Ruska invazija na Ukrajinu
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ruska agencija: Nema nastavka pregovora danas
a šta smo još jučer rekli?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ma to je sve fotomontaža da okrive jadne i istinoljubive ruse.Noor wrote:ispranog li mozgadzango wrote:U Rusiji su se mnogi izjasnili protiv, i nisu otišli u zatvor, poput Medvedeva, a sama Rusija je u ratu. Češka i Zapad nisu a teraju u zatvor zbog slobslobodnog mišljenja koje nije zadato agendom.vili40 wrote:
a u rusiji,bjelorusiji,sj.koreji itd.je drugačije?Digneš ruku protiv rata i odmah u maricu pa onda ko zna kud.Ono stvarno koliko je zapad nepošten prema različitim mišljenjima.
https://www.slobodnaevropa.org/a/rusija-protesti-hap%C5%A1enja/31723746.html
https://ba.voanews.com/a/antiratni-protesti-u-rusiji-se-nastavljaju-dok-vlasti-guse-kritike-invazije/6460762.html
Rusija je u ratu, to je drugi par rukavica. Isto važi i za Ukrajinu.Noor wrote:dzango wrote:Ko drugačije kaže, taj kleveće i laže. Najcrnja cenzura i najcrnje jednoumlje, dostojno Staljina i Severne Koreje.Hektorović wrote:[size=39][/size]The Czech Republic introduces potential 1 to 3 year prison sentence for public support of Russia's actions, expressed online or in any other space
— Visegrád 24 (@visegrad24) March 1, 2022
jel to vrijedi i za prikraćenog suludog kremaljskog psihopata?
Rusko poštenje i želja za mirom na djelu.Noor wrote:Ruska agencija: Nema nastavka pregovora danas
a šta smo još jučer rekli?
najgore za Ruse , prije su ih se svi bojali.. sada kada su vidjeli kako su zapeli protiv siromašne Ukraine, sada su se ostale zemlje tipa Rumunjska , Poljska napalili totalno..vuksadinare wrote:Rumunjska:'Ako Rusija izvrsi agresiju na Moldaviju mi to necemo mirno promatrati.To neka Moskva zna.'
Rumunji će prvom prilikom aneksirati Moldaviju i pomesti Ruse iz one regije.. Rusi su zapeli jebeno u Ukraini, sa takvim problemima dole, totalno nemaju šanse protiv NATOa čak i protiv ovakoga NATOa gdje većina zemalja troši ispod 2% BDPa na vojsku.. sada kada svi dignu proračune na 2-3% BDPa , Rusi neće imati šanse
vuksadinare wrote:Rumunjska:'Ako Rusija izvrsi agresiju na Moldaviju mi to necemo mirno promatrati.To neka Moskva zna.'
RayMabus- Posts : 183871
2014-04-11
Očito nerazumevanje napisanog kao i opštih stvari.Noor wrote:ispranog li mozgadzango wrote:U Rusiji su se mnogi izjasnili protiv, i nisu otišli u zatvor, poput Medvedeva, a sama Rusija je u ratu. Češka i Zapad nisu a teraju u zatvor zbog slobslobodnog mišljenja koje nije zadato agendom.vili40 wrote:
a u rusiji,bjelorusiji,sj.koreji itd.je drugačije?Digneš ruku protiv rata i odmah u maricu pa onda ko zna kud.Ono stvarno koliko je zapad nepošten prema različitim mišljenjima.
https://www.slobodnaevropa.org/a/rusija-protesti-hap%C5%A1enja/31723746.html
https://ba.voanews.com/a/antiratni-protesti-u-rusiji-se-nastavljaju-dok-vlasti-guse-kritike-invazije/6460762.html
to je problem kada ne znate engleski jezik, pa ste prisiljeni čitati jutarnji, index, direktno , logičnomortal wrote:
Ruski osvajači izgubili 5.840 ljudi od početka invazije na Ukrajinu - Glavni stožer
02.03.2022 10:17
Od početka ruske invazije na Ukrajinu, procijenjeni gubici osvajača su 5.840 ljudi.
Glavni stožer Oružanih snaga Ukrajine objavio je to na Facebooku.
Prema izvješću, ukupni borbeni gubici neprijatelja od 24. veljače do 2. ožujka su: osoblje - preko 5.840 ljudi, tenkovi - do 211, oklopna borbena vozila - 862, topnički sustavi - 85, MLRS - 40, sustavi protuzračne obrane - 9, zrakoplovi - 30, helikopteri - 31, vozila - 355, laki gliseri - 2, spremnici goriva - 60, bespilotne letjelice operativne i taktičke razine - 3.
Podaci se ažuriraju. Izračun je kompliciran visokim intenzitetom neprijateljstava.
Fotografija: Stas Yurchenko, Graty
ja sam pisao o 2000 mrtvih rusa, i jutros pročita procjenu USA inteligence gdje također spominju 2000 poginulih rusa.
da to nije mala brojka, to je jedan velik postotak vojnika koji su išli u prvom valu poginuo.
drugo to nije mala brojka, 15 000 sovjeta (rusa, ukrainaca, baltičkih naroda, azijata, čečenaca itd itd) je poginulo u 10godina ratovanja u Afganistanu, a ovdje u tjedan dana 2000 mrtvih.
Ameri su u 20godina rata u Iraku imali 4500
Ajde baš da vidimo.AssadNaPodmornici wrote:
Rumunji će prvom prilikom aneksirati Moldaviju i pomesti Ruse iz one regije..
Ne znam baš. Meni tek sad izgledaju opasno kad vidin da in je ovaj munjeni na čelu države a samim tim i vojske.AssadNaPodmornici wrote:najgore za Ruse , prije su ih se svi bojali.. sada kada su vidjeli kako su zapeli protiv siromašne Ukraine, sada su se ostale zemlje tipa Rumunjska , Poljska napalili totalno..vuksadinare wrote:Rumunjska:'Ako Rusija izvrsi agresiju na Moldaviju mi to necemo mirno promatrati.To neka Moskva zna.'
Rumunji će prvom prilikom aneksirati Moldaviju i pomesti Ruse iz one regije.. Rusi su zapeli jebeno u Ukraini, sa takvim problemima dole, totalno nemaju šanse protiv NATOa čak i protiv ovakoga NATOa gdje većina zemalja troši ispod 2% BDPa na vojsku.. sada kada svi dignu proračune na 2-3% BDPa , Rusi neće imati šanse
Malo vi to čudno shvaćate. Pokazali su da imaju muda i neće se libit ničega da neki cilj koji su zacrtali ostvare.
Meni tek sad izgledaju opasnima.
RayMabus- Posts : 183871
2014-04-11
iskreno s obzirom da su Rusi zapeli u Ukraini, doslovno bi Rumunji da hoće mogli ušetati i pomesti konvencionalno onu regiju a Rusi im nebi imali načina za pomoći. Zaprijetili su Rusima da ne diraju Moldaviju pa ono, u Rumunjskoj svijesti je Moldavija i dalje njihov teritorij koji su Rusi maznuli nakon WW2dzango wrote:Ajde baš da vidimo.AssadNaPodmornici wrote:
Rumunji će prvom prilikom aneksirati Moldaviju i pomesti Ruse iz one regije..
slažem sedzango wrote:Rusija je najcrnja cenzura i najcrnje jednoumlje, dostojno Staljina i Severne Koreje.Noor wrote:dzango wrote:
Ko drugačije kaže, taj kleveće i laže. Najcrnja cenzura i najcrnje jednoumlje, dostojno Staljina i Severne Koreje.
jel to vrijedi i za prikraćenog suludog kremaljskog psihopata?
hehe, sad kad vas još sankcionišu zbog pomaganja rusiji, bit će nerazumevanjadzango wrote:
Očito nerazumevanje napisanog kao i opštih stvari.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Šandor Winnetou likes this post
prvo su pokazali da im konvencionalna vojska nije besmrtna. jebt na nekim forumima su pričali da za tjedan dana ulaze u Madrid, ovi će se trebati još mjesecima ratovati u Ukrainskim gradovima na prvoj liniji fronte. A u Ukraini su angažirali velik postotak Ruskih napadačkih formacija i potrošili velik postotak preciznih projektila. Doslovno Rusi ne bi mogli priuštiti još jedan takav rat , tipa neke države koja bi mogla pružiti otpor kao Ukraina, tipa Rumunjska ili Poljska koja je čak i dosta jačaRayMabus wrote:Ne znam baš. Meni tek sad izgledaju opasno kad vidin da in je ovaj munjeni na čelu države a samim tim i vojske.AssadNaPodmornici wrote:najgore za Ruse , prije su ih se svi bojali.. sada kada su vidjeli kako su zapeli protiv siromašne Ukraine, sada su se ostale zemlje tipa Rumunjska , Poljska napalili totalno..vuksadinare wrote:Rumunjska:'Ako Rusija izvrsi agresiju na Moldaviju mi to necemo mirno promatrati.To neka Moskva zna.'
Malo vi to čudno shvaćate. Pokazali su da imaju muda i neće se libit ničega da neki cilj koji su zacrtali ostvare.
Meni tek sad izgledaju opasnima.
najgore od svega Rusima nakon Ukraine će trebati jedna jebačka reforma vojske od nekoliko godina. Jebačka.
A još gore za RUse, ako ostanu ove sankcije, neće doslovno imati para za nove reforme i modernizacije
neće njih nitko sankcionirati, jer će Vučko bratski zabiti nož u leđa Rusima i uvesti im sankcije. Vidit ćeš onda vrištanja u Srbiji a Ruska javnost će se napaliti , nema ti ništa gore nego izdajnikNoor wrote:hehe, sad kad vas još sankcionišu zbog pomaganja rusiji, bit će nerazumevanjadzango wrote:
Očito nerazumevanje napisanog kao i opštih stvari.
vidio sm.-.. ne znam jel to dio one snimke od ima dva dana, ili novo gvodžde
Sankcije djeluju!
Nadam se da će sami Rusi uskoro svrgnuti kremaljskog kepeca psihopatu, pa da i u Rusiji postavimo prozapadnu vlast.
Nadam se da će sami Rusi uskoro svrgnuti kremaljskog kepeca psihopatu, pa da i u Rusiji postavimo prozapadnu vlast.
crvenkasti-
2014-04-17
Uskoro parada ponosa i u sred Moskve!
crvenkasti-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:mi smo svjedočili da moderni nacifašisti žrtvama imputiraju nacifašizam... no uglavnom su oni istovremeno i ubijali žrtve i imputirali žrtvama da su zločinci...kic wrote:michaellcmacha wrote:gdje je Kic, jebiga sory, ali to je jedini mogući smjer po pitanju podržavanja novog naci-fašističkog određenja jedine nikad uljuđene euroazijske nacijeHektorović wrote:[size=48][/size]The Czech Republic introduces potential 1 to 3 year prison sentence for public support of Russia's actions, expressed online or in any other space
— Visegrád 24 (@visegrad24) March 1, 2022
uglavnom ukoliko i hrvatska donese u hitnom postupku takvu zakonsku odredbu, onaj tuzlanski ološar bi mogao pilotirati od kreveta do kahlice koju godinu, a onaj šupak levi će svoju prašukunčukunpra unuke srdačno pozdravljat preko kaljenog stakla od 2 cm...
uglavnom to treba u hitnom postupku donijeti da se srbojugoškim fašistima smanji manevarski prostor za naslađivanje nad nedužnim ukrajinskim žrtvama...
npr ovaj bi dobio kaznu u Češkoj?
ovdje, evo konkretno tu na forumu imamo pojedince koji bez imalo zadrške navijaju i nadaju se da će ruski agresor poubijati što je moguće više pripadnika ukrajinskog naroda ne na nekoj graničnoj liniji razdvajanja nego u unutrašnjosti međunarodno priznate države kojoj bez ikakvih stvarnih materijalnih dokaza imputiraju nekakav neonacizam između ostalog i na osnovu onih ili sličnih slika koju si ti stavio iako se radi o izoliranim slučajevima koji nema niti uporište niti podršku ukrajinske vlasti...
ja sam na to neki dan upozorio i na žalost dobrohotnost i tvoja i još tu nekih je to upozorenje shvaćeno kao poziv na linč iako se nije radilo o tome nego jednostavno o tome da ne smijemo niti na jednoj razini u našim okvirima dozvoliti da se u javnom prostoru podržava ruska zločinačka agresija
narav sukoba i agresora ne može nijedna slika promijeniti
prenosim brojne i svakakve slike, uvijek je pitanje koliko su one autentične, ali sigurno da postoji jedan izrazito nacionalistički element na ukrajinskoj strani koja se kiti čisto nacističkim obilježjima i stavovima..
on ne mijenja narav ovog sukoba, ali je s njim dublje povezan..
javni prostor bi trebao služiti iznošenju vlastitih misli bez ustručavanja, pa nek istina se održi ako može, ako ne može, možda i nije bila istina... mi ovdje ionako nimalo ne možemo utjecati na bilo šta, ovo je više zidić pokraj dućana, gdje rekreativno komentiramo događaje..
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 9 of 50