Ruska invazija na Ukrajinu
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
di je onaj debeli sa čakijiom da se fotkaju za twiter? jebote, koja parodija od države :/RayMabus wrote:Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski objavio je na svojem profilu na Telegramu fotografiju proruskog političara i medijskog tajkuna Viktora Medvedčuka, koji se spominjao kao jedan od Putinovih favorita za preuzimanje vlasti u Kijevu u slučaju pada aktualne administracije.
- Naš SBU je izveo specijalnu operaciju. Svaka čast! Više detalja kasnije. Slava Ukrajini!, napisao je Zelenski uz fotografiju Medvedčuka odjevenog u maskirnu uniformu ukrajinske vojske.
Ukrajinska sigurnosna služba to objašnjava njegovom namjerom da se "preruši".
Guest- Guest
cudim se ovim nasim rusofilima koji zele popuniti putinov i ruski analni otvor..kad je tamo sve puno od nasih komsija srba...ajde ajde sto ste se splasili..kao protiv pedera su naravno zapadnih ali ne i svojih..npr.nis ne vele za lejzbijku brnabicku sa kojom suradjuju..toliko o krscanstvi isprika hriscanstvu..ipak su komunjare u dusi...nacija ideologija...za vjeru kad se nadje vremena
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ovaj tip sto god bio i napravio ovo definitivno nije njegova uniforma u kojoj se skrivao danima. Jebote 4 broja je veca od njega, ako je u tome hodao po gradu uhapsilo bi ga prije 20 dana.
Guest- Guest
ej rusofili komunci zasto ste za rusiju?..nostalgija za sovjetima...djabalesku..staljin tito putin partija..
2015-09-08
Moraš prvi da pojedeš servirano, malo da se umažeš oko usta i budeš kao oni. Ne možeš da budeš drugačiji.ebenica wrote:usrana plavusha i novinar dezerter su mi rekli da sam četnik. pa jebote kak ću to preživjet.
slava geroiem? hoćete me primit nazad u hrvate?
rusofilske picke komun8sticke na karu mi se naredajte
2015-09-08
on ti je inace radikalni ljevicar...dzango wrote:Moraš prvi da pojedeš servirano, malo da se umažeš oko usta i budeš kao oni. Ne možeš da budeš drugačiji.ebenica wrote:usrana plavusha i novinar dezerter su mi rekli da sam četnik. pa jebote kak ću to preživjet.
2015-09-08
zaboravili ste vi puno toga.dzango wrote:A da. Zaboravio sam mantru.MDMiridije wrote:dzango wrote:I nije im cilj da troše pare na naoružanje. Ovde su zalog životi Ukrajinaca a oni su besplatni.MDMiridije wrote:Prije ce biti, pogotovo ako se ovo razduzi jos....da cemo mi i slovenija poslati sto imamo od M84...uz obecanje nekog polovnog tenka kojeg se ne zeli slati u Ukrainu. Jos tko ima nesto ex-sovjetsko ili slicno ce takoder zavrsiti tamo. (lako moguce nase strele i s vremenom grcki Pzo sustavi ruskog-sovjetskog podrijetla). Sve ce to biti prije puno nego sto ce im krenuti davati full-tilt zapadnu opremu.
Ovdje je zalog pomoći Ukraincima koje je napala nacija divljaka i barbara
vidi se.
"interventna akcija"
veber-
2014-12-30
Ali nije globalista, mundijalalista... i ostala sranja. Imam ja puno levičara sa kojima se lepo slažem. U stvari, to levičar, desničar, i ne igra neku ulogu u Srbiji. Mi se delimo po nekim drugim aršinima.vuksadinare wrote:on ti je inace radikalni ljevicar...dzango wrote:Moraš prvi da pojedeš servirano, malo da se umažeš oko usta i budeš kao oni. Ne možeš da budeš drugačiji.ebenica wrote:usrana plavusha i novinar dezerter su mi rekli da sam četnik. pa jebote kak ću to preživjet.
Meni se čini da bi finska odluka o ulasku u NATO mogla definitivno dovesti do nuklearne eskalacije između Rusije i NATO-a. Sve ide u tom smjeru, i zapadna dostava oružja Ukrajincima, i brutalne ekonomske sankcije protiv ruskih banaka i financijskog sistema, i izjava Velike Britanije da su sve opcije na stolu ako Rusija u Ukrajini upotrijebi kemijsko oružje, mislim da sve ide u tom smjeru.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Može biti. Nego, imaš nešto usta, daj se obriši rukavom časkom.veber wrote:zaboravili ste vi puno toga.dzango wrote:A da. Zaboravio sam mantru.MDMiridije wrote:dzango wrote:I nije im cilj da troše pare na naoružanje. Ovde su zalog životi Ukrajinaca a oni su besplatni.MDMiridije wrote:Prije ce biti, pogotovo ako se ovo razduzi jos....da cemo mi i slovenija poslati sto imamo od M84...uz obecanje nekog polovnog tenka kojeg se ne zeli slati u Ukrainu. Jos tko ima nesto ex-sovjetsko ili slicno ce takoder zavrsiti tamo. (lako moguce nase strele i s vremenom grcki Pzo sustavi ruskog-sovjetskog podrijetla). Sve ce to biti prije puno nego sto ce im krenuti davati full-tilt zapadnu opremu.
Ovdje je zalog pomoći Ukraincima koje je napala nacija divljaka i barbara
vidi se.
"interventna akcija"
Last edited by dzango on Tue 12 Apr - 22:40; edited 1 time in total
interesantno u finskoj 4% rusofila...u hrvatskoj oko 30%...dakle sve govori..bogata i razvijena finska 4% rusofila...i hrvatska koja je puno gospodarski losija od finske 30%...tko je pametniji?..
2015-09-08
Pa sad. HR je odavno u NATO a Finska tek razmišlja. Sve jasno.vuksadinare wrote:interesantno u finskoj 4% rusofila...u hrvatskoj oko 30%...dakle sve govori..bogata i razvijena finska 4% rusofila...i hrvatska koja je puno gospodarski losija od finske 30%...tko je pametniji?..
....interesanto u makedoniji i grckoj manje rusofila nego u hrvatskoj..a jos vecinski pravoslavne zemlje...koji smo mi luzeri
2015-09-08
[quote="vuksadinare"]interesantno u finskoj 4% rusofila...u hrvatskoj oko 30%....[/quote]
To su glasači lijevih opcija, ljevica je uvijek naginjala sovjetizaciji, jugoslaviji isl.
To su glasači lijevih opcija, ljevica je uvijek naginjala sovjetizaciji, jugoslaviji isl.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
decko tamo gdje je ekonomija razvijena rusofila je malo..a tamo gdje je sistem lezilebedatecebejebe je puno..zakljucak dzango?..salabajzerima se vise svidja salabajzerska rusijadzango wrote:Pa sad. HR je odavno u NATO a Finska tek razmišlja. Sve jasno.vuksadinare wrote:interesantno u finskoj 4% rusofila...u hrvatskoj oko 30%...dakle sve govori..bogata i razvijena finska 4% rusofila...i hrvatska koja je puno gospodarski losija od finske 30%...tko je pametniji?..
2015-09-08
A desnica je naginjala Ukrajini, Banderi, AZOV-u...?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:interesantno u finskoj 4% rusofila...u hrvatskoj oko 30%....[/quote]
..prevario bi se..u hss-u je vise rusofila nego ukrofila...ostali imaju vise ukrofila a najvise hdz i nemozemo...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:interesantno u finskoj 4% rusofila...u hrvatskoj oko 30%....[/quote]
2015-09-08
dzango wrote:A desnica je naginjala Ukrajini, Banderi, AZOV-u...?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:interesantno u finskoj 4% rusofila...u hrvatskoj oko 30%....[/quote]
Sve je to isprepleteno, rijetki uhvate arijaninu nit....mnogi rihaninu
2015-08-06
vuksadinare wrote:..prevario bi se..u hss-u je vise rusofila nego ukrofila...ostali imaju vise ukrofila a najvise hdz i nemozemo...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:interesantno u finskoj 4% rusofila...u hrvatskoj oko 30%....[/quote]
na pravoj strani povijesti, uvijek.
2015-08-06
Kina je druga ekonomija sveta a u Francuskoj je u drugom krugu predsedničkih izbora Le Pen koja se protivi sankcijama Rusiji. A mnogo su razvijeniji od HR i ostalih pripizdina koje pizde na Putina i Ruse.vuksadinare wrote:decko tamo gdje je ekonomija razvijena rusofila je malo..a tamo gdje je sistem lezilebedatecebejebe je puno..zakljucak dzango?..salabajzerima se vise svidja salabajzerska rusijadzango wrote:Pa sad. HR je odavno u NATO a Finska tek razmišlja. Sve jasno.vuksadinare wrote:interesantno u finskoj 4% rusofila...u hrvatskoj oko 30%...dakle sve govori..bogata i razvijena finska 4% rusofila...i hrvatska koja je puno gospodarski losija od finske 30%...tko je pametniji?..
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 15 of 50