Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Hajduk Split
End wrote:čestitke dinamu na lijepom obrazloženju, to je moj klub, gospoda
sve su rekli
Nakon derbija Dinama i Hajduka je zabilježen incident na autocesti A1. U sukobu policije i Torcide je bilo i ozlijeđenih, a policija je i pucala na navijače. Iz policije su poručili da su morali tako reagirati na napad navijača, iz Hajduka osudili nasilje, iz Torcide optužili Dinamo i policiju, a sada su se na službenim stranicama oglasili i Modri. Priopćenje prvaka prenosimo u cijelosti.
"Nakon što cijeli dan svjedočimo relativiziranju nasilja koje se dogodilo tijekom jučerašnje večeri na autocesti A1, a koje navijači Hajduka opravdavaju navodnim nerazumnim odlukama Dinama, želimo objasniti zašto navijači HNK Hajduk nisu htjeli ući na derbi utakmicu Dinamo - Hajduk odigranu 21. svibnja 2022. na stadionu Maksimir.
Mi smo s HNK Hajduk potpisali ugovor o prodaji ulaznica za našu utakmicu, prema kojem je Hajduk preuzeo obvezu distribucije 2 000 ulaznica za tribinu jug maksimirskog stadiona. Prema tom ugovoru, Hajduk je 24 sata prije početka utakmice trebao dostaviti popis navijača kojima su prodali ulaznice. Oni su taj popis dostavili na dan utakmice - u subotu prijepodne. Na popisu je bilo 1397 osoba kojima su prodane ulaznice.
Nadalje, poučeni iskorištavanjem našeg gostoprimstva u prosincu 2021. godine kada je bila najavljena koreografija jednog izgleda, a zatim je nakon ulaska na tribinu napravljena druga koreografija koja potencira mržnju prema našem klubu, mi smo napravili upute za gostujuće navijače u kojima im je objašnjeno sve – od općih informacija o vremenu otvaranja stadiona do onih konkretnih koji se tiču pregleda i unosa transparenata na tribinu.
Naglašavamo da je potpuna laž to da je zabranjen unos transparenata, samo su određena pravila prema kojima transparenti mogu biti uneseni na stadion. Istina je da je momcima rečeno kada trebaju doći na ulaz, na koji način trebaju najaviti transparente, u kojem roku, na koju službenu e-mailu adresu se trebaju javiti i slično. S obzirom na to da je ispod nivoa službene komunikacije Dinama komunicirati s navijačkom grupom Hajduka, mi smo sve upute e-mailom od 18.05.2022. godine dostavili našim kolegama u HNK Hajduk.
Budući da do petka 20.05.2022. godine na e-mail nije dostavljeno ništa, ponovno smo pismeno pozvali kolege iz Hajduka da pomognu utjecati na svoje navijače kako bi nam dostavili sve što smo tražili. Opet se nije dogodilo ništa niti su nas kontaktirali. Sat i pol prije početka utakmice iz HNK Hajduk upućen je poziv prema povjereniku za sigurnost GNK Dinamo tijekom kojeg mu je prenesena informacija da Torcida ništa od transparenata nije prijavila te da sa sobom donose veće transparente, bubnjeve i druge navijačke rekvizite.
Već u tom trenutku s naše strane dobili su odgovor da im neće biti dopušten unos navijačkih rekvizita jer ih nisu prijavili prema uputama. Predstavnik Dinama je na ulazu u tribinu jug razgovarao s odvjetnikom Torcide koji se nije osobno predstavio i koji mu je usmeno rekao da je Dinamo apsolutno u pravu kod ove odluke. Dolaskom na ulaz u tribinu jug sve već navedeno je ponovljeno, navijači koji imaju ulaznice pozvani su da uđu na stadion bez neprijavljenih transparenata, međutim oni su to odbili. Nakon nekog vremena mirno su napustili zonu ispred stadiona Maksimir.
Podsjećamo javnost na to da je ista ovakva predstava izvedena 2014. godine kada su igrači Hajduka odbili igrati utakmicu s Dinamom jer nismo htjeli prodati ulaznice najrizičnijim navijačima Hajduka, prema kriteriju uspostavljenom od strane policije, u skladu sa Zakonom o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. Niti šest mjeseci kasnije Hajduk je upravo prema tim kriterijima, zbog kojih nisu igrali utakmicu na Maksimiru, tada prodavao karte svojim navijačima, a što čini i danas.
Nakon što su u prosincu 2021. iskoristili našu korektnost, u ožujku 2022. napali autobus s našim igračima i konvoj s našim navijačima, došlo je vrijeme reći DOSTA – dosta nasilju koje provodi Torcida u svojem djelovanju. Ako to radite po cijeloj Hrvatskoj, to je stvar Koprivnice, Osijeka, Rijeke ili Šibenika, ali u Zagrebu i na stadionu Maksimir nećete. Ponašajte se prema pravilima ili utakmicu gledajte s Borongaja. Nama je svejedno", poručili su iz Dinama.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Gledaj, ona je osoba koja vjeruje sve sto hr policija kaze. Tako vjeruje policiji i da je pucala u pod pa su se meci odbili u tijela ljudi.FRANK wrote:A slusaj svoj stoki na ovom forumu je odavno jasno da Noorka sanjari da se krese samnom.Andreas Goldberger wrote:Zašto je onda koristiš?Noor wrote:
drogica je gadna stvar
Toliko sanja da se samnom prci u nekom potocicu da je i drogu pocela konzumirati.
Ali kad ja dodjen tamo i ona me odvede u onu svoju uvalicu tsunami ce biti mala beba koji ce to eksplozivni snosaji biti
Kod tako i toliko naivne osobe sigurno da imas velike sanse da padne na tvoju spiku pa ti da da je kresnes...
Guest- Guest
Nekoliko lazi su rekli. A najveca je ona da 2014 nisu htjeli prodavati karte rizicnim skupinama ljudi po kriteriju iz policije.Noor wrote:
sve su rekli
Nije istina, napravili su tada svoju crnu listu, tj. napravio ju je Antolic, neovisno o listi zabrane dolaska na stadion koju ima policija. I na toj listi je bio covjek koji nije nikad osudivan niti prijavljeni zbog krsenja zakona i nereda na sportskim borilištima.
Kad ne znas o nekim stvarima, onda ne zabadaj nos tamo..
Guest- Guest
OZBILJAN PROBLEMNoor wrote:End wrote:čestitke dinamu na lijepom obrazloženju, to je moj klub, gospoda
Podsjećamo javnost na to da je ista ovakva predstava izvedena 2014. godine kada su igrači Hajduka odbili igrati utakmicu s Dinamom jer nismo htjeli prodati ulaznice najrizičnijim navijačima Hajduka, prema kriteriju uspostavljenom od strane policije, u skladu sa Zakonom o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. Niti šest mjeseci kasnije Hajduk je upravo prema tim kriterijima, zbog kojih nisu igrali utakmicu na Maksimiru, tada prodavao karte svojim navijačima, a što čini i danas.
Dinamo priznao da bez znanja policije sastavlja 'crnu listu'!
Dinamo je pod pritiskom javnosti, navijača i medija ipak popustio i priznao da sam sastavlja famozne "crne liste". Nažalost, konkretan odgovor o tome koliko je ljudi na toj listi i kako su došli do podataka osoba koje policija nikad nije kažnjavala ili evidentirala, nismo dobili.
Slučaj Mislava Jukića govori nam da u Dinamu do osobnih podataka dolaze sumnjivim metodama, ali time bi se trebale pozabaviti nadležne institucije ili bi tužbu morao podići oštećeni navijač Hajduka. Naime, Mislav Jukić u policiji nije evidentiran čak ni kao počinitelj prometnog prekršaja, zato se do njegovih podataka nije moglo doći "regularnim" putem. A to je najmanje jedan takav primjer...
https://www.vecernji.hr/sport/dinamo-priznao-da-bez-znanja-policije-sastavlja-crnu-listu-976742?fbclid=IwAR3b0DTgQryU8jsjI7FjCv7ODpp_zmtW73h1cYO705Dqd6M9PZTt7C0tECg
Vojnici osuđenog kriminalca u bijegu iz Maksimirske 128 bezobrazno lažu, a vi tu svršavate na njihove laži.
Eto, danas u 2022-oj opet žele prodati priču da ulaznice nisu tili prodavati rizičnim skupinama po kriteriju od strane policije, premda su sami te 2014-e pod pritiskom javnosti priznali da imaju svoje crne liste neovisne o onima koje ima policija.
Guest- Guest
Ona je osoba koja je u subotu navecer bila na A1 u smjeru Karlovca, a ti drkaj na pojasnjenja sumanute gomileAndreas Goldberger wrote:Gledaj, ona je osoba koja vjeruje sve sto hr policija kaze. Tako vjeruje policiji i da je pucala u pod pa su se meci odbili u tijela ljudi.FRANK wrote:A slusaj svoj stoki na ovom forumu je odavno jasno da Noorka sanjari da se krese samnom.Andreas Goldberger wrote:Zašto je onda koristiš?Noor wrote:
drogica je gadna stvar
Toliko sanja da se samnom prci u nekom potocicu da je i drogu pocela konzumirati.
Ali kad ja dodjen tamo i ona me odvede u onu svoju uvalicu tsunami ce biti mala beba koji ce to eksplozivni snosaji biti
Kod tako i toliko naivne osobe sigurno da imas velike sanse da padne na tvoju spiku pa ti da da je kresnes...
Tim gore...Noor wrote:Ona je osoba koja je u subotu navecer bila na A1 u smjeru Karlovca, a ti drkaj na pojasnjenja sumanute gomileAndreas Goldberger wrote:Gledaj, ona je osoba koja vjeruje sve sto hr policija kaze. Tako vjeruje policiji i da je pucala u pod pa su se meci odbili u tijela ljudi.FRANK wrote:A slusaj svoj stoki na ovom forumu je odavno jasno da Noorka sanjari da se krese samnom.Andreas Goldberger wrote:Zašto je onda koristiš?Noor wrote:
drogica je gadna stvar
Ti citiras lazi iz GNK kuhinje koje potpisuje covjek koji je nosio torbu love okolo i placao za bjegunca iz Medogorja.
Ja nigdje nisam napisao da su navijaci 100% u pravu, a bacena baklja u policijski auto je za tesku zatvorsku kaznu.
S druge strane u tvojoj glavi su navijaci iskljucivi krivci, oni nisu stali na odnoristu da bi napali policiju. Zaustavili su se kod odmorista da bi obavili osnovne ljudske potrebe i onda je nastao sukob. Organizacija i dovodenja navijaca na stadion, ne ulazak na isti i odvodenje je teska katastrofa i nesto sto je iniciralo sukob. I zbog toga su obje strane krive, a vrlo izvjesno da su u problem upali oni nevini.
Guest- Guest
“Ništa nije davalo povoda na ovako nešto. Kad je kolona došla do Desinca, oni staju, sve blokiraju na autocesti i naglo su istrčali i napali policiju”Andreas Goldberger wrote:S druge strane u tvojoj glavi su navijaci iskljucivi krivci, oni nisu stali na odnoristu da bi napali policiju. Zaustavili su se kod odmorista da bi obavili osnovne ljudske potrebe i onda je nastao sukob.
samo laži sekturino bez obraza
End- Posts : 21177
2015-08-25
Jesi bio tamo? Ti znas gdje su stali? Zasto pises notorne laži i gluposti van pameti?Andreas Goldberger wrote:Tim gore...Noor wrote:Ona je osoba koja je u subotu navecer bila na A1 u smjeru Karlovca, a ti drkaj na pojasnjenja sumanute gomileAndreas Goldberger wrote:Gledaj, ona je osoba koja vjeruje sve sto hr policija kaze. Tako vjeruje policiji i da je pucala u pod pa su se meci odbili u tijela ljudi.FRANK wrote:A slusaj svoj stoki na ovom forumu je odavno jasno da Noorka sanjari da se krese samnom.Andreas Goldberger wrote:Zašto je onda koristiš?Noor wrote:
drogica je gadna stvar
Ti citiras lazi iz GNK kuhinje koje potpisuje covjek koji je nosio torbu love okolo i placao za bjegunca iz Medogorja.
Ja nigdje nisam napisao da su navijaci 100% u pravu, a bacena baklja u policijski auto je za tesku zatvorsku kaznu.
S druge strane u tvojoj glavi su navijaci iskljucivi krivci, oni nisu stali na odnoristu da bi napali policiju. Zaustavili su se kod odmorista da bi obavili osnovne ljudske potrebe i onda je nastao sukob. Organizacija i dovodenja navijaca na stadion, ne ulazak na isti i odvodenje je teska katastrofa i nesto sto je iniciralo sukob. I zbog toga su obje strane krive, a vrlo izvjesno da su u problem upali oni nevini.
Stali su na autocesti, blokirala ju gamad balava, jer da su bili na Petrolovom odmorištu, ne bi bilo razloga da se kompletan promet na obje trake zaustavi na 2 sata
organizirano i pomno planirano od strane sektaške stoke
dogovoreno već na maksimiru kad su tražili da ih se pošalje doma
zaustavljaju se nasred autoputa i stotine njih agresivno napadaju 16 policajaca i pokušavaju zapaliti ljude u kombiju
žeđ je bila prejaka, ali alkohol i droga im nije smetala
dogovoreno već na maksimiru kad su tražili da ih se pošalje doma
zaustavljaju se nasred autoputa i stotine njih agresivno napadaju 16 policajaca i pokušavaju zapaliti ljude u kombiju
žeđ je bila prejaka, ali alkohol i droga im nije smetala
2015-08-25
Ma da, bas nista nije davalo povoda nakon sto su ljudi izgubili pola dana bez hrane, pica i WC-a...End wrote:“Ništa nije davalo povoda na ovako nešto. Kad je kolona došla do Desinca, oni staju, sve blokiraju na autocesti i naglo su istrčali i napali policiju”Andreas Goldberger wrote:S druge strane u tvojoj glavi su navijaci iskljucivi krivci, oni nisu stali na odnoristu da bi napali policiju. Zaustavili su se kod odmorista da bi obavili osnovne ljudske potrebe i onda je nastao sukob.
A onda je policija pucala u pod, meci se odbijali u ljude, a Endic je zamotao cokoladu...
Guest- Guest
Oni su htjeli do odmorišta, da bi tano dosli morali su stati gdje su stali. Tebi je to tesko objasniti i uopce ne vidis problem policije, organizacije dovodenja i odvodenja ljudi.Noor wrote:Jesi bio tamo? Ti znas gdje su stali? Zasto pises notorne laži i gluposti van pameti?Andreas Goldberger wrote:Tim gore...Noor wrote:Ona je osoba koja je u subotu navecer bila na A1 u smjeru Karlovca, a ti drkaj na pojasnjenja sumanute gomileAndreas Goldberger wrote:Gledaj, ona je osoba koja vjeruje sve sto hr policija kaze. Tako vjeruje policiji i da je pucala u pod pa su se meci odbili u tijela ljudi.FRANK wrote:A slusaj svoj stoki na ovom forumu je odavno jasno da Noorka sanjari da se krese samnom.Andreas Goldberger wrote:Zašto je onda koristiš?Noor wrote:
drogica je gadna stvar
Stali su na autocesti, blokirala ju gamad balava, jer da su bili na Petrolovom odmorištu, ne bi bilo razloga da se kompletan promet na obje trake zaustavi na 2 sata
Da si se makla ikad od tamo gdje zivis, otisla negdje na utakmicu u nekoj normalnoj drzavi, drugačije bi pricala...
Guest- Guest
Noor wrote:Jesi bio tamo? Ti znas gdje su stali? Zasto pises notorne laži i gluposti van pameti?Andreas Goldberger wrote:Tim gore... :;):Noor wrote:Ona je osoba koja je u subotu navecer bila na A1 u smjeru Karlovca, a ti drkaj na pojasnjenja sumanute gomileAndreas Goldberger wrote:Gledaj, ona je osoba koja vjeruje sve sto hr policija kaze. Tako vjeruje policiji i da je pucala u pod pa su se meci odbili u tijela ljudi.FRANK wrote:A slusaj svoj stoki na ovom forumu je odavno jasno da Noorka sanjari da se krese samnom.Andreas Goldberger wrote:Zašto je onda koristiš?Noor wrote:
drogica je gadna stvar
Kod tako i toliko naivne osobe sigurno da imas velike sanse da padne na tvoju spiku pa ti da da je kresnes... :lol!:
Ti citiras lazi iz GNK kuhinje koje potpisuje covjek koji je nosio torbu love okolo i placao za bjegunca iz Medogorja. :bball:
sitting_bull-
2015-09-28
sektaški kreten je uporan u obrani neobranjivog.Andreas Goldberger wrote:Oni su htjeli do odmorišta, da bi tano dosli morali su stati gdje su stali. Tebi je to tesko objasniti i uopce ne vidis problem policije, organizacije dovodenja i odvodenja ljudi.Noor wrote:Jesi bio tamo? Ti znas gdje su stali? Zasto pises notorne laži i gluposti van pameti?Andreas Goldberger wrote:Tim gore... :;):Noor wrote:Ona je osoba koja je u subotu navecer bila na A1 u smjeru Karlovca, a ti drkaj na pojasnjenja sumanute gomileAndreas Goldberger wrote:Gledaj, ona je osoba koja vjeruje sve sto hr policija kaze. Tako vjeruje policiji i da je pucala u pod pa su se meci odbili u tijela ljudi.FRANK wrote:A slusaj svoj stoki na ovom forumu je odavno jasno da Noorka sanjari da se krese samnom.Andreas Goldberger wrote:Zašto je onda koristiš?Noor wrote:
drogica je gadna stvar
Kod tako i toliko naivne osobe sigurno da imas velike sanse da padne na tvoju spiku pa ti da da je kresnes... :lol!:
Ti citiras lazi iz GNK kuhinje koje potpisuje covjek koji je nosio torbu love okolo i placao za bjegunca iz Medogorja. :bball:
Da si se makla ikad od tamo gdje zivis, otisla negdje na utakmicu u nekoj normalnoj drzavi, drugačije bi pricala...
samo stoka staje i obavlja nuždu nasred ceste pa su tako i sektaši "morali stati gdje su stali".
što stoka zna da su wc-i u benzinskoj stanici, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
znali su da će izgubiti jer nisu po dogovoru došli na maksimir, to je njihov problem, mogli su se pripremiti da imaju zrno pametiAndreas Goldberger wrote:Ma da, bas nista nije davalo povoda nakon sto su ljudi izgubili pola dana bez hrane, pica i WC-a...End wrote:“Ništa nije davalo povoda na ovako nešto. Kad je kolona došla do Desinca, oni staju, sve blokiraju na autocesti i naglo su istrčali i napali policiju”Andreas Goldberger wrote:S druge strane u tvojoj glavi su navijaci iskljucivi krivci, oni nisu stali na odnoristu da bi napali policiju. Zaustavili su se kod odmorista da bi obavili osnovne ljudske potrebe i onda je nastao sukob.
A onda je policija pucala u pod, meci se odbijali u ljude, a Endic je zamotao cokoladu...
a na kraju su još i imali izbor ulaska na stadion, ali stoka je očito imala drugačije planove, jedva su dočekali napraviti haos na autoputu
uostalom, zbog čega policija ne bi zapucala ako su ih pokušali zapaliti u kombiju, ako je njih 16 napalo na stotine pijanih i nadrogiranih idiota koji su ih mogli i očito pokušavali ubiti
jedno je fer šora protiv čega nemam ništa protiv, a ovo nema opravdanja
2015-08-25
Jeli policija smjela pucati i kako i na koga su pucali, o tome ce netko dati sud jednog dana.End wrote:znali su da će izgubiti jer nisu po dogovoru došli na maksimir, to je njihov problem, mogli su se pripremiti da imaju zrno pametiAndreas Goldberger wrote:Ma da, bas nista nije davalo povoda nakon sto su ljudi izgubili pola dana bez hrane, pica i WC-a...End wrote:“Ništa nije davalo povoda na ovako nešto. Kad je kolona došla do Desinca, oni staju, sve blokiraju na autocesti i naglo su istrčali i napali policiju”Andreas Goldberger wrote:S druge strane u tvojoj glavi su navijaci iskljucivi krivci, oni nisu stali na odnoristu da bi napali policiju. Zaustavili su se kod odmorista da bi obavili osnovne ljudske potrebe i onda je nastao sukob.
a na kraju su još i imali izbor ulaska na stadion, ali stoka je očito imala drugačije planove, jedva su dočekali napraviti haos na autoputu
uostalom, zbog čega policija ne bi zapucala ako su ih pokušali zapaliti u kombiju, ako je njih 16 napalo na stotine pijanih i nadrogiranih idiota koji su ih mogli i očito pokušavali ubiti
jedno je fer šora protiv čega nemam ništa protiv, a ovo nema opravda nja
Kao i to sto su fizicki napadali neke ljude koji nisu pruzali otpor, sto pokazuje snimka.
Ja nigdje nisam rekao da pojedinci medu navijacima nisu krivi, i oni trebaju odgovarati. Pogotovo oni pojedinci koji su bacili baklju u auto od policije. Za to nema opravdanja, kao ni laganje policije da su pucali u pod.
Guest- Guest
glupi sektaški idiot uporno brani idiotsko zaustavljanje na autocesti i napad sektaša na policiju.
malo manje glupi sektaši se koliko-toliko suzdržavaju komentara.
budući da se zna tko je vozio vozila koja su stala na čelu kolone i zaustavila sve ostale, jer osobno vjerujem kako je među zaustavljenima u koloni bilo i onih koji se ne bi zaustavili da se moglo proći, protiv tih vozača treba bez milosti podignuti kaznenu prijavu i tražiti maksimalnu kaznu.
također vjerujem kako će neki od tih vozača, posebice vozača autobusa, lijepo propjevati i razotkriti kolovođe koji su zapovijedili zaustavljanje.
obzirom na medijsku pljuvačinu po policiji sa strane sektaških piskarala očekujem da će se provesti temeljito kriminalističko istraživanje i podići optužnica kontra kolovođa i sektaških nasilnika.
pa onda neka sud presudi koliko će tko od njih biti kažnjen.
malo manje glupi sektaši se koliko-toliko suzdržavaju komentara.
budući da se zna tko je vozio vozila koja su stala na čelu kolone i zaustavila sve ostale, jer osobno vjerujem kako je među zaustavljenima u koloni bilo i onih koji se ne bi zaustavili da se moglo proći, protiv tih vozača treba bez milosti podignuti kaznenu prijavu i tražiti maksimalnu kaznu.
također vjerujem kako će neki od tih vozača, posebice vozača autobusa, lijepo propjevati i razotkriti kolovođe koji su zapovijedili zaustavljanje.
obzirom na medijsku pljuvačinu po policiji sa strane sektaških piskarala očekujem da će se provesti temeljito kriminalističko istraživanje i podići optužnica kontra kolovođa i sektaških nasilnika.
pa onda neka sud presudi koliko će tko od njih biti kažnjen.
sitting_bull-
2015-09-28
Ali stvarno moraš biti glup ko tovar za ovako nešto. Situaciju gdje bi ih iz navijačke solidarnosti podržalo 90% navijača drugih skupina okrenu protiv sebe i od policije i Antolića naprave svece. Trebalo je svega nekoliko sati prvo da za sve optuže Dinamo, a onda krenu srat protiv BBB. Kme, kme...Boysi su bacali baklje...kme, Boysi su skandirali...kme,kme Boysi su imali transparente...itd,itd. Ono, kao protiv BBB nikad nije bilo represije, nego samo prema njima jadnima.
Da malo češće igraju u Europi znali bi da je to uobičajena praksa da ti domaćin traži na uvid transparente ili ti one velike ni neda unijeti kao ni bubnjeve i megafone. Ne uvijek, ali najčešće. Vidjeli su mailove od Dinama (sami su priznali) i odlučili se praviti mutavi. Sve upućuje na to da su sve ovo isplanirali prije.
P.S. Ako im se toliko pišalo i bili su žedni što nisu to prvo obavili, nego krenuli na policiju.
Da malo češće igraju u Europi znali bi da je to uobičajena praksa da ti domaćin traži na uvid transparente ili ti one velike ni neda unijeti kao ni bubnjeve i megafone. Ne uvijek, ali najčešće. Vidjeli su mailove od Dinama (sami su priznali) i odlučili se praviti mutavi. Sve upućuje na to da su sve ovo isplanirali prije.
P.S. Ako im se toliko pišalo i bili su žedni što nisu to prvo obavili, nego krenuli na policiju.
Tominjo wrote:Ali stvarno moraš biti glup ko tovar za ovako nešto. Situaciju gdje bi ih iz navijačke solidarnosti podržalo 90% navijača drugih skupina okrenu protiv sebe i od policije i Antolića naprave svece. Trebalo je svega nekoliko sati prvo da za sve optuže Dinamo, a onda krenu srat protiv BBB. Kme, kme...Boysi su bacali baklje...kme, Boysi su skandirali...kme,kme Boysi su imali transparente...itd,itd. Ono, kao protiv BBB nikad nije bilo represije, nego samo prema njima jadnima.
tovarska piskarala sad minoriziraju nasilje i napad na policiju i pokušavaju prikazati sektaše kao nekakvu navijačku avangardu koja se kao bori za prava navijača.
koja prava?
pravo na pišanje?
pravo na piće?
kaj god.
Tominjo wrote:
sigurno je kako su planirali napraviti sranje, vrlo vjerojatno na samom stadionu, ali kako nisu dobili priliku da sredstva za pravit sranje unesu na tribinu našli su alternativu.
inače, kakvi su to navijači koji uđu u krug stadiona i onda propuste utakmicu svojih ljubimaca jer im je propao prpremljeni performans kontra suparničke ekipe?
Tominjo wrote:
kao prvo, svaki vozač sigurno u svom vozilu ima barem jednu bocu nekakve tekućine za piće.
vrlo su rijetki oni koji tako ne rade.
drugo, svi koji idu na nekakve događaje kao tekme, koncerti i slično se pripreme pa se isprazne prije dolaska na mjesto održavanja događaja.
kao treće, o kakvom oni pišanju pričaju ukoliko nisu pili?
i zaključno referiranje na ono što sam boldao: očigledno su imali svoje prioritete.
danas se više ni djeca ne prave slučajno.
sitting_bull-
2015-09-28
evo kako su strašni policajci napali jadne sektaše i prebili ih.
sitting_bull-
2015-09-28
morali su stati gdje su stalisitting_bull wrote:sektaški kreten je uporan u obrani neobranjivog.Andreas Goldberger wrote:Oni su htjeli do odmorišta, da bi tano dosli morali su stati gdje su stali. Tebi je to tesko objasniti i uopce ne vidis problem policije, organizacije dovodenja i odvodenja ljudi.Noor wrote:Jesi bio tamo? Ti znas gdje su stali? Zasto pises notorne laži i gluposti van pameti?Andreas Goldberger wrote:Tim gore...Noor wrote:Ona je osoba koja je u subotu navecer bila na A1 u smjeru Karlovca, a ti drkaj na pojasnjenja sumanute gomileAndreas Goldberger wrote:Gledaj, ona je osoba koja vjeruje sve sto hr policija kaze. Tako vjeruje policiji i da je pucala u pod pa su se meci odbili u tijela ljudi.FRANK wrote:A slusaj svoj stoki na ovom forumu je odavno jasno da Noorka sanjari da se krese samnom.Andreas Goldberger wrote:Zašto je onda koristiš?Noor wrote:
drogica je gadna stvar
samo stoka staje i obavlja nuždu nasred ceste pa su tako i sektaši "morali stati gdje su stali".
što stoka zna da su wc-i u benzinskoj stanici, ne?
daj, pa trkelja besmislice, bez srama
i takav meni docira da se nisam makla
a lik nije čak ni do autoputa dovuko dupe, jer da je znao bi da su na odmorištima uz pumpe ogromna parkiralista i da svatko normalan uđe na njih i parkira, ako ima neke potrebe...nitko ne staje na autocesti, jer je to i zabranjeno, osim na zaustavnoj ili malom ugibalistu, u slucaju kvara
dakle sve je jasno
Bože, koja bandasitting_bull wrote:
evo kako su strašni policajci napali jadne sektaše i prebili ih.
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50