od najnižeg ranga natjecanja, pa dve titule.
Ma samo Ćaća se vraća, to vam je jedina prava šansa. Prosuli ste ovo i sad ste mirni barem 15 godina. :)
niels-
2021-04-26
Po broju upisa razno-raznih kujica osudenog kriminalca u bijegu koji im i dan danas vodi klub vidimo koliko su navijaci GNK Lopov jadni.
Umjesto da slave naslov, oni su tu na temi o Hajduku. Da im je naslov posten kao da su i sami postenii za Hajduk ih ne bi bilo briga. Ovako...
Isto tako, samo dokaz kakav GIGANT je Hajduk i koliko je lopovima trn u oku. Biti ce i jos veci trn...
Umjesto da slave naslov, oni su tu na temi o Hajduku. Da im je naslov posten kao da su i sami postenii za Hajduk ih ne bi bilo briga. Ovako...
Isto tako, samo dokaz kakav GIGANT je Hajduk i koliko je lopovima trn u oku. Biti ce i jos veci trn...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Po broju upisa razno-raznih kujica osudenog kriminalca u bijegu koji im i dan danas vodi klub vidimo koliko su navijaci GNK Lopov jadni.
Pa slavimo.
Ali najslađe je slaviti novu Dinamovu titulu na temi o Hajduku. Naravno da ćemo slaviti i na svim ostalim temama, ali ova nam je najzgodnija. ;)
niels-
2021-04-26
Istina...
Umisto da slave trofej, oni se zamaraju sa Hajdukom...
Tu ti je sve jasno...
Hajduk je velikan i gigant!
<3
Tu ti je sve jasno...
<3
2021-02-25
A kaj budemo slavili? Pa to je 16-a titula u 17 godina i kaj tu više imaš slaviti? Možeš im samo jebat mater, svima po spisku, ako ne osvoje titulu ... Za nas je to običan dan u uredu i puno je ljepše podjebavati vas koji ste titulu proslavili nakon 2 pobjede nad Dinamom i naravno, nakon tih pobjeda i slavlja izgubili 6-7 bodova ... Pravi ste mali provincijski klubić kojemu se napokon potrefi da pobijedi giganta i onda je slavlje, jebeš sve nakon toga ... I onda se dovedete u poziciju da moraš pokrasti Istru kako bi osvojili 2. mjesto ... Prave provincijske seljačine ...fridrih_niche wrote:Istina...
Tu ti je sve jasno...
<3
Zeko-
2015-08-26
niels likes this post
donosimo vam djelić onoga o čemu mnogi od vas sanjaju od rođenja, a vi se bunite.
vi se napalite na svakoj pobjedi hajduka nad dinamom, ali to nije isto kao proslava osvajanja šampionske titule.
to vam vaše slavlje dođe kao nemaštovito i nekontrolirano masturbiranje na sliku dinama.
naša je proslava više kao lagani opuštajući seks kod kojeg i nije toliko bitno da li nas sektaški voajeri slušaju, gledaju ili sebe zamišljaju na našem mjestu.
dapače, užitak na vrhuncu je neprocjenjiv.
zamislite si to, drugovi sektaši.
drugo vam ne preostaje.
vi se napalite na svakoj pobjedi hajduka nad dinamom, ali to nije isto kao proslava osvajanja šampionske titule.
to vam vaše slavlje dođe kao nemaštovito i nekontrolirano masturbiranje na sliku dinama.
naša je proslava više kao lagani opuštajući seks kod kojeg i nije toliko bitno da li nas sektaški voajeri slušaju, gledaju ili sebe zamišljaju na našem mjestu.
dapače, užitak na vrhuncu je neprocjenjiv.
zamislite si to, drugovi sektaši.
drugo vam ne preostaje.
sitting_bull-
2015-09-28
niels likes this post
fridrih_niche wrote:Istina...
Umisto da nas puste da guštamo u tome kako smo ukrali drugo mudro, oni slave trofej.
Tu ti je sve jasno...
Hajduk je velikan i gigant u lopovluku, čedo i miljenik megazločinačke!
<3
niels-
2021-04-26
Jadnici...fridrih_niche wrote:Istina...
Tu ti je sve jasno...
<3
Kad moj Hajduk uzme naslov ja se s Lopovima niti njihovim lopovskim klubom sigurno necu baviti. To je zbog toga jer cemo mi do uspjeha doci na posten nacin, cista srca i obraza, za razliku od njih.
Guest- Guest
nema nikih problema.Andreas Goldberger wrote:Jadnici...fridrih_niche wrote:Istina...
Tu ti je sve jasno...
<3
Kad moj Hajduk uzme naslov ja se s Lopovima niti njihovim lopovskim klubom sigurno necu baviti. To je zbog toga jer cemo mi do uspjeha doci na posten nacin, cista srca i obraza, za razliku od njih. :D:
većina sa ovog foruma to ionako neće doživjeti, a oni koji to možda mogu doživjeti ionako sad još ne znaju ni čitati ni pisati.
sitting_bull-
2015-09-28
Modus operandi vas lopova je drugima lažno prišiti ono što ste vi zapravo. Tako prozirni i jadni...niels wrote:fridrih_niche wrote:Istina...
Umisto da nas puste da guštamo u tome kako smo ukrali drugo mudro, oni slave trofej.
Tu ti je sve jasno...
Hajduk je velikan i gigant u lopovluku, čedo i miljenik megazločinačke!
<3
Vama klubom već više od 20 godina vlada osuđeni kriminalac koji je u bijegu od pravosuđa. Ovo napisano nije moja izmišljotina, pretpostavka ili ne znam kleveta, nego notorna činjenica od koje ti ni bilo koji drugi navijač GNK Lopov ne možete pobjeći.
A to što si ti tu trubio o Sanaderu i zločinačkoj organizaciji pa to stavljaš u kontekst Hajduka, ponovit ćemo malo gradivo iz povijesti za tebe i slične lopove.
" Zahvaljujemo premijeru RH dr. Ivi Sanaderu i Hrvatskoj demokratskoj zajednici za sve ono što su učinili za hrvatski sport, hrvatske sportaše i naš nogometni klub NK Dinamo. Pozivamo sve istinske ljubitelje hrvatskog sporta i navijače NK Dinamo Zagreb da na predstojećim parlamentarnim izborima podrže liste dr. Ive Sanadera te da glasaju za HDZ."
Ivo Sanader svaki dan liječi nogu na stadionu u Maksimiru
Ivo Sanader svaki je dan Dinamov gost! Bivši premijer u Maksimiru, naime, liječi nogu, nakon što je iskrenuo gležanj pri čemu su mu stradali ligamenti. Kako je riječ o sportskoj ozljedi, navodno se obratio za pomoć Zdravku Mamiću. Koji mu je preporučio, dakako, najbolje - svoju klupsku službu. I tako bivši premijer već mjesec dana svaki dan (osim kad ima suđenje, tih dana rjeđe) dolazi inkognito u Maksimir. Sam se doveze u svom mercedesu, a korak do automobila nakon svake je terapije sve sigurniji i pravilniji.
https://www.vecernji.hr/vijesti/ivo-sanader-svaki-dan-lijeci-nogu-na-stadionu-u-maksimiru-407774
A sad malena lažljiva kujice, brzo mrš nazad u rupu iz koje si izmigoljio...
Guest- Guest
glupi sektaši još nisu shvatili kako bez ive sanadera, bivšeg predsjednika hdz-a i premijera hajduk danas ne bi postojao.
osuđeni je kriminalac u vrijeme dok je bio na vlasti preko svoje vlade donio zakon o preoblikovanju hajduka kojim je država oprostila sve dugove hajduku i onda taj dug kao temeljni kapital dala gradu splitu kao najvećem dioničaru.
naravno, poštena ekipa u i oko hajduka je poklon objeručke prihvatila i u manje od dvije godine spiskala sve te novce i jo napravila cca 200 milijuna kuna duga.
drugovi sektaši, ako je hdz i pomagao dinamu iz te je pomoći napravljen stabilan i konkurentan europski dinamo, a vaši su kerumi, svaguše i ostala sitna boranija svu lovu izvukli za sebe i sveli hajduk do današnjeg dana na dinamovog begleitera.
po onoj kineskoj: u dinamu su naučili loviti ribu pa ovisno o ulovu imaju neprekidno bogat vlastiti švedski stol, a vama još uvijek donose girice iz javne kuhinje.
bili ste i ostali režimski klub koji glasno viče drž'te lopova kako bi skrenuo pozornost sa sebe.
lajite, sektaške kere...
osuđeni je kriminalac u vrijeme dok je bio na vlasti preko svoje vlade donio zakon o preoblikovanju hajduka kojim je država oprostila sve dugove hajduku i onda taj dug kao temeljni kapital dala gradu splitu kao najvećem dioničaru.
naravno, poštena ekipa u i oko hajduka je poklon objeručke prihvatila i u manje od dvije godine spiskala sve te novce i jo napravila cca 200 milijuna kuna duga.
drugovi sektaši, ako je hdz i pomagao dinamu iz te je pomoći napravljen stabilan i konkurentan europski dinamo, a vaši su kerumi, svaguše i ostala sitna boranija svu lovu izvukli za sebe i sveli hajduk do današnjeg dana na dinamovog begleitera.
po onoj kineskoj: u dinamu su naučili loviti ribu pa ovisno o ulovu imaju neprekidno bogat vlastiti švedski stol, a vama još uvijek donose girice iz javne kuhinje.
bili ste i ostali režimski klub koji glasno viče drž'te lopova kako bi skrenuo pozornost sa sebe.
lajite, sektaške kere...
sitting_bull-
2015-09-28
niels likes this post
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50