Ruska invazija na Ukrajinu
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Hehe, u svakom slučaju ništa neuobičajno kad je svetoje u pitanju :)Noor wrote:jel ti nisi jučer rekao da nećeš više uopce obratiti pozornost na teme o Ukrajini?Hartmann wrote:Ringo10 wrote:Po nekim vijestima Rusija i Ukrajina su blizu sporazuma
Realno ne vjerujem u to ali ko zna
Iskreno i iz srca,navijam za prekid rata..No polako se ukazuju nova zarista u svijetu..OVO nece stati..
to je vjerodostojnost, svaka čast!Hartmann wrote:
Eto,sad zabiljezi,ovo sto kazem.Necu vise uopce obratiti pozornost,na teme o Ukrajini,jer ovo dosad je otuzno i neinformirano blebetanje i navijanje,a to me ne zanima..
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50796p320-ruska-invazija-na-ukrajinu#1998857
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
michaellcmacha likes this post
Ajde puši kurac budaletino maloumna.Ringo10 wrote:Noorka nemas pojma. Rusi su stradanja civila sveli na minimum.
Previse vjerujes propagandi
Ali to je tvoj problem
darth_vader and michaellcmacha like this post
"No war!" Russia, Moscow, empty Sheremetyevo International Airport.
https://twitter.com/i/status/1502637805209542664
https://twitter.com/i/status/1502637805209542664
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
Jel to jedan od onih najboljih zrakoplova na svijetu koji bi pojeo sve zapadne zrakoplove u jednom naletu, koji ima super avioniku i protuelektronsko i protu svako drugo djelovanje?Eroo wrote:"No war!" Ukraine, Kharkov region. The Armed Forces of Ukraine near Izyum shot down a Russian fighter, presumably a Su-34 of the Russian Aerospace Forces. The pilots ejected...
https://twitter.com/i/status/1502906312476274694
Što kaže alfa kao najveći poznavatelj vojne tehnike na forumu o tome, zna li se išta?
Majdanska Ukrajina je monstruozna nakaza.
Ne samo da su radili na nuklearnom oruzja u namjeri da izazovu nuklearni rat, ne samo da su pustiti Amerikancima da rade biolaboratorije sa najopasnijim patogenima koje su namjeravali rasprsiti po Rusiji...Ukrajina je i najvece trziste ljudskih organa. Tisuce oporbenih aktivista je ubijeno i nestalo a trgovina ljudskim organima cvjeta a Desni Sektor koji i vrsi likvidacije sa svojim eskadronima smrti je razvio cijeli biznis sa organima
Vlada Janukovica i Azarova je namjeravala zatvoriti biolaboratorije koje su otvorene u vrijeme Juscenka i Julije Timosenko ali su jedva zive glave izvukli
Ukrajinski narod treba spasiti od tih bandi.
Ne samo da su radili na nuklearnom oruzja u namjeri da izazovu nuklearni rat, ne samo da su pustiti Amerikancima da rade biolaboratorije sa najopasnijim patogenima koje su namjeravali rasprsiti po Rusiji...Ukrajina je i najvece trziste ljudskih organa. Tisuce oporbenih aktivista je ubijeno i nestalo a trgovina ljudskim organima cvjeta a Desni Sektor koji i vrsi likvidacije sa svojim eskadronima smrti je razvio cijeli biznis sa organima
Vlada Janukovica i Azarova je namjeravala zatvoriti biolaboratorije koje su otvorene u vrijeme Juscenka i Julije Timosenko ali su jedva zive glave izvukli
Ukrajinski narod treba spasiti od tih bandi.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Šandor Winnetou dislikes this post
Ringo10 wrote:Rusi idu vrlo polako zato sto cuvaju civile...Koliko god je to moguce
Naravno, oni koji zele vjerovati zapadnoj propagandi nek vjeruju
Kijevski rezim instaliran od Anglosaksa je veliko zlo
Bit ce uklonjen na ovaj ili onaj nacin.
moja macka bacila oko na monitor i zakljucila da rusi idu polako jer im logistika zakurac moral nizak i imaju otpor ukro vojske i vecine stanovnistva
a sad ja nisam bas u tim vojnim taktikama no vise vjerujem mojoj macki
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
michaellcmacha and AssadNaPodmornici like this post
E jest ovaj debelijusto glup pa to je komedija
2015-09-24
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/harkiv-je-postao-grad-duhova-sablasno-prazne-ulice-sravnjene-su-sa-zemljom-ljudi-zive-u-metrou-15169595
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ringo10 likes this post
moja macka ne ja kolegaRingo10 wrote:E jest ovaj debelijusto glup pa to je komedija
osobno se drzim onih starih , na kraju se mrtvi broje i ne znate vi tko su rusi , moj pokojni nono na 6 bukari vina znacajno s zamisljenim pogledom ka biokovu
a ovi tvoji pacenicki upisi su sramota za razumno celjade kako se mozes pogledati jutri u ogledalo da mi je znati i bude li ti neugodno ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
darth_vader, michaellcmacha and AssadNaPodmornici like this post
Čuli, u hramu Krista Spasitelja...Sotona radi svoj posao nepogrješivo.
Ako mu treba za uvjeravanje može čak i imitirati samoga Krista Spasitelja. Ništa što i dosad nije bilo poznato.
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
ako je netko isplanirao rat 1983-4, kojom logikom bi ga nekakav ad-hoc plan 1992. zaustavio, uopće mi nije jasno kak ti možeš za sebe reći da si poznavatelj ičega... tad su srbi započeli sa demilitarizacijom slovenije, hrvatske i bih... naravno u etapama...AlfaOmega wrote:U svakom slučaju, za Ukrajinu puno nepovoljnije neg da su implementirali Sporazum iz Minska. Isto ka i sa BiH. Da su prihvatili Karington-Kutiljero plan u ožujku 1992., imali bi puno funkcionalniju državu neg što imaju sad. Plus, rata ne bi bilo, niti bi pun kurac ljudi mora stradati, niti bi infrastruktura bila porušena. I dan danas mnogi Bošnjaci, iako to javno ne govore, kaju se što nisu prihvatili Karington-Kutiljero plan. Tak će biti i u Ukrajini.Ringo10 wrote:Po nekim vijestima Rusija i Ukrajina su blizu sporazuma
Realno ne vjerujem u to ali ko zna
Recimo moze biti federalizacija Ukrajine I puna manjinska prava.
Ukrajina nikad u NATO, neutralnost
Likvidacija i krivicno gonjenje neonacistickih organizacija
Donjeck i Lugansk se vracaju u UKR kao siroke autonomije mozda i u konfederalnom statusu.
Mislim da bi ovo bilo prihvatljivo o jednima I drugima
eto ja osobno bio svjedok, jer sam te 1984. godine sudjelovao u pokušaju sprječavanja demilitarizacije na način da sam bio jedan od sudionika koji su iz BARUTANE iznijeli određenu količinu oružja i streljiva, nebitno što smo kasnije bili uhvaćeni i tako dalje i tako dalje. i gle čuda svi iz te ekipe (delfo, bruno, kas, miha, hrc, bajs, mita, sreda) smo 1991 bili dragovoljci DR, bio bi i šebek s nama ali on je pao te godine ranije kad smo ispred metalurškog fakulteta zapalili zastavu KPH... on je dobio 8 godina Golog, odrobijao 3 na istom poslije prebačen u pulu, odakle je pušten 1990. nažalost tortura kojoj je bio izložen u te 3 godine je uzela svoj danak...
ako si gledao crno bijeli svijet ovo što sam opisao se opisalo u kratkoj crti i u toj seriji...
2015-08-08
ti znaš što će biti... aj se pokrij blatobranima po toj prepadnutoj tikviepikur37 wrote:Neće biti trećeg svjetskog rata ali jedan globalizirani svijet se definitivno raspao.
Vraćaju se zone interesa i utjecaja.
Multipolarni svijet dobija svoje ozemljotvorenje.
Koliko će se mirno uspjeti uspostaviti o tome ovisi koliko će ratova i biti.
Na žalost umjesto na Pacifiku, opet je krenulo u Europi.
Ali valjda gdje najprije krene tu najprije i stane.
2015-08-08
žena ga je ostavila ima tom već dugo... sin je ostao sa njim... moguće je njemu bio na vjenčanju... slučajnodebotoijusto wrote:kako se to "slucajno" bude na vjencanju ?Ringo10 wrote:Divan je danasnji Zapad
Jucer sam slucajno bio na vjencanju dvojice pedera.
Kakvi divni i zgodni momci a pedercine...kamen da proplace
Ljepotani...nema koja djevojka se ne bi mogla zaljubiti u njih
I zamisli im prvu bracnu noc, guze jedan drugoga u supak i puse jedan drugome usrane kurceve
E jebem te zivote...divan je Zapad
2015-08-08
darth_vader likes this post
Nakon ovog rata Ukrajini moze biti samo bolje...
Jer gore ne moze od Majdanskog rugla...
Jer gore ne moze od Majdanskog rugla...
2015-09-24
nema razuma, al neće imat ni labrnjeNoor wrote:ne, u četalje ću valjda, skupa s vamaLeviathan2 wrote:levi spavao. jebo ratNoor wrote:palo vam je krvožedno ushićenje, jel...
Alfa danas samo 9 postova, levog ni u panju...još samo svetac gnoji ko mutav
a ti ocito spadas u lgbt ekipu aka miha ero tre vuk i slicni cim spominjes nas koji ne vidimo ukronazije kao nesretne hrvate koje teroriziraju srb...tj rusi
LOL
nisam vidjela da si jednim jedinim slovom osudio ovo što se tamo događa
taj nevjerojatan broj mrtvih, ubojstva civila, djece, takva enormna razaranja....da imalo razuma imaš, začepio bi gubicu
2015-08-08
Noor and Šandor Winnetou like this post
1600 civila su prekjučer ubili u mariopulju, samo u mariopulju, što kaže yoda pobili su više rusa nego što bi ukrajinci do kraja svijeta...debotoijusto wrote:Ringo10 wrote:Rusi idu vrlo polako zato sto cuvaju civile...Koliko god je to moguce
Naravno, oni koji zele vjerovati zapadnoj propagandi nek vjeruju
Kijevski rezim instaliran od Anglosaksa je veliko zlo
Bit ce uklonjen na ovaj ili onaj nacin.
moja macka bacila oko na monitor i zakljucila da rusi idu polako jer im logistika zakurac moral nizak i imaju otpor ukro vojske i vecine stanovnistva
a sad ja nisam bas u tim vojnim taktikama no vise vjerujem mojoj macki
2015-08-08
Ubili su američkog novinara, bacaju rakete 20 km od poljske, u zagreb su poslali specijalnu razglednicu s eksplozivom, jel to dovoljno da nato reagira ili i dalje glume čkepi i mirotvorce i do kada?
E samo da pozdravim naciku levija, nacika puši kurac...i alfu!
E samo da pozdravim naciku levija, nacika puši kurac...i alfu!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
michaellcmacha and Šandor Winnetou like this post
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu