ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 18 of 50 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 18 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by mentalitet 9/3/2022, 00:42

https://www.rt.com/russia/551499-cia-director-says-russia-to-intensify-ukraine-war/

Ne znam da lii mozete otvoriti ovaj link u vashoj takozvanoj drzavii.Javite ,pa cu poslati cijeli tekst.

US spy chief warns of ‘ugly next few weeks’ in Ukraine
US spy chief predicts ‘uglier’ urban fighting as Russian offensive presses ahead with ‘scant regard for civilian casualties’

mentalitet

2020-07-05

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 9/3/2022, 00:45

vuksadinare wrote:
FRANK wrote:
vuksadinare wrote:frank..uglavnom sam pitao prijateljicu jos jednom..o tebi..rekla mi je jako malo je hrvata u kostariki i da mozes i biti iz imotskog i da je to njoj sve isto bosna,imotski sve sasavo..tako da ona ne vidi razliku..uglavnom sto manje posla..veli
Maloprije si vidio rafaele iznad bih.
A sad si u ukrajini.
A ta koleginica je izuzetno inteligentna kaad niti  nezna regije a ni granice rh.
Ni necudi me sto ti je frendica jer se samo glupaca sa idiotom moze druziti.
glupane rafali su jucer bili iznad bh-a..a mi smo krenuli oko pola dva ujutro ili sinoc..ti nemas pojma u kojoj smo mi ovdje vremenskoj zoni
o jebote pa što te puca vuče, kud ćeš u zone, pa još vremenske...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/3/2022, 00:55

Amo se kladit da će Rusija nestat ako napadnu Kiev.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/3/2022, 01:00

Poglavar Ruske pravoslavne Crkve, moskovski patrijarh Kiril, u nedjeljnoj je propovijedi rusku agresiju na susjednu zemlju i masovno ubijanje nevinih Ukrajinaca nazvao 'metafizičkom borbom' protiv zapadnih sila koje kampanjama genocida drugima nastoje nametnuti organizaciju gay parada. Nešto ranije je i molio za ruske vojnike 'koji brane ruske svetinje od sila zla'.

Enlarge this image Click to see fullsize
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 18 21190218

Nije nimalo slučajna frapantna podudarnost između crkvene i državne politike u Putinovoj Rusiji, zbog čega se tamošnji režim sve češće titulira klero-boljševizmom. Tradicionalna bliskost ruskog patrijarha s državnim vrhom bizantsko je nasljeđe koje obilježava sve pravoslavne crkve. Vladimir Vladimirovič je prije nekoliko godina, uostalom, posebnim zakonom i uz crkveni aplauz zabranio gay parade i svako javno promoviranje homoseksualnosti. Dekriminalizirao je usput i obiteljsko nasilje, pa za premlaćivanje žene Rusi više ne idu u zatvor, nego eventualno plaćaju samo novčanu kaznu.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 18 21190224

Izrazivši razočaranje što su neki pravoslavni vjernici izabrali put „manjeg otpora“ i odlučili ne podržati rat u Ukrajini, patrijarh Kiril ih je u nedjelju pozvao da ostanu vjerni 'Božjoj riječi, Božjim zakonima i zakonu ljubavi i pravde'. Nepoznato je, doduše, na kojega Boga Kiril pri zagovoru rata misli: onaj na kojega se službeno poziva govorio je: 'pljusne li te tko po desnom obrazu, okreni mu i drugi'.

Prema ocjenama prvog ruskog duhovnika, 'Zapad provodi genocid protiv zemalja koje nemaju gay parade' i tome se treba suprotstaviti. Kao opravdanje za brutalni nasrtaj tenkovima na susjednu suverenu državu Kiril je u propovijedi spomenuo i situaciju u Donbasu, gdje se, po njemu, „već osam godina vrši agresija nad onima koji ne žele prihvatiti takozvane vrijednosti koje promiču oni koji žele vladati svijetom“. Govoreći vjernicima u moskovskom hramu Krista Spasitelja, Kiril je kazao i da je cijeli svijet na testu hoće li ga asimilirati oni moćnici koji žele nametnuti 'gay parade' ili će im se ipak uspjeti oduprijeti. „Znamo da oni ljudi i zemlje koji odbijaju te zahtjeve ne ulaze u taj svijet nego mu postaju stranci“, mudro, odgovorno i nadasve humano istaknuo je ruski duhovni vođa.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 18 21190264

Dok je on propovijedao o oružanom otporu 'gay paradama', Ukrajinu je pred ruskim oružjem već bilo napustilo više od milijun i 200 tisuća nevinih ljudi. Njima Kiril nije našao za shodno posvetiti ni jednu jedinu riječ, makar većina izbjeglih s njime dijeli religiju i također pripada pravoslavnoj crkvi.    
Da svaki rat započnu popovi, nastave topovi, a završe lopovi – znamo još iz devedesetih i iz Balaševićevih slavnih stihova. Molbe patrijarhu Kirilu da pozove Putina na hitno okončanje agresije uzaludno su upućene u proteklih 10 dana s mnogih svjetskih adresa: od njemačkog kardinala Reinharda Marxa do predsjednika Poljske biskupske konferencije Stanisława Gądeckog i predsjednika Konferencije europskih Crkava (KEK) Christiana Kriegera. Potonji je u svom pismu moskovskom patrijarhu prošloga tjedna ocijenio kako je njegova šutnja „naprosto žalosna“. Puno žalosnija i podmuklija od Kirilove šutnje bila je, međutim, njegova zadnja propovijed.

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/bozji-covjek-je-blagoslovio-puske-ruski-patrijarh-kiril-agresiju-svoje-zemlje-na-ukrajinu-naziva-borbom-protiv-sila-zla-i-onih-koji-zele-uvesti-gay-parade-1173835
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/3/2022, 01:01

RayMabus wrote:Amo se kladit da će Rusija nestat ako napadnu Kiev.
Sviđa li vam se oklada ?

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 18 Lucifer-revolves-around-lucifer-morningstar-played-by-tom-ellis-the-devil-who-abandons-hell-for-los-angeles-
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/3/2022, 01:04

Sad se neće nitko kladit kad sam ja rekao šta je ulog.

Zanimljivo.

A srat znate.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/3/2022, 01:11

red wolf wrote:
RayMabus wrote:
red wolf wrote:
Gotovo je. Može se još ovo natezat tjedan dana, ali to je to. Rusija je pred bankrotom. Ima častan izlaz. I to je to.
Naivan si.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/putin-se-pripremio-za-crne-dane-kremlj-drzi-2000-tona-zlatnih-poluga-zna-se-i-kome-bi-ih-mogli-prodati-15167777
Ma zajebi to.
Ne mogu jer mu vojska i dalje ide prema Kievu.

Očito da on misli da ima dovoljno para za tu opsadu i osvajanje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mentalitet 9/3/2022, 01:11

RayMabus wrote:Sad se neće nitko kladit kad sam ja rekao šta je ulog.

Zanimljivo.

A srat znate.

Dobro ti je napisao onaj FRANK da si bolestan.Pa bog te jebo zar je ovo za kladjenje.Bolesno.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/3/2022, 01:12

mentalitet wrote:

Zanimljivo.

A srat znate.

Dobro ti je napisao onaj FRANK da si bolestan.Pa bog te jebo zar je ovo za kladjenje.Bolesno.
Pa...

Nešto te muči ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/3/2022, 01:14

Ja sam taj koji je bolestan a vi koji danima veličate Rusiju i tražite neko opravdanje za napad ste normalni.

To je zanimljivo.

Sad kad sam ja rekao koji je ulog sad sam ja taj koji je bolestan.

I to je vrlo zanimljivo.

PA PA
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/3/2022, 01:49

Poglavar Ruske pravoslavne Crkve, moskovski patrijarh Kiril, u nedjeljnoj je propovijedi rusku agresiju na susjednu zemlju i masovno ubijanje nevinih Ukrajinaca nazvao 'metafizičkom borbom' protiv zapadnih sila koje kampanjama genocida drugima nastoje nametnuti organizaciju gay parada. Nešto ranije je i molio za ruske vojnike 'koji brane ruske svetinje od sila zla'.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/3/2022, 01:51

Nešto ranije je i molio za ruske vojnike 'koji brane ruske svetinje od sila zla'.
-

U prevodu : Treba osvojiti Kiev i potjerati ukrajinsku crkvu jer samo JA mogu biti glavni crkveni poglavar svih Rusa.

Zanimljiv lik.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/3/2022, 02:08

Znači plan je napast 40 miljona ljudi i grad od dva miljona ljudi i ne birati sredstva da se ostvari osvajanje a sve kako bi on nakon toga mogao održati tu misu u nekoj tamo crkvi i reči kako je on jedini i nema tamo nekih drugih kurac palac šta će njemu tko ovo ono itd itd itd.

Pppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Njemu je mjesto u klinici za mentalno oboljele.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/3/2022, 02:12

RayMabus wrote:Znači plan je napast 40 miljona ljudi i grad od dva miljona ljudi i ne birati sredstva da se ostvari osvajanje a sve kako bi on nakon toga mogao održati tu misu u nekoj tamo crkvi i reči kako je on jedini i nema tamo nekih drugih kurac palac šta će njemu tko ovo ono itd itd itd.

Pppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Njemu je mjesto u klinici za mentalno oboljele.
Al ja nisam psihijatar nego general.

Ja ću mu rascopat glavu.

Ulog je RUSIJA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/3/2022, 02:23

Sad možete nastavit s vašim vojnim operacijama.

Želim vidit tu priču kad pobijete tamo sve šta vam pruža otpor radite sljedeć dvije stvari :

1. Protjerujete ukrajinsku crkvu tj ukidate je jer ste joj zauzeli grad

2. Držite kršćansku misu na tom pepelu i pokolju kojeg ste napravili u ime nečega...valjda kršćanstva jer koliko vidim riječ je o kršćanskim popovima.

TO ĆE VAM BITI KRAJ.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 9/3/2022, 02:53

Ray sta ima novo u galaktickoj federaciji
Sta rade Klingonci ...kako su Tandui a kako Soroi
Ratuju li jos Takumaci sa Pikomacima
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 9/3/2022, 04:07

https://www.ynetnews.com/article/sjwgwgrwc

[ltr]The Israeli officials say Putin would like the war to end, but on his terms and that message was relayed to the leaders in the West. [/ltr]

[ltr]

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 18 HkYKslZHbq_0_0_1300_867_0_large
Russian President Vladimir Putin
(Photo: AP)[/ltr]

[ltr]They say the Russian president is well aware of his options in numerous scenarios. He does not seem confused, surprised or panicked, they add. He is rather very confident and clear-minded about his ambitions. [/ltr]
[ltr]Putin, they say, is sticking to the basic premise that Russia's military machine will ultimately break Ukraine's resistance, and from his perspective, some of the delay of Russia's military progress has been due to the president's desire to see what negotiations would yield.[/ltr]

2015-09-11

Back to top Go down

Post by darth_vader 9/3/2022, 05:11

FRANK wrote:
vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:
koji ti je kurac, pa ljudi iz siska idu po rodbinu, kakve ti isto nebuloze tu prosipaš... aj nemoj se budalesat, to se u tim godinama ne radi...
me prosipam..pa necu tu slike postavljat da seru rusofili ovdje postavim na svoju facebook stranicu ili whats up i to je to..ta nije mi forum obitelj i prijatelji..tu sam da kad kad ubijem vrijeme...sa nekim sam se ovdje privat druzio pa nije dobro proslo..
A vrime ubijas 24 sata dnevno.

:D
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by FRANK 9/3/2022, 06:01

michaellcmacha wrote:
pokerjocker wrote:
vuksadinare wrote:
...da imas obraz ukljucio bi se humanitarno a ne pisao budalastine

ma zajebavam se  :D
ja se ne zajebavam, to mu nije u redu da piše kako ide gore, a u stvari kurcem nije mrdno iz kuće...
Ma lik je sebi umislio da je veci hrvat i od dra. Ante Starcevica veci borac od Predraga Matanovica Pauka Gavrana Zadre i Gotovine zajedno.
Znas i sam.te salonske vitezove i ratnike poput Vucine.
Znaci put mu je trajao 12 sati i za to vrime nije stajao pisati i obavjestavati a slag na govnetu od izmisljotone mu je bio gulas na madjarsko ukrajinskoj granici.
Tipicna udbaska skola.
I dobro si reka
Nije taj kurcem mrdnija iz kuce

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 9/3/2022, 06:04

mentalitet wrote:

Zanimljivo.

A srat znate.

Besposlicar uljez 
Mjesavina zohara i onog bilog taloga sto se skupi izmedju usana.
Bezvrijedno bice niskoristi.
Vjerujem da ta budaletina nema skime ppoiti ni kavu.
Izopcen od drustva u skoli zlostavljan od vrsnjaka.
Zivot posvetio izdrkavanju i pokazivanjz svoje umne zaostalosti na ovome forumu di je sebi jedan bezvridnibtelac dao titulu General Galaksije. A u biti picka koja se boji svoje sjene

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/3/2022, 06:18

FRANK wrote:
michaellcmacha wrote:
pokerjocker wrote:

ma zajebavam se  :D
ja se ne zajebavam, to mu nije u redu da piše kako ide gore, a u stvari kurcem nije mrdno iz kuće...
Ma lik je sebi umislio da je veci hrvat i od dra. Ante Starcevica veci borac od Predraga Matanovica Pauka Gavrana Zadre i Gotovine zajedno.
Znas i sam.te salonske vitezove i ratnike poput Vucine.
Znaci put mu je trajao 12 sati i za to vrime nije stajao pisati i obavjestavati a slag na govnetu od izmisljotone mu je bio gulas na madjarsko ukrajinskoj granici.
Tipicna udbaska skola.
I dobro si reka
Nije taj kurcem mrdnija iz kuce
da skratim..ja se ne hvalim da sam pobio pola muslimana hercegovine i bosne..pokazi svoj ratni put...mozes i meni na pp..i...nema tipa ko si ti da ti ja pokazukem ili mene zna pauk gotovina bobetko matanovic pitaj njih...zajebi pricu...dokazi..nemoj mi nabrajati gradove i sela to manje vise znaju svi...ili pitaj nichea ovog onog...papire i slike molim mozes meni na pp..dok ti meni ne pokazes necu ni ja tebi...kompromisno
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 18 of 50 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics