Ruska invazija na Ukrajinu
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
to je izjava, to nije dogovor. dogovor je kad se dvije strane nešto dogovore, izjava je kad te nešto pitaju. jedno i drugo veze nemaju jedno s drugim.Šandor Winnetou wrote:što je ponavljao psihopat prije napada? Ajde sjeti se pa opet reci da ne drže fige u džepuebenica wrote:o rusima se može reć' svašta ali ne za figu u džepu, to je svojstveno balkanu a ne rusima. rusi se drže dogovora čak i kad im isti ne odgovara previše.Šandor Winnetou wrote:
Što se imaju dogovarati, rusija je sve naumila zauzeti i zdravo đaci. I da dođe do razgovora rusi bi držali fige u džepu tako da ništa od toga dok ne ostvare svoje zacrtane ciljeve.
zapadu ako nema žiga nije se ni dogodilo, balkan je figa u džepu. rusi nisu ni blizu toga.
Guest- Guest
ipak realno misl8m da si ti mujo u ovom filmu..i u slabijoj poziciji..ok tvoj izbor ako se zelis zrtvovat za putina i rusiju..tvoj izbor..nemoj poslije..kuku..Dragovit wrote:vuksadinare wrote:...ljudi se spamete kad je najvaznije to kod tebe ne pali izgleda..kroz zid ko bikDragovit wrote:
i sad se pitaš zašto vas balije dolje šilje u guzicu?
tako je. kud turci, tud i mali mujo.
gdje je to muju odvelo, o tom potom.
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Full navijački:
#Balakliia town (30'000 inhabitants) south-east of Charkiw is under #Russia control after battles in the area pic.twitter.com/IX4gQNGkNi
— oreusser (@o_reusser) March 2, 2022
Naravno da smo u ratu, to što trenutno ne pada ništa po nama je potpuno nebitno.Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:misliš već sama činjenica da nisi siguran otvara mogućnost onom što ja navodim... u svakom slučaju ja se nadam da će svak za svoje postupke ukoliko su oni kažnjivi i odgovarati... a moj osobni stav je da likovi, koji poput ovdje nekih otvoreno navijaju za sprovođenje urbicida, masakriranja civila ali i vojnika upotrebom termobaričnih i aerosolnih bombi koje se od tno razlikuju samo po izostanku radioaktivnog djelovanja, a sve to kako rekoh na tlu suverene države koja nije poduzela nikakav agresivni čin prema agresoru, trebaju kazneno odgovarati. što se mene tiče ende po toj temi
Mene nebi čudilo da ih krenu privoditi barem na informativne razgovore i stavljati pod prismotru.
U ratu smo, to trebaju neki skužiti. Ovo je i rat protiv nas.
to je rekao svima i držao fige u džepovima i to je istina ma kako ti to pokušao opravdati. Tom psihopatu više nitko ništa ne vjeruje.ebenica wrote:to je izjava, to nije dogovor. dogovor je kad se dvije strane nešto dogovore, izjava je kad te nešto pitaju. jedno i drugo veze nemaju jedno s drugim.Šandor Winnetou wrote:što je ponavljao psihopat prije napada? Ajde sjeti se pa opet reci da ne drže fige u džepuebenica wrote:
o rusima se može reć' svašta ali ne za figu u džepu, to je svojstveno balkanu a ne rusima. rusi se drže dogovora čak i kad im isti ne odgovara previše.
zapadu ako nema žiga nije se ni dogodilo, balkan je figa u džepu. rusi nisu ni blizu toga.
Russia's Navalny calls Putin insane and urges anti-war protests https://t.co/vqfnOoFgQi pic.twitter.com/aU2rneJDPf
— Reuters (@Reuters) March 2, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Napuštaju i Ukri oklopna vozila. Vjerovatno u strahu od sve češćeg rada ruske avijacije...
Russian forces captured an abandoned Ukrainian BMP (unsure about variant) in Shchastia, Donbass. pic.twitter.com/7nxcb4O8ab
— MrRevinsky (@Kyruer) March 2, 2022
kome svakome? to je izjava za novine. meni nije rekao ništa.Šandor Winnetou wrote:to je rekao svima i držao fige u džepovima i to je istina ma kako ti to pokušao opravdati. Tom psihopatu više nitko ništa ne vjeruje.ebenica wrote:to je izjava, to nije dogovor. dogovor je kad se dvije strane nešto dogovore, izjava je kad te nešto pitaju. jedno i drugo veze nemaju jedno s drugim.Šandor Winnetou wrote:
što je ponavljao psihopat prije napada? Ajde sjeti se pa opet reci da ne drže fige u džepu
nauči razliku izjava i dogovora. izjave ne moraju bit istinite i u politici rijetko kad jesu, dogovori s druge strane su ugovori dvije ili više strana.
Guest- Guest
ti si krenuo potpuno drugačije od prvog dana agresije, nakon dva dana si reterirao... nakon što sam ja rekao da bi takve poput tebe trebalo staviti pod nadzor službi, a u slučaju izravnog rata i drastičnije mjere i to je to i ok je da se prepoznaješ, kao što je ok i da tražiš opravdanja i da mutiš vodu... ja ne povlačim niti jednu riječ i stojim iza svake izrečene riječi i spreman sam odgovarati i KICU i službama, naime onaj debil dragovit i mrcina crvenkasti su okrenuli pilu i rekli da bih ja ubijao zbog drugačijeg mišljenja... i u pičku materinu više i ponavljanje... iza ekrana su stvarni ljudi i ja se jasno i nedvosmisleno određujem i u smislu definiranja statusa osoba koje su na strani rusije... i što tu više koji kurac nije jasno...AlfaOmega wrote:Pretpostavljam da pod "navijanjem" za sprovođenje urbicida, masakriranja civila ali i vojnika upotrebom termobaričnih i aerosolnih bombi podrazumjevaš samo prenošenje informacija da se to radi? Ono, ak neko objavi šta se trenutno dešava, znači da po defaultu navija za to? I tu se ja sversrdno prepoznajem, jerbo sam ja to objavija.michaellcmacha wrote:
misliš već sama činjenica da nisi siguran otvara mogućnost onom što ja navodim... u svakom slučaju ja se nadam da će svak za svoje postupke ukoliko su oni kažnjivi i odgovarati... a moj osobni stav je da likovi, koji poput ovdje nekih otvoreno navijaju za sprovođenje urbicida, masakriranja civila ali i vojnika upotrebom termobaričnih i aerosolnih bombi koje se od tno razlikuju samo po izostanku radioaktivnog djelovanja, a sve to kako rekoh na tlu suverene države koja nije poduzela nikakav agresivni čin prema agresoru, trebaju kazneno odgovarati. što se mene tiče ende po toj temi
Ok, ev pozivam kica da me opet bana jerbo sam to objavija, a što po prikazanoj logici automatski znači navijanje i svršavanje na urbicid, masakriranje civila, upotrebu P4, i sve ostalo...^^
2015-08-08
odlicna vijest..hrvatski dragovoljvi imali jednu od najznacajnijih uloga u unistavanju dijela oklopne kolone..grad necu spominjati..iz logicno sigurnosnih razloga
2015-09-08
ok, tvoje je pravo zatvarati oči na očite činjeniceebenica wrote:kome svakome? to je izjava za novine. meni nije rekao ništa.Šandor Winnetou wrote:to je rekao svima i držao fige u džepovima i to je istina ma kako ti to pokušao opravdati. Tom psihopatu više nitko ništa ne vjeruje.ebenica wrote:
to je izjava, to nije dogovor. dogovor je kad se dvije strane nešto dogovore, izjava je kad te nešto pitaju. jedno i drugo veze nemaju jedno s drugim.
nauči razliku izjava i dogovora. izjave ne moraju bit istinite i u politici rijetko kad jesu, dogovori s druge strane su ugovori dvije ili više strana.
BTW kad kažemo da šalje dijecu u rat, recimo većina Američkih Rangera, dakle elitne postrojbe, ima po 19-20 godina. Problem kod Rusa je očito katastrofalno loš trening i duboka korupcija u vojsci.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
to je prvenstveno budaletina koju u prolazu šutneš nogom i nastaviš dalje bez ikakve rasprave.vuksadinare wrote:ipak realno misl8m da si ti mujo u ovom filmu..i u slabijoj poziciji..ok tvoj izbor ako se zelis zrtvovat za putina i rusiju..tvoj izbor..nemoj poslije..kuku..Dragovit wrote:vuksadinare wrote:
...ljudi se spamete kad je najvaznije to kod tebe ne pali izgleda..kroz zid ko bik
tako je. kud turci, tud i mali mujo.
gdje je to muju odvelo, o tom potom.
Sad pricam sa stricem kaze mi ovdje u Hrvatskoj sve poludilo radi Ukrajine
E rekoh blesavog li naroda pa koji kurac oni imaju sa Ukrajinom
Ja nista gluplje od Hrvata nisam vidio
Samo vi ljutite Rusiju ...Samo tako
E svasta
E svasta
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
koje činjenice bokte? podržavaj koga god hoćeš, navijaj, tvoja stvar, al ono kaj ne treba su gluposti. izjave i dogovori nisu isto, nikad bili.Šandor Winnetou wrote:ok, tvoje je pravo zatvarati oči na očite činjeniceebenica wrote:kome svakome? to je izjava za novine. meni nije rekao ništa.Šandor Winnetou wrote:
to je rekao svima i držao fige u džepovima i to je istina ma kako ti to pokušao opravdati. Tom psihopatu više nitko ništa ne vjeruje.
ako hoćeš drugu stranu prikazat lošom ne treba izmišljat drži se onoga kaj je.
Guest- Guest
e sad tko laže, macron i šolc ili laže putin koji je izjavljivao da zapad samo širi paniku i antirusko raspoloženje i da nema ništa od napada.ebenica wrote:koje činjenice bokte? podržavaj koga god hoćeš, navijaj, tvoja stvar, al ono kaj ne treba su gluposti. izjave i dogovori nisu isto, nikad bili.Šandor Winnetou wrote:ok, tvoje je pravo zatvarati oči na očite činjeniceebenica wrote:
kome svakome? to je izjava za novine. meni nije rekao ništa.
sve su to izjave tre, svatko od njih štiti neke državne stvari kad daju izjave, govore ono što smiju reć'. dogovori su nekaj sasvim drugo, dogovri su kad sjednu za stol s drugom stranom ili više njih i obećaju nešto jedni drugima. to su dvije različite stvari.Šandor Winnetou wrote:e sad tko laže, macron i šolc ili laže putin koji je izjavljivao da zapad samo širi paniku i antirusko raspoloženje i da nema ništa od napada.ebenica wrote:koje činjenice bokte? podržavaj koga god hoćeš, navijaj, tvoja stvar, al ono kaj ne treba su gluposti. izjave i dogovori nisu isto, nikad bili.Šandor Winnetou wrote:
ok, tvoje je pravo zatvarati oči na očite činjenice
Guest- Guest
Citava Europa ima vezu s Ukrajinom, ti iz svoje Australije pripadas Britaniji a i oni imaju vezu.Ringo10 wrote:Sad pricam sa stricem kaze mi ovdje u Hrvatskoj sve poludilo radi Ukrajine
E svasta
omni-
2014-04-12
znači da je lažov a sa lažovima se teško pregovara jer znaš da će te vjerojatno slagati.ebenica wrote:sve su to izjave tre, svatko od njih štiti neke državne stvari kad daju izjave, govore ono što smiju reć'. dogovori su nekaj sasvim drugo, dogovri su kad sjednu za stol s drugom stranom ili više njih i obećaju nešto jedni drugima. to su dvije različite stvari.Šandor Winnetou wrote:e sad tko laže, macron i šolc ili laže putin koji je izjavljivao da zapad samo širi paniku i antirusko raspoloženje i da nema ništa od napada.ebenica wrote:
koje činjenice bokte? podržavaj koga god hoćeš, navijaj, tvoja stvar, al ono kaj ne treba su gluposti. izjave i dogovori nisu isto, nikad bili.
evo sad ce nam opalit sankcije pa cemo najebat...Ringo10 wrote:Sad pricam sa stricem kaze mi ovdje u Hrvatskoj sve poludilo radi Ukrajine
E svasta
2015-09-08
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu