Ruska invazija na Ukrajinu
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
znači da japan može pokrenuti legitimnu vojnoredarstvenu akciju?Ringo10 wrote:Ovo sa ovim biolaboratorijama je vrlo skandalozna stvar
Razvijaju bioloska oruzja oko Rusije I Kine
To Rusi trebaju istjerati na cistac...to je prekrupna stvar
u smislu uništavanja laboratorija za kemijskog oružje na kurilima, kao i legitimni povrat istog otočja u maticu zemlju?
isto može tražiti da rusi nemaju unutar 1000km od japana nikakvu ratnu postrojbu.
da ili ne?
(rusi to traže od ukrajinaca, pa ne vidim razlog da to japanci ne traže od rusa na istoku-pojašnjenje je ste vi rusofili po zapdnom svijetu dokazano niže inteligencije)
veber- Posts : 53509
2014-12-30
epikur37 wrote:crvenkasti wrote:epikur37 wrote:
Pri čemu je svakako ruska strana prešla crvenu liniju i glavni je krivac za ovo zlo. Za što bi trebala i odgovarati.
Ne samo za ovo.
Rusi su 1945. izvršili divljačku agresiju na Njemačku i to pod potpuno istim izgovorom: optužili su Nijemce da su nacisti.
Ma crvenkasti, mogu Rusi, vjerojatno i hoće svoj agresorski naum i provesti.
Svijet će se prekrojiti i prašina će leći.
Legla je i nad Hirošimom, američkim zločinom bez presedana.
No nitko ne može reći da je bacanje nuklearne bombe na Japan bilo ispravno, niti tko može reći da je ruska invazija na Ukrajinu ispravna.
Batina ima dva kraja.
Onaj tko se upinje da dobije po leđima s jednim krajem i pretvara se da ga ne boli, taj je gori od idiota.
Idiot bi pobjegao.
Last edited by crvenkasti on 11/3/2022, 14:53; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
Baš suprotno.epikur37 wrote:
.
Stvar je jednostavna s ljudske a i političke strane.
Znači podržavati agresiju i rat ovih razmjera s ovakvim žrtvama je moralna diskvalifikacija čisto s ljudske strane.
Politički, ovim ratom je Putin posrao sve opcije koje sam favorizirao, mir na istoku europe, stabilizaciju u regiji i snaženje hrvatske pozicije u BiH.
Ne treba tu posebna pamet.
Sad smo još jači u pregovaračkoj poziciji.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
veber wrote:a, gle. za njega presvući kaput nije pitanje morala.michaellcmacha wrote:pljucepikur37 wrote:
Znači podržavati agresiju i rat ovih razmjera s ovakvim žrtvama je moralna diskvalifikacija čisto s ljudske strane.
Politički, ovim ratom je Putin posrao sve opcije koje sam favorizirao, mir na istoku europe, stabilizaciju u regiji i snaženje hrvatske pozicije u BiH.
stvar je u osobnom probitku.
to je ta poturčena ekipa.
nema tu morala niti nekih uzusa.
jučer tito, danas tuđman, sutra staljin.
Kolega,
kaj se tiče dotičnog gore, čovjeku nisam ni na jedan post i uvredu odgovorio više od godinu dana. (tko ne vjeruje nek provjeri).
Kao Gandi sam.
I svu mu sreću želim, ali ja ću pisati i pišem svoje mišljenje otpočetka pa do kraja, otkad sam na ovom forumu.
Mišljenje koje se povinuje ucjeni i prijetnji, nije mišljenje.
U mediju straha neću funkcionirati nikad, slijedim svoj moralni kompas, vrijednosni stav i identitet.
Kaj se tebe tiče, ništa ti ne uzimam za zlo izuzev da si prase, pa kad se hitaš blatom onda ti vratim lopatom :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma baš sam zabrinut.michaellcmacha wrote:zajebi s tim floskulama, jedno je sve do sada, a drugo je ovo... koliko si puta zazivao da se istra vrati italiji, što bi onda pričao, ajde de gnječ nismo djeca... u tom slučaju bi ili šutio ko zaliven ili podržavao talijansku vladu... koja je također na strani ukrajine... rusofili su potencijalno opasni i kako sam rekao državna vlast i sigurnosne službe će morati voditi o tom računa, kako ne bih morao ja i slični meni... za rusofile je u svakom slučaju bolje da o njima vode brigu službe... evo pitaj jastreba, on zna malo bolje što su ljudi poput mene sve spremni, voljni a i sposobni učiniti ukoliko do toga dođe... nije on bezveze zabrinut ukoliko to ode u tom smjeru... (molim ne mi implicirati zdravstveno stanje, čovjek uvijek ako postoji motivacija može podnijeti određeni napor)...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:
ti mi nisi na spisku, nije nitko, a ti si moj prijatelj i u narednom razdoblju ću poduzeti mjere da ti bolje razumiješ mene u vezi ovog o čemu pišem...
to što pak tebe zanima kako će soa sprovoditi operativne provjere na terenu (javni pogovor, mreža, sustav) možeš pronaći na netu modalitete, a onda i kriterije, u svakom slučaju to će se raditi, iako bi ti htio, ponovit ću, iz potpuno iracionalnih razloga da do toga ne dođe...
ti i ja ali i još mnogi ovdje se razlikujemo po iskustvenom statusu kad je u pitanju rat, ratno stanje i promišljanje što i kako u slučaju da se ponovi... e sad detalje vezano uz ovo ćemo razbistriti kad budemo razgovarali, a ne tipkali.
Tvoji i moji neprijatelji sjede u Saboru Vladi pravosuđu i drugim korumpiranim ustanovama ove vukojebine rvacke. To su pravi neprijatelji koje treba likvidirati bez skrupula a ne traziti okolo fantomske rusoide.
Pišeš bedastoće.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Epi , kakve veze ima izborni zakon koji je u Federaciji BiH s RS ?
2014-04-11
RayMabus wrote:Baš suprotno.epikur37 wrote:
Postoji i taj prozor da,
ovisno koliko se zauzmemo u trvenju ovih tektonskih ploča
2015-08-06
Slušaj me, ja sam pametniji od tebe dosta.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Baš suprotno.
Postoji i taj prozor da,
Sad su vidili šta se može desit a mi tj naš problem nema nikakve veze s RS.
Sad imamo bolje pregovaračke karte.
2014-04-11
RayMabus wrote:Epi , kakve veze ima izborni zakon koji je u Federaciji BiH s RS ?
Srbima paše izborni zakon i neće ga mijenjati, dakle RS bira jednog člana i može se kandidirati tko god želi: musliman, srbin, cigan židov...
problem je nesretna federacija
2015-08-06
RayMabus wrote:Slušaj me, ja sam pametniji od tebe dosta.epikur37 wrote:RayMabus wrote:
Baš suprotno.
Postoji i taj prozor da,
pa daj ti onda riješi ovo, zovi galaktičku flotu meni se već povraća
2015-08-06
darth_vader likes this post
Pa navodno su na jesen izbori u Bih.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Slušaj me, ja sam pametniji od tebe dosta.epikur37 wrote:
Postoji i taj prozor da,
pa daj ti onda riješi ovo, zovi galaktičku flotu meni se već povraća
Di ti se žuri ?
2014-04-11
vidi on kurac, gleda samo smrdo sebe u ovoj priči... ali ja ne bih imao ništa protiv da ga ovi alfini posjete i malo upoznaju sa putinovom dobronamjernošćuŠandor Winnetou wrote:E moj epi, sad vidiš kome si godinama držao ljestveepikur37 wrote:AlfaOmega wrote:Uskoro će Ukrajina vidjeti značajan broj lica sa Bliskog istoka i iz Afrike. Svi će manje-više biti na strani Rusa.
Veliš super, islamističke kanibale iz Azije i Afrike na bijele, europske kršćane....
jel to to?
2015-08-08
Ovaj VEBER non stop drobi o ruskim biolabovima na Kurilima
Pretrazio sam Internet trazeci nesto o tome i NISTA
BIO bi red da nam lik predoci neke dokaze o tome
Jer cemo u suprotnom smatrati da laze i izmislja
Sto me realno ne bi zacudilo
Pretrazio sam Internet trazeci nesto o tome i NISTA
BIO bi red da nam lik predoci neke dokaze o tome
Jer cemo u suprotnom smatrati da laze i izmislja
Sto me realno ne bi zacudilo
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sto se tice same invazije, pravu ocjenu te akcije cemo dati kad vidimo kakvi ce biti rezultati i posljedice toga
Realno, Ukrajina tesko da moze biti gora i jadnija nego sto je pod vlasti Majdanasa i banderovaca
Realno, Ukrajina tesko da moze biti gora i jadnija nego sto je pod vlasti Majdanasa i banderovaca
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ma nek puši kurac šupčina dugonjska... vidi se da mu je prisjelo cerekanje... ove sad folove može prodavat nekom tko ne zna koji je ološ u pitanju... što se mene tiče on prvi je mrtav za mene, a onda ova ostala bagra... veli kic da njuši krvoločnost (misli na moju krvoločnost)... a kako da se ne sjeti reći da sam ja upozoravao da će ovo vrijeme doći i da će se u okviru ovakve situacije sravnavati mnogi računi... šta tu mnogi misle zašto je kličko neki dan rekao da su ubili 6-7 ljudi koji su saboteri, izdajnici i što li već... pa izdajnike, sabotere i ostale bandite koji su na strani neprijatelja se ubija, ukoliko ne ide drugačije... jučer smo dobili upozorenje da će nam jebat mamu kad dođemo na red... i što sad momci se smijulje i čekaju... dočekat će al malo preksutra...veber wrote:a, gle. za njega presvući kaput nije pitanje morala.michaellcmacha wrote:pljucepikur37 wrote:
2015-08-08
inače one tvrdnje o američkim labaratorijma u Ukraini su - istinite. ne znamo šta se u njima dešavalo ali su istinite.
međutim kada su Rusi napadali, baš nigdje nisu spominjali labaratorije. Nego su rekli idemo u "denacifikaciju Ukraine". kako denacifikacija znači gadne gubitke za "antifašiste" a jedino što od "nacista" ubijaju su civili(gdje je visok postotak samih rusa) , sada su krenuli u šemu da su napali "radi labaratorija". nisu , i nisu ih nigdje spominjali.
usput labaratorije se najbolje rješava krstarećim projektilima .. s obzirom koliko su ih ispalili po civilnim zgradama, mogli su jednostavno reći 22.02 - zbog prisutnosti američkih labaratorija u ukraini, osjetili smo se ugroženi, eto izraketirali smo ih, i tu stajemo..
baš nitko Putinu to ne bi zamjerio, ja bi mu prvi rekao "svaka čast" , ali on je krenuo u rat radi "denacifikacije" i sličnih pizdarija, i sada kada dobija po pički druga priča
međutim kada su Rusi napadali, baš nigdje nisu spominjali labaratorije. Nego su rekli idemo u "denacifikaciju Ukraine". kako denacifikacija znači gadne gubitke za "antifašiste" a jedino što od "nacista" ubijaju su civili(gdje je visok postotak samih rusa) , sada su krenuli u šemu da su napali "radi labaratorija". nisu , i nisu ih nigdje spominjali.
usput labaratorije se najbolje rješava krstarećim projektilima .. s obzirom koliko su ih ispalili po civilnim zgradama, mogli su jednostavno reći 22.02 - zbog prisutnosti američkih labaratorija u ukraini, osjetili smo se ugroženi, eto izraketirali smo ih, i tu stajemo..
baš nitko Putinu to ne bi zamjerio, ja bi mu prvi rekao "svaka čast" , ali on je krenuo u rat radi "denacifikacije" i sličnih pizdarija, i sada kada dobija po pički druga priča
pa dobro, vrijeme će pokazati tko piše bedastoće a tko je bio u pravu...jastreb wrote:Ma baš sam zabrinut.michaellcmacha wrote:zajebi s tim floskulama, jedno je sve do sada, a drugo je ovo... koliko si puta zazivao da se istra vrati italiji, što bi onda pričao, ajde de gnječ nismo djeca... u tom slučaju bi ili šutio ko zaliven ili podržavao talijansku vladu... koja je također na strani ukrajine... rusofili su potencijalno opasni i kako sam rekao državna vlast i sigurnosne službe će morati voditi o tom računa, kako ne bih morao ja i slični meni... za rusofile je u svakom slučaju bolje da o njima vode brigu službe... evo pitaj jastreba, on zna malo bolje što su ljudi poput mene sve spremni, voljni a i sposobni učiniti ukoliko do toga dođe... nije on bezveze zabrinut ukoliko to ode u tom smjeru... (molim ne mi implicirati zdravstveno stanje, čovjek uvijek ako postoji motivacija može podnijeti određeni napor)...Gnječ wrote:
Tvoji i moji neprijatelji sjede u Saboru Vladi pravosuđu i drugim korumpiranim ustanovama ove vukojebine rvacke. To su pravi neprijatelji koje treba likvidirati bez skrupula a ne traziti okolo fantomske rusoide.
Pišeš bedastoće.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:zajebi s tim floskulama, jedno je sve do sada, a drugo je ovo... koliko si puta zazivao da se istra vrati italiji, što bi onda pričao, ajde de gnječ nismo djeca... u tom slučaju bi ili šutio ko zaliven ili podržavao talijansku vladu... koja je također na strani ukrajine... rusofili su potencijalno opasni i kako sam rekao državna vlast i sigurnosne službe će morati voditi o tom računa, kako ne bih morao ja i slični meni... za rusofile je u svakom slučaju bolje da o njima vode brigu službe... evo pitaj jastreba, on zna malo bolje što su ljudi poput mene sve spremni, voljni a i sposobni učiniti ukoliko do toga dođe... nije on bezveze zabrinut ukoliko to ode u tom smjeru... (molim ne mi implicirati zdravstveno stanje, čovjek uvijek ako postoji motivacija može podnijeti određeni napor)...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:
ti mi nisi na spisku, nije nitko, a ti si moj prijatelj i u narednom razdoblju ću poduzeti mjere da ti bolje razumiješ mene u vezi ovog o čemu pišem...
to što pak tebe zanima kako će soa sprovoditi operativne provjere na terenu (javni pogovor, mreža, sustav) možeš pronaći na netu modalitete, a onda i kriterije, u svakom slučaju to će se raditi, iako bi ti htio, ponovit ću, iz potpuno iracionalnih razloga da do toga ne dođe...
ti i ja ali i još mnogi ovdje se razlikujemo po iskustvenom statusu kad je u pitanju rat, ratno stanje i promišljanje što i kako u slučaju da se ponovi... e sad detalje vezano uz ovo ćemo razbistriti kad budemo razgovarali, a ne tipkali.
Jebo ja talijanima mater isto kao i hrvatima ne jebe mene jacionalnost tko zasluzi ja mu majku jebem bez kurtona. Pricam da je Tito okupirao talijanski teritorij i da isti nikada nije bio hrvatski tako da ona floskula vratili smo istru je laz nemozes vratiti nesto sto nikada nije bilo tvoje vlasnistvo. A hrvatski politicari njima bi spremio poseban menu. A da sam u italiji isto bi pisao i govorio tko ce mi zabranit karabinjeri? Puca njima kurac za ukrajinu i rusiju to samo korumpitani politicari loze budale koji se pale poput suhe slame.
A cekaj rusofili su potencijalno opasni za sto tocno? Sto ce rusofili razjebati u rvackoj kad vise nema nista za razjebati jer je sve vec HDZ SDP i sateliti razjebali? Ljudi bjeze van iz ove vukojebine nikome ne pada na pamet ici se boriti za sta HDZ mafiju. Ma ni u ludilu da dođu tatari boli me kurac.
Guest- Guest
uglavnom ja pozivam sve koji se od mene osjećaju ugroženi zbog toga što podržavaju ruse u njihovom ubilačkom agresorskom pohodu da me prijave službama... nemam apsolutno ništa protiv.... molim samo da puno ne kalkuliraju nego da što brže reagiraju...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ma nek puši kurac šupčina dugonjska...veber wrote:a, gle. za njega presvući kaput nije pitanje morala.michaellcmacha wrote:
pljuc
Kad baš moram,
Ja nisam nikad pisao na nekom alteru. Kao 20 godišnji forumaš, moderator politike na starom forumu net.hr i prvi izbor za moderatora na ovom izglasan od strane forumašam Misliš li stvarno da pišem poskrivećki?
Dugovit vam je neki drugi lik, avet...
Ja sam na žalost prekinuo komunikaciju s tobom i neću ju nastaviti, ovo sam morao da se kriva informacija ne čini neutralnom pa možda vjerojatnom.
Miha, svako dobro dalje.
2015-08-06
ništa nula bodova, opet floskule... rusofili su neprijatelji, nisi glup razumiješ što govorim... rusofil koji je stjecajem okolnosti na nekoj od strateških pozicija u smislu nacionalne sigurnosti može nanijeti ogromnu štetu... zamisli da sad Drlje izgubi laptop sa akcijskim planovima sa sjednica NATO-a ovih dana. a u hotelu u isto vrijeme kad je on izgubio laptop osoblje ruskog veleposlanstva... gnječ nemoj me cimati... ponavljam nismo djeca, a ovo nije igra...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:zajebi s tim floskulama, jedno je sve do sada, a drugo je ovo... koliko si puta zazivao da se istra vrati italiji, što bi onda pričao, ajde de gnječ nismo djeca... u tom slučaju bi ili šutio ko zaliven ili podržavao talijansku vladu... koja je također na strani ukrajine... rusofili su potencijalno opasni i kako sam rekao državna vlast i sigurnosne službe će morati voditi o tom računa, kako ne bih morao ja i slični meni... za rusofile je u svakom slučaju bolje da o njima vode brigu službe... evo pitaj jastreba, on zna malo bolje što su ljudi poput mene sve spremni, voljni a i sposobni učiniti ukoliko do toga dođe... nije on bezveze zabrinut ukoliko to ode u tom smjeru... (molim ne mi implicirati zdravstveno stanje, čovjek uvijek ako postoji motivacija može podnijeti određeni napor)...Gnječ wrote:
Jebo ja talijanima mater isto kao i hrvatima ne jebe mene jacionalnost tko zasluzi ja mu majku jebem bez kurtona. Pricam da je Tito okupirao talijanski teritorij i da isti nikada nije bio hrvatski tako da ona floskula vratili smo istru je laz nemozes vratiti nesto sto nikada nije bilo tvoje vlasnistvo. A hrvatski politicari njima bi spremio poseban menu. A da sam u italiji isto bi pisao i govorio tko ce mi zabranit karabinjeri? Puca njima kurac za ukrajinu i rusiju to samo korumpitani politicari loze budale koji se pale poput suhe slame.
A cekaj rusofili su potencijalno opasni za sto tocno? Sto ce rusofili razjebati u rvackoj kad vise nema nista za razjebati jer je sve vec HDZ SDP i sateliti razjebali? Ljudi bjeze van iz ove vukojebine nikome ne pada na pamet ici se boriti za sta HDZ mafiju. Ma ni u ludilu da dođu tatari boli me kurac.
2015-08-08
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu