Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Hajduk Split
A lijepo sam ti napisao: Ne zakapaj se dublje ...
Je li i Hajduk, ustvari Split, bio među tih 10 gradova? Jer evo:
Jedina je razlika kaj ga vi niste osvojili ...
Je li i Hajduk, ustvari Split, bio među tih 10 gradova? Jer evo:
- 1970./71., Kup velesajamskih gradova:
- 1. kolo: Hajduk - Slavija Sofija 3:0, 0:1
- 2. kolo: Vitória Setúbal - Hajduk 2:0, 1:2
Jedina je razlika kaj ga vi niste osvojili ...
Last edited by Zeko on 2/7/2022, 18:35; edited 1 time in total
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Inicijator je bio Švicarac Thommen, potpredsjednik UEFA-e, koji je 1955. u Baselu okupio predstavnike 10 europskih velesajamskih gradova (Barcelona, Basel, Birmingham, Frankfurt, Kopenhagen, Lausanne, Leipzig, London, Milano i Zagreb) i predložio organizaciju natjecanja gradskih reprezentacija.
Eto 10 gradova se dogovorilo, pa se doduše to nešto malo proširilo kasnije.
Uglavnom smiješno natjecanje.
Hajduka je kasnije NSJ tamo prijavio da igra, pa je morao igrat i to bezvezno natjecanje. Prioritet je bila jugo liga i kup.
Hajduka je kasnije NSJ tamo prijavio da igra, pa je morao igrat i to bezvezno natjecanje. Prioritet je bila jugo liga i kup.
Guest- Guest
Aha, doći će tebi iz dupeta u glavu još puno lipih stvari ...cassanowa wrote:Inicijator je bio Švicarac Thommen, potpredsjednik UEFA-e, koji je 1955. u Baselu okupio predstavnike 10 europskih velesajamskih gradova (Barcelona, Basel, Birmingham, Frankfurt, Kopenhagen, Lausanne, Leipzig, London, Milano i Zagreb) i predložio organizaciju natjecanja gradskih reprezentacija.
Kasnije se to malo proširilo? Pa je ... Isto k'o i LP koje je Hajduk igrao četvrtfinale ... Tada su samo prvaci igrali to natjecanje, sad se to malo proširilo ... Ali ni u takvu proširenu LP Hajduk ne može ni prismrditi ...
Smiješno natjecanje veliš? Da, smiješno natjecanje u kojem su igrali i osvajali ga Barcelona, Juventus, Valencia, Leeds, Eintracht, Porto, Benfica, Milan, Inter ... Ali baš ono, sami smiješni klubovi ...
Dokle ću ti ponavljati: ne zakapaj se dublje ... Ja sam ti nogometna enciklopedija ... Sve me već ruke bole kol'ko te šamaram ...
Last edited by Zeko on 2/7/2022, 18:59; edited 1 time in total
Zeko-
2015-08-26
Bezvezno natjecanje, dakako.Zeko wrote:Aha, doći će tebi iz dupeta u glavu još puno lipih stvari ...cassanowa wrote:Inicijator je bio Švicarac Thommen, potpredsjednik UEFA-e, koji je 1955. u Baselu okupio predstavnike 10 europskih velesajamskih gradova (Barcelona, Basel, Birmingham, Frankfurt, Kopenhagen, Lausanne, Leipzig, London, Milano i Zagreb) i predložio organizaciju natjecanja gradskih reprezentacija.
Smiješno natjecanje veliš? Da, smiješno natjecanje u kojem su igrali i osvajali ga Barcelona, Juventus, Valencia, Leeds, Eintracht, Porto, Benfica, Milan, Inter ... Ali baš ono, sami smiješni klubovi ...
Dokle ću ti ponavljati: ne zakapaj se dublje ... Ja sam ti nogometna enciklopedija ... Sve me već ruke bole kol'ko te šamaram ...
Guest- Guest
Isto k'o i LP koje je Hajduk igrao četvrtfinale ... Tada su samo prvaci igrali to natjecanje, sad se to, eto, malo proširilo ... Ali ni u takvu proširenu LP Hajduk ne može ni prismrditi ...cassanowa wrote:Bezvezno natjecanje, dakako.Zeko wrote:Aha, doći će tebi iz dupeta u glavu još puno lipih stvari ...cassanowa wrote:Inicijator je bio Švicarac Thommen, potpredsjednik UEFA-e, koji je 1955. u Baselu okupio predstavnike 10 europskih velesajamskih gradova (Barcelona, Basel, Birmingham, Frankfurt, Kopenhagen, Lausanne, Leipzig, London, Milano i Zagreb) i predložio organizaciju natjecanja gradskih reprezentacija.
Zeko-
2015-08-26
A ne. LP nije počela kao reprezentacije gradova.Zeko wrote:
Isto k'o i LP koje je Hajduk igrao četvrtfinale ...
Guest- Guest
kaj god.cassanowa wrote:Onaj Hajduk iz 95-e i o ovaj današnji Hajduk je isti Hajduk.sitting_bull wrote:javite se kad se uopće plasirate u grupnu fazu nekog od europskih natjecanja.cassanowa wrote:Javi mi se kad budete igrali četvrtfinale Lige prvaka...Zeko wrote:cassanowa wrote:Zeko wrote:Imate baš manire malenog provincijsko-regionalnog klubića....
spali ste na to da morate spominjati razdoblje od prije više od 25 godina kako bi podsjećanjem na bolja vremena hajduka zamaglili koliko je danas hajduk u europskim razmjerima nebitan klub.
uostalom, i gzira i tobol su vam to pokazali na prilično grub način.
nekad bilo, sad se samo spominje.
lijepe uspomene su sve što imate od hajduka s tim da pola današnjih sektaša za to zna samo preko usmene predaje, ili kroz googlanje...
onaj hajduk je igrao nogomet, a ovaj danas kmeči i kokošari sa sucima što mu u hrvatskoj prolazi, dok ga u europi šamar tko god bio protivnik hajduka.
osim toga, te 1995. godine ste se jedan jedini puta u povijesti hajduka uspjeli plasirati u grupnu fazu lige prvaka uz samo jednog protivnika u kvalifikacijama: legiju.
danas ne možete proći ni gziru ni tobol ni dilu gori, a ove ćete godin trajati i iza velike gospe jer vam kvalifikacije počinju kasnije.
uostalom, da bi došli do šanse da igrate kvalifikacije pa poslije eventualno grupu prvo morate postati prvaci hrvatske, a i sami znate kako je to za vas nemoguća misija.
također: da su 1998/99 bila ista pravila kao i 1995. godine dinamo bi također igrao četvrtfinale lige prvaka jer je kao i hajduk 1995. bio drugi u grupi.
kao što i sam možeš izračunati: 27 dugih godina hajduk nije prismrdio ligi prvaka.
istovremeno dinamo redovno igra grupnu fazu europskin natjecanja - 7 puta grupu ligu prvaka i 9 puta grupu europa lige.
sitting_bull-
2015-09-28
I ti mi se javi kad budete igrali četvrtfinale Lige prvaka.sitting_bull wrote:kaj god.cassanowa wrote:Onaj Hajduk iz 95-e i o ovaj današnji Hajduk je isti Hajduk.sitting_bull wrote:javite se kad se uopće plasirate u grupnu fazu nekog od europskih natjecanja.cassanowa wrote:Javi mi se kad budete igrali četvrtfinale Lige prvaka...Zeko wrote:cassanowa wrote:Zeko wrote:Imate baš manire malenog provincijsko-regionalnog klubića....
spali ste na to da morate spominjati razdoblje od prije više od 25 godina kako bi podsjećanjem na bolja vremena hajduka zamaglili koliko je danas hajduk u europskim razmjerima nebitan klub.
lijepe uspomene su sve što imate od hajduka s tim da pola današnjih sektaša za to zna samo preko usmene predaje, ili kroz googlanje...
onaj hajduk je igrao nogomet, a ovaj danas kmeči i kokošari sa sucima što mu u hrvatskoj prolazi, dok ga u europi šamar tko god bio protivnik hajduka.
osim toga, te 1995. godine ste se jedan jedini puta u povijesti hajduka uspjeli plasirati u grupnu fazu lige prvaka uz samo jednog protivnika u kvalifikacijama: legiju.
danas ne možete proći ni gziru ni tobol ni dilu gori, a ove ćete godin trajati i iza velike gospe jer vam kvalifikacije počinju kasnije.
uostalom, da bi došli do šanse da igrate kvalifikacije pa poslije eventualno grupu prvo morate postati prvaci hrvatske, a i sami znate kako je to za vas nemoguća misija.
također: da su 1998/99 bila ista pravila kao i 1995. godine dinamo bi također igrao četvrtfinale lige prvaka jer je kao i hajduk 1995. bio drugi u grupi.
kao što i sam možeš izračunati: 27 dugih godina hajduk nije prismrdio ligi prvaka.
istovremeno dinamo redovno igra grupnu fazu europskin natjecanja - 7 puta grupu ligu prvaka i 9 puta grupu europa lige.
Guest- Guest
Pa nije, al' počela je kao kup prvaka u kojem si mogao igrati isključivo ako si bio prvak svoje države, a u 1. kolu jedan par mogli su biti Real-Bayern, a drugi Sparta Prag-CSKA Sofija ... I onda su to malo proširili, uveli koeficijente, uveli još po 2-3 kluba iz najjačih liga, osim prvaka i sad ne moraš biti prvo prvak svoje države da bi postao prvakom Europe, što je meni malo nelogično al' tak je kak je ... Zato je i Hajduk kad je prošao 2 kluba u grupi odmah bio u četvrtfinalu, danas si, ako prođeš grupu, samo u osmini-finala a i sama grupa je 5 puta teža, nema danas šanse da Steaua, Malmo i Hajduk budu u istoj grupi ... Danas su grupe Eurolige daleko teže nego što je bila ona Hajdukova u LP ... Tak' da, lijepo to zvuči "četvrtfinale LP-a", ali kad pogledaš protiv koga su igrali dojam je ipak daleko blaži, a sigurno nije tako euforičan kako ga vi želite prikazati ... No dobro, vi ste ionako skloni euforijama iako možda baš zbog euforija niste osvojili prošlo prvenstvo, jer pobijedili ste 2 puta Dinamo, iza toga euforično slavili po 2 tjedna i u tom slavlju izgubili ste 10-ak bodova i prosuli više nego što ste protiv Dinama osvojili ...cassanowa wrote:A ne. LP nije počela kao reprezentacije gradova.Zeko wrote:
Zeko-
2015-08-26
Dok ti skužiš da u četvrtfinalu LP uvijek dođe 8 najboljih klubova u Europi, bez obzira na format natjecanja, proći će još dosta vremena izgleda.Zeko wrote:Pa nije, al' počela je kao kup prvaka u kojem si mogao igrati isključivo ako si bio prvak svoje države, a u 1. kolu jedan par mogli su biti Real-Bayern, a drugi Sparta Prag-CSKA Sofija ... I onda su to malo proširili, uveli koeficijente, uveli još po 2-3 kluba iz najjačih liga, osim prvaka i sad ne moraš biti prvo prvak svoje države da bi postao prvakom Europe, što je meni malo nelogično al' tak je kak je ... Zato je i Hajduk kad je prošao 2 kluba u grupi odmah bio u četvrtfinalu, danas si, ako prođeš grupu, samo u osmini-finala a i sama grupa je 5 puta teža, nema danas šanse da Steaua, Malmo i Hajduk budu u istoj grupi ... Danas su grupe Eurolige daleko teže nego što je bila ona Hajdukova u LP ... Tak' da, lijepo to zvuči "četvrtfinale LP-a", ali kad pogledaš protiv koga su igrali dojam je ipak daleko blaži, a sigurno nije tako euforičan kako ga vi želite prikazati ... No dobro, vi ste ionako skloni euforijama iako možda baš zbog euforija niste osvojili prošlo prvenstvo, jer pobijedili ste 2 puta Dinamo, iza toga euforično slavili po 2 tjedna i u tom slavlju izgubili ste 10-ak bodova i prosuli više nego što ste protiv Dinama osvojili ...cassanowa wrote:A ne. LP nije počela kao reprezentacije gradova.Zeko wrote:
Guest- Guest
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2376492
odu svi tići prije nego propjevaju..
Ovo je laz. 5% nije svi tici...kic wrote:
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2376492
odu svi tići prije nego propjevaju..
Guest- Guest
i ti se meni javi kad se kvalificirate u grupnu fazu europskih natjecanja.cassanowa wrote:I ti mi se javi kad budete igrali četvrtfinale Lige prvaka.sitting_bull wrote:kaj god.cassanowa wrote:Onaj Hajduk iz 95-e i o ovaj današnji Hajduk je isti Hajduk.sitting_bull wrote:javite se kad se uopće plasirate u grupnu fazu nekog od europskih natjecanja.cassanowa wrote:Javi mi se kad budete igrali četvrtfinale Lige prvaka...Zeko wrote:cassanowa wrote:Zeko wrote:Imate baš manire malenog provincijsko-regionalnog klubića....
dotle slobodno živi iu svojim uspomenama koje i nisu tako svježe, ne?
27 godina, lijepo razdoblje za razmišljati o tome jednom jedinom međunarodnom uspjehu.
evo, sada ste nakon 10 godina čekanja i jovićev kup stavili u vitrinu.
nije loše.
27 godina od lige prvaka.
17 godina od zadnje titule.
10 godina od kupa do jovićevog kupa.
koliko godina do sljedećeg trofeja???
sitting_bull-
2015-09-28
Pita me lik čiji je klub u 34 godine imao 1 titulu...LOLsitting_bull wrote:i ti se meni javi kad se kvalificirate u grupnu fazu europskih natjecanja.cassanowa wrote:I ti mi se javi kad budete igrali četvrtfinale Lige prvaka.sitting_bull wrote:kaj god.cassanowa wrote:Onaj Hajduk iz 95-e i o ovaj današnji Hajduk je isti Hajduk.sitting_bull wrote:javite se kad se uopće plasirate u grupnu fazu nekog od europskih natjecanja.cassanowa wrote:Javi mi se kad budete igrali četvrtfinale Lige prvaka...Zeko wrote:cassanowa wrote:Zeko wrote:Imate baš manire malenog provincijsko-regionalnog klubića....
27 godina, lijepo razdoblje za razmišljati o tome jednom jedinom međunarodnom uspjehu.
nije loše.
Guest- Guest
kaže lik čiji je klub nestao sa nogometne karte europe i svijeta.cassanowa wrote:Pitam me lik čiji je klub u 34 godine imao 1 titulu...LOLsitting_bull wrote:i ti se meni javi kad se kvalificirate u grupnu fazu europskih natjecanja.cassanowa wrote:I ti mi se javi kad budete igrali četvrtfinale Lige prvaka.sitting_bull wrote:kaj god.cassanowa wrote:Onaj Hajduk iz 95-e i o ovaj današnji Hajduk je isti Hajduk.sitting_bull wrote:javite se kad se uopće plasirate u grupnu fazu nekog od europskih natjecanja.cassanowa wrote:Javi mi se kad budete igrali četvrtfinale Lige prvaka...Zeko wrote:cassanowa wrote:Zeko wrote:Imate baš manire malenog provincijsko-regionalnog klubića....
nije loše.
evo, sad imate livaju pa se pokažite da vas vidimo.
nije valjda konferencijska liga nešto što ne bi mogli dohvatiti?
možda je i to preteško za vas???
sitting_bull-
2015-09-28
Kaže lik čiji je klub u 34 godine imao 1 titulu..sitting_bull wrote:
kaže lik čiji je klub nestao sa nogometne karte europe i svijeta.
Guest- Guest
kaj god.cassanowa wrote:Dok ti skužiš da u četvrtfinalu LP uvijek dođe 8 najboljih klubova u Europi, bez obzira na format natjecanja, proći će još dosta vremena izgleda.Zeko wrote:Pa nije, al' počela je kao kup prvaka u kojem si mogao igrati isključivo ako si bio prvak svoje države, a u 1. kolu jedan par mogli su biti Real-Bayern, a drugi Sparta Prag-CSKA Sofija ... I onda su to malo proširili, uveli koeficijente, uveli još po 2-3 kluba iz najjačih liga, osim prvaka i sad ne moraš biti prvo prvak svoje države da bi postao prvakom Europe, što je meni malo nelogično al' tak je kak je ... Zato je i Hajduk kad je prošao 2 kluba u grupi odmah bio u četvrtfinalu, danas si, ako prođeš grupu, samo u osmini-finala a i sama grupa je 5 puta teža, nema danas šanse da Steaua, Malmo i Hajduk budu u istoj grupi ... Danas su grupe Eurolige daleko teže nego što je bila ona Hajdukova u LP ... Tak' da, lijepo to zvuči "četvrtfinale LP-a", ali kad pogledaš protiv koga su igrali dojam je ipak daleko blaži, a sigurno nije tako euforičan kako ga vi želite prikazati ... No dobro, vi ste ionako skloni euforijama iako možda baš zbog euforija niste osvojili prošlo prvenstvo, jer pobijedili ste 2 puta Dinamo, iza toga euforično slavili po 2 tjedna i u tom slavlju izgubili ste 10-ak bodova i prosuli više nego što ste protiv Dinama osvojili ...cassanowa wrote:A ne. LP nije počela kao reprezentacije gradova.Zeko wrote:
onda su tu ligu igrali samo prvaci europskih država, ne i najbolji klubovi u europi.
po sadašnjem modelu kvalifikacija za lp hajduk nikada grupnu fazu lp ne bi vidio.
naravno, prvo bi trebao postati prvak hrvatske.
dogodine, recimo.
sitting_bull-
2015-09-28
Lipo Zeku pod ruku i na zagrebački Velesajam...
Pa skupa slavite kup velesajamskih gradova.
Guest- Guest
koliko znam, te godine hajduk nije bio prvak.cassanowa wrote:Kaže lik čiji je klub u 34 godine imao 1 titulu.. :lol!:sitting_bull wrote:
nije prvak ni ove godine.
nije bio ni prošle godine.
nije bio ni prije 10 godina.
nije bio ni prije 15 godina.
znaš li ti uopće što je to titula???
sitting_bull-
2015-09-28
Znam da se Hajduku nije nikad dogodilo da u 34 godine ima samo 1 titulu.sitting_bull wrote:koliko znam, te godine hajduk nije bio prvak.cassanowa wrote:Kaže lik čiji je klub u 34 godine imao 1 titulu..sitting_bull wrote:
nije prvak ni ove godine.
nije bio ni prošle godine.
nije bio ni prije 10 godina.
nije bio ni prije 15 godina.
znaš li ti uopće što je to titula???
Guest- Guest
a ti lipo kupi kartu i pravac maksimirska 128, zagreb kako bi vidio kako izgleda šampionski pehar.cassanowa wrote:Lipo Zeku pod ruku i na zagrebački Velesajam...
:lol!:
sitting_bull-
2015-09-28
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50