Ruska invazija na Ukrajinu
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
ajde ne seri, jebote putler usranog. S drugim sranjima pokušavaš opravdati ruska sranja prema ukrajincima, optužuješ amere za njihova sranja a opravdavaš ruse za puno veća sranja koja rade ukrajincima koji im nikada nisu bili prijetnja, ti si baš ono govnar na entu potencijuHartmann wrote:Šandor Winnetou wrote:jebote nato, što stalno sereš o glupostima dok zatvaraš oči na ratne zločine koje rade tvoji gospodari?Hartmann wrote:
Trolčino sliku stvarnosti promjeniti nećeš, ni ti ni tvoji alteri niti glupi dingo niti levi, vi ste jednostavno zli ljudi koji pokušavaju svoju zloću kao zarazu širiti gdje god stignete.
Od tebe nisam nista ocekivao nego hipokitizam..e ovakvima vi virite iz guzice..
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
1/2
VIDEO
https://twitter.com/i/status/1501566565518618631
Conscript su ročniki...to su ona djeca koju ste imali prilike vidjeti kao zarobljenike.
VIDEO
https://twitter.com/i/status/1501566565518618631
Conscript su ročniki...to su ona djeca koju ste imali prilike vidjeti kao zarobljenike.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
2/2
VIDEO
https://twitter.com/i/status/1501572909420236802
Dakle, znao je ...znao je da djecu šalju kao glinene golubove ukrajinskoj vojsci.
VIDEO
Dakle, znao je ...znao je da djecu šalju kao glinene golubove ukrajinskoj vojsci.
2016-07-22
https://kamenjar.com/pa-ljudi-moji-je-li-to-moguce/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
naravno da je znao, on ih je i poslao u Ukrajinu. A to što laže nije ništa novo, lagao je ko sumanut i do sada a lagati će i ubuduće i sebe i ruse i cijeli svijet. Žalim onoga tko toj sotoni i jednu jedinu riječ povjeruje.Eroo wrote:2/2
VIDEO
Šandor Winnetou wrote:naravno da je znao, on ih je i poslao u Ukrajinu. A to što laže nije ništa novo, lagao je ko sumanut i do sada a lagati će i ubuduće i sebe i ruse i cijeli svijet. Žalim onoga tko toj sotoni i jednu jedinu riječ povjeruje.Eroo wrote:1/2
VIDEO
Sad se vidi "superiornost" ruske tehnike o kojoj smo imali prilike čitati po portalima, pa i ovdje.
Slika i prilika je ono "kokošarenje" ...vojska im lovi kokoši po ukrajinskim dvorištima, kako bi se prehranili.
Samo gledajte, uskoro će padati glave ruskih glavešina...
2016-07-22
i trebaju padati, ovaj uločin nad ukrajinskim narodom vapi za pravdom do neba i stići će ih svaka suza koju su ljudima priuštiliEroo wrote:Šandor Winnetou wrote:naravno da je znao, on ih je i poslao u Ukrajinu. A to što laže nije ništa novo, lagao je ko sumanut i do sada a lagati će i ubuduće i sebe i ruse i cijeli svijet. Žalim onoga tko toj sotoni i jednu jedinu riječ povjeruje.Eroo wrote:1/2
VIDEO
Sad se vidi "superiornost" ruske tehnike o kojoj smo imali prilike čitati po portalima, pa i ovdje.
Slika i prilika je ono "kokošarenje" ...vojska im lovi kokoši po ukrajinskim dvorištima, kako bi se prehranili.
Ja da.michaellcmacha wrote:što bih sebe unosio... to je jednostavno slijed koji predstoji... ja ne spominjem ruske državljane, ne spominjem ni srbe u srbiji... govorim o ljudima koji su faktički državljani europskih država ili usa a drukaju za rusijuRayMabus wrote:Previše ti sebe u to unosiš.michaellcmacha wrote:ja podržavam derusofilizaciju u europskim državama i nemam ništa protiv da se to sprovede korištenjem brutalnih metoda... brutalne idiote i kretene poput Levog, svetozara i još tu nekih se može jedino brutalnim metodama derusofilizirati...
Ja sam hladan kao led.Donosim odluke na temelju zdravog razuma ii konzulatacije s drugima.
Kad padne Mariupolj ruskim državljanima na Zapadu se neće produžiti boravak.
Vrati se u Rusiju.
Ti si vjernik te crkve i njen podržavatelj.
NE ŽELIM TO SMEĆE NA SVOM TERITORIJU.
ČISTIM TERITORIJ OD SMEĆA.
Objašnjeno ti je poviše zašto.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
VIDEO
https://twitter.com/i/status/1501759423009726472
Supersonične rakete su ovdje nemoćne, a kako vidimo i kolona tenkova od 27 km.
[size=39]NA MOLBU ZELENSKOG[/size]
[size=87]Poznat samo po nadimku ‘Wali‘: Jedan od najsmrtonosnijih snajperista na svijetu stigao u Ukrajinu[/size]
Kanadski strijelac dolazi iz elitne 22. kraljevske kanadske pukovnije i ima prethodno borbeno iskustvo iz sukoba u Afganistanu i Iraku
Jedan od najsmrtonosnijih snajperista na svijetu trebao bi se pridružiti borbama u Ukrajini nakon što je odgovorio na poziv ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog koji je uputio apel stranim dragovoljcima da pomognu zemlji u borbi protiv ruskih okupatora.
Taj kanadski strijelac, poznat samo po svom nadimku 'Wali', dolazi iz elitne 22. kraljevske kanadske pukovnije i ima prethodno borbeno iskustvo iz sukoba u Kandaharu tijekom rata u Afganistanu između 2009. i 2011. godine, prenosi Daily Mail.
Nakon toga ovaj 40-godišnjak je 2015. samoinicijativno otputovao u Irak kako bi pomogao u borbi protiv snaga Islamske države Iraka i Levanta (ISIL). U lipnju 2017. godine jedan od njegovih suboraca je navodno ubio pripadnika ISIL-a s nevjerojatne udaljenosti od čak 3.450 metara.
Izvještaji su prenosili da je pripadnik 22. kraljevske kanadske pukovnije koristio pušku McMillan Tac-50 kako bi ubio pripadnika ISIL-a u svojevrsnom 'svjetskom rekordu, odnosno ubojitom hicu s najveće udaljenosti ikada.
Ukrajinski predsjednik u subotu je uputio molbu i apelirao na pripadnike međunarodne zajednice oružanih snaga da krenu u istočnu Europu i pridruže se ratnim naporima.
'Walija', koji je kod kuće ostavio suprugu i jednogodišnjeg sina, kontaktirao je prijatelj koji pomaže u organiziranju 'neutralnih konvoja humanitarne pomoći' u okupiranoj regiji Donbas na jugoistoku Ukrajine.
Trenutak kada je odgovorio na poziv da se pridruži ukrajinskim dobrovoljačkim snagama opisao je kao kad "vatrogasac začuje zvonjavu uzbune".
Još prošlog tjedna 'Wali' je radio kao računalni programer u Kanadi. Sada se, pak, priprema za borbu protiv ruskih vojnika na lokaciji u Ukrajini gotovo 8.000 kilometara dalje.
"Prije tjedan dana još sam programirao. Sada vadim protutenkovske projektile iz skladišta za ubijanje ljudi... To je moja stvarnost trenutačno", rekao je Wali za CBC News.[/size]
[size=87]Poznat samo po nadimku ‘Wali‘: Jedan od najsmrtonosnijih snajperista na svijetu stigao u Ukrajinu[/size]
Kanadski strijelac dolazi iz elitne 22. kraljevske kanadske pukovnije i ima prethodno borbeno iskustvo iz sukoba u Afganistanu i Iraku
Jedan od najsmrtonosnijih snajperista na svijetu trebao bi se pridružiti borbama u Ukrajini nakon što je odgovorio na poziv ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog koji je uputio apel stranim dragovoljcima da pomognu zemlji u borbi protiv ruskih okupatora.
Taj kanadski strijelac, poznat samo po svom nadimku 'Wali', dolazi iz elitne 22. kraljevske kanadske pukovnije i ima prethodno borbeno iskustvo iz sukoba u Kandaharu tijekom rata u Afganistanu između 2009. i 2011. godine, prenosi Daily Mail.
Nakon toga ovaj 40-godišnjak je 2015. samoinicijativno otputovao u Irak kako bi pomogao u borbi protiv snaga Islamske države Iraka i Levanta (ISIL). U lipnju 2017. godine jedan od njegovih suboraca je navodno ubio pripadnika ISIL-a s nevjerojatne udaljenosti od čak 3.450 metara.
Izvještaji su prenosili da je pripadnik 22. kraljevske kanadske pukovnije koristio pušku McMillan Tac-50 kako bi ubio pripadnika ISIL-a u svojevrsnom 'svjetskom rekordu, odnosno ubojitom hicu s najveće udaljenosti ikada.
[size=39]Kao vatrogasac kad začuje zvonjavu uzbune[/size]
[size]Ukrajinski predsjednik u subotu je uputio molbu i apelirao na pripadnike međunarodne zajednice oružanih snaga da krenu u istočnu Europu i pridruže se ratnim naporima.
'Walija', koji je kod kuće ostavio suprugu i jednogodišnjeg sina, kontaktirao je prijatelj koji pomaže u organiziranju 'neutralnih konvoja humanitarne pomoći' u okupiranoj regiji Donbas na jugoistoku Ukrajine.
Trenutak kada je odgovorio na poziv da se pridruži ukrajinskim dobrovoljačkim snagama opisao je kao kad "vatrogasac začuje zvonjavu uzbune".
Još prošlog tjedna 'Wali' je radio kao računalni programer u Kanadi. Sada se, pak, priprema za borbu protiv ruskih vojnika na lokaciji u Ukrajini gotovo 8.000 kilometara dalje.
"Prije tjedan dana još sam programirao. Sada vadim protutenkovske projektile iz skladišta za ubijanje ljudi... To je moja stvarnost trenutačno", rekao je Wali za CBC News.[/size]
vili40-
2015-08-02
Nista novo, sto za Rusiju znaci zivot njezinog gradjanina, saka puna magle je vrijednija. Kroz povijest su cijenili svoju stoku sitnog zuba, nije tako davno veliki vozd Josif bez da je trepnuo poklonio svom partneru Adolfu krdo svoje stoke da skapava gradeci Reich.
Navikli su jbg, kila moz.. ovaj mesa pola rublje.
omni-
2014-04-12
doslo i sedamdesetak bivsih sas-ovaca..
osjeti se to...puno je zrtava na ruskoj strani..dobro izvedene akcije ukra...obuka bolja...mislim da se putin toga bojao dolaska stranih dragovolhaca od kojih mnogi imaju iskustvo ratovanja i bivsi specijalvi a neki i sadasnji
osjeti se to...puno je zrtava na ruskoj strani..dobro izvedene akcije ukra...obuka bolja...mislim da se putin toga bojao dolaska stranih dragovolhaca od kojih mnogi imaju iskustvo ratovanja i bivsi specijalvi a neki i sadasnji
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mora biti 50 tisuća pobijenih ruskih vojnika u napadu na Ukrajinu.vuksadinare wrote:doslo i sedamdesetak bivsih sas-ovaca..
Toiko je rekla ruska komanda da može istrpit.
2014-04-11
Inače za Rusiju općenito loše vijesti. Čitam da ih Kinezi odjebavaju glede dosta toga. Doslovno im uvode sankcije ispod stola.
Sa druge strane jedan ruski fsb operativac opisao kroz par pisama kaotično i loše stanje u ruskom fsbu, ono nevjerojatno koliki je nepotizma i korupcija u FSBu a država doslovno ovisi o njima.
Ukrainski SBU je za njih švicarski sat, totalno je reformiran 2014 i jebeno djeluje doslovno uz pomoć usa intela pet koraka su ispred rusa.
Ovo što vidimo u Ukraini je samo jedna dimenzija više dimenzijalnog rata koji se vodi protiv Rusije.
Čak i na tom polju nemaju nekog uspjeha, ekipa se ovdje fokusira na rat u Ukraini sa pogleda Rusije on je samo jedna dimenzija sukoba sa zapadom, a gube na svim ostalim poljima brutalno a razlog je korupcija i nepotizam.
Zato neka to bude upozorenje epiju, vuku, safetu koji se naslađuju kada je u RH korupcija kada njihovi domoljubi iz Bosne kradu kao "snašli se" ostale ko jebe, e upravo takva situacija unutar Rusije bi mogla i konačnici dovesti do propasti Rusije. Ali kurca vi nećete skužiti, skužiti će miha, veber, hektor... Srbi i Levi i ringo oni gledaju navijački, meni je žao Rusije ali razmjeri korupcije su brutalni i ponavljam to treba biti upozorenje nama jer ako se nađemo u takvoj situaciji a vojska, tajne službe sve bude korumpirano i sjeban budemo najebali
Sa druge strane jedan ruski fsb operativac opisao kroz par pisama kaotično i loše stanje u ruskom fsbu, ono nevjerojatno koliki je nepotizma i korupcija u FSBu a država doslovno ovisi o njima.
Ukrainski SBU je za njih švicarski sat, totalno je reformiran 2014 i jebeno djeluje doslovno uz pomoć usa intela pet koraka su ispred rusa.
Ovo što vidimo u Ukraini je samo jedna dimenzija više dimenzijalnog rata koji se vodi protiv Rusije.
Čak i na tom polju nemaju nekog uspjeha, ekipa se ovdje fokusira na rat u Ukraini sa pogleda Rusije on je samo jedna dimenzija sukoba sa zapadom, a gube na svim ostalim poljima brutalno a razlog je korupcija i nepotizam.
Zato neka to bude upozorenje epiju, vuku, safetu koji se naslađuju kada je u RH korupcija kada njihovi domoljubi iz Bosne kradu kao "snašli se" ostale ko jebe, e upravo takva situacija unutar Rusije bi mogla i konačnici dovesti do propasti Rusije. Ali kurca vi nećete skužiti, skužiti će miha, veber, hektor... Srbi i Levi i ringo oni gledaju navijački, meni je žao Rusije ali razmjeri korupcije su brutalni i ponavljam to treba biti upozorenje nama jer ako se nađemo u takvoj situaciji a vojska, tajne službe sve bude korumpirano i sjeban budemo najebali
Eroo wrote:Šandor Winnetou wrote:naravno da je znao, on ih je i poslao u Ukrajinu. A to što laže nije ništa novo, lagao je ko sumanut i do sada a lagati će i ubuduće i sebe i ruse i cijeli svijet. Žalim onoga tko toj sotoni i jednu jedinu riječ povjeruje.Eroo wrote:1/2
VIDEO
https://twitter.com/i/status/1501649579057557509
Koja sramota za rusku vojsku, a i za Ruse bogami...Moraju umlatit kokoši da bi se prehranili.
2016-07-22
Ovi ce ratovat na RusijuDragovit wrote:michaellcmacha wrote:napisao sam ti da je najbolje da raspravu nastavimo voditi na nekoj drugoj temi... ovdje sam svoje rekao i pobogu upoznali smo se kroz mnoge razgovore, valjda si skužio da je ovo sad ozbiljnije nego bilo što do sada. zašto svodim komentare i izravnu prepisku na minimum sa četnikom koji je pobjegao i izbjegao sigurnu smrt, pa zato što mi se ne da sa ogorčenim lešom koji hoda raspravljati.Gnječ wrote:
Jedan brutalni potres ce te otrijezniti. Zaboraviti ces na derusofilizaciju itd. A znas da tamo moze potres roknut bilo kad.
ali kad već potenciraš moj Gnječ, poslučaj moj savjet jer ipak imam prilike čuti od nekih ljudi koji su u sustavu što se događa i što će se događati ukoliko se sukob proširi, a proširit će se...
sad u ovom trenutku dok se sukob nije proširio derusofilizacija se aktivno sprovodi na najširoj osnovi i na svim poljima od 1917 pa na ovamo, ali se još ne koriste brutalne metode, ali će se i one početi koristiti u jednom trenutku.
shodno tomu moj ti je savjet da zapratiš onog šupka epikura koji ima perfektan filing za nanjušiti kad postaje opasno rusofilizirati... onog trenutkak kad rus upotrijebi TNO u kyivu, vi svi koji bilo gdje i po bilo kojoj osnovi drukate za ruse će te se naći u velikim problemima, zapamti što sam ti sad napisao... nemoj se dovoditi u situaciju da na grub način spoznaš da griješiš, tvoje spoznaje o tom tko je prvi počeo i tko je kriv, će ti biti mala utjeha u tom slučaju... vi niste svjesni da će u tom trenutku svi demokratski uzusi biti suspendirani, a gle s obzirom da znam da nisi toksičan nego povodljiv moj savjet te ide u dobroj vjeri...
za toksične likove poput Levog. Dinga, ovog četnika što je pobjegao iz zagreba me boli krc... u reali bi oni odjebali karijeru
tu si u pravu.
traje ''amerikanizacija'' na najjače.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Tada su rusi imali po desetero djece, danas jedno do dvoje a to znači da će biti velikog plača i škrguta zubi po rusijiomni wrote:Nista novo, sto za Rusiju znaci zivot njezinog gradjanina, saka puna magle je vrijednija. Kroz povijest su cijenili svoju stoku sitnog zuba, nije tako davno veliki vozd Josif bez da je trepnuo poklonio svom partneru Adolfu krdo svoje stoke da skapava gradeci Reich.
CIVILIMA u Ukrajini dopušteno je pucati na vojnike koje prepoznaju kao neprijateljske snage, prema novom zakonu koji ovaj tjedan stupa na snagu, objavili su ukrajinski mediji.
Prema zakonu, koji je na snazi od ponedjeljka, stranci i osobe bez državljanstva koji ilegalno žive u zemlji također mogu posjedovati oružje i upotrijebiti ga protiv ruskih vojnika uključenih u napad na Ukrajinu.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ukrajina-uvela-novi-zakon-civili-smiju-pucati-na-ruske-vojnike/2346169.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
-
Prema zakonu, koji je na snazi od ponedjeljka, stranci i osobe bez državljanstva koji ilegalno žive u zemlji također mogu posjedovati oružje i upotrijebiti ga protiv ruskih vojnika uključenih u napad na Ukrajinu.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ukrajina-uvela-novi-zakon-civili-smiju-pucati-na-ruske-vojnike/2346169.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
-
2014-04-11
Šandor Winnetou likes this post
https://www.politika.rs/sr/clanak/501606/Kina-odbila-da-isporuci-avio-delove-ruskim-kompanijama
Ko bi reka u'vo doba lani...
2016-07-22
Šandor Winnetou likes this post
Još malo zarobljene ukrajinske tehnike. Čini se da ćemo je gledati u svibnju na Victory Parade u Moskvi.
Captured Ukrainian BTR-4 armoured personnel carrier (APC) is reportedly being transported in Russia. This might mean that the Russian government will showcase captured Ukrainian equipment during the Victory Parade in Moscow on May 9th. pic.twitter.com/H4eqLbvWRW
— CaucasusWarReport (@Caucasuswar) March 10, 2022
jel? ova želja proizlazi iz velike brige za civile ukrajince ili bi to bilo dobro da se braniteljima ukrajine sruši moral jer nemaju koga braniti i da u svijet ne ode slike oslobodioca rusa kako ubijaju civile?Dragovit wrote:
civile sve pod hitno treba evakuirati do posljednjega.
to se ne smije opstruirati.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu