ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 8 of 50 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 8 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by omni 11/3/2022, 14:04

crvenkasti wrote:
omni wrote:
crvenkasti wrote:

Ne može na obje strane biti govno.
Najprije je bilo govno, a sad evo i onoga tko čisti govna.
Tebi se napokon ostvario vekovni san da Rusija "krene". :D

Jebote, da bar nisu rekli da provode "denacifikaciju".  Užas.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 8 Za-dom-spremni0
Mog oni rec za govno da je sladoled i ne bi se stigli ni okrenuti a tebi vec u ustima.

omni

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/3/2022, 14:05

veber wrote:

moj frend rus, zajedno smo radili u airbusu. sada nemre ni u plavu zonu, oduzeli mu i ribičku dozvolu.
rekao mi je prije nove godine da putin neće odustati i da će to platiti nevini i da će to platiti jako skupo.
a, on je bio pukovnik u ruskoj vojsci i na vrijeme zbrisao iz rusije.

sada je u pički mile matere. nemre do love. prijeti mu poništavanje vize, dvoje djece ima njemačko državljanstvo, prvo je rođeno u rusiji.

i di je sada on?
u krasnom kurzu. neka njemačka stvarno ukine vize što će svi ti ljudi koji desetljećima žive u njemačkoj-u putinovoj rusiji?

djeca koja niti ne znaju ruski morat će živjet u rusiji.
ali putler je računao da će oni biti njegova snaga u njemačkoj kao što je slobo računao na tetrjeba, zingara i sličnu ekipu.

ali se ujebao. i to malo jače. stvorio si je neprijatelje.
Pozdravi se s njime i njegovom obitelji.

Fino se oprostite.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 11/3/2022, 14:10

omni wrote:
crvenkasti wrote:
omni wrote:
Tebi se napokon ostvario vekovni san da Rusija "krene". :D

Jebote, da bar nisu rekli da provode "denacifikaciju".  Užas.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 8 Za-dom-spremni0
Mog oni rec za govno da je sladoled i ne bi se stigli ni okrenuti a tebi vec u ustima.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 8 9k=

Jesmo li se opet zajebali?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/3/2022, 14:11

Najmanje četiri ukrajinska vojnika poginula su, a šest ih je povrijeđeno u petak u ruskim napadima na vojni aerodrom Luck na sjeverozapadu Ukrajine, saopćile su lokalne vlasti.
Informaciju je dao gradonačelnik Lucka Ihor Poliščuk (Polishchuk), ažurirajući prethodni broj poginulih.
- U 5:45 sati (3:45 GMT), četiri rakete su ispaljene od bombardera ruske vojske na vojni aerodrom u Lucku - rekao je zvaničnik regionalne administracije Jurij Pohuljajko na Telegramu.
Ranije je portparol ruskog ministarstva odbrane Ihor Konašenkov saopštio da su "vojni aerodromi Luck i Ivano-Frankivsk stavljeni van pogona".
-
Poliščuk je napisao na Facebooku:
- Eksplozije na strani aerodroma. Svi u skloništa! Ne objavljujte fotografije, adrese ili koordinate!
U međuvremenu, u ruskim udarima u Dnjepru u centralnoj Ukrajini u petak je ubijen najmanje jedan civil, prema lokalnim službama za hitne slučajeve.

- U petak rano ujutru, "došlo je do tri vazdušna udara na grad, i to na obdanište, stambenu zgradu i dvospratnu fabriku obuće, izazvavši požar. Jedna osoba je poginula - navodi se u saopćenju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 11/3/2022, 14:12

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 8 CImaA7iWgAE4HBd

Ako je itko nacist, onda smo to mi.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by epikur37 11/3/2022, 14:13

Šandor Winnetou wrote:
epikur37 wrote:
Šandor Winnetou wrote:
E moj epi, sad vidiš kome si godinama držao ljestve

Nema to veze, stvar je principa.

Bio sam ogorčen i kad su kanibali iz američke koalicije na bliskom istoku upadali u kršćanska sela u Siriji.

Jesi li im držao ljestve podržavajući SAD tada?

Govno je govno.

Rusi su govna od početka ovih sranja. Ok nije problem pogrješiti, problem nastane kad se čovjek nastavi valjati u tom blatu nakon svih ovih sranja koja su sada i vidljiva na ovako bestijalan način.

Ja ne mislim da sam tada pogriješio zagovarajući ukrajinsku vojnu neutralnost i sigurnosni sporazum Zapada s Rusijom.

Ali sada je to već propuštena šansa.

Ovo što vidimo sada rezultat je isključivih politika koje su bile protiv, zapadne neodgovornosti i ruske brutalnosti.

Pri čemu je svakako ruska strana prešla crvenu liniju i glavni je krivac za ovo zlo. Za što bi trebala i odgovarati.

Ukrajinci ovo neće moći sami riješiti.

Ili neka se Zapad uključi ili neka se što prije završi za stolom.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by crvenkasti 11/3/2022, 14:14

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 8 Zastava
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by crvenkasti 11/3/2022, 14:17

Ako Rusi nakon Ukrajine ponovo odluče provessti i denacifikicaju Europe, mi smo prvi, jebote.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 8 Hrv-ukr
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 11/3/2022, 14:20

jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:
Šandor Winnetou wrote:svetoje miran budi
ja sam te majmune isključio. koji ću kurac čitati onog duševnog bolesnika dinga... i ovo mi je puno kad vidim preko nekog od vas... svetozara i onog drugog svetozara također nema smisla šupke čitati... sterat to u pičku materinu i ne imat s govnima posla dok ne dođe vrijeme da ih se potraži... a sjeti se kad sam ja rekao da će to vrijeme doći, i evo ga tu je samo majmuni još tog nisu svjesni...
Vidim da ti Srbi više nisu u prvom planu
ne gledaš dobro... inače bi vidio da sam upozorio da bi hdz pod hitno trebao ići u rekonstrukciju saborske većine... iz vlade pod hitno treba izbaciti sdss i u istu pozvati i socijaldemokrate, odnosno sve one političare iz lijevog spektra koji su na istoj liniji kao i tonino picula, kao i most, srbi koji nisu na trasi zaštite hrvatskih nacionalnih interesa uvijek su u prvom planu pozornosti svakog tko je ovu državu branio od njihovih sunarodnjaka...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by omni 11/3/2022, 14:21

crvenkasti wrote:Ruska invazija na Ukrajinu - Page 8 Zastava
Hoce se oni kurcit, zato napadnes Ukrajinu da je "denacifikujes", pobijes zene, djecu, porusis, ko onomad kad se borilo protiv ustasa po Vukovaru, Pakracu...kad se cisti..ovaj branilo, sad eto ga platis internet ustaskim novcem, pljuc.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by crvenkasti 11/3/2022, 14:22

epikur37 wrote:

Pri čemu je svakako ruska strana prešla crvenu liniju i glavni je krivac za ovo zlo. Za što bi trebala i odgovarati.

Ne samo za ovo.
Rusi su 1945. izvršili divljačku agresiju na Njemačku i to pod potpuno istim izgovorom: optužili su Nijemce da su nacisti.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 11/3/2022, 14:22

jastreb wrote:
michaellcmacha wrote: 
a dobro ja se nadam da nečeš stići uteći, ali interesantno je za čitati te i vidjeti da ti sad puno ozbiljnije djeluje ono što sam davno pisao... nego odite me prijavite da vam prijetim zato što podržavate rusku agresiju na ukrajinu...
A gdje ja podržavam to???

Ja sam za mir.

"Oružijem da niko ne zveca
i u miru da nam žive djeca"
i ja sam za mir... da nisam ratovao protiv četničke bande mira ne bi bilo... za razliku od tebe koji si ratnu situaciju iskoristio kako bi kokošario po srpskim kućama nakon oluje

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

veber likes this post

Back to top Go down

Post by niels 11/3/2022, 14:24

epikur37 wrote:
Šandor Winnetou wrote:
epikur37 wrote:

Nema to veze, stvar je principa.

Bio sam ogorčen i kad su kanibali iz američke koalicije na bliskom istoku upadali u kršćanska sela u Siriji.

Jesi li im držao ljestve podržavajući SAD tada?

Govno je govno.

Rusi su govna od početka ovih sranja. Ok nije problem pogrješiti, problem nastane kad se čovjek nastavi valjati u tom blatu nakon svih ovih sranja koja su sada i vidljiva na ovako bestijalan način.

Ja ne mislim da sam tada pogriješio zagovarajući ukrajinsku vojnu neutralnost i sigurnosni sporazum Zapada s Rusijom.

Ovo što vidimo sada rezultat je isključivih politika koje su bile protiv, zapadne neodgovornosti i ruske brutalnosti.

Epikure, imaš zanimljiva promišljanja (s kojima se, inače, uglavnom ne slažem, ali mogu vidjeti odakle to dolazi) i suvisla obrazloženja.

Problem je što imaš predkoncepcije kako bi se netko trebao ponašati, a ne kako se uistinu ponaša i razmišlja.

Takvih problema nemaš na polju vanjske politike koja nema veze s Hrvatskom i okruženjem. Što si dalje od neke teme, to si objektivniji i pronicljiviji.

Što je razumljivo, ali ne znači da nije nešto na čemu se ne može ili ne treba poraditi.
niels
niels

Male
2021-04-26

michaellcmacha likes this post

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 11/3/2022, 14:30

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:....ovi rusofili umjesto da se ugledaju ma epija i generala koji su skuzili da je putin pretjerao i ocito su inteligentniji shvativsi da tesko se moze sam sa nekoliko pikzibnera..ovi ostali su em manje inteligentni i time podlozni manipulavijama tipa 'ukri pale gume' 'ruse bacaju lavovima' dokazujuci time da su na razini srbova iz fevedesetih koji su pusili te price i cinili zlocine

Stvar je jednostavna  s ljudske a  i političke strane.

Znači podržavati agresiju i rat ovih razmjera s ovakvim žrtvama je moralna diskvalifikacija čisto s ljudske strane.

Politički, ovim ratom je Putin posrao sve opcije koje sam favorizirao, mir na istoku europe, stabilizaciju u regiji i snaženje hrvatske pozicije u BiH.

Ne treba tu posebna pamet.
pljuc

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by veber 11/3/2022, 14:36

nema bolje nego kada se srbi uznoje, pa početnikuju, pa se javljaju sa svih strana svijeta o nejači srpskoju koju kolju povampireni ukrajinci u napadu na ukrajinu.

i levi vaskrsne sa 6 i 2/3 generacije u jednom stoljeću braneći pravo na sekundarne sirovine.

garant se i crveni osjeća ugrožen od ustaša iz ukrajine.

kreten putin, da je uveo rusiju, barem do urala u europu, odbacio ju je iza urala.

velike su šanse da će ga ubit.
i rusija si zatvorila ulaz u svijet slijedećih 30g.

a, još kada krene gašenje mobitela i PC, bit će veselo.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 11/3/2022, 14:38

crvenkasti wrote:
epikur37 wrote:

Ne samo za ovo.
Rusi su 1945. izvršili divljačku agresiju na Njemačku i to pod potpuno istim izgovorom: optužili su Nijemce da su nacisti.

Ma crvenkasti, mogu Rusi, vjerojatno i hoće svoj agresorski naum i provesti.

Svijet će se prekrojiti i prašina će leći.

Legla je i nad Hirošimom, američkim zločinom bez presedana.

No nitko ne može reći da je bacanje nuklearne bombe na Japan bilo ispravno, niti tko može reći da je ruska invazija na Ukrajinu ispravna.

.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by veber 11/3/2022, 14:39

michaellcmacha wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:....ovi rusofili umjesto da se ugledaju ma epija i generala koji su skuzili da je putin pretjerao i ocito su inteligentniji shvativsi da tesko se moze sam sa nekoliko pikzibnera..ovi ostali su em manje inteligentni i time podlozni manipulavijama tipa 'ukri pale gume' 'ruse bacaju lavovima' dokazujuci time da su na razini srbova iz fevedesetih koji su pusili te price i cinili zlocine

Stvar je jednostavna  s ljudske a  i političke strane.

Znači podržavati agresiju i rat ovih razmjera s ovakvim žrtvama je moralna diskvalifikacija čisto s ljudske strane.

Politički, ovim ratom je Putin posrao sve opcije koje sam favorizirao, mir na istoku europe, stabilizaciju u regiji i snaženje hrvatske pozicije u BiH.

Ne treba tu posebna pamet.
pljuc
a, gle. za njega presvući kaput nije pitanje morala.
stvar je u osobnom probitku.

to je ta poturčena ekipa.
nema tu morala niti nekih uzusa.

jučer tito, danas tuđman, sutra staljin.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 11/3/2022, 14:40

Gnječ wrote:
michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:

Za ove na forumu ti je lako mozda sam ti i ja na spisku mada mene cisto boli kurac za ukre amere i ruse pljujem po svima kako koje sranje naprave. Zacsada u sranjima debelo vode ameri i njihove kujice ukri za ruse nemam primjedbi. Ali mene zanima kako ces ti ili SOA u reali odluciti tko je za ruse a tko nije. Po kojim ce se to kriterijima sprovoditi?
ti mi nisi na spisku, nije nitko, a ti si moj prijatelj i u narednom razdoblju ću poduzeti mjere da ti bolje razumiješ mene u vezi ovog o čemu pišem... 
to što pak tebe zanima kako će soa sprovoditi operativne provjere na terenu (javni pogovor, mreža, sustav) možeš pronaći na netu modalitete, a onda i kriterije, u svakom slučaju to će se raditi, iako bi ti htio, ponovit ću, iz potpuno iracionalnih razloga da do toga ne dođe...
ti i ja ali i još mnogi ovdje se razlikujemo po iskustvenom statusu kad je u pitanju rat, ratno stanje i promišljanje što i kako u slučaju da se ponovi... e sad detalje vezano uz ovo ćemo razbistriti kad budemo razgovarali, a ne tipkali.

Tvoji i moji neprijatelji sjede u Saboru Vladi pravosuđu i drugim korumpiranim ustanovama ove vukojebine rvacke. To su pravi neprijatelji koje treba likvidirati bez skrupula a ne traziti okolo fantomske rusoide.
zajebi s tim floskulama, jedno je sve do sada, a drugo je ovo... koliko si puta zazivao da se istra vrati italiji, što bi onda pričao, ajde de gnječ nismo djeca... u tom slučaju bi ili šutio ko zaliven ili podržavao talijansku vladu... koja je također na strani ukrajine... rusofili su potencijalno opasni i kako sam rekao državna vlast i sigurnosne službe će morati voditi o tom računa, kako ne bih morao ja i slični meni... za rusofile je u svakom slučaju bolje da o njima vode brigu službe... evo pitaj jastreba, on zna malo bolje što su ljudi poput mene sve spremni, voljni a i sposobni učiniti ukoliko do toga dođe... nije on bezveze zabrinut ukoliko to ode u tom smjeru... (molim ne mi implicirati zdravstveno stanje, čovjek uvijek ako postoji motivacija može podnijeti određeni napor)...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 11/3/2022, 14:40

Ovo sa ovim biolaboratorijama je vrlo skandalozna stvar
Razvijaju bioloska oruzja oko Rusije I Kine
To Rusi trebaju istjerati na cistac...to je prekrupna stvar
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by epikur37 11/3/2022, 14:42

niels wrote:
epikur37 wrote:
Šandor Winnetou wrote:

Epikure, imaš zanimljiva promišljanja (s kojima se, inače, uglavnom ne slažem, ali mogu vidjeti odakle to dolazi) i suvisla obrazloženja.

Problem je što imaš predkoncepcije kako bi se netko trebao ponašati, a ne kako se uistinu ponaša i razmišlja.

Takvih problema nemaš na polju vanjske politike koja nema veze s Hrvatskom i okruženjem. Što si dalje od neke teme, to si objektivniji i pronicljiviji.

Što je razumljivo, ali ne znači da nije nešto na čemu se ne može ili ne treba poraditi.

Već dugo se ozbiljno i s nekim očekivanjima ne bavim politikom.

Pišem ovdje sad će 20 godina, kad zakrizi potrudit ću se, ostalo obična ćakula.

Ti pišeš lijepo i rado pročitam, djeluješ mlađe po interesu od mene.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by veber 11/3/2022, 14:48

Ringo10 wrote:Ovo sa ovim biolaboratorijama je vrlo skandalozna stvar
Razvijaju bioloska oruzja oko Rusije I Kine
To Rusi trebaju istjerati na cistac...to je prekrupna stvar
znači da japan može pokrenuti legitimnu vojnoredarstvenu akciju?
u smislu uništavanja laboratorija za kemijskog oružje na kurilima, kao i legitimni povrat istog otočja u maticu zemlju?
isto može tražiti da rusi nemaju unutar 1000km od japana nikakvu ratnu postrojbu.

da ili ne?

(rusi to traže od ukrajinaca, pa ne vidim razlog da to japanci ne traže od rusa na istoku-pojašnjenje je ste vi rusofili po zapdnom svijetu dokazano niže inteligencije)
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 50 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics