ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 32 of 50 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 32 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by vuksadinare 3/3/2022, 04:34

ja sam mislio da je levi pametniji a on azijatski simpatizer,suradnik,agent

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 3/3/2022, 04:39

koliko moraš biti ljudsko smeće da uživaš u ubijanju nevinih civila kako bi na taj način prisilio branitelje da polože oružje... potpuno isti obrazac i mentalni sklop one krivoslavne bande koja je ubijala naše civile... jedinica mjere za tu mentalnu smećad su 1 ringo, 1 levi, 1 alfa

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2022, 04:42

michaellcmacha wrote:koliko moraš biti ljudsko smeće da uživaš u ubijanju nevinih civila kako bi na taj način prisilio branitelje da polože oružje... potpuno isti obrazac i mentalni sklop one krivoslavne bande koja je ubijala naše civile... jedinica mjere za tu mentalnu smećad su 1 ringo, 1 levi, 1 alfa
Ima  eu policija koja kordinira rad policija članica EU itd.

Nema smisla da ja sam to napravim. Čekam Rumunjsku, Poljsku itd kojima je ova opasnost još bliže da one prvo uvedu takve zakone pa ćemo onda i mi na nekoj zajedničkoj sjednici EU.

Svugdje će biti evidentirani.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 3/3/2022, 04:44

vuksadinare wrote:ja sam mislio da je levi pametniji a on azijatski simpatizer,suradnik,agent
vas tu mnoge jebe što ili kasno palite ili sporo kopčate... umivena klošarčina koja vrišti od histerije kad mu kažeš u bebu kakav je ološ...mentalna odrtina, onaj ringo teški duševni bolesnik, alfu da ne spoinjem, epikurac se usro ko grlica, gdje je sad da veliča plenkovića, ovo mu baš i nije sjelo jer se mijenja njegova percepcija stvarnosti u susjedstvu... doslovno...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 3/3/2022, 04:46

RayMabus wrote:
michaellcmacha wrote:koliko moraš biti ljudsko smeće da uživaš u ubijanju nevinih civila kako bi na taj način prisilio branitelje da polože oružje... potpuno isti obrazac i mentalni sklop one krivoslavne bande koja je ubijala naše civile... jedinica mjere za tu mentalnu smećad su 1 ringo, 1 levi, 1 alfa
Ima  eu policija koja kordinira rad policija članica EU itd.

Nema smisla da ja sam to napravim. Čekam Rumunjsku, Poljsku itd kojima je ova opasnost još bliže da one prvo uvedu takve zakone pa ćemo onda i mi na nekoj zajedničkoj sjednici EU.

Svugdje će biti evidentirani.
slažem se i to je bila intencija mog prvog upisa u vezi tog... službe jednostavno moraju ovo i evidentirati i sankcionirati... i budu definitivno, jdino što su inertne pa će to ići kroz vrijeme i povećanje eskalacije

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 3/3/2022, 04:48

dobro jutro..pa tu je pola suljinih sendvicara,botova,bivsih kosovaca...ja sam ih odavna skuzio..kad smo na tapeti imali srpske nepodobstine nikad ili rijetko su se jsvljali ako su se javljali relativizirali su sve..ali uvijek prvi u pljucanju po hrvatskoj i svemu sto ima veze sa hrvatskom....zatim imas ove herceg bosance ili herceg srbe kako se volio predstavljati epi koji rade vise stete hrvatima iz bh-a nego koristi ali opet s vremena na vrijeme kad osjete opasnost povuku malo rucnu..treca skupina su fanatici i debili poput ringa,drvara i jos nekih..koji zbog nedostatka logike ne znaju sto bi sa sobom pa uvijek pricaju idiotarije jer ne znaju sto bi pricali pa ispadaju veci negativci od samih negativaca
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 3/3/2022, 04:53

ebenica wrote:
red wolf wrote:
ebenica wrote:
ovo je vjerojatno fake, od nekud drugdje ili čak moguće iz onog prvog sukoba ukrajinaca i pobunjenika. nemre sve zahrđat za pola sata.
Nije fake. Lik je snimao odmah nakon razvaljivana ovog ruskog smeća.
ah naravno, i hrđa se ulovila odmah nakon.
nije fejk, pogledaj na trpinjskoj onu 55icu, ono je snimak star dan ili dva nakon što je cijela izgorila.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Leviathan2 3/3/2022, 04:54

a kokosaru, kad su hrvatske snage topnickom vatrom tukle po kolonama srpskih pobjeglica kod novog, to je po tebi ok
ipak su to srbalji a?
ajde licemjerni pederu ne seri i ne prebacuj na druge svoje osobine
supcino licemjerna

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Leviathan2 3/3/2022, 04:59

michaellcmacha wrote:
Leviathan2 wrote:
michaellcmacha wrote:
što histeriziraš, kurajberu, budete vi pojedini za koji dan se skrivali ko štakori... sve ide svojim tokom...
supcina licemjerna
nazi simpatizer,  jebem te zvaljava
jel imas ampulu za mene :D
glupava bosancina
imaš moj pp, slobodno se javi, dogovorit ćemo nešto... što će ti to u vezi bosanaca, pa mnogi ovdje znaju da ja nemam nikakve veze sa bosnom, al ono nikakve....a i da imam zašto bi to bilo uvredljivo... pa jedini tko vrijeđa zdrav razum a da je iz bosne je onaj ološ epikurac koji ima isti rezon kao i ti, s tim da je on u određenoj mjeri inteligentan i sad je skužio da je vrag odnio šalu i zbog toga šuti ko pička potpuno svjestan da bi preko noći mogao ostati bez svega pa i bez glave... pitaj ga bude ti on pomogao da shvatiš...
seljoberu, jbte
tis bosancina, al ona zesca
oces ici ubit eppija radi ukro nazija i konfiskovat mu sve
koji si ti debil da to nisu istine
nego, imas li ampulu za mene :)

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by vuksadinare 3/3/2022, 05:00

Leviathan2 wrote:
a kokosaru, kad su hrvatske snage topnickom vatrom tukle po kolonama srpskih pobjeglica kod novog, to je po
ipak su to srbalji a?
ajde licemjerni pederu ne seri i ne prebacuj na druge svoje osobine
supcino licemjerna
....primjer amatera
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2022, 05:02

Ja osuđujem svaki rat bilo one koje je pokrenuo Zapad bilo ovaj sad od Rusije i općenito.

Putin je pogriješilja ili ako je već ovo planira mora je to bolje i bez puno žrtva.

Ovo je katastrofa.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 3/3/2022, 05:04

niels wrote:
ebenica wrote:
niels wrote:

Taj oklop je gadna stvar.

Obuka je jedno, rat je drugo, a posebno po noći, a posebno kad ulete u zamku. Onda se počnu pod paljbom ponašati kako sam opisao.

Oklopna kolona ne vrijedi ništa bez pješadijske podrške i helikoptera s reflektorima. Ili drona s termokamerom.
kak se počnu ponašat? ne vide da je prvo vozilo pogođeno? kaj, parkiraju mu se na guzicu u panici? svih 20?

Bude i tako, bude i gore. Počnu paničariti i solirati. Veći tenkovi gaze preko manjih vozila i oklopnih transportera, koji pod teretom krahiraju, eksplodiraju i gore (samo to, po meni, može objasniti sliku).

Vozilo iza napadnutih vozila staje u mjestu, od tamo se zalijeću jedni u druge, skreću s ceste itd.

Uglavnom rusvaj, oklop je dobar za livadu, ili rjeđu šumu, ali inače mora ići uz motoriziranu pješadiju.
tko se želi uvjeriti imaju snimci sa trpinjske gdje se upravo to događalo, kupus na cesti kad su se našli pod paljbom i pokušali manervirati da se izvuku. Panika čini svoje i gubi se i formacija i zadatak a prevlada instinkt za preživljavanjem

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by vuksadinare 3/3/2022, 05:09

michaellcmacha wrote:
vuksadinare wrote:ja sam mislio da je levi pametniji a on azijatski simpatizer,suradnik,agent
vas tu mnoge jebe što ili kasno palite ili sporo kopčate... umivena klošarčina koja vrišti od histerije kad mu kažeš u bebu kakav je ološ...mentalna odrtina, onaj ringo teški duševni bolesnik, alfu da ne spoinjem, epikurac se usro ko grlica, gdje je sad da veliča plenkovića, ovo mu baš i nije sjelo jer se mijenja njegova percepcija stvarnosti u susjedstvu... doslovno...
nista ja kasno ne palim..sjeti se godinama upozoravam na agenturu..forumi godinama sluze za agenturske radnje i sijanje dezinformacija..ne mislim tu sad nuzno na srpsku agenturu ili sendvicare...svega tu ima..i drugdje..no nisu svi agentura jer nemaju intelektualni kapacitet za to poput one koje si imenovao u postu..tu su ljudi 'ni mimo ni vrit' i gledaju tko je u kojem vremenu jaci ili misle da je jaci pa se priklanjaju radi vlastite osobne sigurnosti spasa kompleksa ili cega vec
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2022, 05:09

Tko među velikim poduzetnicima nije na listi sankcioniranih, sumnjiv je režimu.
Iz redova najbogatijih ruskih poduzetnika ne čuju se disonantni tonovi upućeni Kremlju. Kako navodi Financial Times, nakon što su ruski tenklovi prošloga tjedna prešli ukrajinsku granicu, predsjednik Vladimir Putin okupio je najveće oligarhe u kremaljskoj Dvorani reda sv. Katarine kako bi s njima raspravio odgovor na ekonomske šokove koji će uslijediti ruskom gospodarstvu.
Prema tvrdnjama sudionika sastanka, Putin im je rekao kako “nije imao drugog izbora” neko napasti Ukrajinu. A oni će, ako žele zadržati svoje poslovanje, morati podržati taj potez.
-
https://www.poslovni.hr/svijet/ruski-milijarderi-moraju-nijemo-promatrati-posljedice-putinove-politike-4327347
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 3/3/2022, 05:13

https://narod.hr/hrvatska/lng-na-krku-plenkovic-odugovlacio-sdp-bio-protiv-hasanbegovicev-i-glasnovicev-glas-bili-odlucujuci
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Leviathan2 3/3/2022, 05:13

i ti crni vuce
tctctc
il ti to iz solidarnosti s mihom
:)
da, ja mislim da putin treba denacificirati ukrajinu, to mislim od 14te
da imalo pratite sto se tamo dogadjalo, manjacai ostale srpske svinjarije bi vam se cinile pickin dim
sto se tice civila, men je zao civila, a znas kako se ponasa kad su bombardiranja, skloniste, jel tako
a vecina tih civila se setkara po ulicama sa mobitelima i snimaju
na kraju , vise civila je izginulo u kijevu nego bilo gdje su borbe, a znas zasto, pobili se medjusobno
cak je jebeni klicko to skuzio i uveo policijski sat, ali ni to bas ne pomaze, ubijaju ljude u sred dana
dosta da ti se neko ne svidja i proglasis ga ruskim spijom il diverzantom
a sve te kuknjave u medijima, sve je to izrezirana kurcina, 20% je tek istina
i ona djeca koju putin salje u boj, mali ukrajinci preobuceni za snimanje takvih snimaka,  ista shema kao sa bjelim sljemovima u siriji
a sve to rusi lako otkrivaju jer po trazilici lako najdu profile tih klinaca na VKontakte i zna se ko su
srcedrapajuce price, LOL
jednostavno trebate reci, rusi su srbi a ukrajinci hrvati i to je to
isto je bilo i sa sirijom, jebate, niko nije navijao za isilovce al se debelo ljuvalo na sirijsku vojsku i ruse, tu na forumu,  joda je recimo svrsavao na unistavanje sirijskih tenkova :D

jedini covjek koji je bio zarobljenik i kojeg postujem za celicna muda je kekec, sto su ga vise tukli on im je vise jebo mater, cak su i srbende poceli imat postovanja za njega
sve ostalo su snimke za medije

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by vuksadinare 3/3/2022, 05:18

nije tebi lako levi..evo jedne legendarne cecenice mestra iz velog mista

'ja sam uvik protiv onih ca pucadu a za one na koje pucadu tako je bilo i tako ce bit'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Leviathan2 3/3/2022, 05:19

RayMabus wrote:
Leviathan2 wrote:
RayMabus wrote:Svi koji budu veličali Putinovu Rusiju biti će uhapšeni i sprovedeni u zatvor. Udarit će im se kazna i to će im biti zabilježeno u dosjeu tako da kad i izađu iz zatvora policija gdje god ih bude legitimirala znat će da su oniti koji podržavaju Putinovu Rusiju.

Ovo nije tema o tome al to se podrazumjeva.

-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/i-u-hrvatskoj-zabranjen-russia-today-agencija-za-elektronicke-medije-nalozila-skidanje-programa-iz-ponude-operatera-15165069
-
Nisam još ništa posebno naredio po tom pitanju jer čekamo odluku Njemačke te mislim da bi prvo Rumunjska , Poljska i ove zemlje bliže ovoj opasnosti to trebale prije Hrvatske uvest.

Ne želim prije njih. Kad oni to uvedu onda će se razmatrat ta opcija.

Bitno mi je da dobijete kaznu koja će vam pisat u dosjeu tako da policija to zna. I to će se tražit kad negdje budete tražili posao i slično.
u ceskoj mos otici 3 godine u zatvor ako se usprotivis sluzbenoj verziji dogadjanja na ukrajini
demokracija
lol
staljin dimi lulu i smijucka se
Jutros sam rekao da s Dodikom je priča završena jer je branioce u Kijevu nazvao naoružanom bandom.

Dakle ovi šta upadaju s tenkovima iz druge države su super momci.

Ne mogu preko toga prijeći jer to znači da bi on to rekao i za građane Zagreba da ruski tenkovi sutra tu upadnu.

Jutros sam ga otpisao a odgovor svemira je došao par sati kasnije kad mu je i Vučic poslao poruku i osudio napad Rusije na Ukrajinu.

PA PA DODIK.

Levi ne zajebi se s menom. Jel ti jasno ?
jebo te dodik i ti njega, kakve ja veze imam s njim osim sto volim kad nekad zatrola one supke iz sarajeva
mozes ga stavit i na gradele a puca mi kurac i za vucica, to bivsi sheseljev potrcko
nes ti i likova
a stobom se mogu uvijek mogu zajebavat
ja sam iz roda prvorodjenih :)

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2022, 05:22

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 32 199744_0302-ukraina-pravci-napada_iff

Moskovski vojni ekspert Vladislav Šurigin objašnjava da nisu u pravu oni koji su potcenjivali ukrajinsku armiju, koja je posle 2015. godine znatno ojačala i dobila je mnogo zapadnog naoružanja. To je razlog što su bile neozbiljne prognoze kako će Rusi osvojiti Ukrajinu za nekoliko dana. U poslednjih osam godina ukrajinska armija je postala jedna od najjačih u Evropi. Iako nema snagu u vazduhoplovstvu, kopnene snage su joj dosta moćne. Ukrajina je pre početka ratne operacije Rusije imala više od 2.800 tenkova i više od 8.000 oklopnih transportera.

Šurigin kaže i da je Ukrajina planirala da nabavi od Amerikanaca avione. Od 2023. do 2025. trebalo je da počne modernizacija avijacije. Kijev je hteo da kupi avione F-16 i F-15. Trebalo je da počne i vlastitu proizvodnju bespilotnih letelica po turskoj licenci. Vođeni su i pregovori o kupovini američkih "patriota".
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 3/3/2022, 05:23

...drugo ja imam informacije od nasih deckiju i dragovoljaca sa terena u ukrajini..tako da mozda jedini imam prave informacije...evo nasi momci su jucer zarobili cetri ruska agresora..medju njima je bio jedan 52-godisnjak inace iz donjecka koji se '91 borio na cetnickoj strani u slavoniji...dakle dvostruki agresor...nasi su odmah proslijedili informacije o liku u hrvatsku da se provjeri da nije povezan sa zlocinima u slavoniji
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2022, 05:24

Leviathan2 wrote:
RayMabus wrote:
Leviathan2 wrote:
u ceskoj mos otici 3 godine u zatvor ako se usprotivis sluzbenoj verziji dogadjanja na ukrajini
demokracija
lol
staljin dimi lulu i smijucka se
Jutros sam rekao da s Dodikom je priča završena jer je branioce u Kijevu nazvao naoružanom bandom.

Dakle ovi šta upadaju s tenkovima iz druge države su super momci.

Ne mogu preko toga prijeći jer to znači da bi on to rekao i za građane Zagreba da ruski tenkovi sutra tu upadnu.

Jutros sam ga otpisao a odgovor svemira je došao par sati kasnije kad mu je i Vučic poslao poruku i osudio napad Rusije na Ukrajinu.

PA PA DODIK.

Levi ne zajebi se s menom. Jel ti jasno ?
jebo te dodik i ti njega, kakve ja veze imam s njim osim sto volim kad nekad zatrola one supke iz sarajeva
mozes ga stavit i na gradele a puca mi kurac i za vucica, to bivsi sheseljev potrcko
nes ti i likova
a stobom se mogu uvijek mogu zajebavat
ja sam iz roda prvorodjenih :)
Nemaš.

AL TI POKUŠAVAM OBJASNIT TKO SAM JA.

Prvo skidanje krupnih zvjerki tzv vođa.

Pa tek onda ostali.

Shvačaš ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down