Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Hajduk Split
cassanowa wrote:Nadam se da Hajduk neće oborit vaš rekord od 34 godine sa samo jednom titulom.Zeko wrote:Znate li da su Dinamo i Hajduk doista jednaki po nečemu: oba su kluba u zadnjih 10 godina bila samo jednom drugoplasirana!
Naravno da hoće.
Makar, onako lopovska liga se neće nikada ponoviti. Kladionice ju ne bi ni imale u ponudi.
Za početak, 1946 su Zebec, Čajkovski i ostali koji su igrali za reprezentaciju NDH morali na denacifikaciju u Beograd. Zagrebački klubovi, ne beogradski su vladali nogometom u Kraljevini Jugoslaviji.
Kasnije, svaka sezona namještena, svaka utakmica i svaki rezultat namješteni. Ako ne bi tako bilo, onda bi Dinamo (kao u Titogradu) odigrao utakmicu s jednim rezultatom, pisao se drugi. To je tada bilo moguće, ako se utakmica ne bi prenosila na radiju, ako bi Dinamo išao na gostovanja, tada navijači nisu išli na gostovanja.
Ali i Dinamu se dogodilo ovo što pišem za Hajduk: s vremenom, nitko ga više nije ni trebao krasti, Dinamo je izgubio institucionalnu memoriju kako osvojiti prvenstvo, a to je ključ.
Ante riba nos svima s Juventusom. I Juventus nije prvak, ali briga Antu, prije ili kasnije, Juventus će biti prvak, jer ima taj refleks, institucionalnu memoriju.
niels- Posts : 4797
2021-04-26
cassanowa wrote:Bila bi sramota da od nekoga izgubimo dvije od tri utakmice (da pritom ne zabijemo ni gol), pa da onda od istih tražimo da nam naprave špalir.niels wrote:I špalir ne dolazi u obzir, da poštedimo te momke muke koju bi im neki od spaljenih mozgova priredili.
Bilo bi lijepo da si Dinamo i Hajduk špaliraju na titulama i uspjesima u Europi...jednog dana.
U krajnju ruku to bi bilo i malo bezobrazno i malo više idiotski.
Sinko, da li ti razumiješ koncept liga sistema? Kako se pobjeđuje i osvaja u takvom natjecanju?
I špalir se ne traži, špaliranje je dragovoljno.
niels-
2021-04-26
Ja mislim da neće.niels wrote:Naravno da hoće.cassanowa wrote:Nadam se da Hajduk neće oborit vaš rekord od 34 godine sa samo jednom titulom.Zeko wrote:Znate li da su Dinamo i Hajduk doista jednaki po nečemu: oba su kluba u zadnjih 10 godina bila samo jednom drugoplasirana!
Živi bili pa vidili!
Guest- Guest
cassanowa wrote:Ja mislim da neće.niels wrote:Naravno da hoće.cassanowa wrote:Nadam se da Hajduk neće oborit vaš rekord od 34 godine sa samo jednom titulom.Zeko wrote:Znate li da su Dinamo i Hajduk doista jednaki po nečemu: oba su kluba u zadnjih 10 godina bila samo jednom drugoplasirana!
Živi bili pa vidili!
Eto ih već na pola puta, 17 godina bez titule. A svaka je slijedeća sve teža i teža.
niels-
2021-04-26
Da, to je pola.niels wrote:cassanowa wrote:Ja mislim da neće.niels wrote:Naravno da hoće.cassanowa wrote:Nadam se da Hajduk neće oborit vaš rekord od 34 godine sa samo jednom titulom.Zeko wrote:Znate li da su Dinamo i Hajduk doista jednaki po nečemu: oba su kluba u zadnjih 10 godina bila samo jednom drugoplasirana!
Živi bili pa vidili!
Eto ih već na pola puta, 17 godina bez titule. A svaka je slijedeća sve teža i teža.
Znači što se toga tiče još smo duplo bolji od Dinama.
Guest- Guest
Vama Lopovima spalir nikad i nigdje...niels wrote:I špalir ne dolazi u obzir, da poštedimo te momke muke koju bi im neki od spaljenih mozgova priredili.
Bilo bi lijepo da si Dinamo i Hajduk špaliraju na titulama i uspjesima u Europi...jednog dana.
Niti bi ga od vas lopova prihvatili, jeli ti jasno maleni smrdljivi lopove?
Guest- Guest
gle slinavog uspjenjenog sektaškog kretena kako demonstrira svoje frustracije i očajan kućni odgoj.Andreas Goldberger wrote:Vama Lopovima spalir nikad i nigdje...niels wrote:I špalir ne dolazi u obzir, da poštedimo te momke muke koju bi im neki od spaljenih mozgova priredili.
Niti bi ga od vas lopova prihvatili, jeli ti jasno maleni smrdljivi lopove? :bball:
najbolje je što tek sada sektašima guzica počinje cvikati čavlima glave: treba dobiti rijeku u finalu kupa!
ponoviti onakvu tekmu kao u rijeci teško da mogu, a rijeka teško može lošije od onoga.
biti će to sudar dvaju svjetova: onog naviklog na osvajanje trofeja i onog koji rotira svemirom podvijena repa.
sanjati ćete špalir, a špalira nigdje neće biti...
sitting_bull-
2015-09-28
niels likes this post
Dečki, malo vas jebe matematika ... U jugoprvenstvu smo bili prvaci 1958. i onda 1982. ... Probao sam to računati na 100 načina, ali ne mogu doći do vaše brojke od 34 godine ... Uvijek dobijem 24 ... I sad, ako je moj rezultat točan, a nadam se da je, onda Hajduku i ne treba baš tak puno da nas prestigne ... Iako, bili smo prvaci i 1979., ali nam je to hajdukov tadašnji predsjednik i ratni zločinac Tito Kirigin, sa svojim beogradskim ortacima, jednostavno ukrao ...cassanowa wrote:Da, to je pola.niels wrote:cassanowa wrote:Ja mislim da neće.niels wrote:Naravno da hoće.cassanowa wrote:Nadam se da Hajduk neće oborit vaš rekord od 34 godine sa samo jednom titulom.Zeko wrote:Znate li da su Dinamo i Hajduk doista jednaki po nečemu: oba su kluba u zadnjih 10 godina bila samo jednom drugoplasirana!
Živi bili pa vidili!
Znači što se toga tiče još smo duplo bolji od Dinama.
Zeko-
2015-08-26
Koliko imate titula od 1958. do 1993. ne računajući te dvi godine?Zeko wrote:
Dečki, malo vas jebe matematika ... U jugoprvenstvu smo bili prvaci 1958. i onda 1982. ... Probao sam to računati na 100 načina, ali ne mogu doći do vaše brojke od 34 godine ... Uvijek dobijem 24 ... I sad, ako je moj rezultat točan, a nadam se da je, onda Hajduku i ne treba baš tak puno da nas prestigne ... Iako, bili smo prvaci i 1979., ali nam je to hajdukov tadašnji predsjednik i ratni zločinac Tito Kirigin, sa svojim beogradskim ortacima, jednostavno ukrao ...
Jednu.
Jednu titulu u 34 godine.
Guest- Guest
sektaska cmrljica nastupila
mi kao gospoda dinamovci smo uvijek znali cestitati protivniku, ali tesko je to ocekivati od zatucane sektaske stoke
mi kao gospoda dinamovci smo uvijek znali cestitati protivniku, ali tesko je to ocekivati od zatucane sektaske stoke
End- Posts : 21177
2015-08-25
niels likes this post
REZIME:Nije losa sezona...s obzirom da smo pocetak sezone i prvu cetvrtinu doista lose zapoceli..sa trenerom koji je zalutao...gdje smo nakon 5,6 prvih kola zaostajali za vodecim desetak bodova...da bi realno kasno promjenili trenera..i u drugoj cetvrtini prvenstva nakon promjene trenera krenuli u smanjivanje bodovnog zaostatka koji je u datim okolnostima tada bio sizifov posao..vec tada sam pisao ako zelimo zavrsit u vrhu tablice i borit se za trofej doslovno moramo pobjediti bar u 90% utakmica...a narocito sto vise pobjeda nad direktnim konkurentima tu je odradjen dobar posao narocito protiv dinama i solidan protiv rijeke ali ne bas dobar protiv osijeka...drugo..dobar dio igraca je prekasno shvatio da imamo sansu borit se za naslov a neki to nisu shvacali do pred sam kraj pa je njihov pristup utakmicama bilo toplo hladno...hajduk za osvojit naslov treba nesto vise a to je - vjera da se moze od pocetka prvenstva ali to je vec domena psiholoskog pristupa i motiviranja...zaostatak je bio prevelik a ocekivat da ce konkurencija cesto kiksat pomalo je bilo nerealno ocekivati...ostaje kup...sto se tice dinama on nije osvojio naslov u proljetnom prvenstvu vec u drugom dijelu jesenskog prvenstva kad je zadnjih pet sest kola napravio dobar rezultat i prestigao osijeka i rijeku a imao solidnu bodovnu zalihu ispred tada cetveroplasiranog hajduka...znalo se tada da ako hajduk hoce osvojit naslov ili bar biti u ravnopravnom polozaju u borbi za naslov ne smije skoro kiksati a biti uspjesan protiv konkurencije...gubitak utakmice protiv rijeke doma kada rijeka nije bila bolja a hajduk los uz gubitak dva boda u koprivnici rezultirali su na kraju da dinamo slavi ili bar da zadnje kolo se odlucuje o naslovu...jedno iskustvo vise...ali kako rekoh za naslov ce trebati nesto vise u prvom redu dobar pocetak sezone i vjera od pocetka da se moze u prvom redu igraca..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sektaši daju svoj obol prirodnim znanostima:cassanowa wrote:Koliko imate titula od 1958. do 1993. ne računajući te dvi godine?Zeko wrote:
Dečki, malo vas jebe matematika ... U jugoprvenstvu smo bili prvaci 1958. i onda 1982. ... Probao sam to računati na 100 načina, ali ne mogu doći do vaše brojke od 34 godine ... Uvijek dobijem 24 ... I sad, ako je moj rezultat točan, a nadam se da je, onda Hajduku i ne treba baš tak puno da nas prestigne ... Iako, bili smo prvaci i 1979., ali nam je to hajdukov tadašnji predsjednik i ratni zločinac Tito Kirigin, sa svojim beogradskim ortacima, jednostavno ukrao ...
Jednu.
Jednu titulu u 34 godine.
otkrili su sektašku matematiku.
sitting_bull-
2015-09-28
....ima jos jedna stvar...ocito je da je bilo nekih diverzija ovo proljece pogotovo prema hajduku ali i osijeku...sto se tice hajduka...radi se o djeljenju ulaznica njegovim navijacima...ne izlasci u susret pojedinih klubova prema hajduku sto se tice promjene termina odigravanja utakmica..za razliku od dinama koji je dobijao promjene termina kad je pozelio...i to je dosta utjecalo na ishode prvenstvenih utakmica narocito u periodu kad dinamo nije bio u formi...sto se tice osijeka ocito su kod njih diverzije bile unutar samog kluba narocito se vidjelo to u proljetnom djelu prvenstva kad je osijek bio konkurentan dinamu i za vrh...previse da bi se moglo podvuci pod sve slucajno...
2015-09-08
Nadodaj delegiranje sudaca i da je jedan Duje Strukan ovog prolica totalno marginaliziran i nije sudio lopovima niti jednu utakmicu, s druge strane Hajduku redovito sude suci iz Zagreba i okolice...vuksadinare wrote:....ima jos jedna stvar...ocito je da je bilo nekih diverzija ovo proljece pogotovo prema hajduku ali i osijeku...sto se tice hajduka...radi se o djeljenju ulaznica njegovim navijacima...ne izlasci u susret pojedinih klubova prema hajduku sto se tice promjene termina odigravanja utakmica..za razliku od dinama koji je dobijao promjene termina kad je pozelio...i to je dosta utjecalo na ishode prvenstvenih utakmica narocito u periodu kad dinamo nije bio u formi...sto se tice osijeka ocito su kod njih diverzije bile unutar samog kluba narocito se vidjelo to u proljetnom djelu prvenstva kad je osijek bio konkurentan dinamu i za vrh...previse da bi se moglo podvuci pod sve slucajno...
Guest- Guest
hahaha kme kme kmek
koliko god ste jadni i bijedni jedno vam se mora priznati
šampioni ste u kmecanju bez konkurencije
koliko god ste jadni i bijedni jedno vam se mora priznati
šampioni ste u kmecanju bez konkurencije
End- Posts : 21177
2015-08-25
Čestitke NK Hajduku na najuspješnijoj sezoni još od one ukradene titule 2005. Ove godine ste bili blizu i to je to. Sad se opet vraćate na tvorničke postavke. Sljedećih 10 godina vas neće biti nigdje.
niels likes this post
Čak i ovogodišnje drugo mjesto nisu osvojili nego su ga ukrali ...
Zeko-
2015-08-26
niels likes this post
koja si ti nevidjena budala...pa ovako ne zbori ni moj susjed 19-godisnji bbbovac...Zeko wrote:Čak i ovogodišnje drugo mjesto nisu osvojili nego su ga ukrali ...
2015-09-08
...i kad ova zecetina se tako pravi 'pametan' treba ga malo podsjetiti...svaki put kad bi mu se javio tata iz medjugorja nekakva spacka bi se desila...i kako kaze 'tata'...'ima ljudi koji su mi duzni...'
2015-09-08
Tominjo wrote:Čestitke NK Hajduku na najuspješnijoj sezoni još od one ukradene titule 2005. Ove godine ste bili blizu i to je to. Sad se opet vraćate na tvorničke postavke. Sljedećih 10 godina vas neće biti nigdje.
sad će jakobušić dodati gas i dovesti ivana perišića...
sitting_bull-
2015-09-28
da niste sektaši mogli bi se prodati pod vjernike.vuksadinare wrote:...i kad ova zecetina se tako pravi 'pametan' treba ga malo podsjetiti...svaki put kad bi mu se javio tata iz medjugorja nekakva spacka bi se desila...i kako kaze 'tata'...'ima ljudi koji su mi duzni...'
zapravo je ovo neprestano veličanje zdravka mamića od strane sekte priznanje nesposobnosti da se od hajduka napravi respektabilan klub.
kako bi opravdali tu vlastitu nesposobnost sektaši izmišljaju krivce na sve strane.
činjenica je kako je zdravko mamić sa suradnicima udario temelje današnjem dinamu da mu ni turbulencije ne mogu pretjerano naškoditi. dese se neke komplikacije pa ih dinamo nadvlada. iz tih dinamovih turbulencija i komplikacija se stvori dojam kako sad i drugi imaju neku šansu. je, samo dojam za neku šansu.
sekta postaje sve lošiji i lošiji gubitnik.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50