Ruska invazija na Ukrajinu
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
ebenica wrote:naravno da jesam i to je prirodno pošto nisam jebeni rus niti jebeni ukrajinac! pičku materinu.MDMiridije wrote:marcellus wrote:ebenica wrote:kaj veliš nakon 45 dana? sankcije? nafta i plin idu k'o mutavi. rubalj? jači nego ikad. vojna pomoć ukrajini? 70 prastarih tenkova i hrpe šljemova. kaj veliš, biden zaprijetio? kad će to? samo što nije.marcellus wrote:Kako ide rat, rusočetnici? Jel Kijev pred padom? Kaćete uhitit Zelenskog? Oće li zapad konačno dignut te sankcije i shvatit da se vi samo borite protiv fašizma? Kako demilitarizacija i denacifikacija? Ima kakvih novih snimki koje "dokazuju" da su to sve lutke i kulise u ukrajini?
nakon 45 dana njemačko gospodarstvo u predkomatoznom stanju. rusi šute i rade, budale snimaju i seru.
je super vam ide.
ko njemcima 42...
Nema potrebe tako ici u kost, ebenica ti je neutralan :)
jebu vas prikaze.
Glupane, Rusi su Srbi, ne možeš biti neutralan.
crvenkasti- Posts : 29708
2014-04-17
Sankcije su kad ne želiš više kupovati ono što ti treba tamo gdje je jeftino i gdje ga ima puno.
crvenkasti-
2014-04-17
zbunio me "pravi sektor". pravi ne lažni.crvenkasti wrote:ebenica wrote:naravno da jesam i to je prirodno pošto nisam jebeni rus niti jebeni ukrajinac! pičku materinu.MDMiridije wrote:marcellus wrote:ebenica wrote:kaj veliš nakon 45 dana? sankcije? nafta i plin idu k'o mutavi. rubalj? jači nego ikad. vojna pomoć ukrajini? 70 prastarih tenkova i hrpe šljemova. kaj veliš, biden zaprijetio? kad će to? samo što nije.marcellus wrote:Kako ide rat, rusočetnici? Jel Kijev pred padom? Kaćete uhitit Zelenskog? Oće li zapad konačno dignut te sankcije i shvatit da se vi samo borite protiv fašizma? Kako demilitarizacija i denacifikacija? Ima kakvih novih snimki koje "dokazuju" da su to sve lutke i kulise u ukrajini?
nakon 45 dana njemačko gospodarstvo u predkomatoznom stanju. rusi šute i rade, budale snimaju i seru.
je super vam ide.
ko njemcima 42...
jebu vas prikaze.
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Šandor Winnetou likes this post
crvenkasti wrote:ebenica wrote:naravno da jesam i to je prirodno pošto nisam jebeni rus niti jebeni ukrajinac! pičku materinu.MDMiridije wrote:marcellus wrote:ebenica wrote:kaj veliš nakon 45 dana? sankcije? nafta i plin idu k'o mutavi. rubalj? jači nego ikad. vojna pomoć ukrajini? 70 prastarih tenkova i hrpe šljemova. kaj veliš, biden zaprijetio? kad će to? samo što nije.marcellus wrote:Kako ide rat, rusočetnici? Jel Kijev pred padom? Kaćete uhitit Zelenskog? Oće li zapad konačno dignut te sankcije i shvatit da se vi samo borite protiv fašizma? Kako demilitarizacija i denacifikacija? Ima kakvih novih snimki koje "dokazuju" da su to sve lutke i kulise u ukrajini?
je super vam ide.
ko njemcima 42...
jebu vas prikaze.
Obratno. Rusi su Rusi, Srbi bi htjeli biti Rusi onako iskonski ali ono jbg...nisu ni bitni ni veliki toliko. A i blagoslovljeni ste na nacin da oni koje birate, a za koje ste uvjereni da su isto.....pro-patria shema. Se radije vide na cajankama i primanjima sa ovima sa zapada nego sa ovima sa istoka. Krive ljude birate da vas vode jbg. Doduse ti si osudjen vise na to da biras medju ovima koje i ja biram. Ali za razliku od ostatka srba imas privilegiju da imas veci izbor kod odabira zanimanja,karijere kao i siru lepezu zemalja u koje mozes otici i izgraditi zivot i karijeru. Dakle, tebi je u hr super.
