Ruska invazija na Ukrajinu
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Kada su u posljednjih 50 godina zemlje koje su međusobno ratovale ili napale jedna drugu uopće objavile rat? Da li je SAD objavio rat Afganistanu? Iraku? Libiji? Siriji? Rusija invaziju na Ukrajinu niti ne zove ratom. Dali to znači da zato nisu ratovale? Da li je Francuska, odnosno SAD objavio rat Vijetnamu?ebenica wrote:jesi ti fakat jebem ti mater glup? kad smo mi proglasili rat jugoslaviji ili srbiji? nikad jebem ti mater glupu nedoraslu. ako nismo proglasili rat onda se službeno jna nije miješala u ništa. a kao takva je legitimni nasljednik svog oružja iz bivše države jer juga nije prestala postojat nego je prestala postojat kaj ja znam 2000 ili kad. jel ti imaš dvije i pol usrane godine?marcellus wrote:ebenica wrote:to ti ne ide tak čobane, gleda se kome ostane jurisdikcija nad vojskom, ta vojska je vlasnik stvari i opreme, kad se povlači s nekog teritorija to je njeno za odnijeti. nije to naglo ničije ako ta vojska i dalje postoji. na svakoj kutiji bilo koje opreme je žig čije je to. ne postaje tvoje jer je na tvom teritoriju. ako hoćeš da bude tvoje moraš osvojit silom. zato smo mi otimali naoružanje i to se tak zove, svuda gdje se piše ili priča o tome: oteli od jna a ne "uzeli svoje".marcellus wrote: a da je i izašla, opet ima pravo na svoj dio naslijeđa zajedničke države ali dobro vi rusočetnici ste mentalno još u kamenom dobu pa kad kurva zatraži razvod može otić s onim što ima na sebi, jel?
ok, ak je to bila srpska vojska onda je srbija izvršila agresiju... ak je to bila vojska SFRJ onda se nije imala pravo miješati, kao što i nije jer predsjedništvo SFRJ nikad nije dalo naredbu za upotrebu vojske (onaj bosanski srbo mislim da se zvao bogićević je tu zajebao slobu)
pa onda ta vojska nije ni bila vojska nego odmetnička banda pa ih nije ni trebalo tretirati kao ratne zarobljenike nego kao bandite
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
evo vidiš... četnici. Kažem ja. Po rusočetnicima se "hrvatska otcepila od jugoslavije". Jednom četnik uvijek četnik.
ništa, dečki, za idući rat ste si vi stavili mete na čelo...
ništa, dečki, za idući rat ste si vi stavili mete na čelo...
Objava rata je relikt 19.stoljeća i još prve polovice 20. stoljeća. Problem proizlazi iz toga što bi ratno stanje trebali odobriti parlamenti država, a izvršnim vlastima se ne da zajebavati s takvim tricama i kučinama. Mislim da je upravo WWII bio posljednji put kad su zemlje jedna drugoj doista svečano objavljivale rat. Okupili bi se diplomati zaraćenih zemalja, pošamarali jedne druge bijelim rukavicama, i onda otišli na zajednički svečani banket. Idući dan su se već vršila bombardiranja dronovima i bespilotnim letjelicama
2015-08-09
Objava rata je međunarodni diplomatski akt koji je čista gnjavaža. Jednostavnije je uvesti no fly zone.
2015-08-09
Ne, fakat ste u kamenom dobu. Ono vi valjda žensku manzete toljagom po glavi ak neće i odvučete za kosu u svoju pećinu, ili kak to kod vas ide? Mislim to se da zaključiti iz vaših stavova o tome da rusi imaju pravo na ukrajinu i srbi na hrvatsku. A ako se hrvati ili ukri ne slažu onda granatiranje
A tko kaže da žene nisu maznule muške toljagom u glavu i odvukle u svoju pećinu?marcellus wrote:Ne, fakat ste u kamenom dobu. Ono vi valjda žensku manzete toljagom po glavi ak neće i odvučete za kosu u svoju pećinu, ili kak to kod vas ide? Mislim to se da zaključiti iz vaših stavova o tome da rusi imaju pravo na ukrajinu i srbi na hrvatsku. A ako se hrvati ili ukri ne slažu onda granatiranje
2015-08-09
Oni uopće ne mogu razlikovati dobro, loše, kriv, nedužan, napad, obranu.marcellus wrote:Ne, fakat ste u kamenom dobu. Ono vi valjda žensku manzete toljagom po glavi ak neće i odvučete za kosu u svoju pećinu, ili kak to kod vas ide? Mislim to se da zaključiti iz vaših stavova o tome da rusi imaju pravo na ukrajinu i srbi na hrvatsku. A ako se hrvati ili ukri ne slažu onda granatiranje
Iz čega proizlazi da su rusočetnici psihopati.
A psihopatu ne moš ništa razjasniti
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Oni uopće ne mogu razlikovati dobro, loše, kriv, nedužan, napad, obranu.marcellus wrote:Ne, fakat ste u kamenom dobu. Ono vi valjda žensku manzete toljagom po glavi ak neće i odvučete za kosu u svoju pećinu, ili kak to kod vas ide? Mislim to se da zaključiti iz vaših stavova o tome da rusi imaju pravo na ukrajinu i srbi na hrvatsku. A ako se hrvati ili ukri ne slažu onda granatiranje
Iz čega proizlazi da su rusočetnici psihopati.
A psihopatu ne moš ništa razjasniti
ne, na žalost, ali ga uvijek možeš upucat kad krene rat
Mislim, oni očito priznaju samo pravo jačeg i zakon sile
Ratnice iz plemena Amazonki redovito su muške udarale toljagom po glavi i odvlačile u svoju pećinu. Za sjeme. Zajeb je samo u tome što muškima poslije osjemenjivanja nisu baš dozvoljavale da prežive
Bogomoljka style.
Bogomoljka style.
2015-08-09
Dakle, da ponovim; pravo jačeg je za bogove, a (međunarodno) pravo za ljude.marcellus wrote:Mislim, oni očito priznaju samo pravo jačeg i zakon sile
Nama su na faksu objašnjavali da je međunarodno pravo kao mreža: u nju se ulove male ribe, a velike ju probijaju. Kako ide ona latinska; što je dozvoljeno Jupiteru, nije volu?
Quod licet Iovi, non licet bovi.
Znaju Rimljani, oni su izmislili pravo.
2015-08-09
Što je država? Monopol fizičke sile. Čemu dakle služe međunarodni kazneni sudovi? Pa uglavnom se koriste za bivšu Jugoslaviju i Ruandu. To te pacifizirane zemlje trećeg svijeta.
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.php?t=51118
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.php?t=51118
2015-08-09
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu