ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 14 of 50 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 14 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by vuksadinare 2/3/2022, 13:55

Noor wrote:
Dragovit wrote:
Hektorović wrote:

Frka je krenula kad je Putin spriječavao sporazum EU-UA, i pokušao ih uvaliti u Euroazijsku Uniju

Idi se seli već jednom u Rusiju, šta živiš u Australiji

traži si svoje postove iz 2014. preokretušo.
ajmeeeeeeeeeeeeeeee.
Pa šta? Nije sramota progledati, sramota je ostati glup, kao ti...
lik se vec vidi pred streljackim vodom kao mucenik :D

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/3/2022, 13:56

...umrijet ce sa putinovim imenom na usnama :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović 2/3/2022, 13:58

Noor wrote:
Dragovit wrote:traži si svoje postove iz 2014. preokretušo.
ajmeeeeeeeeeeeeeeee.

Isto kao što sam početkom 2020 pozivao na oprez i maske. 

Nove informacije mijenjaju sliku. Putin je s ovim potezom jednostavno postao potpuno neprihvatljiv za civilizrani svijet.

I Scholz je prije dva tjedna slao šljemove, a sad šalje milijardu eura oružja za obranu Ukrajine.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

michaellcmacha, Noor, Šandor Winnetou and AssadNaPodmornici like this post

Back to top Go down

Post by Službenik 2/3/2022, 13:59

Noor wrote:
Dragovit wrote:
Hektorović wrote:

Frka je krenula kad je Putin spriječavao sporazum EU-UA, i pokušao ih uvaliti u Euroazijsku Uniju

Idi se seli već jednom u Rusiju, šta živiš u Australiji

traži si svoje postove iz 2014. preokretušo.
ajmeeeeeeeeeeeeeeee.

kmek.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Službenik 2/3/2022, 14:01

Hektorović wrote:
Noor wrote:
Dragovit wrote:traži si svoje postove iz 2014. preokretušo.
ajmeeeeeeeeeeeeeeee.

Nove informacije mijenjaju sliku. Putin je s ovim potezom jednostavno postao potpuno neprihvatljiv za civilizrani svijet.

I Scholz je prije dva tjedna slao šljemove, a sad šalje milijardu eura oružja za obranu Ukrajine.

i sad se pitaš zašto vas balije dolje šilje u guzicu?

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by crvenkasti 2/3/2022, 14:02

kic wrote:
michaellcmacha wrote:
kic wrote:

u kojem trenutku je netko odavde postao saboter?

što znači biti saboter?

ja možda nemam iskustva, ali ta preventivna mjera koju predlažeš mi se više čini kao žal za propuštenim akcijama u zadnjem ratu..
još nismo u izravnom sukobu, ukoliko budemo ovi koj sam naveo će biti okvalificirani kao saboteri... i čitaj sa razumijevanjem ne moraju nužno to biti te osobe nego ti profili ljudi... ti sad imaš ljude koji u birtijama komentiraju i govore kako rusi sve te naciste trebaju spržiti i ti ljudi bi mogli imati iznimno loša iskustva zbog svojih stavova.... jebote kako nisi u stanju razumjeti vrlo jednostavne relacije... lik je 1990 četnikovao, prijetio ljudima, hodao okolo sa pištoljem za pasom i jebao svima redom ustašku majku... 1991 u ljeto između ostalih i ja sam ga lovio i da smo ga ulovili on se ne bi dobro proveo, kasnije je ipak završio po zasluzi... izrešetan na raskrižju neke pašalučke ulice... ne možda nego nemaš iskustva, a to što ti se čini je bezvezarija... da je meni nečega bilo žao ja bih to odradio pa makar i robijao... tak da tu griješiš...

mislim da nitko od tvoje strane navedenihm ovdje nije nastupio u tom stilu-

Mislim da bi se ti trebao jasnije odrediti prema nekome tko otvoreno prijeti da će ubijati ljude zbog njigovog drugačijeg mišljenja.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 2/3/2022, 14:12

AlfaOmega wrote:Komentar advance izvještavača iz Ukrajine potvrđuje moje jučerašnje navode:

Tijekom jučerašnjeg dana veliki broj ruskih izvidničkih dronova detektiran je na nebu iznad Ukrajine. Posebno iznad Harkov,Mariupola,Kijeva,Mikolaya,Odese.
Drastična promjena ruske strategije od jučer. Svi opkrbni konvoji su sada pod teskom pratnjom oklopnih vozila,pješaštva i dronova. Sve kolone oklopnih snaga s bokova se štite lakim oklopnim vozilima.
Broj zračnih udara značajno je povećan. Primjetna puno bolja koordinacija ruskih snaga prilikom napredovanja. Pivećana uporaba topništva. Rusi također gađaju sve više vojnih objekata,koje su očito po prvotnim planovima mislili zauzeti neoštećene ili djelomično oštećene te ih staviti u funkciju za svoje potrebe. Ruski vojnici imaju izravnu zapovjed,pod prijetnjom kaznene odgovornosti,da ne nasjedaju na provokacije ili prosvjede civila. U slučaju potrebe odobreno korištenje suzavca i šok granata. Promijenjena taktika dovela je do gubitaka na ukrajinskoj strani. 
primjetna je puno bolja usmjerenost ka korištenju neselektivnog naoružanja, termobaričnih i aerosolnih bombi kojima je cilj identičan kao i taktičkim nuklearnim bombama samo bez radijacije... plus velika uništenja urbane infrastrukture... alo to upakiravanje u celofan ne pije vode... mi ne pričamo o ratu dvije zaraćene strane u nekom graničnom pofručju... mi pričamo o agresiji koja je već okvalificirana kao takva i bez ikakvih dvojbi bit će podložna međunarodnom pravosudnom procesuiranju... niti jedan međunarodni pravni srgument nije zadovoljen niti ispunjen a koji bi dao i trun legitimiteta ruskoj agresiji na ukrajinu...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 2/3/2022, 14:21

Dragovit wrote:
Hektorović wrote:
Noor wrote:

...ljudi se spamete kad je najvaznije to kod tebe ne pali izgleda..kroz zid ko bik
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Noor and Hektorović like this post

Back to top Go down

Post by Guest 2/3/2022, 14:22

Šandor Winnetou wrote:
Što se imaju dogovarati, rusija je sve naumila zauzeti i zdravo đaci. I da dođe do razgovora rusi bi držali fige u džepu tako da ništa od toga dok ne ostvare svoje zacrtane ciljeve.
o rusima se može reć' svašta ali ne za figu u džepu, to je svojstveno balkanu a ne rusima. rusi se drže dogovora čak i kad im isti ne odgovara previše.
zapadu ako nema žiga nije se ni dogodilo, balkan je figa u džepu. rusi nisu ni blizu toga.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 2/3/2022, 14:31

kic wrote:
michaellcmacha wrote:
kic wrote:

u kojem trenutku je netko odavde postao saboter?

što znači biti saboter?

ja možda nemam iskustva, ali ta preventivna mjera koju predlažeš mi se više čini kao žal za propuštenim akcijama u zadnjem ratu..
još nismo u izravnom sukobu, ukoliko budemo ovi koj sam naveo će biti okvalificirani kao saboteri... i čitaj sa razumijevanjem ne moraju nužno to biti te osobe nego ti profili ljudi... ti sad imaš ljude koji u birtijama komentiraju i govore kako rusi sve te naciste trebaju spržiti i ti ljudi bi mogli imati iznimno loša iskustva zbog svojih stavova.... jebote kako nisi u stanju razumjeti vrlo jednostavne relacije... lik je 1990 četnikovao, prijetio ljudima, hodao okolo sa pištoljem za pasom i jebao svima redom ustašku majku... 1991 u ljeto između ostalih i ja sam ga lovio i da smo ga ulovili on se ne bi dobro proveo, kasnije je ipak završio po zasluzi... izrešetan na raskrižju neke pašalučke ulice... ne možda nego nemaš iskustva, a to što ti se čini je bezvezarija... da je meni nečega bilo žao ja bih to odradio pa makar i robijao... tak da tu griješiš...

misliš već sama činjenica da nisi siguran otvara mogućnost onom što ja navodim... u svakom slučaju ja se nadam da će svak za svoje postupke ukoliko su oni kažnjivi i odgovarati... a moj osobni stav je da likovi, koji poput ovdje nekih otvoreno navijaju za sprovođenje urbicida, masakriranja civila ali i vojnika upotrebom termobaričnih i aerosolnih bombi koje se od tno razlikuju samo po izostanku radioaktivnog djelovanja, a sve to kako rekoh na tlu suverene države koja nije poduzela nikakav agresivni čin prema agresoru, trebaju kazneno odgovarati. što se mene tiče ende po toj temi

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 2/3/2022, 14:35

crvenkasti wrote:
kic wrote:
michaellcmacha wrote:

Mislim da bi se ti trebao jasnije odrediti prema nekome tko otvoreno prijeti da će ubijati ljude zbog njigovog drugačijeg mišljenja.
mislim da ti nemaš dileme oko tog i to je dobro za tebe, ti kao ne bi ubijao... al te jebe jer ti nije fora ako nisu ruke žicom vezane...aj marš u pičku četničku materinu,

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 2/3/2022, 14:37

michaellcmacha wrote: na tlu suverene države koja nije poduzela nikakav agresivni čin prema agresoru, trebaju kazneno odgovarati. što se mene tiče ende po toj temi
ukrajini je suverenost data povlačenjem sovjetskog saveza iz istočne njemačke i istočne europe. dogovorom dvaju sila amerike i rusije, jedan od dogovora je da te zemlje ostanu neovisne, izvan nato-a. to je dogovor amerike i rusije a ne ukrajine i nekoga. ukrajina tu nema nikakav izbor. nato je ekspanzijom prekršio taj dogovor. to je kraj cijele priče.

a ovo da se treba procesuirat nekoga za mišljenje je van svake jebene pameti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 2/3/2022, 14:41

AssadNaPodmornici wrote:https://twitter.com/sternenko/status/1499000321581928462/photo/3   

inače ne stavljam više slike uništene ruske(ili ukr) tehnike jer toga ima na tonu po twiteru itd.. neki i dalje tvrde da je sve to namješteno i odglumljeno pa ono.. neka safet stavlja 

ali meni je ova zanimljivija slika... ukrainci zarobili 3 ruska padobranca(elita od elite) u Nikolajevu(iduća fronta na jugu) i poslagali ih kraj spomenika borcima crvene armije koji su oslobodili taj grad od nacista, i rekli im da su Rusi sada nacisti itd..
ne radi ti taj link

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Službenik 2/3/2022, 14:43

vuksadinare wrote:
Dragovit wrote:
Hektorović wrote:

...ljudi se spamete kad je najvaznije to kod tebe ne pali izgleda..kroz zid ko bik

tako je. kud turci, tud i mali mujo.
gdje je to muju odvelo, o tom potom.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 2/3/2022, 14:44

2015-09-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 2/3/2022, 14:45

ebenica wrote:
michaellcmacha wrote: na tlu suverene države koja nije poduzela nikakav agresivni čin prema agresoru, trebaju kazneno odgovarati. što se mene tiče ende po toj temi
ukrajini je suverenost data povlačenjem sovjetskog saveza iz istočne njemačke i istočne europe. dogovorom dvaju sila amerike i rusije, jedan od dogovora je da te zemlje ostanu neovisne, izvan nato-a. to je dogovor amerike i rusije a ne ukrajine i nekoga. ukrajina tu nema nikakav izbor. nato je ekspanzijom prekršio taj dogovor. to je kraj cijele priče.

ne bih ja s tobom o tomu raspravljao jer se ne želim s tobom porječkati, nadam se da ćeš to poštivati, uistinu o tebi ne mislim loše i zato bolje da ne polemiziramo... iako imam što za reć u vezi tvoje tvrdnje, zadržat ću je za sebe zbog gore navedenog...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 2/3/2022, 14:48

ebenica wrote:
Šandor Winnetou wrote:
Što se imaju dogovarati, rusija je sve naumila zauzeti i zdravo đaci. I da dođe do razgovora rusi bi držali fige u džepu tako da ništa od toga dok ne ostvare svoje zacrtane ciljeve.
o rusima se može reć' svašta ali ne za figu u džepu, to je svojstveno balkanu a ne rusima. rusi se drže dogovora čak i kad im isti ne odgovara previše.
zapadu ako nema žiga nije se ni dogodilo, balkan je figa u džepu. rusi nisu ni blizu toga.
što je ponavljao psihopat prije napada? Ajde sjeti se pa opet reci da ne drže fige u džepu

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Hektorović 2/3/2022, 14:49

michaellcmacha wrote:misliš već sama činjenica da nisi siguran otvara mogućnost onom što ja navodim... u svakom slučaju ja se nadam da će svak za svoje postupke ukoliko su oni kažnjivi i odgovarati... a moj osobni stav je da likovi, koji poput ovdje nekih otvoreno navijaju za sprovođenje urbicida, masakriranja civila ali i vojnika upotrebom termobaričnih i aerosolnih bombi koje se od tno razlikuju samo po izostanku radioaktivnog djelovanja, a sve to kako rekoh na tlu suverene države koja nije poduzela nikakav agresivni čin prema agresoru, trebaju kazneno odgovarati. što se mene tiče ende po toj temi

Mene nebi čudilo da ih krenu privoditi barem na informativne razgovore i stavljati pod prismotru.

U ratu smo, to trebaju neki skužiti. Ovo je i rat protiv nas.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 2/3/2022, 14:50

michaellcmacha wrote:
ebenica wrote:

ne bih ja s tobom o tomu raspravljao jer se ne želim s tobom porječkati, nadam se da ćeš to poštivati, uistinu o tebi ne mislim loše i zato bolje da ne polemiziramo... iako imam što za reć u vezi tvoje tvrdnje, zadržat ću je za sebe zbog gore navedenog...
možeš reć kaj god hoćeš to je poanta demokracije, da svatko ima pravo mislit i reć' kaj god želi. sloboda i demokracija su upravo to da svi nismo uvijek isti i jednoumni i da svatko ima pravo na drugačije mišljenje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 2/3/2022, 14:51

michaellcmacha wrote:

misliš već sama činjenica da nisi siguran otvara mogućnost onom što ja navodim... u svakom slučaju ja se nadam da će svak za svoje postupke ukoliko su oni kažnjivi i odgovarati... a moj osobni stav je da likovi, koji poput ovdje nekih otvoreno navijaju za sprovođenje urbicida, masakriranja civila ali i vojnika upotrebom termobaričnih i aerosolnih bombi koje se od tno razlikuju samo po izostanku radioaktivnog djelovanja, a sve to kako rekoh na tlu suverene države koja nije poduzela nikakav agresivni čin prema agresoru, trebaju kazneno odgovarati. što se mene tiče ende po toj temi
Pretpostavljam da pod "navijanjem" za sprovođenje urbicida, masakriranja civila ali i vojnika upotrebom termobaričnih i aerosolnih bombi podrazumjevaš samo prenošenje informacija da se to radi? Ono, ak neko objavi šta se trenutno dešava, znači da po defaultu navija za to? I tu se ja sversrdno prepoznajem, jerbo sam ja to objavija.
Ok, ev pozivam kica da me opet bana jerbo sam to objavija, a što po prikazanoj logici automatski znači navijanje i svršavanje na urbicid, masakriranje civila, upotrebu P4, i sve ostalo...^^

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 2/3/2022, 14:51

svetoje budi miran i ne laj

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down