Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Hajduk Split
Hajduk će biti hrvatski North Preston End ili Stade de Reims.
niels- Posts : 4797
2021-04-26
I vi ćete uskoro bit voajeri u finalu kupa, tko vam može kvariti vašu sreću.sitting_bull wrote:
ako ste vi sretni što ste sada samo voajeri tko vam može kvariti vašu sreću.
Guest- Guest
To što si boldao zna i svaka budala. Nisi trebao ni boldat.Zeko wrote:Evo, sad sam ti i boldao, ispisao velikim slovima i podcrtao ... Valjda sad razumiješ kaj piše, pa nisi valjda tol'ko glup ...cassanowa wrote:Ovdje je stvar u tome da smo mi prvi u Hrvatskoj osvojili taj trofej i da znamo kako izgleda.Zeko wrote:
A gle, ovdje je stvar u tome kaj nitko od SADAŠNJIH igrača Hajduka taj pehar nije ni vidio uživo, a kamoli dodirnuo .... Neki su se tek rodili, neki su išli u vrtić, neki su tek krenuli u osnovnu školu ... I ova se činjenica nikada neće promijeniti ...
Guest- Guest
Pa i nije bilo logike. Naveo sam 2 činjenice.niels wrote:cassanowa wrote:
Nema tu logike u tome što sam napisao.
Guest- Guest
A Dinamo je hrvatski Marseille...niels wrote:Hajduk će biti hrvatski North Preston End ili Stade de Reims.
Tapie = Mamić
Hajduk živi vječno!
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
vidim kako si već skočio, a utakmica još nije odigrana.cassanowa wrote:I vi ćete uskoro bit voajeri u finalu kupa, tko vam može kvariti vašu sreću.sitting_bull wrote:
ako ste vi sretni što ste sada samo voajeri tko vam može kvariti vašu sreću.
lako vam se može desiti da i u splitu budete voajeri dok riječani budu dizali rabuzina.
kad sam govorio da ćete u maksimiru biti voajeri to je činjenica, jer dinamo je osvojio prvenstvo i uzeti će pehar, a vi ćete gledati (ako ne pobjegnete).
ovo u splitu za vas je još uvijek na razini sna i nade.
ku'iš?
sitting_bull-
2015-09-28
kad sam govorio da ćete u finalu kupa u Splitu biti voajeri to je činjenica, jer se dinamo nije plasirao u finale, a vi ćete gledati utakmicu do kraja (ako izdržite).sitting_bull wrote:
kad sam govorio da ćete u maksimiru biti voajeri to je činjenica, jer dinamo je osvojio prvenstvo i uzeti će pehar, a vi ćete gledati (ako ne pobjegnete).
Mi ćemo tamo biti sudionici finala.
Guest- Guest
Nema vise droge.
To je zlo.
Iman halucinacije.
Sada misec dana pauze od drogiranja.
Ovo je bilo previse
To je zlo.
Iman halucinacije.
Ovo je bilo previse
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Donio mi neki otrov mater mu jeben
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Zastitite sebe i bbliznje svoje od ovoga zla
2015-09-13
Ti si bas glup.sitting_bull wrote:druže frank i drugovi sektaši, čekam.Andreas Goldberger wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Kakva je ovo lakrdija od poezije.
Cekaj da me sastavi ova smrkulja pa ces vidit sta je rima i dorima
Caca i mater su u gradu sa dicom ja sam
Contreras donosi robu prasi se koksara u svih 16
čekam i čekati ću kao što sektaši čekaju titulu.
ja polako čekam, ili još bolje:
Lezim na kauc i oporavljam se od overdose
2015-09-13
neka tebi tvoja pamet.FRANK wrote:Ti si bas glup.sitting_bull wrote:druže frank i drugovi sektaši, čekam.Andreas Goldberger wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Kakva je ovo lakrdija od poezije.
Cekaj da me sastavi ova smrkulja pa ces vidit sta je rima i dorima
Caca i mater su u gradu sa dicom ja sam
Contreras donosi robu prasi se koksara u svih 16
čekam i čekati ću kao što sektaši čekaju titulu.
ja polako čekam, ili još bolje:
Lezim na kauc i oporavljam se od overdose
pazi da ju ne spržiš do kraja.
sitting_bull-
2015-09-28
mi ćemo biti 300 km zračne linije od poljuda u vrijeme finala, a još se ne zna kako će završiti - lako moguće da se tamo ponovi maksimir - vi gledate, drugi dižu pehar. .cassanowa wrote:kad sam govorio da ćete u finalu kupa u Splitu biti voajeri to je činjenica, jer se dinamo nije plasirao u finale, a vi ćete gledati utakmicu do kraja (ako izdržite).sitting_bull wrote:
Mi ćemo tamo biti sudionici finala.
hajdukovi igrači i sektaši s juga biti će na licu mjesta, a naš pehar će stajati na stalku kod centra da ga svi na stadionu vide.
po tvojoj logici vi ste cijelu sezonu četvrtkom bili voajeri dok je dinamo igrao europu pa vas je valjda drkanje na dinamo toliko iscrpilo da ste jedva priveli sezonu kraju. eno vam nikola kalinić ostao u splitu. bolestan i bidan.
sitting_bull-
2015-09-28
Pa naravno.sitting_bull wrote:
mi ćemo biti 300 km zračne linije od poljuda u vrijeme finala
Ispali ste u četvrfinalu.
Guest- Guest
FRANK wrote:Nema vise droge.
To je zlo.
Iman halucinacije.
Ovo je bilo previse
darth_vader-
2014-04-17
točno.cassanowa wrote:Pa naravno.sitting_bull wrote:
mi ćemo biti 300 km zračne linije od poljuda u vrijeme finala
Ispali ste u četvrfinalu.
malo je deplasirano kad ispadanje u četvrtfinalu hrvatskog kupa od drugog finaliste komentira sektaš čiji klub redovno ispada iz europskih natjecanja u prvom, a tek ponekad u drugom kolu.
sektaši pamte svako natjecanje u kojem dinamo ispadne u četvrtfinalu.
pamtite li kad ste zadnji put osvojili hrvatski kup?
pamtite li kad ste zadnji put igrali grupnu fazu europe?
u međuvremenu će u dinamovoj vitrini stajati naš pokal za prvaka 2021/22.
tako ste prije utakmice šibenika i dinama gajili nadu kako ćete danas imati šansu postati prvaci.
danas ćete imati šansu gledati pehar za prvaka iz najveće moguće udaljenosti.
samo gledati. možda neki hrabriji iz hajduka i dotakne, ili pomiluje taj pehar.
istu nadu gajite i glede kupa.
kako će to završiti?
bog zna i krava.
sitting_bull-
2015-09-28
darth_vader wrote:FRANK wrote:Nema vise droge.
To je zlo.
Iman halucinacije.
Ovo je bilo previse
Guest- Guest
Dovoljno sam star da pamtim da smo zadnji kup osvojili 2013.-e u Zagrebu.sitting_bull wrote:
kako će to završiti?
A što se tiče grupne faze u europi, prošli smo grupnu fazu LP, što vi niste nikada. Čak ste znali bit u grupi i kanta za napucavanje. Na vama su popravljali gol razliku.
A finale kupa ove godine će završiti kako završi...Znam jedino da vi kup nećete osvojiti, pošto ste davno ispali.
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:darth_vader wrote:FRANK wrote:Nema vise droge.
To je zlo.
Iman halucinacije.
Ovo je bilo previse
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
je, nas su napucavali bayern, lyon, real, juventus.cassanowa wrote:Dovoljno sam star da pamtim da smo zadnji kup osvojili 2013.-e u Zagrebu.sitting_bull wrote:
kako će to završiti?
A što se tiče grupne faze u europi, prošli smo grupnu fazu LP, što vi niste nikada. Čak ste znali bit u grupi i kanta za napucavanje. Na vama su popravljali gol razliku.
A finale kupa ove godine će završiti kako završi...Znam jedino da vi kup nećete osvojiti, pošto ste davno ispali.
napucavali su nas dok su mogli. sad više ne mogu. cijena odrastanja.
gdje ste vi?
vas su napucavali debrecen (5:0 u splitu), gzira (3:1 u splitu), dila gori, tobol i slični velikani i to prošle godine. i onda se ti hrabro rugaš dinamu?! kad odrastete znati ćete o čemu pričam.
naravno, lijepo se prisjećati kako je nekad bilo, ali u vrijeme tih uspjeha pola današnje momčadi hajduka nije bilo niti rođeno.
jednako tako dinamo je tri godine kasnije ostvario isti plasman na drugu poziciju u grupi lige prvaka, ali su promijenjene propozicije u odnosu na hajdukovu sezonu pa drugi u grupi nije nastavljao natjecanje.
i mi se rado prisjećamo europskog finala kontra valencije i europske kante koju smo uzeli u srazu s leedsom eliminiravši prije toga i juventus i aktualnog osvajača europa-lige eintracht iz frankfurta.
koju ste europsku kantu vi osvojili?
no, to su tempi passati.
dinamo je danas 34. klub po uefa tablici u europi.
hajduk je 150.
danas dinamo dobiva još jedan šampionski pokal, a vi ćete biti samo dio dekora (ako ne pobjegnete).
sitting_bull-
2015-09-28
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50