Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Hajduk Split
cassanowa wrote:Da sam dinamovac , mene bi bilo sramota to stavit na ovu temu.End wrote:
nije te bilo sramota kad su kazahstanski kozojebi spičkali hajduk?
ili malteški konobari?
ili kad su vam mađarski kobasičari utrpali pet komada na poljudu?
ili irski pivopije?
ili kad ste ispali od gruzijskih gorštaka?
kazahstan, malta, mađarska, irska, gruzija...
sve svjetske velesile u nogometu.
je, nije sramota izgubiti od takvih.
to je za ubiti se.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Je.sitting_bull wrote:cassanowa wrote:Da sam dinamovac , mene bi bilo sramota to stavit na ovu temu.End wrote:
nije te bilo sramota kad su kazahstanski kozojebi spičkali hajduk?
ili malteški konobari?
ili kad su vam mađarski kobasičari utrpali pet komada na poljudu?
ili irski pivopije?
ili kad ste ispali od gruzijskih gorštaka?
kazahstan, malta, mađarska, irska, gruzija...
sve svjetske velesile u nogometu.
je, nije sramota izgubiti od takvih.
to je za ubiti se.
Guest- Guest
Guba je to lopovska, nema to srama
TV serviser na daljinski.
Čisto da stavimo stvari u pravi kontekst
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Nešto brzo prošla kletva o 100 godina klečanja pa Pehlin Boysi izgubili zanimanje.
Kmečali kad su dobili "samo" 6 iljada, a prodali dvi
Cigani s Kvarnera, držite se maškara
Kmečali kad su dobili "samo" 6 iljada, a prodali dvi
Cigani s Kvarnera, držite se maškara
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Kad ste vi to imali, ovaj na mom avataru je bio dječarac. :)
niels-
2021-04-26
E i nemojte citirati moj post s slikom pokala.
To sam vam donio jer sam dobar :) ali ne možete baratati s nečim što nije vaše.
Osvojite prvenstvo pa onda baratajte s pokalom.
To sam vam donio jer sam dobar :) ali ne možete baratati s nečim što nije vaše.
Osvojite prvenstvo pa onda baratajte s pokalom.
niels-
2021-04-26
Pusti ti njega, meni je bitno da si svjestan tko je prvi prvak RH u nogometu. Ovo drugo je sve dostižno, ali ova činjenica se neće nikad promijenit.niels wrote:
Tu nam nešto pokazuješ, a mi to prije vas i prije svih osvojili. Jel te sram? Ko da ne znamo kako izgleda.
Imali smo ga i 92.-e, a vi niste nikad prije toga. Tada ste mogli samo žudit za njim.
Guest- Guest
To ćemo poštivat kad donesu takav zakon.niels wrote:E i nemojte citirati moj post s slikom pokala.
Guest- Guest
Jack Torrance wrote:Guba je to lopovska, nema to srama
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
A gle, ovdje je stvar u tome kaj nitko od sadašnjih igrača Hajduka taj pehar nije ni vidio uživo, a kamoli dodirnuo .... Neki su se tek rodili, neki su išli u vrtić, neki su tek krenuli u osnovnu školu ... I ova se činjenica nikada neće promijeniti ...cassanowa wrote:Pusti ti njega, meni je bitno da si svjestan tko je prvi prvak RH u nogometu. Ovo drugo je sve dostižno, ali ova činjenica se neće nikad promijenit.niels wrote:
Tu nam nešto pokazuješ, a mi to prije vas i prije svih osvojili. Jel te sram? Ko da ne znamo kako izgleda.
Imali smo ga i 92.-e, a vi niste nikad prije toga. Tada ste mogli samo žudit za njim.
Zeko-
2015-08-26
niels likes this post
Ovdje je stvar u tome da smo mi prvi u Hrvatskoj osvojili taj trofej i da znamo kako izgleda.Zeko wrote:
A gle, ovdje je stvar u tome kaj nitko od sadašnjih igrača Hajduka taj pehar nije ni vidio uživo, a kamoli dodirnuo .... Neki su se tek rodili, neki su išli u vrtić, neki su tek krenuli u osnovnu školu ... I ova se činjenica nikada neće promijeniti ...
Guest- Guest
cassanowa wrote:Ovdje je stvar u tome da smo mi prvi u Hrvatskoj osvojili taj trofej i da znamo kako izgleda.Zeko wrote:
A gle, ovdje je stvar u tome kaj nitko od sadašnjih igrača Hajduka taj pehar nije ni vidio uživo, a kamoli dodirnuo .... Neki su se tek rodili, neki su išli u vrtić, neki su tek krenuli u osnovnu školu ... I ova se činjenica nikada neće promijeniti ...
Kakva ti je to logika?
Hoće li se Rijeka ili Hajduk klanjati Inkeru iz Zaprešića?
Dobar si onoliko koliko si ostvario u prošloj sezoni.
Ali živi ti u boljoj prošlosti, sadašnjost je siva, a budućnost bome mračna…
niels-
2021-04-26
Zeko wrote:A gle, ovdje je stvar u tome kaj nitko od sadašnjih igrača Hajduka taj pehar nije ni vidio uživo, a kamoli dodirnuo .... Neki su se tek rodili, neki su išli u vrtić, neki su tek krenuli u osnovnu školu ... I ova se činjenica nikada neće promijeniti ...cassanowa wrote:Pusti ti njega, meni je bitno da si svjestan tko je prvi prvak RH u nogometu. Ovo drugo je sve dostižno, ali ova činjenica se neće nikad promijenit.niels wrote:
I njihova djeca će se roditi, odrasti i igrati, ali ovako blizu tituli neće biti…
Korak do vrha Mt. Everesta i onda nazad u podnožje. :)
niels-
2021-04-26
u subotu će ova generacija hajdukovih igrača biti uživo najbliže ovom peharu u životu.
neka svi ponesu mobitele i naprave selfije kako bi mogli potomcima pričati koliko su bili blizu tom peharu.
neka svi ponesu mobitele i naprave selfije kako bi mogli potomcima pričati koliko su bili blizu tom peharu.
sitting_bull-
2015-09-28
Nema tu logike u tome što sam napisao.niels wrote:cassanowa wrote:Ovdje je stvar u tome da smo mi prvi u Hrvatskoj osvojili taj trofej i da znamo kako izgleda.Zeko wrote:
Kakva ti je to logika?
Hoće li se Rijeka ili Hajduk klanjati Inkeru iz Zaprešića?
Dobar si onoliko koliko si ostvario u prošloj sezoni.
Ali živi ti u boljoj prošlosti, sadašnjost je siva, a budućnost bome mračna…
Jer tu nemaš ništa logički za zaključit. To su činjenice.
I naravno da se ne treba klanjati nikome...
A tko zaboravlja prošlost, teže gradi budućnost.
Guest- Guest
jebiga.cassanowa wrote:Ovdje je stvar u tome da smo mi prvi u Hrvatskoj osvojili taj trofej i da znamo kako izgleda.Zeko wrote:
to ti je kao da si jednom umočio, a poslije 20 godina suhog kurca.
no, dobro.
ako ste vi sretni što ste sada samo voajeri tko vam može kvariti vašu sreću.
sitting_bull-
2015-09-28
Evo, sad sam ti i boldao, ispisao velikim slovima i podcrtao ... Valjda sad razumiješ kaj piše, pa nisi valjda tol'ko glup ...cassanowa wrote:Ovdje je stvar u tome da smo mi prvi u Hrvatskoj osvojili taj trofej i da znamo kako izgleda.Zeko wrote:
A gle, ovdje je stvar u tome kaj nitko od SADAŠNJIH igrača Hajduka taj pehar nije ni vidio uživo, a kamoli dodirnuo .... Neki su se tek rodili, neki su išli u vrtić, neki su tek krenuli u osnovnu školu ... I ova se činjenica nikada neće promijeniti ...
Zeko-
2015-08-26
cassanowa wrote:
Nema tu logike u tome što sam napisao.
niels-
2021-04-26
Hajduk će biti hrvatski North Preston End ili Stade de Reims.
niels-
2021-04-26
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50