Guest- Guest
nije stvar u slikanju računa.ebenica wrote:e aide odjebi bokte, kaj bih ti ja sad trebao slikat račun s benzinske? koji usrani retard bokte iebo:/veber wrote:koji kurac?ebenica wrote:oprosti, dizel je 14 kn. trebao sam bit precizniji. jel ti lakše sad? koji kurac bokte ieboveber wrote:zašto lažeš?ebenica wrote:ja nisam rus i meni osobno ide loše jer je benzin 15 kn. ali rusima ide dobro, 100 godina gladi, baba vanga.marcellus wrote:ebenica wrote:kaj veliš nakon 45 dana? sankcije? nafta i plin idu k'o mutavi. rubalj? jači nego ikad. vojna pomoć ukrajini? 70 prastarih tenkova i hrpe šljemova. kaj veliš, biden zaprijetio? kad će to? samo što nije.marcellus wrote:Kako ide rat, rusočetnici? Jel Kijev pred padom? Kaćete uhitit Zelenskog? Oće li zapad konačno dignut te sankcije i shvatit da se vi samo borite protiv fašizma? Kako demilitarizacija i denacifikacija? Ima kakvih novih snimki koje "dokazuju" da su to sve lutke i kulise u ukrajini?
je super vam ide.
ko njemcima 42...
benzin je 11,75kn
čemu laganje?
u njemačkoj je 1,82€
lažeš.
vama četnicima je po defaultu lagati.
taj kurac.
Cijena goriva
stvar je u laganju.
ali to vama krivoslavcima ide.
ako je netko retard, to si ti.
i alter tvoj ego koji "brine" o jadnim ukrajincima. navijajući za naci ruse.
debilček, odjebi.
veber-
2014-12-30
ebenica wrote:zbunio me "pravi sektor". pravi ne lažni.crvenkasti wrote:ebenica wrote:naravno da jesam i to je prirodno pošto nisam jebeni rus niti jebeni ukrajinac! pičku materinu.MDMiridije wrote:marcellus wrote:ebenica wrote:kaj veliš nakon 45 dana? sankcije? nafta i plin idu k'o mutavi. rubalj? jači nego ikad. vojna pomoć ukrajini? 70 prastarih tenkova i hrpe šljemova. kaj veliš, biden zaprijetio? kad će to? samo što nije.marcellus wrote:Kako ide rat, rusočetnici? Jel Kijev pred padom? Kaćete uhitit Zelenskog? Oće li zapad konačno dignut te sankcije i shvatit da se vi samo borite protiv fašizma? Kako demilitarizacija i denacifikacija? Ima kakvih novih snimki koje "dokazuju" da su to sve lutke i kulise u ukrajini?
je super vam ide.
ko njemcima 42...
jebu vas prikaze.
Pa što je tu čudno? Ukrajinci su isto Rusi, dakle i oni su Srbi.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:ebenica wrote:zbunio me "pravi sektor". pravi ne lažni.crvenkasti wrote:ebenica wrote:naravno da jesam i to je prirodno pošto nisam jebeni rus niti jebeni ukrajinac! pičku materinu.MDMiridije wrote:marcellus wrote:ebenica wrote:kaj veliš nakon 45 dana? sankcije? nafta i plin idu k'o mutavi. rubalj? jači nego ikad. vojna pomoć ukrajini? 70 prastarih tenkova i hrpe šljemova. kaj veliš, biden zaprijetio? kad će to? samo što nije.marcellus wrote:Kako ide rat, rusočetnici? Jel Kijev pred padom? Kaćete uhitit Zelenskog? Oće li zapad konačno dignut te sankcije i shvatit da se vi samo borite protiv fašizma? Kako demilitarizacija i denacifikacija? Ima kakvih novih snimki koje "dokazuju" da su to sve lutke i kulise u ukrajini?
je super vam ide.
ko njemcima 42...
jebu vas prikaze.
Pa što je tu čudno? Ukrajinci su isto Rusi, dakle i oni su Srbi.
Ukrainci su vam uvijek pruzali politicku i gradjansku podrsku ma koliko da ste zabrazdili. U milisekundi ste ih proglasili za sve najgore samo zato jer zemlja nakoju vise bacate biskupa u nesvjest ih je napala. Bas ste nule jebote :)
Guest- Guest
naravno da nije stvar u računu, prije 45 dana je bio 10 kn. broji lipe. ne brinem ja o jadnim ukrajincima jebe mi se za njih, to sam rekao tisuću puta, kak si ti zaključio da me briga za iste?veber wrote:nije stvar u slikanju računa.ebenica wrote:e aide odjebi bokte, kaj bih ti ja sad trebao slikat račun s benzinske? koji usrani retard bokte iebo:/veber wrote:koji kurac?ebenica wrote:oprosti, dizel je 14 kn. trebao sam bit precizniji. jel ti lakše sad? koji kurac bokte ieboveber wrote:zašto lažeš?ebenica wrote:ja nisam rus i meni osobno ide loše jer je benzin 15 kn. ali rusima ide dobro, 100 godina gladi, baba vanga.marcellus wrote:ebenica wrote:kaj veliš nakon 45 dana? sankcije? nafta i plin idu k'o mutavi. rubalj? jači nego ikad. vojna pomoć ukrajini? 70 prastarih tenkova i hrpe šljemova. kaj veliš, biden zaprijetio? kad će to? samo što nije.marcellus wrote:Kako ide rat, rusočetnici? Jel Kijev pred padom? Kaćete uhitit Zelenskog? Oće li zapad konačno dignut te sankcije i shvatit da se vi samo borite protiv fašizma? Kako demilitarizacija i denacifikacija? Ima kakvih novih snimki koje "dokazuju" da su to sve lutke i kulise u ukrajini?
je super vam ide.
ko njemcima 42...
benzin je 11,75kn
čemu laganje?
u njemačkoj je 1,82€
lažeš.
taj kurac.
Cijena goriva
stvar je u laganju.
debilček, odjebi.
govorenje istine nije navijanje, ignoriranje istine je navijanje.
Guest- Guest
MDMiridije wrote: imas siru lepezu zemalja u koje mozes otici i izgraditi zivot i karijeru. Dakle, tebi je u hr super.
Kamo da idem kad mi je super?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:MDMiridije wrote: imas siru lepezu zemalja u koje mozes otici i izgraditi zivot i karijeru. Dakle, tebi je u hr super.
Super ti je zbog mogucnosti koje imas
Guest- Guest
taj narativ je ispraznio rh u zadnjih 20 godina. ako si tu automatski ti je sve super i koji se kurac buniš. ako se buniš automatski si antihrvatski element i seli negdje drugdje.MDMiridije wrote: imas veci izbor kod odabira zanimanja,karijere kao i siru lepezu zemalja u koje mozes otici i izgraditi zivot i karijeru. Dakle, tebi je u hr super.
to je u rangu veleizdaje. najveći patriotski čin nekog građanina je ukazivanje na loše stvari kako bi se stvari popravile i kako bi država došla na neku razinu na kojoj je svi mi nosimo u srcu ili umu.
Guest- Guest
MDMiridije wrote:
Ukrainci su vam uvijek pruzali politicku i gradjansku podrsku ma koliko da ste zabrazdili. U milisekundi ste ih proglasili za sve najgore samo zato jer zemlja nakoju vise bacate biskupa u nesvjest ih je napala. Bas ste nule jebote :)
S takvim stavom, nikad ih neće primiti u NATO pakt. Smradovi četnički.
crvenkasti-
2014-04-17
debilček, ako si prije 45 dana tankirao, znači da ti ne treba auto niti da cijena goriva utječe na tvoj život.ebenica wrote:naravno da nije stvar u računu, prije 45 dana je bio 10 kn. broji lipe. ne brinem ja o jadnim ukrajincima jebe mi se za njih, to sam rekao tisuću puta, kak si ti zaključio da me briga za iste?veber wrote:nije stvar u slikanju računa.ebenica wrote:e aide odjebi bokte, kaj bih ti ja sad trebao slikat račun s benzinske? koji usrani retard bokte iebo:/veber wrote:koji kurac?ebenica wrote:oprosti, dizel je 14 kn. trebao sam bit precizniji. jel ti lakše sad? koji kurac bokte ieboveber wrote:zašto lažeš?ebenica wrote:ja nisam rus i meni osobno ide loše jer je benzin 15 kn. ali rusima ide dobro, 100 godina gladi, baba vanga.marcellus wrote:ebenica wrote:kaj veliš nakon 45 dana? sankcije? nafta i plin idu k'o mutavi. rubalj? jači nego ikad. vojna pomoć ukrajini? 70 prastarih tenkova i hrpe šljemova. kaj veliš, biden zaprijetio? kad će to? samo što nije.marcellus wrote:Kako ide rat, rusočetnici? Jel Kijev pred padom? Kaćete uhitit Zelenskog? Oće li zapad konačno dignut te sankcije i shvatit da se vi samo borite protiv fašizma? Kako demilitarizacija i denacifikacija? Ima kakvih novih snimki koje "dokazuju" da su to sve lutke i kulise u ukrajini?
je super vam ide.
ko njemcima 42...
benzin je 11,75kn
čemu laganje?
u njemačkoj je 1,82€
lažeš.
taj kurac.
Cijena goriva
stvar je u laganju.
debilček, odjebi.
i niti prije 45 dana nije bio 10kn.
bitno je lagati o brojevima.
i rusija je mirotvorac.
po ukrajini samo gradi i sadi.
samo mrska ti us fejka fotke i onda ispada da rusi rokaju samo po civilnim ciljevima.
a, svi znamo da to nije tako već da samo rusi sade cvijeće.
veber-
2014-12-30
jel su tebi dali neku planinarsku dozvolu u njemačkoj? pa daj mi se skini s kurca jebote. glup si i dosadan k'o kurac, k'o da gledam boju na zidu kak apšisa s svremenom.veber wrote:debilček, ako si prije 45 dana tankirao, znači da ti ne treba auto niti da cijena goriva utječe na tvoj život.ebenica wrote:naravno da nije stvar u računu, prije 45 dana je bio 10 kn. broji lipe. ne brinem ja o jadnim ukrajincima jebe mi se za njih, to sam rekao tisuću puta, kak si ti zaključio da me briga za iste?veber wrote:nije stvar u slikanju računa.ebenica wrote:e aide odjebi bokte, kaj bih ti ja sad trebao slikat račun s benzinske? koji usrani retard bokte iebo:/veber wrote:koji kurac?ebenica wrote:oprosti, dizel je 14 kn. trebao sam bit precizniji. jel ti lakše sad? koji kurac bokte ieboveber wrote:zašto lažeš?ebenica wrote:ja nisam rus i meni osobno ide loše jer je benzin 15 kn. ali rusima ide dobro, 100 godina gladi, baba vanga.marcellus wrote:ebenica wrote:kaj veliš nakon 45 dana? sankcije? nafta i plin idu k'o mutavi. rubalj? jači nego ikad. vojna pomoć ukrajini? 70 prastarih tenkova i hrpe šljemova. kaj veliš, biden zaprijetio? kad će to? samo što nije.marcellus wrote:Kako ide rat, rusočetnici? Jel Kijev pred padom? Kaćete uhitit Zelenskog? Oće li zapad konačno dignut te sankcije i shvatit da se vi samo borite protiv fašizma? Kako demilitarizacija i denacifikacija? Ima kakvih novih snimki koje "dokazuju" da su to sve lutke i kulise u ukrajini?
je super vam ide.
ko njemcima 42...
benzin je 11,75kn
čemu laganje?
u njemačkoj je 1,82€
lažeš.
taj kurac.
Cijena goriva
stvar je u laganju.
debilček, odjebi.
i niti prije 45 dana nije bio 10kn.
bitno je lagati o brojevima.
i rusija je mirotvorac.
po ukrajini samo gradi i sadi.
samo mrska ti us fejka fotke i onda ispada da rusi rokaju samo po civilnim ciljevima.
a, svi znamo da to nije tako već da samo rusi sade cvijeće.
da tankao sam prije mjesec dana, pa jebem ti mater dosadnu
Guest- Guest
MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:MDMiridije wrote: imas siru lepezu zemalja u koje mozes otici i izgraditi zivot i karijeru. Dakle, tebi je u hr super.
Super ti je zbog mogucnosti koje imas
Ja više volim da mi netko drugi govori mi što da radim, nauči me kako, tjera me kad mi se ne da, kontrolira kako radim i popravi kad nešto zajebem.
Nenoj da ja moram sam odlučivat i radit.
crvenkasti-
2014-04-17
pa i nije baš....koliko je ono ljudi otišlo iz HR u zadnje 3-4 godine?ebenica wrote:taj narativ je ispraznio rh u zadnjih 20 godina. ako si tu automatski ti je sve super i koji se kurac buniš. ako se buniš automatski si antihrvatski element i seli negdje drugdje.MDMiridije wrote: imas veci izbor kod odabira zanimanja,karijere kao i siru lepezu zemalja u koje mozes otici i izgraditi zivot i karijeru. Dakle, tebi je u hr super.
to je u rangu veleizdaje. najveći patriotski čin nekog građanina je ukazivanje na loše stvari kako bi se stvari popravile i kako bi država došla na neku razinu na kojoj je svi mi nosimo u srcu ili umu.
znači, idu....
daj budaletino ne iskrivljuj što je max napisao.ebenica wrote:taj narativ je ispraznio rh u zadnjih 20 godina. ako si tu automatski ti je sve super i koji se kurac buniš. ako se buniš automatski si antihrvatski element i seli negdje drugdje.MDMiridije wrote: imas veci izbor kod odabira zanimanja,karijere kao i siru lepezu zemalja u koje mozes otici i izgraditi zivot i karijeru. Dakle, tebi je u hr super.
napisao je da nema HR putovnicu da bi se četnik napušio kurca.
i ja živim vani, radim vani i smatram političku garnituru smradovima koji su ujebali hrvatsku.
potičem svaki odlazak i ako mogu nađem posao nekome iz hrvatske čisto da ova uhljeb/ercegovanska garnitura krepa.
zločinačku je odavn trebalo ukinut-zabraniti, oduzeti članovima imovinu i poslati ih u australiju na pečalbu.
smrad četnički uredno ljetuje u hrvatskoj i nije se odrekao hrvatskog državljanstva.
veber-
2014-12-30
onda nije. u zadnjih 20 godina nije nestalo pola milje ljudi nego u zadnje 3. ok. i nije im se pričalo: ima tko hoće...ako ti se ne sviđa seli. tko te drži.Galina wrote:pa i nije baš....koliko je ono ljudi otišlo iz HR u zadnje 3-4 godine?ebenica wrote:taj narativ je ispraznio rh u zadnjih 20 godina. ako si tu automatski ti je sve super i koji se kurac buniš. ako se buniš automatski si antihrvatski element i seli negdje drugdje.MDMiridije wrote: imas veci izbor kod odabira zanimanja,karijere kao i siru lepezu zemalja u koje mozes otici i izgraditi zivot i karijeru. Dakle, tebi je u hr super.
znači, idu....
Guest- Guest
ebenica wrote:ako ti se ne sviđa seli. tko te drži.
Mi smo za četnike mislili...
crvenkasti-
2014-04-17
kad se obratim tebi koristit ću predškolsku inteligenciju.veber wrote:daj budaletino ne iskrivljuj što je max napisao.ebenica wrote:taj narativ je ispraznio rh u zadnjih 20 godina. ako si tu automatski ti je sve super i koji se kurac buniš. ako se buniš automatski si antihrvatski element i seli negdje drugdje.MDMiridije wrote: imas veci izbor kod odabira zanimanja,karijere kao i siru lepezu zemalja u koje mozes otici i izgraditi zivot i karijeru. Dakle, tebi je u hr super.
napisao je da nema HR putovnicu da bi se četnik napušio kurca.
i ja živim vani, radim vani i smatram političku garnituru smradovima koji su ujebali hrvatsku.
potičem svaki odlazak i ako mogu nađem posao nekome iz hrvatske čisto da ova uhljeb/ercegovanska garnitura krepa.
zločinačku je odavn trebalo ukinut-zabraniti, oduzeti članovima imovinu i poslati ih u australiju na pečalbu.
smrad četnički uredno ljetuje u hrvatskoj i nije se odrekao hrvatskog državljanstva.
Guest- Guest
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu