Ruska invazija na Ukrajinu
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
evo sad ce nam opalit sankcije pa cemo najebat...Ringo10 wrote:Sad pricam sa stricem kaze mi ovdje u Hrvatskoj sve poludilo radi Ukrajine
E rekoh blesavog li naroda pa koji kurac oni imaju sa Ukrajinom
Ja nista gluplje od Hrvata nisam vidio
Samo vi ljutite Rusiju ...Samo tako
E svasta
vuksadinare- Posts : 100114
2015-09-08
tebi i dalje nije jasna razlika izjava za medije i dogovora? niti jedna izjava nigdje u svijetu za medije nije istinita, ili je djelomično istinita ili je kompletna laž. dogovori nemaju veze s tim. po stoti put.Šandor Winnetou wrote:znači da je lažov a sa lažovima se teško pregovara jer znaš da će te vjerojatno slagati.ebenica wrote:sve su to izjave tre, svatko od njih štiti neke državne stvari kad daju izjave, govore ono što smiju reć'. dogovori su nekaj sasvim drugo, dogovri su kad sjednu za stol s drugom stranom ili više njih i obećaju nešto jedni drugima. to su dvije različite stvari.Šandor Winnetou wrote:
e sad tko laže, macron i šolc ili laže putin koji je izjavljivao da zapad samo širi paniku i antirusko raspoloženje i da nema ništa od napada.
Guest- Guest
Pod nadzorom sam svih potrebnih službi već 10 godina, jerbo mi je posao takav da moram biti pod nadzorom službi. I znam vrlo dobro što se smi, što ne smi.michaellcmacha wrote:ti si krenuo potpuno drugačije od prvog dana agresije, nakon dva dana si reterirao... nakon što sam ja rekao da bi takve poput tebe trebalo staviti pod nadzor službi, a u slučaju izravnog rata i drastičnije mjere i to je to i ok je da se prepoznaješ, kao što je ok i da tražiš opravdanja i da mutiš vodu... ja ne povlačim niti jednu riječ i stojim iza svake izrečene riječi i spreman sam odgovarati i KICU i službama, naime onaj debil dragovit i mrcina crvenkasti su okrenuli pilu i rekli da bih ja ubijao zbog drugačijeg mišljenja... i u pičku materinu više i ponavljanje... iza ekrana su stvarni ljudi i ja se jasno i nedvosmisleno određujem i u smislu definiranja statusa osoba koje su na strani rusije... i što tu više koji kurac nije jasno...AlfaOmega wrote:Pretpostavljam da pod "navijanjem" za sprovođenje urbicida, masakriranja civila ali i vojnika upotrebom termobaričnih i aerosolnih bombi podrazumjevaš samo prenošenje informacija da se to radi? Ono, ak neko objavi šta se trenutno dešava, znači da po defaultu navija za to? I tu se ja sversrdno prepoznajem, jerbo sam ja to objavija.michaellcmacha wrote:
misliš već sama činjenica da nisi siguran otvara mogućnost onom što ja navodim... u svakom slučaju ja se nadam da će svak za svoje postupke ukoliko su oni kažnjivi i odgovarati... a moj osobni stav je da likovi, koji poput ovdje nekih otvoreno navijaju za sprovođenje urbicida, masakriranja civila ali i vojnika upotrebom termobaričnih i aerosolnih bombi koje se od tno razlikuju samo po izostanku radioaktivnog djelovanja, a sve to kako rekoh na tlu suverene države koja nije poduzela nikakav agresivni čin prema agresoru, trebaju kazneno odgovarati. što se mene tiče ende po toj temi
Ok, ev pozivam kica da me opet bana jerbo sam to objavija, a što po prikazanoj logici automatski znači navijanje i svršavanje na urbicid, masakriranje civila, upotrebu P4, i sve ostalo...^^
rekoh vjeruj što želiš, činjenica je da se u njega u ničemu ne možeš pouzdatiebenica wrote:tebi i dalje nije jasna razlika izjava za medije i dogovora? niti jedna izjava nigdje u svijetu za medije nije istinita, ili je djelomično istinita ili je kompletna laž. dogovori nemaju veze s tim. po stoti put.Šandor Winnetou wrote:znači da je lažov a sa lažovima se teško pregovara jer znaš da će te vjerojatno slagati.ebenica wrote:
sve su to izjave tre, svatko od njih štiti neke državne stvari kad daju izjave, govore ono što smiju reć'. dogovori su nekaj sasvim drugo, dogovri su kad sjednu za stol s drugom stranom ili više njih i obećaju nešto jedni drugima. to su dvije različite stvari.
Šandor Winnetou wrote:što je ponavljao psihopat prije napada? Ajde sjeti se pa opet reci da ne drže fige u džepuebenica wrote:o rusima se može reć' svašta ali ne za figu u džepu, to je svojstveno balkanu a ne rusima. rusi se drže dogovora čak i kad im isti ne odgovara previše.Šandor Winnetou wrote:
Što se imaju dogovarati, rusija je sve naumila zauzeti i zdravo đaci. I da dođe do razgovora rusi bi držali fige u džepu tako da ništa od toga dok ne ostvare svoje zacrtane ciljeve.
zapadu ako nema žiga nije se ni dogodilo, balkan je figa u džepu. rusi nisu ni blizu toga.
- tvrdio je kako nema vojnih ambicija u Ukrajini i da ruske trupe idu prema Donbasu na vojnu vježbu, koju inače održava svake godine, a ove je to eto slučajno uz istočnu granicu Ukrajine - istina je da ih je slao da izvrši invaziju i započne rat
- tvrdio je da će specijalnom vojnom operacijom regije Donjeck i Lugansk zaštiti od ukrajinske agresije - istina je da je imao namjeru ići i dalje i okupirati Ukrajinu
- dok je držao konferenciju za medije sa Scholzom, rekao je kako "nitko ne želi rat" i da zato žele pregovore, ali u tom istom trenutku na granicu su stigle zalihe krvi
- rekao je da pregovorima želi postići kompromis - istina je da je kupovao vrijeme da dovuče još sile, jer strašno gubi i u ljudstvu i naoružanju
- ako je regije Donjeck i Lugansk želio zaštiti od ukrajinske agresije, šta radi na sjeveroistoku i sjeveru Ukrajine?
- vojsci je rekao da ide na manevre - istina je da su poslani u krvavi rat na teritoriju druge države, u kojem ginu, a on ih kremira
ma, ne da mi se...čekam samo prelomnu vijest, onu koja će označiti kraj
michaellcmacha likes this post
koliko ti godina imaš tre? to su jednostavne stvari, političari u izjavama štite određene državne interese i tajne i lažu svaki put kad otvore usta, svuda u svijetu, to je normalno. glupo je uopće postavit pitanje za koje znaš da možda neće bit iskren odgovor. ameri su 15 godina govorili kak "sutra" povlače vojsku iz afganistana. državni interesi su tajna svuda u svijetu ne kod putina jer on "laže" i jer je on "lažov" nego je to tak. dogovori s time nemaju veze, dogovori su odvojeni od tog profesionalnog segmenta medijskih izjava.Šandor Winnetou wrote:rekoh vjeruj što želiš, činjenica je da se u njega u ničemu ne možeš pouzdatiebenica wrote:tebi i dalje nije jasna razlika izjava za medije i dogovora? niti jedna izjava nigdje u svijetu za medije nije istinita, ili je djelomično istinita ili je kompletna laž. dogovori nemaju veze s tim. po stoti put.Šandor Winnetou wrote:
znači da je lažov a sa lažovima se teško pregovara jer znaš da će te vjerojatno slagati.
Guest- Guest
valjda će netko imati muda tamo i uraditi pravu stvar sprašivši metak među rogove psihopatu.Noor wrote:Šandor Winnetou wrote:što je ponavljao psihopat prije napada? Ajde sjeti se pa opet reci da ne drže fige u džepuebenica wrote:
o rusima se može reć' svašta ali ne za figu u džepu, to je svojstveno balkanu a ne rusima. rusi se drže dogovora čak i kad im isti ne odgovara previše.
zapadu ako nema žiga nije se ni dogodilo, balkan je figa u džepu. rusi nisu ni blizu toga.
- tvrdio je kako nema vojnih ambicija u Ukrajini i da ruske trupe idu prema Donbasu na vojnu vježbu, koju inače održava svake godine, a ove je to eto slučajno uz istočnu granicu Ukrajine - istina je da ih je slao da izvrši invaziju i započne rat
- tvrdio je da će specijalnom vojnom operacijom regije Donjeck i Lugansk zaštiti od ukrajinske agresije - istina je da je imao namjeru ići i dalje i okupirati Ukrajinu
- dok je držao konferenciju za medije sa Scholzom, rekao je kako "nitko ne želi rat" i da zato žele pregovore, ali u tom istom trenutku na granicu su stigle zalihe krvi
- rekao je da pregovorima želi postići kompromis - istina je da je kupovao vrijeme da dovuče još sile, jer strašno gubi i u ljudstvu i naoružanju
- ako je regije Donjeck i Lugansk želio zaštiti od ukrajinske agresije, šta radi na sjeveroistoku i sjeveru Ukrajine?
- vojsci je rekao da ide na manevre - istina je da su poslani u krvavi rat na teritoriju druge države, u kojem ginu, a on ih kremira
ebeni, laž je laž...on ih u ovom ratu, s namjerom zbunjivanja, debelo koristi svakodnevnoebenica wrote:to je izjava, to nije dogovor. dogovor je kad se dvije strane nešto dogovore, izjava je kad te nešto pitaju. jedno i drugo veze nemaju jedno s drugim.Šandor Winnetou wrote:što je ponavljao psihopat prije napada? Ajde sjeti se pa opet reci da ne drže fige u džepuebenica wrote:
o rusima se može reć' svašta ali ne za figu u džepu, to je svojstveno balkanu a ne rusima. rusi se drže dogovora čak i kad im isti ne odgovara previše.
kako prema ukrima, prema ostatku svijeta, tako i prema vlastitom narodu
pa, to i čekamŠandor Winnetou wrote:valjda će netko imati muda tamo i uraditi pravu stvar sprašivši metak među rogove psihopatu.Noor wrote:Šandor Winnetou wrote:
što je ponavljao psihopat prije napada? Ajde sjeti se pa opet reci da ne drže fige u džepu
#Ukraine: LNR separatists claimed to capture a Ukrainian T-64BV tank and BRDM-2LD armored scout car near Starobilsk, #Luhansk Oblast. Note that the BRDM-2LD misses the main KPVT machine gun so working condition of the vehicle is questionable. pic.twitter.com/UXU8KQbmVy
— :flag_ua: Ukraine Weapons Tracker (@UAWeapons) March 2, 2022
I suspect Su-34 bombers will play an increasingly important role in striking targets in Kharkiv. They are more accurate than MLRS, less costly than using cruise missiles, and the air defense threat is likely reduced in that area. https://t.co/ZUA0ifGyqS
— Rob Lee (@RALee85) March 2, 2022
Tamo ih Rusi ne smiju gađati.
A ako ih i gađaju, onda sve snimiti i staviti na internet, da kakvi su to zločinci jer gađaju crkve.
crvenkasti-
2014-04-17
a jebate..i s takvim gaze baćuškeAlfaOmega wrote:Jbt, toliko su neki hvalili iskorake u modernizaciji ukrajinskih snaga u ovih 8 godina, a vidi ovo...#Ukraine: LNR separatists claimed to capture a Ukrainian T-64BV tank and BRDM-2LD armored scout car near Starobilsk, #Luhansk Oblast. Note that the BRDM-2LD misses the main KPVT machine gun so working condition of the vehicle is questionable. pic.twitter.com/UXU8KQbmVy
2015-09-08
vi ste fakat odljepili :/Noor wrote:ebeni, laž je laž...on ih u ovom ratu, s namjerom zbunjivanja, debelo koristi svakodnevnoebenica wrote:to je izjava, to nije dogovor. dogovor je kad se dvije strane nešto dogovore, izjava je kad te nešto pitaju. jedno i drugo veze nemaju jedno s drugim.Šandor Winnetou wrote:
što je ponavljao psihopat prije napada? Ajde sjeti se pa opet reci da ne drže fige u džepu
kako prema ukrima, prema ostatku svijeta, tako i prema vlastitom narodu
kaj je trebao, najavit rat u sekundu? najbolje da je dao i planove za napad, jebiga nemreš stat govorit kad te pitaju, pa kad si rekao za rat onda nemreš lagat za planove i smjerove napada i broj vojnika i tehnike- pa dobro koji je vama kurac da ste odljepili od stvarnosti?
fakat ste odljepili, čovjek radi kaj radi svaki političar na ovom svijetu kad su državni interesi u igri al eto samo putin laže, rusi ne rokaju gradove do temelja pa su vam nesposobna vojska.
jel stvarno morate pisat pizdarije?
Guest- Guest
2015-09-08
Ma ko gazi bacuske .. nisi pri sebiNoor wrote:a jebate..i s takvim gaze baćuškeAlfaOmega wrote:Jbt, toliko su neki hvalili iskorake u modernizaciji ukrajinskih snaga u ovih 8 godina, a vidi ovo...#Ukraine: LNR separatists claimed to capture a Ukrainian T-64BV tank and BRDM-2LD armored scout car near Starobilsk, #Luhansk Oblast. Note that the BRDM-2LD misses the main KPVT machine gun so working condition of the vehicle is questionable. pic.twitter.com/UXU8KQbmVy
Rusi polako preuzimaju Ukrajinu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
...vidi zec u grmlju uvati gaebenica wrote:tebi i dalje nije jasna razlika izjava za medije i dogovora? niti jedna izjava nigdje u svijetu za medije nije istinita, ili je djelomično istinita ili je kompletna laž. dogovori nemaju veze s tim. po stoti put.Šandor Winnetou wrote:znači da je lažov a sa lažovima se teško pregovara jer znaš da će te vjerojatno slagati.ebenica wrote:
sve su to izjave tre, svatko od njih štiti neke državne stvari kad daju izjave, govore ono što smiju reć'. dogovori su nekaj sasvim drugo, dogovri su kad sjednu za stol s drugom stranom ili više njih i obećaju nešto jedni drugima. to su dvije različite stvari.
2015-09-08
2015-09-08
2015-09-08
Ringo10 wrote:Ma ko gazi bacuske .. nisi pri sebiNoor wrote:a jebate..i s takvim gaze baćuškeAlfaOmega wrote:Jbt, toliko su neki hvalili iskorake u modernizaciji ukrajinskih snaga u ovih 8 godina, a vidi ovo...#Ukraine: LNR separatists claimed to capture a Ukrainian T-64BV tank and BRDM-2LD armored scout car near Starobilsk, #Luhansk Oblast. Note that the BRDM-2LD misses the main KPVT machine gun so working condition of the vehicle is questionable. pic.twitter.com/UXU8KQbmVy
Rusi polako preuzimaju Ukrajinu.
Dobro, ali to čine drljavo i sporo.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
» Ruska invazija na Ukrajinu