Ruska invazija na Ukrajinu
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
da skratim..ja se ne hvalim da sam pobio pola muslimana hercegovine i bosne..pokazi svoj ratni put...mozes i meni na pp..i...nema tipa ko si ti da ti ja pokazukem ili mene zna pauk gotovina bobetko matanovic pitaj njih...zajebi pricu...dokazi..nemoj mi nabrajati gradove i sela to manje vise znaju svi...ili pitaj nichea ovog onog...papire i slike molim mozes meni na pp..dok ti meni ne pokazes necu ni ja tebi...kompromisnoFRANK wrote:Ma lik je sebi umislio da je veci hrvat i od dra. Ante Starcevica veci borac od Predraga Matanovica Pauka Gavrana Zadre i Gotovine zajedno.michaellcmacha wrote:ja se ne zajebavam, to mu nije u redu da piše kako ide gore, a u stvari kurcem nije mrdno iz kuće...pokerjocker wrote:
ma zajebavam se
Znas i sam.te salonske vitezove i ratnike poput Vucine.
Znaci put mu je trajao 12 sati i za to vrime nije stajao pisati i obavjestavati a slag na govnetu od izmisljotone mu je bio gulas na madjarsko ukrajinskoj granici.
Tipicna udbaska skola.
I dobro si reka
Nije taj kurcem mrdnija iz kuce
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
i vi pusite price lika koji se stalno ponavlja..'ja imao 17 godina 1992..ja pobio pola muslimana i stba hercegovine i bosne..ja sam ustada..dalmacija republika..dinamo najveci klub..jebem mater ovom onom..svi cetnici i udbasi..jebem matet tudjmanu da se mene budalu slusalo sve bi bilo do zemuna..svi placenici..ja morao pobjeci u kostariku (tu nije naveo od koga i zbog cega)..on najveci hrvat i itd itd itd..'..a nigdje dokaza osim riganja ovog propalog narkomana i KRIMINALCA...i to dokazanog..pa mi jebi mater smece drustveno sa dna kace
2015-09-08
...a mozda bi stavio ruku u vatru da si ti bas cinkaros i agentura...takvi su najpodesniji za regrutaciju za obavjestajne sluzbe..narkos..krimos..problem i onda ga stisnu i uhvate za jaja da radi za njih..mada nisi normalan ali i takvi prolaze
2015-09-08
Idiote razotkrio sam te pred svina da si picka lazovcina i da veze sa ratom nemas.
Hvalisavac bez kuceta i maceta bjeda teske vrste.
Poruga na kvadrat.
Aj laku noc idiote lazljivi
Poruga na kvadrat.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Zagorcat cubti zivot jadnice do ludila.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ajmo na pp nenormalni pa dokazimo jedan drugome tko mulja...ti koji si pobio toliko srba i muja oslobodio pola bosne i hrvatske ne bi se trebao valjda plasitiFRANK wrote:Idiote razotkrio sam te pred svina da si picka lazovcina i da veze sa ratom nemas.
Poruga na kvadrat.
2015-09-08
tesko...onaj koji bjezi stalno bjezi a ti si taj..ne boj se psa koji laje...ako si ubojica koji se tako predstavljas dodji..probaj..FRANK wrote:Zagorcat cubti zivot jadnice do ludila.
2015-09-08
zao mi je kica sto trpi na forumu ovakve neizivljene budale koji vrjedjaju svakoga kako mu se prohtije...jer to kao njemu valjda simpaticno..da ne propadne valjda....
2015-09-08
ide majmun doista na ignore..ako mi se ima sto obratiti moze na pp..i nek ponese dokaze fa je pobio pola muslimana i srba hercegovine i bosne..i oslobodio pola hrvatske...'imao sam 17 godina...'
2015-09-08
Gradonačelnik Przemyśla Wojciech Bakun, poljskog grada na granici s Ukrajinom, danas je obišao izbjeglice kako bi im pružio pomoć i podršku. S njim je bio i vođa talijanske desničarske stranke, Sjeverne lige, Matteo Salvini, kojeg je Bakun pred medijima brutalno posramio.
Dok je stajao kraj njega, gradonačelnik Bakun prozvao je Salvinija zbog podrške koju je talijanski političar ranije iskazivao Putinu. Štoviše, Bakun je danas na presicu ponio majicu s Putinovim likom, sličnu onoj kakvu je Salvini nosio u prošlosti. Na njoj je stajao i natpis: ‘Vojska Rusije’.
Bokun se potom obratio Salviniju: “Dođite sa mnom na granicu i osudite ga”, rekao mu je. Dodao je da može obući tu majicu, otići s njim u centar za izbjeglice i vidjeti ‘što je njegov prijatelj Putin napravio’.
Salvini je pokušao prekinuti Bakuna govoreći mu da je tu došao kako bi pomogao ‘izbjeglicama, djeci, majkama i očevima iz Ukrajine’. Tada mu se obratio gradonačelnik Bokun rekavši da ga on tamo neće primiti. Skupina talijanskih novinara koji su bili na pressici su nazvali Salvinija ‘klaunom’. Salvini je u prošlosti opisivao Putina ‘jednim od najboljih državnika’.
Salvinijeva stranka ranije je bila optuživana da je primala novac od Kremlja, ali je Salvini te optužbe odbacivao. Na kraju konferencije za medije Salvini je rekao da nije zainteresiran za ‘prepirke s ljevicom, bilo talijanskom, bilo poljskom’. Upitan osuđuje li Putina rekao je: ‘dakako, očito. Osuđujemo rat.”
Dok je stajao kraj njega, gradonačelnik Bakun prozvao je Salvinija zbog podrške koju je talijanski političar ranije iskazivao Putinu. Štoviše, Bakun je danas na presicu ponio majicu s Putinovim likom, sličnu onoj kakvu je Salvini nosio u prošlosti. Na njoj je stajao i natpis: ‘Vojska Rusije’.
Bokun se potom obratio Salviniju: “Dođite sa mnom na granicu i osudite ga”, rekao mu je. Dodao je da može obući tu majicu, otići s njim u centar za izbjeglice i vidjeti ‘što je njegov prijatelj Putin napravio’.
Salvini je pokušao prekinuti Bakuna govoreći mu da je tu došao kako bi pomogao ‘izbjeglicama, djeci, majkama i očevima iz Ukrajine’. Tada mu se obratio gradonačelnik Bokun rekavši da ga on tamo neće primiti. Skupina talijanskih novinara koji su bili na pressici su nazvali Salvinija ‘klaunom’. Salvini je u prošlosti opisivao Putina ‘jednim od najboljih državnika’.
Salvinijeva stranka ranije je bila optuživana da je primala novac od Kremlja, ali je Salvini te optužbe odbacivao. Na kraju konferencije za medije Salvini je rekao da nije zainteresiran za ‘prepirke s ljevicom, bilo talijanskom, bilo poljskom’. Upitan osuđuje li Putina rekao je: ‘dakako, očito. Osuđujemo rat.”
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Gledaj,ti(a i ne samo ti)...proglašavali ste mene,realnog i odmjerenog čovjeka,kao Srbina(mada u tome ne vidim niš uvredljivo),zatim kao aboliranog četnjaka, špijuna,agendu,te kroničnog i vječito pijanog alkosa,a sve samo zato što jedini ovdje priznajem nekakav žal za "bivšom državom" i jer jedini priznajem da znam zapjevati pjesme novokomponovane.vuksadinare wrote:...a mozda bi stavio ruku u vatru da si ti bas cinkaros i agentura...takvi su najpodesniji za regrutaciju za obavjestajne sluzbe..narkos..krimos..problem i onda ga stisnu i uhvate za jaja da radi za njih..mada nisi normalan ali i takvi prolaze
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nikad nisi bio peder ?jastreb wrote:Gledaj,ti(a i ne samo ti)...proglašavali ste mene,realnog i odmjerenog čovjeka,kao Srbina(mada u tome ne vidim niš uvredljivo),zatim kao aboliranog četnjaka, špijuna,agendu,te kroničnog i vječito pijanog alkosa,a sve samo zato što jedini ovdje priznajem nekakav žal za "bivšom državom" i jer jedini priznajem da znam zapjevati pjesme novokomponovane.vuksadinare wrote:...a mozda bi stavio ruku u vatru da si ti bas cinkaros i agentura...takvi su najpodesniji za regrutaciju za obavjestajne sluzbe..narkos..krimos..problem i onda ga stisnu i uhvate za jaja da radi za njih..mada nisi normalan ali i takvi prolaze
moras jos radit na sebi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
darth_vader likes this post
Moguće je da ima veze sa udbom . Ti Hrvati iz BIH bili su najjača udbina agentura u bivšoj Jugi.vuksadinare wrote:tesko...onaj koji bjezi stalno bjezi a ti si taj..ne boj se psa koji laje...ako si ubojica koji se tako predstavljas dodji..probaj..FRANK wrote:Zagorcat cubti zivot jadnice do ludila.
Bilo da je riječ o obračunima sa ustašama,bilo sa Ibeovcima.
Mostar,Doboj,najjači udbini centri u BIH. I u sarajevskoj su dominirali.
No on sam nije mogao biti udbaš. Možda đed,ili đedov brat.
I uvijek su se pozivali na najskaradnije likove,koje čak ni ustaše nisu voljele(Luburić,npr.)
2014-04-22
Na pok.net.hr forumu u raspravama je sudjelovao i jedan deklarirani homić.debotoijusto wrote:nikad nisi bio peder ?jastreb wrote:Gledaj,ti(a i ne samo ti)...proglašavali ste mene,realnog i odmjerenog čovjeka,kao Srbina(mada u tome ne vidim niš uvredljivo),zatim kao aboliranog četnjaka, špijuna,agendu,te kroničnog i vječito pijanog alkosa,a sve samo zato što jedini ovdje priznajem nekakav žal za "bivšom državom" i jer jedini priznajem da znam zapjevati pjesme novokomponovane.vuksadinare wrote:...a mozda bi stavio ruku u vatru da si ti bas cinkaros i agentura...takvi su najpodesniji za regrutaciju za obavjestajne sluzbe..narkos..krimos..problem i onda ga stisnu i uhvate za jaja da radi za njih..mada nisi normalan ali i takvi prolaze
moras jos radit na sebi
Jednom sam ga provocirao,a on to nije shvatio kao provokaciju,već mi je mirno i staloženo odgovarao na sva pitanja,pa i ona previše intimna.
Neki su me tada počeli sumnjičti i za pederluk.
No od sumnjičenja za srpstvo oslobodila" me Kaja koja je odlučno potvrdila da nisam Vlah
2014-04-22
Leviathan2 wrote:a i ti na mjesaliciDragovit wrote:epikur37 wrote:
mi u dalmaciji ništa
jebemu mater nikad na zelenu granu
Gdje ti nestalo - naprijed Putko bandu gazi?
Kažeš jebena vremena?
Sa'će vam Amer "treći" dati.
Hoće. Na Madagaskaru.
Jooooooj .... što me izmuči mješalica majku joj.
Odoh u krpe.
Do zavrtva.
:)
ima nas vala
Hahaha,jos ste na mjesalici?Dragovit wrote:Leviathan2 wrote:a i ti na mjesaliciDragovit wrote:
Gdje ti nestalo - naprijed Putko bandu gazi?
Kažeš jebena vremena?
Sa'će vam Amer "treći" dati.
Hoće. Na Madagaskaru.
Jooooooj .... što me izmuči mješalica majku joj.
Odoh u krpe.
Do zavrtva.
ima nas vala
Mistrija i vaser vaga ništa?
2014-04-22
imao nemao boli me briga..ali ne izgleda mi normalan..tko se moze hvaliti ubio ovog onog..napit cu se krvi i slicno...on sve zna svakom jebe nanu..a kad ga pouovem na pp..cisto da on zadrzi privatnost i ja..da ne iznosimo stvari javno ako zeli sacuvat to privat nece..ja nemam sto skrivat ima tu nekih koji znaju moju proslost..ne skrivam nista..nikom ne jebem majku..ne hvalim se pobio sam pola bosne i hercegovine...ob bi bolje od tudjmana udbasa..a znam ljude iz emigracije kojima je tudjman nudio fotelje minidtarske i druge drzavne..odbijali su sa isprikom da nemaju iskustva..da nije bilo tudjmana a ovakbih poput granka kamen na kamenu.ne bi ostao kako sam rekaojastreb wrote:Moguće je da ima veze sa udbom . Ti Hrvati iz BIH bili su najjača udbina agentura u bivšoj Jugi.vuksadinare wrote:tesko...onaj koji bjezi stalno bjezi a ti si taj..ne boj se psa koji laje...ako si ubojica koji se tako predstavljas dodji..probaj..FRANK wrote:Zagorcat cubti zivot jadnice do ludila.
Bilo da je riječ o obračunima sa ustašama,bilo sa Ibeovcima.
Mostar,Doboj,najjači udbini centri u BIH. I u sarajevskoj su dominirali.
No on sam nije mogao biti udbaš. Možda đed,ili đedov brat.
I uvijek su se pozivali na najskaradnije likove,koje čak ni ustaše nisu voljele(Luburić,npr.)
2015-09-08
vuksadinare wrote:...ajde laznjak brisiDragovit wrote:vuksadinare wrote:eh..da za ovog 'hrvatskog' branitelja dragu iz sarajevskog novog grada...strele nam rusi nisu dali nego su zaplijenjene oslobadjanjem vojarni jna..a prije tog oslobadjanja prodali su nam janezi iz svojih zaliha TO-a..strele su bili sastavni dio naoruzanja jna i TO-a
De ne seri.
Što je zarobljeno je zarobljeno.
Što je od Ruja je od Ruja.
I miguše i vrtoljete sve zarobili?
Jazavče.
Sad stvarno odoh, a ti i razvodnik Šandor
skačite jedan drugomu na nogu.
;)
hahahaha!
hoćeš da ti kažem kako sam imao oriđiđi ruski kalaš s onim plastičnim rukohvatom boje neke čudne?
vadio ga iz sanduka nadrljanog ruskom ćirilicom.
oružje nam prodavali česi, argentinci, singapurci, ukrajinci u dilu s rusima, mađari, nešto jako malo nijemci i talijani .... a rusi su nam prodavali najjače stvari.
od amera niti metak, a kamoli stinger ili bilo što drugo nisam vidio.
i zato ću dok sam živ gotivit rusiju i jebati mater tvojim amerima i britima.
slava rossiji!
jes' čuo? ponovit ću još jednom.
slava rossiji!
gotivit ću rusiju dok sam živ.
a ukrajince samo mogu žaliti što se dadoše preveslati od ovog licemjernog zapada i amerike i sada pate.
muka za gledati.
bjež' budalo.
evo vidim tvoji te ufekali pijanduro debela da nisi mrdnuo od zaprešića dalje, a kamoli u ukrajinu otišao.
i ti'š meni ''lažnjak''?
napuši se kurca jazavče.
;)
jastreb wrote:Hahaha,jos ste na mjesalici?Dragovit wrote:Leviathan2 wrote:
a i ti na mjesalici
ima nas vala
Mistrija i vaser vaga ništa?
jeb'o to.
to je za školovane ljude. ;)
mi smo neuki paori.