Ruska invazija na Ukrajinu
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
ma mogu ga imat ukljucenog cijelo vrijeme, ruske avijacije nema iznad ukrajine, samo kalibri a oni nisu manjenjeni za bukove nego za stacionarne ciljevejesu srokali neke ukrajinske s300 al to je bilo zato sto su ukrajinci zauzeli poziciju al nisu imali spremne ni radar niti su im bili dignuti lansirne cjevi, neke su srokali na baziHektorović wrote:Leviathan2 wrote:koliko je poznato, bukovi imaju svoje navodjenje, a imaju i ose
+ dojava da se uključi
Ovo ce na kraju zavrsiti velikim ratom izmedju NATO i Rusije
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
https://www.kurir.rs/planeta/3880401/propagandni-rat-u-punom-jeku-kako-je-stvoren-mit-duh-kijeva-koji-podize-moral-ukrajnicima-on-sam-u-jednom-danu-oborio-6-suhoja
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Jedino mi je ža RS u svemu ovome. Mile će morati podvit rep. Mislim da će se i birači prepasti, tak da će Mile morati biti jako pažljiv što radi. Vjerovatno će odustati od većine onih zaključaka Narodne Skupštine RS-a. Vjerovatno i od formiranja VSTV-a.
Ringo10 wrote:Ovo ce na kraju zavrsiti velikim ratom izmedju NATO i Rusije
Tesko.
Nemaju oni muda za to a Ameri bi odmah
skinuli Bajdena.
Evropa ce ostati sama i bez sirovina, Amerika
moze da vrati Republikance i pridruzi se Kini,
Rusiji.
Njima je biznis iznad svega a sa Evropom su u
negativnoj bilanci i nemaju neke transakcije.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Može eventualno vidjeti na radaru i javiti bitnici no sustavi imaju svoju autonomnost i inertnost.Hektorović wrote:Šandor Winnetou wrote:Imaju ali prije toga trebaju locirati cilj, ne možeš s njima pucati na pamet niti si itko može priuštiti da to ispaljuje nasumično kao 7,62 iz kalaša.
To netko drugi iz drugog zračnog prostora odrađuje ;)
pa imaju svoje radare, ne znam koliki im je tocni domet al mogu na pristojnoj udaljenosti otkriti ciljŠandor Winnetou wrote:Imaju ali prije toga trebaju locirati cilj, ne možeš s njima pucati na pamet niti si itko može priuštiti da to ispaljuje nasumično kao 7,62 iz kalaša.Leviathan2 wrote:koliko je poznato, bukovi imaju svoje navodjenje, a imaju i oseŠandor Winnetou wrote:
S čime bi locirali rakete ako su im radarski sustavi uništeni?
medjutim, svi bukovi koje ima ukrajina su jos iz doba cccp i zastarjeli do boga
za skinut avion su ok, skidaju bez problema, neznam sad kako za steltove, al sto se tice raketa, tu mogu igrat na srecu, prije ce je skinut stingerom ak je vidi jer novi stingeri imaju osjetljivije navodjenje il ruska verba al stinger
imaju snimke gdje je ispucani buk u kijevu pogodio zgradu, jednostavno mu otkazala kontrola
prestarjela tehnika
osim ak nije rusio ukrajinske
To i govorim, njihov radarski sustav bi bio brzo lociran i uništen a laki lanseri su smrt za puno toga no ne i za rakete jer je gotovo nemoguće uhvatiti raketu u snop pogotovo noću a pucanje napamet je rizik da samog sebe pogodiš.Leviathan2 wrote:pa imaju svoje radare, ne znam koliki im je tocni domet al mogu na pristojnoj udaljenosti otkriti ciljŠandor Winnetou wrote:Imaju ali prije toga trebaju locirati cilj, ne možeš s njima pucati na pamet niti si itko može priuštiti da to ispaljuje nasumično kao 7,62 iz kalaša.Leviathan2 wrote:
koliko je poznato, bukovi imaju svoje navodjenje, a imaju i ose
za skinut avion su ok, skidaju bez problema, neznam sad kako za steltove, al sto se tice raketa, tu mogu igrat na srecu, prije ce je skinut stingerom ak je vidi jer novi stingeri imaju osjetljivije navodjenje il ruska verba al stinger
imaju snimke gdje je ispucani buk u kijevu pogodio zgradu, jednostavno mu otkazala kontrola
prestarjela tehnika
moglo bi vrlo lako, francuzi su zaplijenili neki ruski teretni brod i navodno vrse pritisak na erdogana da zatvori bosfor, medjutim erdogan to nece ucinit jer bi to znacilo da ankara ode u 3 picke materineRingo10 wrote:Ovo ce na kraju zavrsiti velikim ratom izmedju NATO i Rusije
al mogli bi englezi pocet kenjat u gibibraltaru a rusi bas nece trpit takvo ponasanje
Mogla bi se i ukinit carinska unija između EU i Turske pa će isto ić u kurac.Leviathan2 wrote:moglo bi vrlo lako, francuzi su zaplijenili neki ruski teretni brod i navodno vrse pritisak na erdogana da zatvori bosfor, medjutim erdogan to nece ucinit jer bi to znacilo da ankara ode u 3 picke materineRingo10 wrote:Ovo ce na kraju zavrsiti velikim ratom izmedju NATO i Rusije
al mogli bi englezi pocet kenjat u gibibraltaru a rusi bas nece trpit takvo ponasanje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kijevska klika je opasna za svjetski mir i.mora biti likvidirana
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
HOĆE MI NETKO POJASNITI TO U VEZI TOG START PROGRAMAHektorović wrote:AlfaOmega wrote:Medvedev najavljuje da bi jedna od protumjera sankcijama, osim raskida diplomatskih odnosa, moglo biti i povlačenje iz START sporazuma.
Vraćamo se u Hladni rat.
Potpuni prekid odnosa kakav nije bio niti za hladnog rata
Čak se neće niti vlast priznavati.
2015-08-08
ma bio bi lociran i unisten u slucaju da iznad lete avioni koji obicno vuku bar jednu antiradarsku raketu, onda se ide na dojavu da se zna kad upalita moguce je u snop uhvatit raketu, al sa novijim bukovima, ovi njihovi su jos od sovjeckog savezaŠandor Winnetou wrote:To i govorim, njihov radarski sustav bi bio brzo lociran i uništen a laki lanseri su smrt za puno toga no ne i za rakete jer je gotovo nemoguće uhvatiti raketu u snop pogotovo noću a pucanje napamet je rizik da samog sebe pogodiš.Leviathan2 wrote:pa imaju svoje radare, ne znam koliki im je tocni domet al mogu na pristojnoj udaljenosti otkriti ciljŠandor Winnetou wrote:
Imaju ali prije toga trebaju locirati cilj, ne možeš s njima pucati na pamet niti si itko može priuštiti da to ispaljuje nasumično kao 7,62 iz kalaša.
prestarjela tehnika
medjutim, sta oni rade, oni vuku te bukove i ose po gradu, to samo idiot moze cinit
em ometa gadjanje em suzava radijus lociranja mete, cak nemos ni helikopter na taj nacin pogodit jer te ometa konfiguracija tj zgrade
za vrijeme rata u hrvatskoj, svi sistemi protuzracne odbrane su uglavnom bilivan gradova ako se sjecas
takticki gledano, bolje ga sacekat izvan grada, em je vise prostora em lakse gadjat em ako ga i pogodi nece pasti nekom na glavu
skinut prijetnju prije nego doleti do cilja
I ask not for a lighter burden, but for broader shoulders.
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
sporazum o strateskom nuklearnom naoruzanjumichaellcmacha wrote:HOĆE MI NETKO POJASNITI TO U VEZI TOG START PROGRAMAHektorović wrote:AlfaOmega wrote:Medvedev najavljuje da bi jedna od protumjera sankcijama, osim raskida diplomatskih odnosa, moglo biti i povlačenje iz START sporazuma.
Vraćamo se u Hladni rat.
s njim je dogovoreno koliko koja strana ima nuklearnih bojevih glava i koliko mose imate nositelja za iste
znaci, imas 3000 nuklearki al mozes imat 500 nositelja
ja mislim da je cifra tu negdje
tako su amerikanci dobili sovjetski savez da unisti ogromnu medjukontinentalnih raketa
Što ti točno ni jasno?michaellcmacha wrote:HOĆE MI NETKO POJASNITI TO U VEZI TOG START PROGRAMAHektorović wrote:AlfaOmega wrote:Medvedev najavljuje da bi jedna od protumjera sankcijama, osim raskida diplomatskih odnosa, moglo biti i povlačenje iz START sporazuma.
Vraćamo se u Hladni rat.
Sporazum o ograničenju strateškog nuklearnog naoružanja.
https://en.wikipedia.org/wiki/New_START
AJ NETKO DRUGI TI NEMAŠ POJMA, NEŠ SI NEGDJE PROČITAO AL U GLOBALU, A TO ME NE ZANIMA, ZANIMAJU ME KONKRETNIJI PODACI U TOM PROCESU...Leviathan2 wrote:sporazum o strateskom nuklearnom naoruzanjumichaellcmacha wrote:HOĆE MI NETKO POJASNITI TO U VEZI TOG START PROGRAMAHektorović wrote:
s njim je dogovoreno koliko koja strana ima nuklearnih bojevih glava i koliko mose imate nositelja za iste
znaci, imas 3000 nuklearki al mozes imat 500 nositelja
ja mislim da je cifra tu negdje
tako su amerikanci dobili sovjetski savez da unisti ogromnu medjukontinentalnih raketa
OVO ZADNJE TI JE PRIČA KOJU MOŽEŠ PRIČATI SVOJIM ČUKUNPRAPRAČUKUN UNUCIMA I TO JOŠ DOK SU U TRBUHU...
2015-08-08
Primjetija sam da pun kuraci ljudi na twitteru pita zašt Ruje još uvik ne koriste T-14. Pa ne koriste ni T-90, ni T-80BVM koliko sam moga primjetit. Nema ni potrebe.
ŠTA START, KOJI KURAC DRLJATE NEŠTO O NEČEMU O ČEMU POJMA NEMATE... KOJI STARTAlfaOmega wrote:Što ti točno ni jasno?michaellcmacha wrote:HOĆE MI NETKO POJASNITI TO U VEZI TOG START PROGRAMAHektorović wrote:
Sporazum o ograničenju strateškog nuklearnog naoružanja.
https://en.wikipedia.org/wiki/New_START
2015-08-08
nijeAlfaOmega wrote:Bjelorusija navodno dala Putinu odobrenje da rasporedi nuklearno naoružanje na njenoj teritoriji.
niti je putin trazio
a i nuklearno naoruzanje je beskorisno u bjelorusiji
za medjukontinentalne rakete je dubina rusije a za takticke su mobilni kompleksi kao i krilate rakete koje se baziraju na brodovima
znaci nema potrebe
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 39 of 50