Ruska invazija na Ukrajinu
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Kina je druga ekonomija sveta a u Francuskoj je u drugom krugu predsedničkih izbora Le Pen koja se protivi sankcijama Rusiji. A mnogo su razvijeniji od HR i ostalih pripizdina koje pizde na Putina i Ruse.vuksadinare wrote:decko tamo gdje je ekonomija razvijena rusofila je malo..a tamo gdje je sistem lezilebedatecebejebe je puno..zakljucak dzango?..salabajzerima se vise svidja salabajzerska rusijadzango wrote:Pa sad. HR je odavno u NATO a Finska tek razmišlja. Sve jasno.vuksadinare wrote:interesantno u finskoj 4% rusofila...u hrvatskoj oko 30%...dakle sve govori..bogata i razvijena finska 4% rusofila...i hrvatska koja je puno gospodarski losija od finske 30%...tko je pametniji?..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
i tebi nešto viri otpozadi...dzango wrote:Može biti. Nego, imaš nešto usta, daj se obriši rukavom časkom.veber wrote:zaboravili ste vi puno toga.dzango wrote:A da. Zaboravio sam mantru.MDMiridije wrote:dzango wrote:I nije im cilj da troše pare na naoružanje. Ovde su zalog životi Ukrajinaca a oni su besplatni.MDMiridije wrote:Prije ce biti, pogotovo ako se ovo razduzi jos....da cemo mi i slovenija poslati sto imamo od M84...uz obecanje nekog polovnog tenka kojeg se ne zeli slati u Ukrainu. Jos tko ima nesto ex-sovjetsko ili slicno ce takoder zavrsiti tamo. (lako moguce nase strele i s vremenom grcki Pzo sustavi ruskog-sovjetskog podrijetla). Sve ce to biti prije puno nego sto ce im krenuti davati full-tilt zapadnu opremu.
Ovdje je zalog pomoći Ukraincima koje je napala nacija divljaka i barbara
vidi se.
"interventna akcija"
aha, praziluk
mene je frapiralo da je u makedoniji i grckoj manje rusofila nego kod nas..istina kod nas je mozda vise zbog stanja u bh-a i problema hrvata...ali realno tesko je naci toliko uvlakaca briselu pa i amerima od nasih politicara na ovim prostorima pa to dobrom djelu ljudi je odbojno...tu je i dio nostalgicara za komunizmom i socijalizmom...
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Loži te a?Galina wrote:i tebi nešto viri otpozadi...dzango wrote:Može biti. Nego, imaš nešto usta, daj se obriši rukavom časkom.veber wrote:zaboravili ste vi puno toga.dzango wrote:A da. Zaboravio sam mantru.MDMiridije wrote:dzango wrote:I nije im cilj da troše pare na naoružanje. Ovde su zalog životi Ukrajinaca a oni su besplatni.MDMiridije wrote:Prije ce biti, pogotovo ako se ovo razduzi jos....da cemo mi i slovenija poslati sto imamo od M84...uz obecanje nekog polovnog tenka kojeg se ne zeli slati u Ukrainu. Jos tko ima nesto ex-sovjetsko ili slicno ce takoder zavrsiti tamo. (lako moguce nase strele i s vremenom grcki Pzo sustavi ruskog-sovjetskog podrijetla). Sve ce to biti prije puno nego sto ce im krenuti davati full-tilt zapadnu opremu.
vidi se.
"interventna akcija"
aha, praziluk
ja osobno nisam protiv rusa kao rusa...ali sam protiv njihove podrske vama a hoce sa nama suradjivat..ne ide ...daju vam oruzje a hoce da budu ok sa nama...opet ne ide...dzango wrote:Kina je druga ekonomija sveta a u Francuskoj je u drugom krugu predsedničkih izbora Le Pen koja se protivi sankcijama Rusiji. A mnogo su razvijeniji od HR i ostalih pripizdina koje pizde na Putina i Ruse.vuksadinare wrote:decko tamo gdje je ekonomija razvijena rusofila je malo..a tamo gdje je sistem lezilebedatecebejebe je puno..zakljucak dzango?..salabajzerima se vise svidja salabajzerska rusijadzango wrote:Pa sad. HR je odavno u NATO a Finska tek razmišlja. Sve jasno.vuksadinare wrote:interesantno u finskoj 4% rusofila...u hrvatskoj oko 30%...dakle sve govori..bogata i razvijena finska 4% rusofila...i hrvatska koja je puno gospodarski losija od finske 30%...tko je pametniji?..
2015-09-08
Pa jebote kako vama da daju oružje kada ste u NATO?vuksadinare wrote:ja osobno nisam protiv rusa kao rusa...ali sam protiv njihove podrske vama a hoce sa nama suradjivat..ne ide ...daju vam oruzje a hoce da budu ok sa nama...opet ne ide...dzango wrote:Kina je druga ekonomija sveta a u Francuskoj je u drugom krugu predsedničkih izbora Le Pen koja se protivi sankcijama Rusiji. A mnogo su razvijeniji od HR i ostalih pripizdina koje pizde na Putina i Ruse.vuksadinare wrote:decko tamo gdje je ekonomija razvijena rusofila je malo..a tamo gdje je sistem lezilebedatecebejebe je puno..zakljucak dzango?..salabajzerima se vise svidja salabajzerska rusijadzango wrote:Pa sad. HR je odavno u NATO a Finska tek razmišlja. Sve jasno.vuksadinare wrote:interesantno u finskoj 4% rusofila...u hrvatskoj oko 30%...dakle sve govori..bogata i razvijena finska 4% rusofila...i hrvatska koja je puno gospodarski losija od finske 30%...tko je pametniji?..
odo se bacit u nesvijest...odo u bosnu sutra
2015-09-08
mislio si valjda "oko usta"dzango wrote:Može biti. Nego, imaš nešto usta, daj se obriši rukavom časkom.veber wrote:zaboravili ste vi puno toga.dzango wrote:A da. Zaboravio sam mantru.MDMiridije wrote:dzango wrote:I nije im cilj da troše pare na naoružanje. Ovde su zalog životi Ukrajinaca a oni su besplatni.MDMiridije wrote:Prije ce biti, pogotovo ako se ovo razduzi jos....da cemo mi i slovenija poslati sto imamo od M84...uz obecanje nekog polovnog tenka kojeg se ne zeli slati u Ukrainu. Jos tko ima nesto ex-sovjetsko ili slicno ce takoder zavrsiti tamo. (lako moguce nase strele i s vremenom grcki Pzo sustavi ruskog-sovjetskog podrijetla). Sve ce to biti prije puno nego sto ce im krenuti davati full-tilt zapadnu opremu.
vidi se.
"interventna akcija"
imate sreće kaj vam je anemio na vlasti.
možda ipak netko zatvori pipu hungaročetničkim putlerovcima.
isporuka nafte vam prestaje za koji tjedan.
ali serbinjo bu šveral kamionom i baržama.
niste u nikakvoj poziciji, još manje s vučkom.
veber-
2014-12-30
vuksadinare wrote:odo se bacit u nesvijest...odo u bosnu sutra
Ja ću prekosutra, drži ovaj dio oko Banja Luke,
Ja idem preko Majevice...
Straža na Drini!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nisi skuzio poantu..vama dati oruzje opasno je po okolis a to rusi nisu skuzili...dzango wrote:Pa jebote kako vama da daju oružje kada ste u NATO?vuksadinare wrote:ja osobno nisam protiv rusa kao rusa...ali sam protiv njihove podrske vama a hoce sa nama suradjivat..ne ide ...daju vam oruzje a hoce da budu ok sa nama...opet ne ide...dzango wrote:Kina je druga ekonomija sveta a u Francuskoj je u drugom krugu predsedničkih izbora Le Pen koja se protivi sankcijama Rusiji. A mnogo su razvijeniji od HR i ostalih pripizdina koje pizde na Putina i Ruse.vuksadinare wrote:decko tamo gdje je ekonomija razvijena rusofila je malo..a tamo gdje je sistem lezilebedatecebejebe je puno..zakljucak dzango?..salabajzerima se vise svidja salabajzerska rusijadzango wrote:Pa sad. HR je odavno u NATO a Finska tek razmišlja. Sve jasno.vuksadinare wrote:interesantno u finskoj 4% rusofila...u hrvatskoj oko 30%...dakle sve govori..bogata i razvijena finska 4% rusofila...i hrvatska koja je puno gospodarski losija od finske 30%...tko je pametniji?..
2015-09-08
....kakva banja luka...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:odo se bacit u nesvijest...odo u bosnu sutra
Ja ću prekosutra, drži ovaj dio oko Banja Luke,
Ja idem preko Majevice...
Straža na Drini!
2015-09-08
vama je bolje da macron dobije izbore.dzango wrote:Kina je druga ekonomija sveta a u Francuskoj je u drugom krugu predsedničkih izbora Le Pen koja se protivi sankcijama Rusiji. A mnogo su razvijeniji od HR i ostalih pripizdina koje pizde na Putina i Ruse.vuksadinare wrote:decko tamo gdje je ekonomija razvijena rusofila je malo..a tamo gdje je sistem lezilebedatecebejebe je puno..zakljucak dzango?..salabajzerima se vise svidja salabajzerska rusijadzango wrote:Pa sad. HR je odavno u NATO a Finska tek razmišlja. Sve jasno.vuksadinare wrote:interesantno u finskoj 4% rusofila...u hrvatskoj oko 30%...dakle sve govori..bogata i razvijena finska 4% rusofila...i hrvatska koja je puno gospodarski losija od finske 30%...tko je pametniji?..
veber-
2014-12-30
Hungaročetnici su nova vrsta posle onih slovenačkih četnika, kako se beše zovu? I ostalih četnika... Svi koji ne misle isto kao prosečan hrvatski koprofil, su odmah četnici.veber wrote:mislio si valjda "oko usta"dzango wrote:Može biti. Nego, imaš nešto usta, daj se obriši rukavom časkom.veber wrote:zaboravili ste vi puno toga.dzango wrote:A da. Zaboravio sam mantru.MDMiridije wrote:dzango wrote:I nije im cilj da troše pare na naoružanje. Ovde su zalog životi Ukrajinaca a oni su besplatni.MDMiridije wrote:Prije ce biti, pogotovo ako se ovo razduzi jos....da cemo mi i slovenija poslati sto imamo od M84...uz obecanje nekog polovnog tenka kojeg se ne zeli slati u Ukrainu. Jos tko ima nesto ex-sovjetsko ili slicno ce takoder zavrsiti tamo. (lako moguce nase strele i s vremenom grcki Pzo sustavi ruskog-sovjetskog podrijetla). Sve ce to biti prije puno nego sto ce im krenuti davati full-tilt zapadnu opremu.
vidi se.
"interventna akcija"
Ne prestaje ništa, apdejtu se jebote. Koji kurac radiš ceo dan na netu a pojma nemaš ni o čemu.
NE.veber wrote:mislio si valjda "oko usta"dzango wrote:
Može biti. Nego, imaš nešto usta, daj se obriši rukavom časkom.
Dobili su sano upozorenje da se pripreme a u međuvremenu su u UN-u glasali za izbacivanje Rusije iz ureda za ljudska prava te šta je isto bitno : Kako je Rus izroka ukrajinske rafinerije...ako im ne damo naftu doći će do nestašice u ovom dijelu svijeta a treba nam gorivo za slanje Ukrima u logistiku itd.
Neka ih malo još, a i sezona će pa ih nećemo dirat do jeseni.
Nećemo sad ratovat usri lita a Epikur prima turiste. Jel.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nije. Mi možemo i zarđalim kašikama, ako nam dođe. Ne pravi neku razliku.vuksadinare wrote:nisi skuzio poantu..vama dati oruzje opasno je po okolis a to rusi nisu skuzili...dzango wrote:Pa jebote kako vama da daju oružje kada ste u NATO?vuksadinare wrote:ja osobno nisam protiv rusa kao rusa...ali sam protiv njihove podrske vama a hoce sa nama suradjivat..ne ide ...daju vam oruzje a hoce da budu ok sa nama...opet ne ide...dzango wrote:Kina je druga ekonomija sveta a u Francuskoj je u drugom krugu predsedničkih izbora Le Pen koja se protivi sankcijama Rusiji. A mnogo su razvijeniji od HR i ostalih pripizdina koje pizde na Putina i Ruse.vuksadinare wrote:decko tamo gdje je ekonomija razvijena rusofila je malo..a tamo gdje je sistem lezilebedatecebejebe je puno..zakljucak dzango?..salabajzerima se vise svidja salabajzerska rusijadzango wrote:Pa sad. HR je odavno u NATO a Finska tek razmišlja. Sve jasno.vuksadinare wrote:interesantno u finskoj 4% rusofila...u hrvatskoj oko 30%...dakle sve govori..bogata i razvijena finska 4% rusofila...i hrvatska koja je puno gospodarski losija od finske 30%...tko je pametniji?..
dzango wrote:
Hungaročetnici su nova vrsta posle onih slovenačkih četnika, kako se beše zovu? I ostalih četnika... Svi koji ne misle isto kao prosečan hrvatski koprofil, su odmah četnici.
Ne prestaje ništa, apdejtu se jebote. Koji kurac radiš ceo dan na netu a pojma nemaš ni o čemu.
Meni si samo ti četnik. Ali opet svojim vlastitim odabirom a ne jer sam te ja tako nazvao
Guest- Guest
Hvala. Ni ti nisi loš.MDMiridije wrote:dzango wrote:
Hungaročetnici su nova vrsta posle onih slovenačkih četnika, kako se beše zovu? I ostalih četnika... Svi koji ne misle isto kao prosečan hrvatski koprofil, su odmah četnici.
Meni si samo ti četnik. Ali opet svojim vlastitim odabirom a ne jer sam te ja tako nazvao
SABOTAŽA Ruska ofenziva na Donbas u ogromnim problemima, netko im je uništio ključni željeznički most
hahahahahahahahahahahahahahaha...Koje budale su ti Rusi, pa to je za ne povjerovat...
hahahahahahahahahahahahahahaha...Koje budale su ti Rusi, pa to je za ne povjerovat...
red wolf-
2016-02-10
Shvatite jednu stvar, ako niste do sada shvatili...Da li Zapad ovo promatra sa strane? Ne! Ako ste shvatili odgovor. Ovo je važna bitka za ono u budućnosti, a to vas 90 posto ne shvaća....
Last edited by red wolf on Tue 12 Apr - 23:22; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Fotografije s mosta u ruskoj regiji Belgorod pokazale su da je dio tračnica odvaljen prema gore, što vjerojatno ukazuje na eksploziju. Fotografije, kao i vijest o incidentu, prvi su u utorak objavili lokalni ruski guverner i lokalni mediji. "Nema žrtava", naveo je guverner Vjačeslav Gladkov u priopćenju objavljenom na internetu. "Samo je uništena željeznička pruga... O uzrocima ću vas naknadno obavijestiti", rekao je Gladkov.
Rusija se uvelike oslanja na željeznicu za premještanje svoje vojne opreme. Most se nalazi tek malo više od šest kilometara od granice na željezničkoj ruti koja vodi južno prema Ukrajini i leži na opskrbnoj liniji između Rusije i teritorija koje je osvojila u blizini grada Izjuma kod regije Donbasa.
Rusija se uvelike oslanja na željeznicu za premještanje svoje vojne opreme. Most se nalazi tek malo više od šest kilometara od granice na željezničkoj ruti koja vodi južno prema Ukrajini i leži na opskrbnoj liniji između Rusije i teritorija koje je osvojila u blizini grada Izjuma kod regije Donbasa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu