Ruska invazija na Ukrajinu
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Šandor Winnetou likes this post
michaellcmacha wrote:ti mi nisi na spisku, nije nitko, a ti si moj prijatelj i u narednom razdoblju ću poduzeti mjere da ti bolje razumiješ mene u vezi ovog o čemu pišem...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:
mislim da su ukrajinci sasvim dostatni kad je u pitanju eliminacija ruske agresorske stoke... ja sam bio jasan odmah na početku, ukoliko se ovaj sukob proširi i na hrvatsku, one koji podržavaju rusiju smatram neprijateljima i u tom slučaju im ja ne bih volio biti u koži... inače da država nije troma već se SOA trebala aktivno pozabaviti sa drugarima koji su za modernog hitlera...
Za ove na forumu ti je lako mozda sam ti i ja na spisku mada mene cisto boli kurac za ukre amere i ruse pljujem po svima kako koje sranje naprave. Zacsada u sranjima debelo vode ameri i njihove kujice ukri za ruse nemam primjedbi. Ali mene zanima kako ces ti ili SOA u reali odluciti tko je za ruse a tko nije. Po kojim ce se to kriterijima sprovoditi?
to što pak tebe zanima kako će soa sprovoditi operativne provjere na terenu (javni pogovor, mreža, sustav) možeš pronaći na netu modalitete, a onda i kriterije, u svakom slučaju to će se raditi, iako bi ti htio, ponovit ću, iz potpuno iracionalnih razloga da do toga ne dođe...
ti i ja ali i još mnogi ovdje se razlikujemo po iskustvenom statusu kad je u pitanju rat, ratno stanje i promišljanje što i kako u slučaju da se ponovi... e sad detalje vezano uz ovo ćemo razbistriti kad budemo razgovarali, a ne tipkali.
Tvoji i moji neprijatelji sjede u Saboru Vladi pravosuđu i drugim korumpiranim ustanovama ove vukojebine rvacke. To su pravi neprijatelji koje treba likvidirati bez skrupula a ne traziti okolo fantomske rusoide.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Ajmo dalje s temom.
Ja sam fino jučer napisa tko sam i da ću ih sve fizički likvidirat.
Smijali su se.
Odma nakon toga dron koji je u osnovi krstareća raketa pala na Zagreb.
Bez žrtava, dakle potpis pozitivnih entiteta.
SAD SLEDI FIZIČKA LIKVIDACIJA KAKO SAM JUČER I REKAO.
PA PA
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja mislija to bija ezek, a ono tiRayMabus wrote:Ajmo dalje s temom.
Smijali su se.
Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) savjetovala je Ukrajini da uništi patogene visoke prijetnje smještene u javnozdravstvenim laboratorijima u zemlji kako bi spriječila "svako potencijalno curenje" koje bi proširilo bolest među stanovništvom.
Stručnjaci za biosigurnost kažu da su rusko kretanje trupa u Ukrajinu i bombardiranje njezinih gradova povećali rizik od bijega patogena koji izazivaju teške bolesti - to bi se moglo dogoditi ako bilo koji od tih objekata bude oštećen.
Kao i mnoge druge zemlje, Ukrajina ima javnozdravstvene laboratorije koji istražuju kako ublažiti prijetnje opasnih bolesti koje pogađaju životinje i ljude, uključujući, nedavno, COVID-19.
Ukrajinski laboratoriji dobili su potporu od SAD-a, Europske unije i WHO-a.
Odgovarajući na pitanja Reutersa o svom radu s Ukrajinom prije i tijekom ruske invazije, iz WHO-a navode da su nekoliko godina surađivali s ukrajinskim javnim zdravstvenim laboratorijima na promicanju sigurnosnih praksi koje pomažu u sprječavanju "slučajnog ili namjernog oslobađanja patogena ”.
"U sklopu ovog rada, WHO je snažno preporučio ministarstvu zdravstva Ukrajine i drugim nadležnim tijelima da unište patogene visoke prijetnje kako bi spriječili bilo kakva potencijalna curenja", navode iz WHO-a.
WHO nije želio reći kada je dao preporuku niti je naveo pojedinosti o vrstama patogena ili toksina smještenih u ukrajinskim laboratorijima. Organizacija također nije odgovorila na pitanja jesu li njezine preporuke ispoštovane.
Kiša pada, Rusija propada.
2014-04-11
Lažovi. WHO je pod direktnon kontrolom zapada. Sada zataškavaju nepobitne činjenice i fakte, da su laboratoriji na području Ukrajine postojali, te da Rusi govore istinu.AlfaOmega wrote:BIOLOŠKA PRIJETNJA: WHO tvrdi kako su upozorili Ukrajinu da unište opasne patogene u javnozdravstvenim laboratorijima
Jučer/prekjučer glasnogovornica Psaki opovrgavala tvrdnje da uopće takvi labiratoriji postoje, a dan ranije Nuland govorila o njima.
Pitanje je kakve sve dokaze imaju Rusi. Ako ih imaju, onda ćemo vidjeti polako puštanje tih informacija. Lažovi s zapada će si sami iskopati lažima rupu i u nju pasti.
Ova informacija koja je prvi put izašla na Twitteru 2. dan operacije (od strane jednog Američkog novinara kojem je račun ekspresno blokiran isti dan), je službeno potvrđena na saslušanju kongresa od Viktorije Nuland
Ja sam anđeo znanja a moja misija je podizanje znanja a to se na nekoj planeti i društvu može rješiti tako i da likvidiraš kretene.AlfaOmega wrote:Ja mislija to bija ezek, a ono tiRayMabus wrote:Ajmo dalje s temom.
Smijali su se.
To je moj zadatak.
Sve ću ih fizički likvidirati.
2014-04-11
Soldiers of the Central African Republic have announced their desire to join Russian forces in Ukraine. pic.twitter.com/ZNa1uQzrAs
— CaucasusWarReport (@Caucasuswar) March 11, 2022
1) Serafima
2) Kerubini
3) Prijestolja
4) Dominacije
5) Ovlasti
6) Vrline
7) Kneževine
8) Arkanđeli
9) Anđeli.
Svakom kvalitetom upravlja princ koji je u pratnji osam anđela.
Princ Serafa je Metatron također poznat kao "Kralj anđela", ime također može imati neke veze s Božjim prijestoljem
Njegova energija je toliko suptilna da dodiruje energiju Elohima ili manjih bogova. Čak i na razini vibracije od 6º, Metatron ima dar da povremeno komunicira s božanskim energijama ravnine 7º.
Metatron s Ljubavlju usmjerava većinu duhovnih bića, uvijek u korist svih duhova u evoluciji.
Mnogi istražitelji brkaju Metatrona s Kether, Prvom Sefirom.
Princ od kerubina je Raziel što na hebrejskom znači "Božja tajna", ovaj entitet Ljubavi vodi sva stvorenja koja se osjećaju duhovno napuštenima.
Princ prijestolja je Tsaphkiel čije ime znači "Anđeo noći". Druga denominacija je Auriel, ovaj anđeo pomaže inkarniranim bićima da pronađu svoj duhovni put.
Princ Dominacija je Tsadkiel, "Božja vatra". njegova je funkcija pomoći onim bićima koja nemaju poticaja da preuzmu altruistički zadatak. Također je poznat kao Uriel, arhanđel spasenja.
Princ Moći je Camal koji je "Božja pomoć i snaga". On utječe na duhove u evoluciji tako da, kroz sjedinjenje s drugim bićima, pronađu snagu da idu naprijed.
Princ vrlina je Raphael "Bog će ozdraviti". On je zadužen za iscjeljivanje duhovnih bolesti, usklađivanje sa svojom Ljubavlju svakom biću koje se osjeća depresivno.
Princ kneževina je Haniel "Radost ili milost Božja", ovaj anđeo pokušava voditi sve duhove zablude. On također pomaže u afektivnom dijelu inkarniranim bićima na fizičkoj razini.
Princ arhanđela je Mihael, "Tko je kao Bog?"
Kada je započela duhovna evolucija, ovaj Arkanđeo je bio paladin u borbi protiv zla. Trenutno je on arhanđel mira. Kada je prizvan, od njega se traži harmonija i bratstvo među svim inkarniranim bićima.
Neki stručnjaci Kabale su ga na kraju pomiješali s Metatronom.
Princ anđela je Gabriel, "Bog je moja snaga". Njegova je misija podsjetiti sva živa bića da Otac sve voli i da nikada neće biti napušteni.
Kada ga se zazove, treba tražiti sjedinjenje svih ljudi i ravnotežu emocija onih koji su vrlo impulzivni.
Potrebno je istaknuti djelo Rehaela, sedmog anđela moći. Njegova je zadaća zaštititi utjelovljena bića koja su u Misiji od svih negativnih utjecaja koji ometaju njihovu misiju bilo duhovno ozdravljenje ili širenje Božanske Riječi.
Kada se govori o anđeoskim entitetima vrlo je važno istaknuti ulogu Lucifera čije ime znači "Svjetlonoša"
On ima glavnu ulogu u duhovnoj evoluciji inkarniranih bića, budući da ga je Apsolut odabrao da iskuša ljudsko biće i na taj način ojača njegovu duhovnu odlučnost.
Pratila su ga 72 anđela dobrovoljca, a po Božanskom milosrđu njihova su sjećanja izbrisana i zato su prozvani Demoni.
Lucifer je sačuvao svoje sjećanje netaknutim i kroz tisućljeća je vidio kako su ljudi podlegli iskušenjima čineći gotovo beskonačnu njegovu patnju. Ali on to stoji za svoju bezuvjetnu ljubav prema Bogu.
Lucifer je poznat kao Princ demona.
Tradicija je prestala vidjeti ga kao Svjetlosni entitet koji pomaže utjelovljenim bićima da rastu duhovno, već ga uspoređuje s opakim bićem koje kvari duh.
Potrebno je imati veliku unutarnju snagu za prevladavanje iskušenja i balasta ega. Učitelj Isus je uspio u iskušenju i Lucifer je zbog toga imao veliko zadovoljstvo, iako je tu emociju vrlo teško razumjeti.
Apsolut je Mudrost i ne mogu sva bića na kraju razumjeti njegovo razlikovanje.
Jedan od najvažnijih anđela i kojeg rijetki imaju na umu je anđeo Zemlje. Kao što Zemlja ima Planetarni Logos, ona također ima Anđela koji je štiti zajedno sa svim bićima koja na njoj žive.
On je poput anđela čuvara, ali na planetarnoj razini. Njegovo ime je Geanel i on je u kvaliteti Prijestolja. (Druga denominacija je Gaianel).
2014-04-11
Princ prijestolja je Tsaphkiel čije ime znači "Anđeo noći". Druga denominacija je Auriel, ovaj anđeo pomaže inkarniranim bićima da pronađu svoj duhovni put.RayMabus wrote:Eto jučer u vrijeme pisanja ovog mog posta pala je bespilotna letjelica koja je u osnovi raketa na Zagreb iz smjera Ukrajine.RayMabus wrote:Ne sekiraj se.vuksadinare wrote:..stari kad nekog uvjeravas da nikog ne napadas...onda mozes imat tri zakljucka 1.ili nisi normalan...2.ili su toliko uvjeren u vlastite dezinformacije da vise ne mozes razlikovati istinu od lazi...3.jebeno si opasan za covjecanstvo
Ja ih i onako mislim sve likvidirati.
KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.
Cila bolnica u ruševinama jer su ovi bacili krmače na istu a oni o nekom modelu a ima video snimke ljudi i ruševina.
Psihopatija i isprani mozak.
Ja sam anđeo znanja a moja misija je podizanje znanja a to se na nekoj planeti i društvu može rješiti tako i da likvidiraš kretene.
To je moj zadatak.
Vidite gopodo draga kad vam ja nešto kažem onda će to tako biti.
SAD VAM IDE FIZIČKA LIKVIDACIJA.
2014-04-11
AlfaOmega wrote:Uskoro će Ukrajina vidjeti značajan broj lica sa Bliskog istoka i iz Afrike. Svi će manje-više biti na strani Rusa.
The Shabiha and Assad making itself very weak by sending those men to Ukraine, the change for the rebels to launch a successful counter attack are getting better by the day. https://t.co/CcVTzSFq76
— Peter :flag_ua: (@PetTheGreat1) March 11, 2022
primjećuje se da je covid narativ samo nastavljen na način da su neprijatelji umjesto antivaksera postali ruski državljani, svi i svuda...
darth_vader wrote:Ringo10 wrote:Stvarali su u biolaboratorijima patogene koji su sposobni da unistavaju specijalno slavenski genotip
Namjera im je bila da uniste etnicke Ruse bioloskim oruzjem
A to sto bi usput unistili I druge slavenske narode jer bi to bilo nemoguce kontrolirati, pa koga briga, kolateralne steta.
Amerika je jedno ZLO kakvom primjera u povijesti nema
Bojim se da Rusi nisu prekasno udarili...
Trebalo je ovo mnogo ranije
Kolega ringo je zašao u sumrak, najbolje mu je maknuti se offline i ohladiti diode.
U svim svjetskim sranjima, kad se čovjeku poremeti navigacija uzmi ručni kompas i pogledaj tko ratuje na tuđoj zemlji i tko razara.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
darth_vader and Šandor Winnetou like this post
--
Ne sekiraj se.
Ja ih i onako mislim sve likvidirati.
KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.
Cila bolnica u ruševinama jer su ovi bacili krmače na istu a oni o nekom modelu a ima video snimke ljudi i ruševina.
Psihopatija i isprani mozak.
Ja sam anđeo znanja a moja misija je podizanje znanja a to se na nekoj planeti i društvu može rješiti tako i da likvidiraš kretene.
To je moj zadatak.
2014-04-11
Ringo10 wrote:Stvarali su u biolaboratorijima patogene koji su sposobni da unistavaju specijalno slavenski genotip
Namjera im je bila da uniste etnicke Ruse bioloskim oruzjem
A to sto bi usput unistili I druge slavenske narode jer bi to bilo nemoguce kontrolirati, pa koga briga, kolateralne steta.
Amerika je jedno ZLO kakvom primjera u povijesti nema
Bojim se da Rusi nisu prekasno udarili...
Trebalo je ovo mnogo ranije
lijepo društvo, taman za tebe, dinga, levog i svetoju&svetojuAlfaOmega wrote:[size=38]AlfaOmega wrote:Uskoro će Ukrajina vidjeti značajan broj lica sa Bliskog istoka i iz Afrike. Svi će manje-više biti na strani Rusa.[/size]The Shabiha and Assad making itself very weak by sending those men to Ukraine, the change for the rebels to launch a successful counter attack are getting better by the day. https://t.co/CcVTzSFq76
— Peter (@PetTheGreat1) March 11, 2022
još jedan ruski pilot kojemu se nije otvorio padobran
AlfaOmega wrote:Uskoro će Ukrajina vidjeti značajan broj lica sa Bliskog istoka i iz Afrike. Svi će manje-više biti na strani Rusa.
Veliš super, islamističke kanibale iz Azije i Afrike na bijele, europske kršćane....
jel to to?
Last edited by epikur37 on Fri 11 Mar - 13:23; edited 1 time in total
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
» Ruska invazija na Ukrajinu