ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 10 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by michaellcmacha 11/3/2022, 15:35

Gnječ wrote:
michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:

Tvoji i moji neprijatelji sjede u Saboru Vladi pravosuđu i drugim korumpiranim ustanovama ove vukojebine rvacke. To su pravi neprijatelji koje treba likvidirati bez skrupula a ne traziti okolo fantomske rusoide.
zajebi s tim floskulama, jedno je sve do sada, a drugo je ovo... koliko si puta zazivao da se istra vrati italiji, što bi onda pričao, ajde de gnječ nismo djeca... u tom slučaju bi ili šutio ko zaliven ili podržavao talijansku vladu... koja je također na strani ukrajine... rusofili su potencijalno opasni i kako sam rekao državna vlast i sigurnosne službe će morati voditi o tom računa, kako ne bih morao ja i slični meni... za rusofile je u svakom slučaju bolje da o njima vode brigu službe... evo pitaj jastreba, on zna malo bolje što su ljudi poput mene sve spremni, voljni a i sposobni učiniti ukoliko do toga dođe... nije on bezveze zabrinut ukoliko to ode u tom smjeru... (molim ne mi implicirati zdravstveno stanje, čovjek uvijek ako postoji motivacija može podnijeti određeni napor)...

Jebo ja talijanima mater isto kao i hrvatima ne jebe mene jacionalnost tko zasluzi ja mu majku jebem bez kurtona. Pricam da je Tito okupirao talijanski teritorij i da isti nikada nije bio hrvatski tako da ona floskula vratili smo istru je laz nemozes vratiti nesto sto nikada nije bilo tvoje vlasnistvo. A hrvatski politicari njima bi spremio poseban menu. A da sam u italiji isto bi pisao i govorio tko ce mi zabranit karabinjeri? Puca njima kurac za ukrajinu i rusiju to samo korumpitani politicari loze budale koji se pale poput suhe slame.

A cekaj rusofili su potencijalno opasni za sto tocno? Sto ce rusofili razjebati u rvackoj kad vise nema nista za razjebati jer je sve vec HDZ SDP i sateliti razjebali? Ljudi bjeze van iz ove vukojebine nikome ne pada na pamet ici se boriti za sta HDZ mafiju. Ma ni u ludilu da dođu tatari boli me kurac.
ništa nula bodova, opet floskule... rusofili su neprijatelji, nisi glup razumiješ što govorim... rusofil koji je stjecajem okolnosti na nekoj od strateških pozicija u smislu nacionalne sigurnosti može nanijeti ogromnu štetu... zamisli da sad Drlje izgubi laptop sa akcijskim planovima sa sjednica NATO-a ovih dana. a u hotelu u isto vrijeme kad je on izgubio laptop osoblje ruskog veleposlanstva... gnječ nemoj me cimati... ponavljam nismo djeca, a ovo nije igra...

michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 11/3/2022, 15:39

epikur37 wrote:
michaellcmacha wrote:
veber wrote:
a, gle. za njega presvući kaput nije pitanje morala.
stvar je u osobnom probitku.

to je ta poturčena ekipa.
nema tu morala niti nekih uzusa.

jučer tito, danas tuđman, sutra staljin.
ma nek puši kurac šupčina dugonjska...

Kad baš moram,

Ja nisam nikad pisao na nekom alteru. Kao 20 godišnji forumaš, moderator politike  na starom forumu net.hr i prvi izbor za moderatora na ovom izglasan od strane forumašam  Misliš li  stvarno da  pišem poskrivećki?

Dugovit vam je neki drugi lik, avet...

Ja sam na žalost prekinuo komunikaciju s tobom i neću ju nastaviti, ovo sam morao da se kriva informacija ne čini neutralnom pa možda vjerojatnom.

Miha, svako dobro dalje.

marš stoko ološarska, sjeti se mojih riječi, i sjeti se svog cerekanja... ja tebi ne želim ništa dobro, i mogu ti samo reći da imaš jebene sreće, a da tog nisi ni svjestan, a da je tomu tako budem te osobno podsjetio kroz jedan kratki razgovor ovih dana... jebene sreće imaš...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/3/2022, 15:44

michaellcmacha wrote:uglavnom ja pozivam sve koji se od mene osjećaju ugroženi zbog toga što podržavaju ruse u njihovom ubilačkom agresorskom pohodu da me prijave službama... nemam apsolutno ništa protiv.... molim samo da puno ne kalkuliraju nego da što brže reagiraju...
Dobro al ne moraš sad svaki post il svako drugi priti forumašima.

Vidiš kako ja to jednostavno rješavam : doleti raketa dron u Zagreb i sad će ih sve hvatat tajne službe svecke milicije.

Malo se ti odmori. Ima i drugih tema. Smiri živac. Ja ću ih sve postreljat. Ne brini se.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/3/2022, 15:47

RayMabus wrote:Princ prijestolja je Tsaphkiel čije ime znači "Anđeo noći". Druga denominacija je Auriel, ovaj anđeo pomaže inkarniranim bićima da pronađu svoj duhovni put.
--

Ne sekiraj se.

Ja ih i onako mislim sve likvidirati.

KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.

Cila bolnica u ruševinama jer su ovi bacili krmače na istu a oni o nekom modelu a ima video snimke ljudi i ruševina.

Psihopatija i isprani mozak.

Ja sam anđeo znanja a moja misija je podizanje znanja a to se na nekoj planeti i društvu može rješiti tako i da likvidiraš kretene.

To je moj zadatak.

Sve ću ih fizički likvidirati.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 11/3/2022, 15:50

RayMabus wrote:
michaellcmacha wrote:uglavnom ja pozivam sve koji se od mene osjećaju ugroženi zbog toga što podržavaju ruse u njihovom ubilačkom agresorskom pohodu da me prijave službama... nemam apsolutno ništa protiv.... molim samo da puno ne kalkuliraju nego da što brže reagiraju...

Vidiš kako ja to jednostavno rješavam : doleti raketa dron u Zagreb i sad će ih sve hvatat tajne službe svecke milicije.

Malo se ti odmori. Ima i drugih tema. Smiri živac. Ja ću ih sve postreljat. Ne brini se.
ok, ja ih sad prepuštam tvojim isljednicima... nemoj da strijreljaju... prvo informacije, a poslije po peesu

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 11/3/2022, 15:51

Ovaj michelmacha ili tako nekako prijeti ovdje
Kao mi ne znamo na sta je on spreman
Evo uplasio sam se
Evo ja sam rusofil a on moze dobro kurca da mi se napusi
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/3/2022, 15:58

michaellcmacha wrote:
RayMabus wrote:

ok, ja ih sad prepuštam tvojim isljednicima... nemoj da strijreljaju... prvo informacije, a poslije po peesu
Pa nema ti smisla svaki post il svako drugi nervirat se i pritit FORUMAŠIMA.

Ja znam da se tebi vraća to sve iz rata i da imaš i troje sinova i da postoji taj strah al ...nemoj se toliko nervirat jer samo sebi zatvaraš analitički um i ulaziš u reaktivni a to ti nema smisla ni tebi ni drugima.

Ja san shvatija šta ti govoriš i to je točno al ne moraš se nervirat.

Ja jednom kažem i gotovo je.

Ja sinoć prije te rakete reka svoje isad će ih vatat sile svecke milicje.

Zagreb je glavni grad jedne članice EU i NATOa.

Shvačaš ?

IDE LOV.

--

Ti budi poizitivan i ne nerviraj se i radi sebe i radi svoje obitelji i običnih ljudi i općenito svijeta.

Ne nerviraj se.

Od nerviranja nema ništa. SAMO ŠTETA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 11/3/2022, 16:03

michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:
michaellcmacha wrote:
zajebi s tim floskulama, jedno je sve do sada, a drugo je ovo... koliko si puta zazivao da se istra vrati italiji, što bi onda pričao, ajde de gnječ nismo djeca... u tom slučaju bi ili šutio ko zaliven ili podržavao talijansku vladu... koja je također na strani ukrajine... rusofili su potencijalno opasni i kako sam rekao državna vlast i sigurnosne službe će morati voditi o tom računa, kako ne bih morao ja i slični meni... za rusofile je u svakom slučaju bolje da o njima vode brigu službe... evo pitaj jastreba, on zna malo bolje što su ljudi poput mene sve spremni, voljni a i sposobni učiniti ukoliko do toga dođe... nije on bezveze zabrinut ukoliko to ode u tom smjeru... (molim ne mi implicirati zdravstveno stanje, čovjek uvijek ako postoji motivacija može podnijeti određeni napor)...

Jebo ja talijanima mater isto kao i hrvatima ne jebe mene jacionalnost tko zasluzi ja mu majku jebem bez kurtona. Pricam da je Tito okupirao talijanski teritorij i da isti nikada nije bio hrvatski tako da ona floskula vratili smo istru je laz nemozes vratiti nesto sto nikada nije bilo tvoje vlasnistvo. A hrvatski politicari njima bi spremio poseban menu. A da sam u italiji isto bi pisao i govorio tko ce mi zabranit karabinjeri? Puca njima kurac za ukrajinu i rusiju to samo korumpitani politicari loze budale koji se pale poput suhe slame.

A cekaj rusofili su potencijalno opasni za sto tocno? Sto ce rusofili razjebati u rvackoj kad vise nema nista za razjebati jer je sve vec HDZ SDP i sateliti razjebali? Ljudi bjeze van iz ove vukojebine nikome ne pada na pamet ici se boriti za sta HDZ mafiju. Ma ni u ludilu da dođu tatari boli me kurac.
ništa nula bodova, opet floskule... rusofili su neprijatelji, nisi glup razumiješ što govorim... rusofil koji je stjecajem okolnosti na nekoj od strateških pozicija u smislu nacionalne sigurnosti može nanijeti ogromnu štetu... zamisli da sad Drlje izgubi laptop sa akcijskim planovima sa sjednica NATO-a ovih dana. a u hotelu u isto vrijeme kad je on izgubio laptop osoblje ruskog veleposlanstva... gnječ nemoj me cimati... ponavljam nismo djeca, a ovo nije igra...

A kuzim. Ali takvih ima svugdje tko da vise para njemu prodaju. Ima takvih i oko Putina nije ni on imun cak ni Kim il Sung isto evo je dao raketirati jednog svog funkcionera. Ali cijelo vrijeme ne kuzim kako mi ovdje na forumu mozemo uopce utjecati na takve? Ja nemam pristupa tajnim sluzbama da provjerim tko je tko u vladi morhu itd. Mozda ti imas. A i nisam bas siguran da ce amer strateske podatke dati nekom njonji u rvackoj i to jos na laptopu.

Razumijem gdje je problem ali imali ste tj. imali su 30 godina za taj problem rijesiti a mozda bi i uspjeli da nisu ustolicili negativnu selekciju kadrova i uhljebili razne vucibatine potencijalne izdajice. Ali jebiga nije se moglo kad se kralo a kad kradu vlastitu drzavu onda znas sa kojom bagrom imas posla. Mozes slobodno sve na svim funkcijama u hrvatskoj tagirati kao potencijalne rusofile nes se zajebat.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/3/2022, 16:03

michaellcmacha wrote:
RayMabus wrote:

NE TREBAJU MENI NJIHOVE INFORMACIJE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/3/2022, 16:05

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Princ prijestolja je Tsaphkiel čije ime znači "Anđeo noći". Druga denominacija je Auriel, ovaj anđeo pomaže inkarniranim bićima da pronađu svoj duhovni put.
--

Ne sekiraj se.

Ja ih i onako mislim sve likvidirati.

Cila bolnica u ruševinama jer su ovi bacili krmače na istu a oni o nekom modelu a ima video snimke ljudi i ruševina.

Psihopatija i isprani mozak.

Ja sam anđeo znanja a moja misija je podizanje znanja a to se na nekoj planeti i društvu može rješiti tako i da likvidiraš kretene.

To je moj zadatak.

Sve ću ih fizički likvidirati.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/3/2022, 16:08

O čemu bi me to trebali informirati ?

Kako je Putko car ?

PAF

METAK U GLAVU.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 11/3/2022, 16:11

Assadenapodmornici, e nece biti da su za te biolabove dovoljno krstareci projektili
Za takvu bandu ekstremista i  terorista koja je uzurpirala vlast u Kijevu i koja je spremna da suradjuje sa Americkim sotonistima na takvim ZLU kao sto je pomor susjednog naroda bioloskim oruzjima, postoji samo jedno rjesenje - likvidacija.
To je zlo koje Rusija ima pravo eliminirati svim sredstvima I tu granice ne znace nista.
Oni su dakle planirali takvo jedno ZLO, da tu oprosta  nema
Samo likvidirati bez milosti jer ako to Rusi ne urade sada oni razbojnici ce sa svojim americkim gospodarima to raditi opet i opet dok im jednom ne uspije
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 11/3/2022, 16:14

klošar tu tarlaha s visine, kako se nije sjetio otići bilo što poslati ukrajini, u zadru se skupljalo i poslana je velika pošiljka humanitarne pomoći... naravno što bi on slao ukroustašama... to su za njega ukrajinci... možemo staviti upise od prije 6-7 godina...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 11/3/2022, 16:22

michaellcmacha wrote:

koliko si puta zazivao da se istra vrati italiji

Kada bi Italija makar samo misaono odnosno idejno posegnula za Istrom, odmah bi izgubila Južni Tirol i to nepovratno. Koji joj je u svakom smislu zanimljiviji i isplativiji od Istre.
Dakle, to je samo 1 od razloga zašto mainstream talijanskoj politici neće pasti na pamet izvoditi neke bijesne gliste oko Istre.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/3/2022, 16:23

KAKO "Novosti" saznaju, tokom leta JU-652 od Beograda do Moskve koji je poleteo u 14.15, na aerodrom Nikola Tesla stigao je mejl da je u letelici eksplozivna naprava.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 10 203684_viber-image-2022-03-11-16-02-52-201_iff

Obaveštena je posada i avion se istog trenutka okrenuo i vratio za Beograd.
U 14.48 minuta sleteo je na poziciju 3.000 koja je predviđena za vanredne situacije. U avionu je ukupno bilo 209 putnika i članova posade.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 11/3/2022, 16:26

Speare Shaker wrote:
michaellcmacha wrote:

Kada bi Italija makar samo misaono odnosno idejno posegnula za Istrom, odmah bi izgubila Južni Tirol i to nepovratno. Koji joj je u svakom smislu zanimljiviji i isplativiji od Istre.
Dakle, to je samo 1 od razloga zašto mainstream talijanskoj politici neće pasti na pamet izvoditi neke bijesne gliste oko Istre.

Drugi razlog je financijska ovisnost Italije o EU. Nije baš kao u slučaju Grčke, ali nije niti posebno daleko.
U EU bi svako razmišljanje o povratku teritorija koji su nekada pripadali nekim državama bilo unaprijed osuđeno na propast. 
Nitko ne samo da ne bi podržao takve projekte (talijanski svijet?) nego bi isti u startu bili osuđeni doslovce od svih. Primjer ruskog ponašanja ne samo u odnosu prema Ukrajini dovoljno svjedoči o tome.
Zato mainstream talijanskoj politici tako bedasta ideja neće pasti niti na pamet, a kamoli da bi je pokušali aktualizirati.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/3/2022, 16:28

Speare Shaker wrote:
Speare Shaker wrote:
michaellcmacha wrote:

Drugi razlog je financijska ovisnost Italije o EU. Nije baš kao u slučaju Grčke, ali nije niti posebno daleko.
U EU bi svako razmišljanje o povratku teritorija koji su nekada pripadali nekim državama bilo unaprijed osuđeno na propast. 
Nitko ne samo da ne bi podržao takve projekte (talijanski svijet?) nego bi isti u startu bili osuđeni doslovce od svih. Primjer ruskog ponašanja ne samo u odnosu prema Ukrajini dovoljno svjedoči o tome.
Zato mainstream talijanskoj politici tako bedasta ideja neće pasti niti na pamet, a kamoli da bi je pokušali aktualizirati.

Treći razlog leži u tome da moderno međunarodno pravo ne zarezuje tzv. povijesno pravo određenih entiteta (države i nacije) na neki teritorij.
To spada u najpovoljnijem slučaju u razdoblje do ww2, a u lošijem u 19. stoljeće.
Danas nitko normalan neće podržati takve projekte i dati im bilo koji oblik međunarodnog legitimiteta.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ringo10 11/3/2022, 16:30

Pa Talijani vjerojatno nece...za sad jer se jos postuju neka medjunarodna pravila
Ali dodje li raspasoj i raspad medjunarodnog sustava I poretka i pocne iskljucivo pravo jacega...pa svasta je moguce
Nista nije nemoguce. Ko je mogao prije 35 godina zamisliti rat Rusije i Ukrajine
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest 11/3/2022, 16:33

RayMabus wrote:

KAKO "Novosti" saznaju, tokom leta JU-652 od Beograda do Moskve koji je poleteo u 14.15, na aerodrom Nikola Tesla stigao je mejl da je u letelici eksplozivna naprava.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 10 203684_viber-image-2022-03-11-16-02-52-201_iff

Obaveštena je posada i avion se istog trenutka okrenuo i vratio za Beograd.
U 14.48 minuta sleteo je na poziciju 3.000 koja je predviđena za vanredne situacije. U avionu je ukupno bilo 209 putnika i članova posade.

Sletio u vinograd.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/3/2022, 16:34

Speare Shaker wrote:
Speare Shaker wrote:
Speare Shaker wrote:

Treći razlog leži u tome da moderno međunarodno pravo ne zarezuje tzv. povijesno pravo određenih entiteta (države i nacije) na neki teritorij.
To spada u najpovoljnijem slučaju u razdoblje do ww2, a u lošijem u 19. stoljeće.
Danas nitko normalan neće podržati takve projekte i dati im bilo koji oblik međunarodnog legitimiteta.

Dakle, priče kako nekoj državi treba vratiti neke teritorije jer su im nekada (povijesno) pripadali spadaju samo u običnu kavansku politiku da baš ne kažem u dokone glazbene želje i prohtjeve.
Ničega realnoga u njima nema, uključujući tu i aspiracije stanovnika Italije koji pripadaju njemačkom govornom području odnosno kojima je materinji jezik njemački i koji su uostalom pripadali nekim drugim državama kojima bi se uostalom neka većina tih talijanskih etničkih Nijemaca i Austrijanaca htjela ponovo pridružiti-vratiti i ne samo iz razloga jer ih smatraju egzistencijalno atraktivnijima i bolje uređenima od aktualne im države Italije.
No, to će ostati samo sanak pusti, isto kao i želje nekih Talijana za povratkom Istre u okrilje matice države kojoj je ta hrvatska regija nekada stjecajem manje ili više nesretnih okolnosti pripadala.

Last edited by Speare Shaker on 11/3/2022, 16:35; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by niels 11/3/2022, 16:35

epikur37 wrote:
niels wrote:
epikur37 wrote:

Ja ne mislim da sam tada pogriješio zagovarajući ukrajinsku vojnu neutralnost i sigurnosni sporazum Zapada s Rusijom.

Ali sada je to već propuštena šansa.

Ovo što vidimo sada rezultat je isključivih politika koje su bile protiv, zapadne neodgovornosti i ruske brutalnosti.

Pri čemu je svakako ruska strana prešla crvenu liniju i glavni je krivac za ovo zlo. Za što bi trebala i odgovarati.

Ukrajinci ovo neće moći sami riješiti.

Ili neka se Zapad uključi ili neka se što prije završi za stolom.

Epikure, imaš zanimljiva promišljanja (s kojima se, inače, uglavnom ne slažem, ali mogu vidjeti odakle to dolazi) i suvisla obrazloženja.

Problem je što imaš predkoncepcije kako bi se netko trebao ponašati, a ne kako se uistinu ponaša i razmišlja.

Takvih problema nemaš na polju vanjske politike koja nema veze s Hrvatskom i okruženjem. Što si dalje od neke teme, to si objektivniji i pronicljiviji.

Što je razumljivo, ali ne znači da nije nešto na čemu se ne može ili ne treba poraditi.

Već dugo se ozbiljno i s nekim očekivanjima ne bavim politikom.

Pišem ovdje sad će 20 godina, kad zakrizi potrudit ću se, ostalo obična ćakula.

Ti pišeš lijepo i rado pročitam, djeluješ mlađe po interesu od mene.

Možda po interesima, ali inače :)

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 10 2697b310
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next