ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 27 of 50 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 27 Empty Re: Hajduk Split

Post by FRANK 30/5/2022, 16:20

sitting_bull wrote:
FRANK wrote:Opet kurvin sin cetnikuse sa kozare sprovodi udbin plan u djelo
pozdravi svoju majku, nije ona jadna ništa kriva.

ti si odabrao biti govno od čovika.
Smece koje je hdzovacko sdpeovacko mamiceva kriminalnog miljea je zadnji stakor na svitu

FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by sitting_bull 30/5/2022, 16:47

FRANK wrote:Mozda im se i zaista jebe 
Ali barem svetinju nisu koristili za osobno bogacenje i proguravanje teskih prevara kroz reprezentaciju da bi ih prodali i seni puni dzepove kao obitelj mamic koja je proglasena zlocinackom i kriminalnom i koja je pobjegla u BIH.
Em sto su pobigli em jos izdaju svoje kdiminalne suradnike.
Sramota me sto su vladali i sto jos uvijek izvlace pare iz dinama i reprezentacije.
daj se ne sramoti.
kako je onda hajduk u dvije godine od 60 milijuna kuna plusa na računu došao do 200 milijuna kuna duga?

mamići, ako su i krali, a konačna presuda još nije pala, krali su od onoga što su sa suradnicima stvorili u dinamu.
uvjetno rečeno, ako su i krali nisu pokrali državu, nisu pokrali grad, nisu pokrali igrače.

kad bi uskok i dorh krenuli s istim tretmanom prema hajduku kao što su išli prema dinamu u tjedan dana bi hajduk bio u stečaju.

misliš li ti da jakobušić drgačije radi u hajduku, nego zdravko mamić u dinamu?
kaj god.
model je prekopiran, ali nepotpuno pa su i rezultati takvi.
livaja, kalinići, krovinović sigurno ne igraju za siću, a dinamo kad je krenuo s dominacijom krenuo je s vlastitim igračima iz čijih se transfera pretvorio u stabilan klub koji na području rh nema dostojnog suparnika. kupljeni su samo vukojević i promašaj andreson kosta, ali su u momčad vraćeni i luka modrić i eduardo i lovren, a dovedeni su vugrinec, chago, badelj  i schildenfeld.
poslije su većina njih prodani u transferima koji su još i danas među top 10 transfera iz 1.hnl.
iz tih je transfera napravljen temelj na kojem je stvoren današnji dinamo.

naravno, sektaška medijska podmetanja uvijek padnu na plodno tlo kod onih kojima su i namijenjena - likovima kojima se može manipulirati.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sitting_bull 30/5/2022, 16:48

FRANK wrote:
sitting_bull wrote:
FRANK wrote:Opet kurvin sin cetnikuse sa kozare sprovodi udbin plan u djelo
pozdravi svoju majku, nije ona jadna ništa kriva.

ti si odabrao biti govno od čovika.
Smece koje je hdzovacko sdpeovacko mamiceva kriminalnog miljea je zadnji stakor na svitu
branitelj koji je na putu da postane gori od ex-yu udbaša je zadnji koji mi to može reći.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Zeko 30/5/2022, 17:06

Ali barem svetinju nisu koristili za osobno bogacenje i proguravanje teskih prevara kroz reprezentaciju da bi ih prodali i seni puni dzepove kao obitelj mamic koja je proglasena zlocinackom i kriminalnom i koja je pobjegla u BIH.
Sramota me sto su vladali i sto jos uvijek izvlace pare iz dinama i reprezentacije.
Franky, o'ladi malo ... Koga je to Dinamo progurao u reprezentaciju, a da nije postao igrač? I to pravi World class igrač ... Modrić? Ćorluka? Eduardo? Brozović? Lovren? Vida? Vrsaljko? Reci Franky, jedno jedino ime reci koje je Dinamo prodao kroz reprezentaciju za ozbiljne novce ... I gle, može igrača netko ugurati u reprezentaciju sa ciljem podizanja cijene (to je jedini do sada napravio Štimac sa Radoševićem i to prema vlastitom priznanju), ali taj igrač u reprezentaciji mora neki kurac i odigrati, pokazati da zna ... Neće ti utakmica-dvije podići cijenu i prodati te, ako nisi ništa odigrao, upamti to Franky jer to su sektaške floskule ... Daleko veći broj igrača je Dinamo dobro unovčio kad još uopće nisu igrali za reprezentaciju (Brekalo, Majer, Jakić, Gvardiol ...) ... Nemoj Franky govoriti napamet, ispadaš isti k'o sektaši amper i niče jer oni to godinama trabunjaju napamet ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 30/5/2022, 19:13

Andreas Goldberger wrote:Finale LP kasni jer navijaci nisu jos dosli do stadiona. 

Prati li to potrcko Antolic?!?  :coffee
:popcorn
Hajduk Split - Page 27 FB-IMG-1653930590946

Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 30/5/2022, 19:20

Lukša pokrenija pravu meme revoluciju.
Došlo vrime da se konačno stvari nazovu pravim imenom  :rasta 
Hajduk Split - Page 27 FB-IMG-1653931012736

Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 30/5/2022, 19:27

A naš svit, kakav već je i uvik atento za narugat se, jedva dočeka dat ruke
Hajduk Split - Page 27 FB-IMG-1653931451908

Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 30/5/2022, 19:29

Hajduk Split - Page 27 FB-IMG-1653931672859

Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 30/5/2022, 20:03

fridrih_niche wrote:
Jack Torrance wrote:
fridrih_niche wrote:Dovođenje Marka je sve pokrenilo...
Samo zbog toga će bit zapamćen ka legenda, a kamoli da mu još gledaju igru i učinak...
I zato stvarno hvala litvanskom tandemu, svaka im čast!
<3
O mama mama mama
O mama mama mama
Sai perchè mi batte il corazon
Ho visto Marko Livaja
Ho visto Marko Livaja
E mama inamorato son

ML10 > DM10
HS > SSCN
:rasta
Hajduk Split - Page 27 FB-IMG-1653744238413
Ova slika je toliko moćna da sam je mora stavit na naslovnu hahaha...
Obnovija sam profil nakon tri godine...
:^O

<3
Amigo, ova slika JE na naslovnoj od četvrtka navečer  B-)
Nego vidin gospođa nešto žuga da joj otimamo muža ovono, šta je ona mislila, da je ovo Atena
<3

'' S gostovanja u Biogradu Marko je došao automobilom sat vremena nakon suigrača, nije izašao s terena dok zadnje dijete nije dobilo potpis i selfie. Nisam putovala na gostovanja, ali čujem da je još veći pritisak nego u Splitu. ''

Istina, Biograd je bija zajeban ali Belišće je bilo još gore. 
Ostali su se već otuširali i bili na večeri dok je on još uvik bija na terenu i potpisiva se.
I još na kraju okružili bus s igračima i nisu ga tili pustit s parkinga, mrak već bija pa.
Split je goli kurac, tribala bi ona malo poć na koje gostovanje.
Tek se tu vidi koliki je Hajduk gigant

Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by sitting_bull 30/5/2022, 21:01

Hajduk Split - Page 27 Z
dinamov corteo prije tekme sa sevillom...

Hajduk Split - Page 27 2Q==

nakon uzmaka s maksimira sektaški corteo na desincu...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by fridrih_niche 30/5/2022, 22:08

sitting_bull wrote:
fridrih_niche wrote:Koje kmečanje i zamišljanje urota od strane Shittinga...
Susramlje teško...
:(
je, je.

urota.
jebe se markanu za repku, a i lukši.

ne misle prodavati markana pa mu ne treba niti izlog.
a i zazubice vam na titulu rastu, a to boli ako titule nema. nije markan bez veze bolestan.
Tako je, odglumit će da ima koronu samo da ne igra za Repku...
Korona živi vječno!
<3
fridrih_niche
fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by fridrih_niche 30/5/2022, 22:11

Jack Torrance wrote:Hajduk Split - Page 27 FB-IMG-1653931672859
lol!
fridrih_niche
fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by fridrih_niche 30/5/2022, 22:14

Jack Torrance wrote:
fridrih_niche wrote:
Jack Torrance wrote:
fridrih_niche wrote:Dovođenje Marka je sve pokrenilo...
Samo zbog toga će bit zapamćen ka legenda, a kamoli da mu još gledaju igru i učinak...
I zato stvarno hvala litvanskom tandemu, svaka im čast!
<3
O mama mama mama
O mama mama mama
Sai perchè mi batte il corazon
Ho visto Marko Livaja
Ho visto Marko Livaja
E mama inamorato son

ML10 > DM10
HS > SSCN
:rasta
Hajduk Split - Page 27 FB-IMG-1653744238413
Ova slika je toliko moćna da sam je mora stavit na naslovnu hahaha...
Obnovija sam profil nakon tri godine...
:^O

<3
Amigo, ova slika JE na naslovnoj od četvrtka navečer  B-)
Nego vidin gospođa nešto žuga da joj otimamo muža ovono, šta je ona mislila, da je ovo Atena
<3

'' S gostovanja u Biogradu Marko je došao automobilom sat vremena nakon suigrača, nije izašao s terena dok zadnje dijete nije dobilo potpis i selfie. Nisam putovala na gostovanja, ali čujem da je još veći pritisak nego u Splitu. ''

Istina, Biograd je bija zajeban ali Belišće je bilo još gore. 
Ostali su se već otuširali i bili na večeri dok je on još uvik bija na terenu i potpisiva se.
I još na kraju okružili bus s igračima i nisu ga tili pustit s parkinga, mrak već bija pa.
Split je goli kurac, tribala bi ona malo poć na koje gostovanje.
Tek se tu vidi koliki je Hajduk gigant
Mislin da on nema po ure vrimena za sebe u danu...
A ima tonu strpljenja da se svima potpise ili slika, svaka mu čast...
(Y)

A slika je toliko moćna da je to čudo!
A sta će tek bit kad iduće godine budemo slavili prvenstvo, to će sve izgorit do temelja!
Torcida Napalm!
<3
fridrih_niche
fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by sitting_bull 30/5/2022, 22:48

sitting_bull wrote:Hajduk Split - Page 27 Z
dinamov corteo prije tekme sa sevillom...

Hajduk Split - Page 27 2Q==

nakon uzmaka s maksimira sektaški corteo na desincu...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2022, 22:51

100kn wrote:ima lijep dodir
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 31/5/2022, 02:47

sitting_bull wrote:
daj se ne sramoti.
kako je onda hajduk u dvije godine od 60 milijuna kuna plusa na računu došao do 200 milijuna kuna duga?

mamići, ako su i krali, a konačna presuda još nije pala, krali su od onoga što su sa suradnicima stvorili u dinamu.
uvjetno rečeno, ako su i krali nisu pokrali državu, nisu pokrali grad, nisu pokrali igrače.

kad bi uskok i dorh krenuli s istim tretmanom prema hajduku kao što su išli prema dinamu u tjedan dana bi hajduk bio u stečaju.

kaj god.
livaja, kalinići, krovinović sigurno ne igraju za siću, a dinamo kad je krenuo s dominacijom krenuo je s vlastitim igračima iz čijih se transfera pretvorio u stabilan klub koji na području rh nema dostojnog suparnika. kupljeni su samo vukojević i promašaj andreson kosta, ali su u momčad vraćeni i luka modrić i eduardo i lovren, a dovedeni su vugrinec, chago, badelj  i schildenfeld.
poslije su većina njih prodani u transferima koji su još i danas među top 10 transfera iz 1.hnl.

naravno, sektaška medijska podmetanja uvijek padnu na plodno tlo kod onih kojima su i namijenjena - likovima kojima se može manipulirati.
Zacepi labrnju kurvin sine i kupi prnje i pravac bosne.
Tko si ti da meni kao hrvatskom branitelju uopce dovodis u sud odluku vrhovnoga suda drzave za koju sam ubio i ubio bi opet.
Znas djubre nije ti to jugoslavija.
Jel me svacas smece cetnicko komunisticko.
Vrhovni sud RH cete svi postivati ili cete biti vjesani po rasvjetama.
Jeli ti jasno djubre komunisticko.
Doci ce dan kad cete biti svi pozaklani

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 31/5/2022, 02:50

Zeko wrote:
Franky, o'ladi malo ... Koga je to Dinamo progurao u reprezentaciju, a da nije postao igrač? I to pravi World class igrač ... Modrić? Ćorluka? Eduardo? Brozović? Lovren? Vida? Vrsaljko? Reci Franky, jedno jedino ime reci koje je Dinamo prodao kroz reprezentaciju za ozbiljne novce ... I gle, može igrača netko ugurati u reprezentaciju sa ciljem podizanja cijene (to je jedini do sada napravio Štimac sa Radoševićem i to prema vlastitom priznanju), ali taj igrač u reprezentaciji mora neki kurac i odigrati, pokazati da zna ... Neće ti utakmica-dvije podići cijenu i prodati te, ako nisi ništa odigrao, upamti to Franky jer to su sektaške floskule ... Daleko veći broj igrača je Dinamo dobro unovčio kad još uopće nisu igrali za reprezentaciju (Brekalo, Majer, Jakić, Gvardiol ...) ... Nemoj Franky govoriti napamet, ispadaš isti k'o sektaši amper i niče jer oni to godinama trabunjaju napamet ...
Neman ja nista protiv dinamovih talenata.
Ali iman da od njih pare uzima osudjeni mafijas i zlocinacka obitelj.
Iskreno kad dodje vrime nadam se da cu biti prvi koji ce rafale u glavu stresti kompletnoj mamic obitelji.
I to do te mjere da bih uzivao da dva brata gledaju di im potomci krepavaju u najtezim mukama .
Onda ih ostavit 10 dana na zivotu pa ih pobit skupa sa onom starom kurvetinom koja ih je okotila

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 31/5/2022, 10:33

OBJAVIO HNS: Livaja ima koronu, propušta okupljanje reprezentacije

https://dalmatinskiportal.hr/sport/objavio-hns--livaja-ima-koronu--propusta-okupljanje-reprezentacije/135077

Brz oporavak najboljem igraču Hajduka, HNL-a i Hrvatskom reprezentativcu- Marku Livaji.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 31/5/2022, 12:08

FRANK wrote:
sitting_bull wrote:
daj se ne sramoti.

kaj god.

Zacepi labrnju kurvin sine i kupi prnje i pravac bosne.
Tko si ti da meni kao hrvatskom branitelju uopce dovodis u sud odluku vrhovnoga suda drzave za koju sam ubio i ubio bi opet.
Znas djubre nije ti to jugoslavija.
Jel me svacas smece cetnicko komunisticko.
Vrhovni sud RH cete svi postivati ili cete biti vjesani po rasvjetama.
Jeli ti jasno djubre komunisticko.
Doci ce dan kad cete biti svi pozaklani
eto, a kad ti spomenem kako se pretvaraš u udbaškog koljača, pizdiš.

u čemu je razlika između udbaških koljača i ovoga čime ti prijetiš?

možda u tome što su udbaši bili jugoslavenčine i srbi, a ti si hrvatina?
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sitting_bull 31/5/2022, 12:14

Andreas Goldberger wrote:OBJAVIO HNS: Livaja ima koronu, propušta okupljanje reprezentacije

https://dalmatinskiportal.hr/sport/objavio-hns--livaja-ima-koronu--propusta-okupljanje-reprezentacije/135077

Brz oporavak najboljem igraču Hajduka, HNL-a i Hrvatskom reprezentativcu- Marku Livaji.
ha, ha!

vidio lukša kako su u dinamu imali problema s igračima koji nisu imali odmor i nisu prošli pripreme pa naredio livaji da se "razboli".

a mora i medeni mjesec odraditi...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by fridrih_niche 31/5/2022, 13:41

sitting_bull wrote:
Andreas Goldberger wrote:OBJAVIO HNS: Livaja ima koronu, propušta okupljanje reprezentacije

ha, ha!

vidio lukša kako su u dinamu imali problema s igračima koji nisu imali odmor i nisu prošli pripreme pa naredio livaji da se "razboli".

a mora i medeni mjesec odraditi...
Jeba mater, ti si stvarno teški psiho...
:D
fridrih_niche
fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 27 of 50 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics