Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Hajduk Split
ne znam..tu je super kup odmah prvenstvo i kvalifikacijske utakmice a i dambrauskas iskazuje znakove zabrinutosti narocito pojedinim fregmentima igre...Andreas Goldberger wrote:Pa motivacija se doci kad dodu prave utakmice.vuksadinare wrote:ne znam...bojim se motivacijskog praznjenja...puno je faktora u igri sto bi rekao krovinovic...jedino sam zabrinut da li ce motivacija biti kao u prosloj sezoniAndreas Goldberger wrote:Prosla su vrimena Uno di gnoja kad smo bili prvaci priprema...vuksadinare wrote:...lose protiv belgijanaca....znam pripreme su ali ovo bas nije dobro
Na zimu smo imali puno slabije protivnike pa smo jednako lose odigrali.
Nikakvo mjerilo i rezultat totalno nebitan.
Neces biti motiviran na prijateljskoj, pogotovo kad te se zgazi na treninzima.
Zasto su mladi igraci, pogotovo Biuk odigrali najbolje? Jer imaju motiv dokazati se treneru. Kao sto se primjerice Brunek odilicno odigrao za lopove. Jer mu visi prva postava, mora se dokazati.
Formu treba tempirati za pocetak HNL-a i pogotovo Europu za misec dana. Super kup dolazi rano i realno ni mi ni Lopovi necemo biti u optimalnoj formi za tu utakmicu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne uđu li u skupine novinarske lige, litvanac je bivši ... To vam je valjda jasno ... Kao što vam onda i bankrot otvara širom vrata ...
Zeko-
2015-08-26
Evo i sam je svjestan da ga i protivnici u kvalifikacijama za novinarsku ligu mogu ovako razbiti:
Dambrauskas nakon debakla: ‘Ovo je utakmica kakvu možemo očekivati u europskim kvalifikacijama‘
Dambrauskas nakon debakla: ‘Ovo je utakmica kakvu možemo očekivati u europskim kvalifikacijama‘
Zeko-
2015-08-26
čemu kmečaona sektaša, pa popušili su glatko su od duplo jačeg kluba
sve normalno
sve normalno
End- Posts : 21177
2015-08-25
Prvenstvo je za 2 tjedna, Europa za misec dana.vuksadinare wrote:ne znam..tu je super kup odmah prvenstvo i kvalifikacijske utakmice a i dambrauskas iskazuje znakove zabrinutosti narocito pojedinim fregmentima igre...Andreas Goldberger wrote:Pa motivacija se doci kad dodu prave utakmice.vuksadinare wrote:ne znam...bojim se motivacijskog praznjenja...puno je faktora u igri sto bi rekao krovinovic...jedino sam zabrinut da li ce motivacija biti kao u prosloj sezoniAndreas Goldberger wrote:Prosla su vrimena Uno di gnoja kad smo bili prvaci priprema...vuksadinare wrote:...lose protiv belgijanaca....znam pripreme su ali ovo bas nije dobro
Na zimu smo imali puno slabije protivnike pa smo jednako lose odigrali.
Nikakvo mjerilo i rezultat totalno nebitan.
Neces biti motiviran na prijateljskoj, pogotovo kad te se zgazi na treninzima.
Zasto su mladi igraci, pogotovo Biuk odigrali najbolje? Jer imaju motiv dokazati se treneru. Kao sto se primjerice Brunek odilicno odigrao za lopove. Jer mu visi prva postava, mora se dokazati.
Formu treba tempirati za pocetak HNL-a i pogotovo Europu za misec dana. Super kup dolazi rano i realno ni mi ni Lopovi necemo biti u optimalnoj formi za tu utakmicu.
A Valdas je zajeban igrac, ne boj se za njega...
Nego, danas rezerve puno bolje odigrale, sto je razumljivo. Hajduk ima jedno 7 sigurnih igraca za prvih 11, za ta cetiri mista su ostali u borbi. Nakon ovih priprema triba istaknuti Biuka i Cubelica koji su iskoristili priliku...
Guest- Guest
Endicu, koji cemo biti na kraju sezone i oce li rijecica koja raste i napreduje biti ispred nas?End wrote:čemu kmečaona sektaša, pa popušili su glatko su od duplo jačeg kluba
sve normalno
Guest- Guest
ne brigaj sekturino, pišati će po vama kao i zadnjih desetak godina
End- Posts : 21177
2015-08-25
Rijecica? Aj dobro, bumo videli...End wrote:ne brigaj sekturino, pišati će po vama kao i zadnjih desetak godina
Guest- Guest
Javi mi se kad budete igrali četvrtfinale Lige prvaka...Zeko wrote:cassanowa wrote:Zeko wrote:Imate baš manire malenog provincijsko-regionalnog klubića....
Guest- Guest
javite se kad se uopće plasirate u grupnu fazu nekog od europskih natjecanja.cassanowa wrote:Javi mi se kad budete igrali četvrtfinale Lige prvaka...Zeko wrote:cassanowa wrote:Zeko wrote:Imate baš manire malenog provincijsko-regionalnog klubića....
spali ste na to da morate spominjati razdoblje od prije više od 25 godina kako bi podsjećanjem na bolja vremena hajduka zamaglili koliko je danas hajduk u europskim razmjerima nebitan klub.
uostalom, i gzira i tobol su vam to pokazali na prilično grub način.
nekad bilo, sad se samo spominje.
lijepe uspomene su sve što imate od hajduka s tim da pola današnjih sektaša za to zna samo preko usmene predaje, ili kroz googlanje...
sitting_bull-
2015-09-28
Znaci nikad. Odjeba si ga...cassanowa wrote:
Javi mi se kad budete igrali četvrtfinale Lige prvaka...
Guest- Guest
Javite se kad osvojite neki europski kup, pa makar i ovaj novinarski koji je 5 puta slabiji od KVG kojeg smo mi osvojili ... A naše četvrtfinale Eurolige prije 2 godine duplo je veći uspjeh nego vaše četvrtfinale LP ... Vi za vaše četvrtfinale LP niste morali nikoga imalo ozbiljnijega pobijediti, a mi smo za naše četvrtfinale Eurolige ipak imali ozbiljnih protivnika koje smo morali proći ...Andreas Goldberger wrote:Znaci nikad. Odjeba si ga...cassanowa wrote:
Zeko-
2015-08-26
Isusatimiloga...Zeko wrote:A naše četvrtfinale Eurolige prije 2 godine duplo je veći uspjeh nego vaše četvrtfinale LP ...Andreas Goldberger wrote:Znaci nikad. Odjeba si ga...cassanowa wrote:
Guest- Guest
Onaj Hajduk iz 95-e i o ovaj današnji Hajduk je isti Hajduk.sitting_bull wrote:javite se kad se uopće plasirate u grupnu fazu nekog od europskih natjecanja.cassanowa wrote:Javi mi se kad budete igrali četvrtfinale Lige prvaka...Zeko wrote:cassanowa wrote:Zeko wrote:Imate baš manire malenog provincijsko-regionalnog klubića....
spali ste na to da morate spominjati razdoblje od prije više od 25 godina kako bi podsjećanjem na bolja vremena hajduka zamaglili koliko je danas hajduk u europskim razmjerima nebitan klub.
lijepe uspomene su sve što imate od hajduka s tim da pola današnjih sektaša za to zna samo preko usmene predaje, ili kroz googlanje...
Guest- Guest
Kad citiraš, citiraj u potpunosti ... Nemoj izvlačiti riječi iz konteksta jer ispadaš gluplji nego kaj jesi ... Dakle, mi smo za svoje četvrtfinale Eurolige morali, između ostalih, pobijediti CSKA i Tottenham, dok ste vi za četvrtfinale LP samo morali proći grupu u kojoj su bili Steaua i Malmo ... Jel' sad vidiš kol'ko si blesav?cassanowa wrote:Isusatimiloga...Zeko wrote:A naše četvrtfinale Eurolige prije 2 godine duplo je veći uspjeh nego vaše četvrtfinale LP ...Andreas Goldberger wrote:Znaci nikad. Odjeba si ga...cassanowa wrote:
Zeko-
2015-08-26
Čak ni ovo ti nije točno ... Onaj Hajduk nije bio š.r.d.cassanowa wrote:Onaj Hajduk iz 95-e i o ovaj današnji Hajduk je isti Hajduk.sitting_bull wrote:javite se kad se uopće plasirate u grupnu fazu nekog od europskih natjecanja.cassanowa wrote:Javi mi se kad budete igrali četvrtfinale Lige prvaka...Zeko wrote:cassanowa wrote:Zeko wrote:Imate baš manire malenog provincijsko-regionalnog klubića....
Zeko-
2015-08-26
Namjerno ti nisam citirao dalje, jer s time braniš neobranjivo. tako da mi je to nebitno.Zeko wrote:Kad citiraš, citiraj u potpunosti ... Nemoj izvlačiti riječi iz konteksta jer ispadaš gluplji nego kaj jesi ... Dakle, mi smo za svoje četvrtfinale Eurolige morali, između ostalih, pobijediti CSKA i Tottenham, dok ste vi za četvrtfinale LP samo morali proći grupu u kojoj su bili Steaua i Malmo ... Jel' sad vidiš kol'ko si blesav?cassanowa wrote:Isusatimiloga...Zeko wrote:A naše četvrtfinale Eurolige prije 2 godine duplo je veći uspjeh nego vaše četvrtfinale LP ...Andreas Goldberger wrote:Znaci nikad. Odjeba si ga...cassanowa wrote:
Četvrtfinale LP je uvijek bilo i bit će veći uspjeh od četvrtfinala Eurolige.
Ako ne vjeruješ meni pitaj nekog neutralnog.
BTW, Hajduk je igrao i polufinale Kupa UEFA, iz kojeg je i nastala ta Euroliga gdje ste vi igrali četvrtfinale.
A četvrtfinale Kupa kupova, koje je Hajduk igrao, da ne i spminjem, jer je to manje bitno...
Guest- Guest
Hajduk je isti od 1911. do danas.Zeko wrote:Čak ni ovo ti nije točno ... Onaj Hajduk nije bio š.r.d.cassanowa wrote:Onaj Hajduk iz 95-e i o ovaj današnji Hajduk je isti Hajduk.sitting_bull wrote:javite se kad se uopće plasirate u grupnu fazu nekog od europskih natjecanja.cassanowa wrote:Javi mi se kad budete igrali četvrtfinale Lige prvaka...Zeko wrote:cassanowa wrote:Zeko wrote:Imate baš manire malenog provincijsko-regionalnog klubića....
Guest- Guest
Da ne spominjen kako je Dinamo za četvrtfinale Eurolige morao eliminirati 8 klubova (3 u pretkolima, 3 u grupi te Krasnodar i Tottenham u eliminacijskoj fazi, dok je Hajduk prošao za svoje četvrtfinale LP 3 kluba (Legiju u pretkolu i Steauu i Malmo u grupi) ... Tak da je, realno, do četvrtfinala Eurolige bilo 3 puta teže doći ...cassanowa wrote:Namjerno ti nisam citirao dalje, jer s time braniš neobranjivo. tako da mi je to nebitno.Zeko wrote:Kad citiraš, citiraj u potpunosti ... Nemoj izvlačiti riječi iz konteksta jer ispadaš gluplji nego kaj jesi ... Dakle, mi smo za svoje četvrtfinale Eurolige morali, između ostalih, pobijediti CSKA i Tottenham, dok ste vi za četvrtfinale LP samo morali proći grupu u kojoj su bili Steaua i Malmo ... Jel' sad vidiš kol'ko si blesav?cassanowa wrote:Isusatimiloga...Zeko wrote:A naše četvrtfinale Eurolige prije 2 godine duplo je veći uspjeh nego vaše četvrtfinale LP ...Andreas Goldberger wrote:Znaci nikad. Odjeba si ga...cassanowa wrote:
Četvrtfinale LP je uvijek bilo i bit će veći uspjeh od četvrtfinala Eurolige.
Ako ne vjeruješ meni pitaj nekog neutralnog.
BTW, Hajduk je igrao i polufinale Kupa UEFA, iz kojeg je i nastala ta Euroliga gdje ste vi igrali četvrtfinale.
A četvrtfinale Kupa kupova, koje je Hajduk igrao, da ne i spminjem, jer je to manje bitno...
I u krivu si, Hajduk nije isti od 1911., jer bio je Hajduk, pa Hajduk NOVJ, pa opet Hajduk i sad je Hajduk š.r.d.
Veliš ti, Hajduk je igrao polufinale kupa UEFA iz kojeg je nastala Euroliga (iako ti ni to nije u potpunosti točno, jer Euroliga je nastala spajanjem kupa UEFA-e i kupa pobjednika kupova)? OK, ali Dinamo je osvojio KVG i jednom igrao finale KVG-a iz kojeg je nastao kup UEFA gdje je Hajduk igrao jedno polufinale ...
Moja preporuka: Ne zakapaj se dublje ...
Zeko-
2015-08-26
Jebote led s čim se vi puacte.
10 gradova se dogovorilo igrat neko natjecanje i Dinamo to osvojio....LOL
10 gradova se dogovorilo igrat neko natjecanje i Dinamo to osvojio....LOL
Guest- Guest
A lijepo sam ti napisao: Ne zakapaj se dublje ...
Je li i Hajduk, ustvari Split, bio među tih 10 gradova? Jer evo:
Jedina je razlika kaj ga vi niste osvojili ...
Je li i Hajduk, ustvari Split, bio među tih 10 gradova? Jer evo:
- 1970./71., Kup velesajamskih gradova:
- 1. kolo: Hajduk - Slavija Sofija 3:0, 0:1
- 2. kolo: Vitória Setúbal - Hajduk 2:0, 1:2
Jedina je razlika kaj ga vi niste osvojili ...
Last edited by Zeko on 2/7/2022, 18:35; edited 1 time in total
Zeko-
2015-08-26
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50