Ruska invazija na Ukrajinu
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Jos te drze bez lijekova majmune debilni.RayMabus wrote:Mogu se Moldavija i Rumunjska otvoreno svrstat na stranu Ukrajine pa poslat vojsku na taj pravac u dogovoru s Ukrajinom. Nema veze šta je Rumunjska članica NATOa. To je i Turska pa ratuje u Siriji.
Nećete jel ? A onda će vam doć na granice Rumunjske i uć u Transistriju.
Al zato možete protiv mene glasat u vijeću EU a podržavat Komšića i bosanski vilajet.
Šta bi reko jedan seoski filozof iz nekog prošlog vijeka :
Lako je tuđim kurce gloginje mlatit.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ono sto sam ja vidio ti neces nikadFRANK wrote:Vuk nije ukrajine ni vidio ni cuo..pokerjocker wrote:Kakva je situacija ovdje? Jesu li ta dva Vukova sendviča konačo isporučena Ukrajincima?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
decko ja imam svoj posao ne znam sto ti imas..niti me zanima..jesi socijalni slucaj ili vec sto..uglavnom tuznoFRANK wrote:A vrime ubijas 24 sata dnevno.vuksadinare wrote:me prosipam..pa necu tu slike postavljat da seru rusofili ovdje postavim na svoju facebook stranicu ili whats up i to je to..ta nije mi forum obitelj i prijatelji..tu sam da kad kad ubijem vrijeme...sa nekim sam se ovdje privat druzio pa nije dobro proslo..michaellcmacha wrote:
koji ti je kurac, pa ljudi iz siska idu po rodbinu, kakve ti isto nebuloze tu prosipaš... aj nemoj se budalesat, to se u tim godinama ne radi...
2015-09-08
fore su ti debilne..FRANK wrote:Ja sinoc gleda nestali u akciji chuck norris.vuksadinare wrote:...jebote irud..dva rafala preletjela bh-a i provozalo se desetak transportera..po bh-a...svi skinuse gace tamo..'majke mi nisam ja'...i sad da ja cmizdrim za njima..sve je to isti kurac drugo pakovanje
Kad tamo vitez od kijeva
2015-09-08
frank..uglavnom sam pitao prijateljicu jos jednom..o tebi..rekla mi je jako malo je hrvata u kostariki i da mozes i biti iz imotskog i da je to njoj sve isto bosna,imotski sve sasavo..tako da ona ne vidi razliku..uglavnom sto manje posla..veli
2015-09-08
Maloprije si vidio rafaele iznad bih.vuksadinare wrote:frank..uglavnom sam pitao prijateljicu jos jednom..o tebi..rekla mi je jako malo je hrvata u kostariki i da mozes i biti iz imotskog i da je to njoj sve isto bosna,imotski sve sasavo..tako da ona ne vidi razliku..uglavnom sto manje posla..veli
A sad si u ukrajini.
A ta koleginica je izuzetno inteligentna kaad niti nezna regije a ni granice rh.
Ni necudi me sto ti je frendica jer se samo glupaca sa idiotom moze druziti.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ma jasno.vuksadinare wrote:ono sto sam ja vidio ti neces nikadFRANK wrote:Vuk nije ukrajine ni vidio ni cuo..pokerjocker wrote:Kakva je situacija ovdje? Jesu li ta dva Vukova sendviča konačo isporučena Ukrajincima?
Vuk oslobodio sve sam.
Cak ni Ademi ni Gotovina ni Pauk ti nisu ravni.
Ovako ti rata nisi vidio
Bio si mozda u vojsci u logistici i to je sve.
Jeben ratiste di si ti bio
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Rumunji bi ovo šta imaju sovjetskog oružja tribali pod hitno poslat Moldaviji i onima u Odesi.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_equipment_of_the_Romanian_Armed_Forces
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_equipment_of_the_Romanian_Armed_Forces
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ajde budalo tko sa tobom ima posla taj dobro zavrsio nije..zato si i zbrisao da ne zavrsis u kakvoj grabiFRANK wrote:Ma jasno.vuksadinare wrote:ono sto sam ja vidio ti neces nikadFRANK wrote:
Vuk nije ukrajine ni vidio ni cuo..
Vuk oslobodio sve sam.
Ovako ti rata nisi vidio
2015-09-08
glupane rafali su jucer bili iznad bh-a..a mi smo krenuli oko pola dva ujutro ili sinoc..ti nemas pojma u kojoj smo mi ovdje vremenskoj zoniFRANK wrote:Maloprije si vidio rafaele iznad bih.vuksadinare wrote:frank..uglavnom sam pitao prijateljicu jos jednom..o tebi..rekla mi je jako malo je hrvata u kostariki i da mozes i biti iz imotskog i da je to njoj sve isto bosna,imotski sve sasavo..tako da ona ne vidi razliku..uglavnom sto manje posla..veli
A sad si u ukrajini.
A ta koleginica je izuzetno inteligentna kaad niti nezna regije a ni granice rh.
2015-09-08
drugo..to je fina gospodja..staro zagrebacko koljeno..humanitarka...ne zamara se sa seljacinama koji su dosli iz tko zna kakve pripizdine i glume ustasu..jos bjeze od zakonaFRANK wrote:Maloprije si vidio rafaele iznad bih.vuksadinare wrote:frank..uglavnom sam pitao prijateljicu jos jednom..o tebi..rekla mi je jako malo je hrvata u kostariki i da mozes i biti iz imotskog i da je to njoj sve isto bosna,imotski sve sasavo..tako da ona ne vidi razliku..uglavnom sto manje posla..veli
A sad si u ukrajini.
2015-09-08
Taman ti se izrugujemo na nogometu.vuksadinare wrote:ajde budalo tko sa tobom ima posla taj dobro zavrsio nije..zato si i zbrisao da ne zavrsis u kakvoj grabiFRANK wrote:Ma jasno.vuksadinare wrote:
ono sto sam ja vidio ti neces nikad
Vuk oslobodio sve sam.
Ovako ti rata nisi vidio
Kaze niche i brend i da im je odvratno slusati i gledati najvecu picku i sendvicara na forumu
2015-09-13
hej seljacino....znas li sto je kultura?FRANK wrote:Taman ti se izrugujemo na nogometu.vuksadinare wrote:ajde budalo tko sa tobom ima posla taj dobro zavrsio nije..zato si i zbrisao da ne zavrsis u kakvoj grabiFRANK wrote:
Ma jasno.
Vuk oslobodio sve sam.
Ovako ti rata nisi vidio
Kaze niche i brend i da im je odvratno slusati i gledati najvecu picku i sendvicara na forumu
2015-09-08
Pa se druzi sa cetnikom iz vrlickog kraja poput tebe.vuksadinare wrote:drugo..to je fina gospodja..staro zagrebacko koljeno..humanitarka...ne zamara se sa seljacinama koji su dosli iz tko zna kakve pripizdine i glume ustasu..jos bjeze od zakonaFRANK wrote:Maloprije si vidio rafaele iznad bih.vuksadinare wrote:frank..uglavnom sam pitao prijateljicu jos jednom..o tebi..rekla mi je jako malo je hrvata u kostariki i da mozes i biti iz imotskog i da je to njoj sve isto bosna,imotski sve sasavo..tako da ona ne vidi razliku..uglavnom sto manje posla..veli
A sad si u ukrajini.
A te nase humanitarke uglavnom dolaze ovde da se jebu sa narko bossovima.
Uglavnom krepilu lazljivi costa rica je svica centralne amerike i neznam bas za humanitarne udruge
Nikaragva Honduras salvador ok ali ovdje neznam bas.
2015-09-13
Itekako za razliku od cetnika sa dinarevuksadinare wrote:hej seljacino....znas li sto je kultura?FRANK wrote:Taman ti se izrugujemo na nogometu.vuksadinare wrote:
ajde budalo tko sa tobom ima posla taj dobro zavrsio nije..zato si i zbrisao da ne zavrsis u kakvoj grabi
2015-09-13
Stvarni domet pri gađanju na pokretne ciljeve je od 20 do 400 m, a na nepokretne do 800 m. Ako raketa putuje dulje od 5,6 sekundi ili prelazi udaljenost veću od 1000 m, aktivira se mehanizam samouništenja. Raketa nije samonavođena, ali je crta djelovanja određena očekivanim putem kretanja cilja i vremenskim uvjetima. Dakle, NLAW je prvi sustav koji koristi predviđenu crtu ciljanja PLOS (Predicted Line of Sight). U tom načinu rada operater cijelo vrijeme održava cilj u sredini oznake končanice jednostavnog optičkog ciljnika, držeći gumb pritisnutim i tako “prisiljava” projektil da izračuna kako će djelovati. Postupak praćenja cilja i izračun putanje leta mora trajati najmanje tri sekunde i nije potrebno da operater odredi daljinu ili brzinu cilja. Nakon lansiranja projektil do cilja leti samostalno (ispali-i-zaboravi). Putanja projektila uvijek se podudara s ciljem bez obzira na udaljenost. Postoji, naravno, opasnost da operater napravi pogrešku, ali on može prekinuti i započeti borbeni niz neograničen broj puta.
.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/nato-je-ukrajinskoj-vojsci-poslao-razorno-i-skupo-oruzje-koje-nema-konkurenciju-u-svijetu-evo-zasto-bi-bas-ono-moglo-pokositi-ruse-1173861
.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/nato-je-ukrajinskoj-vojsci-poslao-razorno-i-skupo-oruzje-koje-nema-konkurenciju-u-svijetu-evo-zasto-bi-bas-ono-moglo-pokositi-ruse-1173861
2014-04-11
...seljacino idiotska..ti si vlah cincarijaFRANK wrote:Pa se druzi sa cetnikom iz vrlickog kraja poput tebe.vuksadinare wrote:drugo..to je fina gospodja..staro zagrebacko koljeno..humanitarka...ne zamara se sa seljacinama koji su dosli iz tko zna kakve pripizdine i glume ustasu..jos bjeze od zakonaFRANK wrote:
Maloprije si vidio rafaele iznad bih.
A sad si u ukrajini.
A te nase humanitarke uglavnom dolaze ovde da se jebu sa narko bossovima.
Uglavnom krepilu lazljivi costa rica je svica centralne amerike i neznam bas za humanitarne udruge
Nikaragva Honduras salvador ok ali ovdje neznam bas.
2015-09-08
Šta se s njime uopće raspravljaš ? Vidiš da je riječ o teškom kretenu.vuksadinare wrote:hej seljacino....znas li sto je kultura?FRANK wrote:Taman ti se izrugujemo na nogometu.vuksadinare wrote:
ajde budalo tko sa tobom ima posla taj dobro zavrsio nije..zato si i zbrisao da ne zavrsis u kakvoj grabi
Stavi ga na ignore i adio.
Podatak koji ne znaš ne može utjecati na tebe.
2014-04-11
imas pravo..vidi se da nije normalan..narkoman..RayMabus wrote:Šta se s njime uopće raspravljaš ? Vidiš da je riječ o teškom kretenu.vuksadinare wrote:hej seljacino....znas li sto je kultura?FRANK wrote:
Taman ti se izrugujemo na nogometu.
Stavi ga na ignore i adio.
Podatak koji ne znaš ne može utjecati na tebe.
2015-09-08
U medijima se pojavljuju snimke ruskih vojnika koji ostavljaju svoje naoružanje Ukrajincima, pitanje je koliko je to točno ili nije, ali zar to nije suprotno protokolu jer bi se oružje uvijek trebalo uništavati prije nego ga se napusti?
Onaj koji se neće boriti se neće boriti i predat će oružje, briga ga za protokol. Bilo je primjera gdje su ruski vojnici ostavljali čak i znatne količine streljiva i opreme i kamiona te su jednostavno netragom nestali kao duhovi. Pitanje je zašto se to dešava, možda su te postrojbe bile odsječene neko vrijeme, dva-tri-četiri dana pa nisu imali vezu sa svojom maticom i dovoljno hrane, moguće je i to. U principu tu nije bilo pritiska ukrajinske vojske na njih da bi se oni pod naletom ukrajinske vojske povukli. Oni su ostavili topništvo, niz kamiona, oklopnih strojeva i drugih vozila i oružja u takvom stanju da čovjek kada gleda te snimke ima dojam kao da su otišli negdje na ručak te će se svaki čas vratiti i ponovno sjesti u njih i početi pucati. U njihovoj vojsci se očito događaju određeni propusti, to više nije ona Crvena armija gdje su stega i red bili na prvom mjestu. Ja ne vjerujem da bi se to dogodilo toj armiji koja je 1944. ili 1945. harala Europom.
Oni imaju definitivno problema u smislu organizacije, planiranja, izvođenja operacija i vojnih djelovanja, s logistikom i dostavom hrane i to se polako odražava na cijeli sustav. Naravno, ne treba zanemariti tu njihovu silinu i moć koju i dalje imaju u svojim rukama, iza sebe imaju vrlo blizu maticu koja ima sve te pravce otvorene prema Ukrajini i vrlo brzo može reagirati i s novim ljudstvom i novom tehnikom. Oni su na to područje dovukli više od 1200 tenkova, to je strašna sila i naravno da kad vide slike u kojima je uništeno nekoliko tenkova ili transportera to kod ukrajinskog naroda budi nadu i moralni, borbeni duh, ali u konačnici Rusi su toliko nadmoćni da je to teško uspoređivati.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/kotromanovic-to-bi-mogao-biti-pocetni-korak-u-smirivanju-sukoba-i-pocetak-razgovora-za-okoncanje-rata-1569300 - www.vecernji.hr
Onaj koji se neće boriti se neće boriti i predat će oružje, briga ga za protokol. Bilo je primjera gdje su ruski vojnici ostavljali čak i znatne količine streljiva i opreme i kamiona te su jednostavno netragom nestali kao duhovi. Pitanje je zašto se to dešava, možda su te postrojbe bile odsječene neko vrijeme, dva-tri-četiri dana pa nisu imali vezu sa svojom maticom i dovoljno hrane, moguće je i to. U principu tu nije bilo pritiska ukrajinske vojske na njih da bi se oni pod naletom ukrajinske vojske povukli. Oni su ostavili topništvo, niz kamiona, oklopnih strojeva i drugih vozila i oružja u takvom stanju da čovjek kada gleda te snimke ima dojam kao da su otišli negdje na ručak te će se svaki čas vratiti i ponovno sjesti u njih i početi pucati. U njihovoj vojsci se očito događaju određeni propusti, to više nije ona Crvena armija gdje su stega i red bili na prvom mjestu. Ja ne vjerujem da bi se to dogodilo toj armiji koja je 1944. ili 1945. harala Europom.
Oni imaju definitivno problema u smislu organizacije, planiranja, izvođenja operacija i vojnih djelovanja, s logistikom i dostavom hrane i to se polako odražava na cijeli sustav. Naravno, ne treba zanemariti tu njihovu silinu i moć koju i dalje imaju u svojim rukama, iza sebe imaju vrlo blizu maticu koja ima sve te pravce otvorene prema Ukrajini i vrlo brzo može reagirati i s novim ljudstvom i novom tehnikom. Oni su na to područje dovukli više od 1200 tenkova, to je strašna sila i naravno da kad vide slike u kojima je uništeno nekoliko tenkova ili transportera to kod ukrajinskog naroda budi nadu i moralni, borbeni duh, ali u konačnici Rusi su toliko nadmoćni da je to teško uspoređivati.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/kotromanovic-to-bi-mogao-biti-pocetni-korak-u-smirivanju-sukoba-i-pocetak-razgovora-za-okoncanje-rata-1569300 - www.vecernji.hr
2014-04-11
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu