Ruska invazija na Ukrajinu
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Sad mi dosadno. Ide prema velikoj bitci koja će očito pretvorit u veliku klaonicu a nisan stavio nikakvi ulog pa ...
A morali bi nešto stavit da nam bude zanimljivije to pratit.
A ne znan šta. Duboko razmišljan o tome u šta bi se mogli kladit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne. Gotovo je. Rusija je već proglasila primirje što je dobar znak. Vjerojatno je Ukrajina prihvatila zadnje ujvjete Rusije. Dakle, demilitarizacija Donbasa. Donbas ostaje u sastavu Ukrajine. Ukrajina neće u NATO. Niti ne treba. Sama se obranila od invazije Rusije, a Rusija doživjela debakl. Vjerojatno će za koju godinu ući u EU. Ovo je jako dobro za Ukrajinu jer su ovakve uvjete izborili svojom krvlju na bojištu.RayMabus wrote:Sad mi dosadno. Ide prema velikoj bitci koja će očito pretvorit u veliku klaonicu a nisan stavio nikakvi ulog pa ...
red wolf-
2016-02-10
Sumnjam da je gotovo.red wolf wrote:Ne. Gotovo je. Rusija je već proglasila primirje što je dobar znak. Vjerojatno je Ukrajina prihvatila zadnje ujvjete Rusije. Dakle, demilitarizacija Donbasa. Donbas ostaje u sastavu Ukrajine. Ukrajina neće u NATO. Niti ne treba. Sama se obranila od invazije Rusije, a Rusija doživjela debakl. Vjerojatno će za koju godinu ući u EU. Ovo je jako dobro za Ukrajinu jer su ovakve uvjete izborili svojom krvlju na bojištu.RayMabus wrote:Sad mi dosadno. Ide prema velikoj bitci koja će očito pretvorit u veliku klaonicu a nisan stavio nikakvi ulog pa ...
Koliko je Ruse pogodilo vraćanje autekefalnosti Ukrajinskoj pravoslavnoj crkvi 2018. godine, svjedoči i činjenica da je Putin nakon toga sazvao svoje Vijeće za nacionalni sigurnost i, to se zaboravlja, prije četiri godine zaprijetio da bi takav atak na rusko pravoslavlje u Ukrajini mogao završiti krvoprolićem. Tko ga je tada ozbiljno shvaćao?
https://narod.hr/svijet/sola-gnjusnu-agresiju-na-ukrajinu-doslovno-mozemo-nazvati-ruski-pravoslavni-dzihad
2014-04-11
Ne. Rusija je doživjela debakl ovom avanturom. Ovo je častan izlaz prihvatljiv i Rusima i Ukrajincima.RayMabus wrote:Sumnjam da je gotovo.red wolf wrote:Ne. Gotovo je. Rusija je već proglasila primirje što je dobar znak. Vjerojatno je Ukrajina prihvatila zadnje ujvjete Rusije. Dakle, demilitarizacija Donbasa. Donbas ostaje u sastavu Ukrajine. Ukrajina neće u NATO. Niti ne treba. Sama se obranila od invazije Rusije, a Rusija doživjela debakl. Vjerojatno će za koju godinu ući u EU. Ovo je jako dobro za Ukrajinu jer su ovakve uvjete izborili svojom krvlju na bojištu.RayMabus wrote:Sad mi dosadno. Ide prema velikoj bitci koja će očito pretvorit u veliku klaonicu a nisan stavio nikakvi ulog pa ...
Koliko je Ruse pogodilo vraćanje autekefalnosti Ukrajinskoj pravoslavnoj crkvi 2018. godine, svjedoči i činjenica da je Putin nakon toga sazvao svoje Vijeće za nacionalni sigurnost i, to se zaboravlja, prije četiri godine zaprijetio da bi takav atak na rusko pravoslavlje u Ukrajini mogao završiti krvoprolićem. Tko ga je tada ozbiljno shvaćao?
https://narod.hr/svijet/sola-gnjusnu-agresiju-na-ukrajinu-doslovno-mozemo-nazvati-ruski-pravoslavni-dzihad
red wolf-
2016-02-10
No, ako ovo zaživi, stanje stvari prelazi iz Ukrajine negdje drugdje. No, to je sad već druga priča.
red wolf-
2016-02-10
Da je njih zanimala denacifikacija Donbasa ne bi krenili na cijelu Ukrajinu i Kiev.
Naivan si Red Wolf.
Naivan si Red Wolf.
2014-04-11
Pa doživjeli su neuspjeh. To se pretvorilo u debakl. Ruska vojska si je zabila takav autogol od kojeg će se oporavljat, ne godinama, već desetljećima.RayMabus wrote:Da je njih zanimala denacifikacija Donbasa ne bi krenili na cijelu Ukrajinu i Kiev.
Naivan si Red Wolf.
red wolf-
2016-02-10
Procjene i ocjene cemo davati kad ovo zavrsi.
Inace meni je zao Zelenskog. Volio sam njegove glumacke zajebancije.
Nije mi jasno zasto mu je trebalo da se petlja u politiku.
Nije on za politiku ni politika za njega
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Naivan si.
Kladi se na nešto da nam bude zanimljivije pratit bitku za Kiev.
2014-04-11
dobro ako te veseli da izmišljaš i to tu na forumu prosipaš ok.... pozorno sam pročitao što si napisao tu gore i to nema apsolutno veze sa ničim u vezi odlaska do poljsko ukrajinske granice u smislu odvoženja pomoći ili odlaska po izbjeglice... kako rekoh u sisku živi određen broj ukrajinaca koji rade tu na jednoj plantaži a ima nešto i ljudi koji žive u sisku godinama i s obzirom da mi sin povremeno odrađuje nešto gazdi plantaže poznaje i on te ljude a upoznao sam i ja neke, i kako je ovo počelo interesirali smo se kako see može pomoći, a onda se tu krug ljudi proširio pa su se pojedini ponudili da sa svojim kombijima odu do granice i dovezu lzbjeglice ovamo...zato ti kažem da ovo tvoje gore je bezvezna priča, mogao si ko i ja prikupiti nešto od potrepština i ostalo svašta nešto i odnijeti do veleposlanstva, ili ako znaš nekog da ide gore do granice poslati po njemu... ovako ispadaš neozbiljan, ali nije ti to ni umjesno tak pričati kak ideš gore pokagati ljudima a u stvari ne ideš... nisu ti ljudi zaslužili da se bilo tko na bilo koji način sprda s njima... a ta tvoja priča toliko ne pije vode da ispada upravo ovo što sam rekao...vuksadinare wrote:me prosipam..pa necu tu slike postavljat da seru rusofili ovdje postavim na svoju facebook stranicu ili whats up i to je to..ta nije mi forum obitelj i prijatelji..tu sam da kad kad ubijem vrijeme...sa nekim sam se ovdje privat druzio pa nije dobro proslo..michaellcmacha wrote:koji ti je kurac, pa ljudi iz siska idu po rodbinu, kakve ti isto nebuloze tu prosipaš... aj nemoj se budalesat, to se u tim godinama ne radi...vuksadinare wrote:
...nema slikanja..naredjeno..nema ni snimanja videom..osim sluzbenog...slika nas vodja puta iz crvenog kriza za potrebe CK i novinari....na punktovima zna zaustaviti ukrajinska vojska i policija i imaju dozvolu pregledati mobitel..tu se gotovo sumnja na sve..prije tri dana kaze nam domacin uhitili su sedam pripadnika ruske obavjestajne sluzbe
2015-08-08
Za Ukrajinu, pravi čovjek, u pravo vrijeme.Ringo10 wrote:Procjene i ocjene cemo davati kad ovo zavrsi.
red wolf-
2016-02-10
ja se ne zajebavam, to mu nije u redu da piše kako ide gore, a u stvari kurcem nije mrdno iz kuće...pokerjocker wrote:vuksadinare wrote:...da imas obraz ukljucio bi se humanitarno a ne pisao budalastinepokerjocker wrote:Kakva je situacija ovdje? Jesu li ta dva Vukova sendviča konačo isporučena Ukrajincima?
ma zajebavam se
2015-08-08
Gotovo je. Može se još ovo natezat tjedan dana, ali to je to. Rusija je pred bankrotom. Ima častan izlaz. I to je to.RayMabus wrote:Naivan si.
red wolf-
2016-02-10
mortal wrote:Debilumentalitet wrote:Pa nema vece komunjare od tebe i to one bash zaostale jer ti po kurca ne shvacah ,zato ti je bolje odii sa ovog foruma i primi se chishcenja po svojoj kuci i ispred kuce .Bog te jebo snrdi do Amerike koloko si chista.Imislish li da nekoga vrijedjash nazivajuci ga Srbinom.Iskreno ,ne bi volio nikoga povrijediti ali po meni u danashnje vrijeme sramota je biti 'rvat.mortal wrote:
nisam se nadala da mću i na oom forumu naići na nevjerojatnu moronsku propgandu Putinovh pristaša uglavnom srba i komunista
oni su u susjednoj zemlji da im zemlju očiste od kukolja???? a prognali već oko milijun i više stanovnika, razorili, svoje mlade žrtvovali...
treba stvarno biti idiot povjerovati u te priče
nije vam prošao plan pa ste vrlo neurotični
evo vam u Rusiji na pomolu građanski rat
ni u srbiji nije bolje
Pa vec je gradjanski rat krmaciice samo na Ukrajinskoj teritoriji.To je isti narod osim onih na sjeveru koji i niisu ukrajinci.
Naivan si.red wolf wrote:Gotovo je. Može se još ovo natezat tjedan dana, ali to je to. Rusija je pred bankrotom. Ima častan izlaz. I to je to.RayMabus wrote:Naivan si.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/putin-se-pripremio-za-crne-dane-kremlj-drzi-2000-tona-zlatnih-poluga-zna-se-i-kome-bi-ih-mogli-prodati-15167777
2014-04-11
Ma zajebi to.RayMabus wrote:Naivan si.red wolf wrote:Gotovo je. Može se još ovo natezat tjedan dana, ali to je to. Rusija je pred bankrotom. Ima častan izlaz. I to je to.RayMabus wrote:Naivan si.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/putin-se-pripremio-za-crne-dane-kremlj-drzi-2000-tona-zlatnih-poluga-zna-se-i-kome-bi-ih-mogli-prodati-15167777
red wolf-
2016-02-10
Razveselite me, učinite mi život ljepšim i recite mi u šta ćemo se kladit.
Prije mjesec dana sam rekao da nisam stavio ulog al sad vidim da mi neće biti zanimljivo pratit ako se bar malo ne kladimo pa čisto onako iz zajebancije.
U šta ćemo se kladit ?
by RayMabus Sun 23 Jan - 8:42
Brige me za njih tamo. Ja sam stavio granicu na Karpatima ( zapadna Ukrajina ) a oćel se kreteni tamo van te zone zakačit...a ja san i reka svoje a oni nek rade šta oće, jebe mi se.
Ako nisi stavio ulog brige te na koju će stranu pasti novčić.
Prije mjesec dana sam rekao da nisam stavio ulog al sad vidim da mi neće biti zanimljivo pratit ako se bar malo ne kladimo pa čisto onako iz zajebancije.
U šta ćemo se kladit ?
Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
by RayMabus Sun 23 Jan - 8:42
Brige me za njih tamo. Ja sam stavio granicu na Karpatima ( zapadna Ukrajina ) a oćel se kreteni tamo van te zone zakačit...a ja san i reka svoje a oni nek rade šta oće, jebe mi se.
Ako nisi stavio ulog brige te na koju će stranu pasti novčić.
2014-04-11
Dragovit wrote:kaya wrote:Nadaš se jel da će rusi ipak okupirati.Leviathan2 wrote:
nah, neke operacije su stale zbog humanih koridora
lnr i dnr pice i dalje po malim naseljima donbasa, kod njih nema primirja
Hoće k...ovi će se braniti još 10 godina, dok ne odu
Hoće kurac. Nisu Ukrajinci Afgani, a bome niti Rusi Ameri.
Uz Azov na strani Ukraiine se bori oko 40.000 Isisovaca.Ameri ih doveli.
Srbi se klade na Ruse. Oni svog konja za utrku imaju.
A u šta ćemo se mi kladit ?
A u šta ćemo se mi kladit ?
2014-04-11
AlfaOmega wrote:Oko Mikolaiva Ruje nastavljaju svoje napredovanje. BMP-3 i T-72B3Николаевская обл pic.twitter.com/mZb4vG1kAu
— IgorGirkin (@GirkinGirkin) March 8, 2022
pa baš lijepo napreduju
tako se da, za nadati se da su ti skotovi popili POR a potom da je uslijedilo ampuliranje...
2015-08-08
https://www.rt.com/russia/551499-cia-director-says-russia-to-intensify-ukraine-war/
Ne znam da lii mozete otvoriti ovaj link u vashoj takozvanoj drzavii.Javite ,pa cu poslati cijeli tekst.
US spy chief warns of ‘ugly next few weeks’ in Ukraine
US spy chief predicts ‘uglier’ urban fighting as Russian offensive presses ahead with ‘scant regard for civilian casualties’
Ne znam da lii mozete otvoriti ovaj link u vashoj takozvanoj drzavii.Javite ,pa cu poslati cijeli tekst.
US spy chief warns of ‘ugly next few weeks’ in Ukraine
US spy chief predicts ‘uglier’ urban fighting as Russian offensive presses ahead with ‘scant regard for civilian casualties’
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 17 of 50