ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 40 of 50 Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 40 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by Leviathan2 27/2/2022, 03:00

AlfaOmega wrote:Bjelorusija navodno dala Putinu odobrenje da rasporedi nuklearno naoružanje na njenoj teritoriji.
nije
niti je putin trazio
a i nuklearno naoruzanje je beskorisno u bjelorusiji
za medjukontinentalne rakete je dubina rusije a za takticke su mobilni kompleksi  kao i krilate rakete koje se baziraju na brodovima
znaci nema potrebe

Leviathan2

2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 27/2/2022, 03:01

Ni više ni bitno, svakako se raspada taj start. A nuklearke izgleda stižu u Bjelorusiju. Izgleda da je Putin dobija info od guvernera Centralne banke kakve će biti konsekvence, pa je odlučija stvari podići na novu razinu.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/2/2022, 03:02

Leviathan2 wrote:
AlfaOmega wrote:Bjelorusija navodno dala Putinu odobrenje da rasporedi nuklearno naoružanje na njenoj teritoriji.
nije
niti je putin trazio
za medjukontinentalne rakete je dubina rusije a za takticke su mobilni kompleksi  kao i krilate rakete koje se baziraju na brodovima
znaci nema potrebe
Kako nema potrebe ?

Pa bliže je Londonu. 

Lakše ćemo ih njukati. pirat
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 27/2/2022, 03:02

HOĆETE U PAR CRTA ILI DA TO MALO DETALJNIJE ELABORIRAMO... EVO U PAR CRTA, ALI STAVIT ĆU VAM JA I DETALNJIJE AKO BUDETE INZISTIRALI

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 27/2/2022, 03:03

Hektorović wrote:
AlfaOmega wrote:Medvedev najavljuje da bi jedna od protumjera sankcijama, osim raskida diplomatskih odnosa, moglo biti i povlačenje iz START sporazuma.

Vraćamo se u Hladni rat.

Potpuni prekid odnosa kakav nije bio niti za hladnog rata

Čak se neće niti vlast priznavati.
vama dečki za informaciju postoji nešto od ranije a kako su to sve različiti ugovori, da raščistimo to s čime se plaši neuke... znači idemo redom
SALT 1 IZ 1972, SPORAZUM O OGRANIČAVANJU SNO potpisan i ratificiran od usa i sssr
PROTOKOL IZ 1974 ZA OGRANIČAVANJE BROJA RAKETA NA PODMORNICAMA P I R OD USA I SSSR
SALT 2 IZ 1979 KOJI JE NASTAVAK SALT 1, ALI ON SE BAZIRA NA OGRANIČAVANJE BROJA BOJEVIH GLAVA NEOVISNO O BROJU RAKETA
ONDA SLIJEDI INF IZ 1987 KOJIM   su se zemlje potpisnice  obvezale na uklanjanje svih  nuklearnih balističkih  i  krstarećih  raketa  koje  se  lansiraju  sa  zemlje,  a  imaju  domet  između  500 i 5500 kilometara (PRATITE DETALJE KOJE NAVODIM, A KOJI SU VRLO BITNI ZA AKTUALNU PRIČU)
TEK POČETKOM  DEVEDESETIH ZBOG PROBLEMA OKO NADZORA ARSENALA (POGODITE KOD KOGA) SE ISKAZUJE POTREBA ZA NOVIM SVEOBUHVATNIJIM SPORAZUMOM KOJI BI IMAO ZA CILJ suzbiti  širenje  postojećih  arsenala,  ovaj Sporazum  je  predviđao  smanjenje  broja  nuklearnog  naoružanja  te  njegovo  povlačenje  s  područja  drugih  članica  nekadašnjeg  Sovjetskog  Saveza  na  čijem  području  je nuklearno  oružje  bilo  razmješteno. POTPISAN JE 1991 I POČEO SE PRIMJENJIVATI KONCEM 1992. POANTA TOG UGOVORA JE BILA DA SLJEDNICA SSSRa KAO NUKLEARNE SILE SVEDE BROJ NUKLEARNIH GLAVA NA 7600 KOMADA, ZA ŠTO JOJ JE TREBALO 10 GODINA TJ DO 2001
2002. POTPISAN JE SORT, ILI SPORAZUM O STRATEŠKOJ OFENZIVNOJ REDUKCIJI
2010 POTPISAN JE NOVI START (TO MU JE SLUŽBENI NAZIV) S KOJIM SU SE DALEKOMETNI SUSTAVI I PROJEKTILI SVELI NA SVEUKUPNO 1550 BOJEVIH GLAVA
START 2 I START 3 SU U VIŠE NAVRATA PREGOVARANI ALI NIKAD NISU NITI POTPISANI NITI RATIFICIRANI NITI ZAŽIVLJENI SAMOINICIJATIVNO

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 27/2/2022, 03:03

Leviathan2 wrote:
nije
niti je putin trazio
znaci nema potrebe
Mislim da se tu ne radi o tome da li nuklearke u Bijelorusiji mogu nešto što ne mogu nuklearke u Rusiji. Radi se više o pokušaju političkog pritiska.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Leviathan2 27/2/2022, 03:05

michaellcmacha wrote:
Leviathan2 wrote:
michaellcmacha wrote:
HOĆE MI NETKO POJASNITI TO U VEZI TOG START PROGRAMA
sporazum o strateskom nuklearnom naoruzanju
s njim je dogovoreno koliko koja strana ima nuklearnih bojevih glava i koliko mose imate nositelja za iste
znaci, imas 3000 nuklearki al mozes imat 500 nositelja
ja mislim da je cifra tu negdje
tako su amerikanci dobili sovjetski savez da unisti ogromnu medjukontinentalnih raketa
AJ NETKO DRUGI TI NEMAŠ POJMA, NEŠ SI NEGDJE PROČITAO AL U GLOBALU, A TO ME NE ZANIMA, ZANIMAJU ME KONKRETNIJI PODACI U TOM PROCESU...
OVO ZADNJE TI JE PRIČA KOJU MOŽEŠ PRIČATI SVOJIM ČUKUNPRAPRAČUKUN UNUCIMA I TO JOŠ DOK SU U TRBUHU...
pa flajpane
trazi
ja ti lijepo napisao da znas o cemu se radi
al ti sve ionako znas,
chuck noris je za tebe goli kurac, ti si znao da ces znati kad budes napravljen
a ako oces konkretne podatke, guglaj,
shaban

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 27/2/2022, 03:06

AlfaOmega wrote:
Leviathan2 wrote:
nije
niti je putin trazio
znaci nema potrebe
Mislim da se tu ne radi o tome da li nuklearke u Bijelorusiji mogu nešto što ne mogu nuklearke u Rusiji. Radi se više o pokušaju političkog pritiska.
ma da, to lukasenko  nesto glumatao pred novinarima,
u slucaju ako poljaki pocnu vrsit prevelik pritisak i to onda cu ja pitat putina da postavi nuklearno naoruzanje u bjelorusiju
kao, mi sila i to

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/2/2022, 03:07

AlfaOmega wrote:
Leviathan2 wrote:
nije
niti je putin trazio
znaci nema potrebe
Da. Točno. 

Ali isto tako Lukašenko se želi osigurati da mu Poljaci i Litvanci tj NATO skupa s njima upadne u Bjelorusiju.

--

- Ne mislim da će biti gore... Svi plaše Rusiju, Belorusiju. Čujte, i Rusi i Belorusi su toliko zaplašeni tim sankcijama da se više ne plašimo, strah je nestao, preživećemo. Traktore imamo, tehniku, seme. Znači, nećemo umreti, Moći ćemo da obučemo ljude. Sve imamo, ne treba se nervirati, treba ponosno hodati svojom zemljom - rekao je on tokom posete radnicima Minskog naučno-praktičnog centra za hirurgiju, transplantologiju i hematologiju.
On je rekao i da je posle njegove izjave da neće dozvoliti da se Rusima puca u leđa Zapad povukao svoje jedinice dalje od beloruske granice.
- Namerno sam rekao da tako neće moći, nećemo vam dozvoliti da prođete kroz Belorusiju, borićemo se protiv vas ako pokušate da pucate Rusima u leđa. Eto to je naše učešće u toj operaciji, ali to je i zaštita naših granica. Ne možemo Poljake ovde da pustimo, na teritoriju... Juče, posle te izjave izvestili su me iz vojske: povukli su sve vojnike od naše granice, i Amerikance - rekao je Lukašenko.
-
On je diktator kao i Putin i želi se održati na vlasti a nuklearne bojne glave stvaraju strah.

Putin i Lukašenko su dva diktatora koja su jako dugo na vlasti i ne žele promjene.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 27/2/2022, 03:07

AlfaOmega wrote:Primjetija sam da pun kuraci ljudi na twitteru pita zašt Ruje još uvik ne koriste T-14. Pa ne koriste ni T-90, ni T-80BVM koliko sam moga primjetit. Nema ni potrebe.
Kolega sa twittera tvrdi da je ovo ipak T-80BVM. Ali meni ovo ne izgleda ka relikt oklop. 

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 40 Tyvwavee35g21

Procijenite sami.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by omni 27/2/2022, 03:08

Veliku je igru zaigrao Putin. Moglo je to pametnije. Pitanje je koliko ce ekonomski da se sroza Rusija i kako ce se to ocrtati na odnose s Kinom koja vrlo lako moze da iskoristi situaciju i "porobi" Rusiju i dovede je pod svoju cizmu. Ni takav scenario ne odgovara Europi nikako.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by Leviathan2 27/2/2022, 03:09

RayMabus wrote:
Leviathan2 wrote:
nije
niti je putin trazio
znaci nema potrebe
Kako nema potrebe ?

Pa bliže je Londonu. 

ma jebo london
tamo jos malo arapa i to je to

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 27/2/2022, 03:10

TO SVE O ČEMU VI TRKELJATE SU U STVARI MJERE PREVENCIJE PROLIFERACIJE NUKLEARNOG ORUŽJA, 
ŠTO JE PRAVA I NAJZNAČAJNIJA SVRHA OVOG ŠTO STE SPOMENULI U KONTEKSTU PRIJETNJE KAKO ĆE RUSI IZAĆI IZ PROGRAMA KOJI NJIH ČINI ODGOVORNIMA ZA SVU ŠTETU UKOLIKO DO BILO KAKVOG PROPUSTA DOĐE U SLUČAJU JEDNOSTRANOG OTKAZIVANJA TOG SPORAZUMA... 
ONO PAK ŠTO JE LEVI KRENUO SVOJIM UNUCIMA BRSLATI U STVARI IDE TAKO DA SU USA I ZAPADNE ZEMLJE UKUPNO SA 2 MILIJARDE DOLARA SUDJELOVALE U PROVEDBI NA KOJU SU SE RUSI OBVEZALI ALI NISU IMALI NOVCA.... PA JE TO UZ FINANCIJSKU POMOĆ ZAPADA TRAJALO 10 GODINA

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/2/2022, 03:11

Leviathan2 wrote:
RayMabus wrote:
Leviathan2 wrote:
nije
niti je putin trazio
znaci nema potrebe
Kako nema potrebe ?

Pa bliže je Londonu. 

ma jebo london
tamo jos malo arapa i to je to
Kako jebo London ?

Kakvi si to ustaša pa ne znaš da kad on to približi Londonu, Berlinu , Parizu i Briselu ono još više da će oni popizdit na Srbiju ?

Cccccccc

Last edited by RayMabus on 27/2/2022, 03:12; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Leviathan2 27/2/2022, 03:11

RayMabus wrote:
AlfaOmega wrote:
Leviathan2 wrote:
nije
niti je putin trazio
znaci nema potrebe
Da. Točno. 

Ali isto tako Lukašenko se želi osigurati da mu Poljaci i Litvanci tj NATO skupa s njima upadne u Bjelorusiju.

--

- Ne mislim da će biti gore... Svi plaše Rusiju, Belorusiju. Čujte, i Rusi i Belorusi su toliko zaplašeni tim sankcijama da se više ne plašimo, strah je nestao, preživećemo. Traktore imamo, tehniku, seme. Znači, nećemo umreti, Moći ćemo da obučemo ljude. Sve imamo, ne treba se nervirati, treba ponosno hodati svojom zemljom - rekao je on tokom posete radnicima Minskog naučno-praktičnog centra za hirurgiju, transplantologiju i hematologiju.
On je rekao i da je posle njegove izjave da neće dozvoliti da se Rusima puca u leđa Zapad povukao svoje jedinice dalje od beloruske granice.
- Namerno sam rekao da tako neće moći, nećemo vam dozvoliti da prođete kroz Belorusiju, borićemo se protiv vas ako pokušate da pucate Rusima u leđa. Eto to je naše učešće u toj operaciji, ali to je i zaštita naših granica. Ne možemo Poljake ovde da pustimo, na teritoriju... Juče, posle te izjave izvestili su me iz vojske: povukli su sve vojnike od naše granice, i Amerikance - rekao je Lukašenko.
-
On je diktator kao i Putin i želi se održati na vlasti a nuklearne bojne glave stvaraju strah.

Putin i Lukašenko su dva diktatora koja su jako dugo na vlasti i ne žele promjene.
a angela merkel nije bila diktator
i ona j e bila 20tak godina u vlasti
il kraljica :D

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 27/2/2022, 03:13

Leviathan2 wrote:
michaellcmacha wrote:
Leviathan2 wrote:
sporazum o strateskom nuklearnom naoruzanju
s njim je dogovoreno koliko koja strana ima nuklearnih bojevih glava i koliko mose imate nositelja za iste
znaci, imas 3000 nuklearki al mozes imat 500 nositelja
ja mislim da je cifra tu negdje
tako su amerikanci dobili sovjetski savez da unisti ogromnu medjukontinentalnih raketa
AJ NETKO DRUGI TI NEMAŠ POJMA, NEŠ SI NEGDJE PROČITAO AL U GLOBALU, A TO ME NE ZANIMA, ZANIMAJU ME KONKRETNIJI PODACI U TOM PROCESU...
OVO ZADNJE TI JE PRIČA KOJU MOŽEŠ PRIČATI SVOJIM ČUKUNPRAPRAČUKUN UNUCIMA I TO JOŠ DOK SU U TRBUHU...
pa flajpane
trazi
ja ti lijepo napisao da znas o cemu se radi
al ti sve ionako znas,
chuck noris je za tebe goli kurac, ti si znao da ces znati kad budes napravljen
a ako oces konkretne podatke, guglaj,
shaban
FLAJPANE JA IMAM ISPRED SEBE DOKTORSKI RAD NA TU TEMU, TAK DA PREKINI VIŠE SRAT TI SI TAJ KOJI TREBA GUGLATI... JA IMAM PODATKE KOJE TI NEMAŠ GDJE PROČITATI... EVENTUALNO AKO TI IH JA USTUPIM... TULIPANE

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 27/2/2022, 03:13

Potencijalno sranje

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Hektorović 27/2/2022, 03:14

michaellcmacha wrote:
Hektorović wrote:
AlfaOmega wrote:Medvedev najavljuje da bi jedna od protumjera sankcijama, osim raskida diplomatskih odnosa, moglo biti i povlačenje iz START sporazuma.

Vraćamo se u Hladni rat.

Potpuni prekid odnosa kakav nije bio niti za hladnog rata

Čak se neće niti vlast priznavati.
HOĆE MI NETKO POJASNITI TO U VEZI TOG START PROGRAMA

Ameri i Rusi jedni drugima vrše inspekcije nuklarnog arsenala i infrastrukture i imaju ograničenja.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 27/2/2022, 03:17

AlfaOmega wrote:Potencijalno sranje

Lik nije pouzdan ovih dan.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down