Ruska invazija na Ukrajinu
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Nešto si pomišljam; da je Trump ostao na vlasti, možda se sve ovo ne bi ni dogodilo
čak vjerujem u to
čak vjerujem u to
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
inace toliko da je putin 'zastitnik' krscanskih vrijednosti kad na njegovoj strani se bore radikalni islamisti ceceni..putin je izvorno komunist i nevjernik ateist..to sto je postao novokompovani vjernik radi politike zajebi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Venus wrote:kic wrote:
pitam se gdje je i 1% reakcija i sankcija na američke invazije zadnjih 20godina..
uvijek smo na forumu pričali, čak i prije zapadne kabale, ludog putina, bidena i klaunova svih, da Ukrajina sadrži u sebi nesporazum i može se raspasti na 2 dijela.. rat je produžetak politike, a politika je površina povijesti, jezika i filozofije..
i nama bi za dugotrajni mir najbolje bilo da se nagodimo sa Srbima oko Bosne, muslimanima će se zagarantirati građanska prava koja toliko žele.. time se rješav povijesni nesporazum i mogućnosti sukoba..
Nesporazum postoji samo u glavama zvijeri koje su na pozicijama moći pa pod utjecajem kokaina imaju uvjerenja da postoje "geostrateški razlozi" da ubiješ nečije dijete, majku, razoriš dom, grad.
Nesporazum postoji sad i u ovoj tvojoj boldanoj rečenici, i to veliki nesporazum.
Tko smo to MI da se MI nagodimo sa Srbima oko BIH? U čije ime ti to govoriš? U moje sigurno ne. Nisam htjela ni onaj prijašnji rat, ne želim ni ovaj, i nijedan budući. No mene se ne pita kao što se ne pita građane svijeta uopće, koji žele mir i ne žele nakaze za lidere.
Plameni jazavac vidi granice i opravdava nasilje, a građanin svijeta vidi ljude. Nikad vas nisam jasnije vidjela što čitajuć ovu temu. Pa se mislim, jel onaj isti Max koji je glumio nedodirljivu veličinu velikog admina koji ima debeli prst na gumbu na net.hru sad šalje Alfu da gleda mater kroz ključaonicu i drka na nju. Sram ga bilo i ko ga je rodio, a vi ni da pisnete na takve. Jadna li vam mater koja vas je odgojila.
A sad nastavite o naoružanju i osjećajte se super duper nadmoćno sa skidanjem informacija s interneta i copy/paste koliko znate o situaciji i vrsti oružja.
dogovor
ja govorim o dogovoru, razgovoru, pregovoru, otvorenom pokazivanju karti - i mislim da je to uvijek bolje nego rat
ja govorim u ime bosanskih hrvata, koji za vecinu hrvata u hrvatskoj i ne postoje
u ovoj se krizi opet vidi priličan etatizam, bitne su granice i da jedan centar dominira i ima monopol nad cijelim tim područjem - a zar se to nije moglo mirno federalizirati? ili je i to zlo kao i dogovaranje? mislim sad je sve ovo predaleko otišlo izgleda za ovo, ali, zar ljudi u Istri ili Donbassu nemaju pravo na autonomiju, zasto Zagreb ili Kijev sa svojih 10000 ureda moraju dominirati nad njima i propisati im sve, od jezika kojeg ce uciti u skolama do zadnjeg detalja..
ovo za maxa ne znam sta govoris
ajde glupačo PK , misliš da svi znaju maxa, alfa i šta se dešava između njih... očito je to tvoja domena interesaVenus wrote:kic wrote:
pitam se gdje je i 1% reakcija i sankcija na američke invazije zadnjih 20godina..
uvijek smo na forumu pričali, čak i prije zapadne kabale, ludog putina, bidena i klaunova svih, da Ukrajina sadrži u sebi nesporazum i može se raspasti na 2 dijela.. rat je produžetak politike, a politika je površina povijesti, jezika i filozofije..
i nama bi za dugotrajni mir najbolje bilo da se nagodimo sa Srbima oko Bosne, muslimanima će se zagarantirati građanska prava koja toliko žele.. time se rješav povijesni nesporazum i mogućnosti sukoba..
Nesporazum postoji samo u glavama zvijeri koje su na pozicijama moći pa pod utjecajem kokaina imaju uvjerenja da postoje "geostrateški razlozi" da ubiješ nečije dijete, majku, razoriš dom, grad.
Nesporazum postoji sad i u ovoj tvojoj boldanoj rečenici, i to veliki nesporazum.
Tko smo to MI da se MI nagodimo sa Srbima oko BIH? U čije ime ti to govoriš? U moje sigurno ne. Nisam htjela ni onaj prijašnji rat, ne želim ni ovaj, i nijedan budući. No mene se ne pita kao što se ne pita građane svijeta uopće, koji žele mir i ne žele nakaze za lidere.
Plameni jazavac vidi granice i opravdava nasilje, a građanin svijeta vidi ljude. Nikad vas nisam jasnije vidjela što čitajuć ovu temu. Pa se mislim, jel onaj isti Max koji je glumio nedodirljivu veličinu velikog admina koji ima debeli prst na gumbu na net.hru sad šalje Alfu da gleda mater kroz ključaonicu i drka na nju. Sram ga bilo i ko ga je rodio, a vi ni da pisnete na takve. Jadna li vam mater koja vas je odgojila.
A sad nastavite o naoružanju i osjećajte se super duper nadmoćno sa skidanjem informacija s interneta i copy/paste koliko znate o situaciji i vrsti oružja.
to što ti ne želiš rat ne znači da ga neće biti i ne znači da smo ga svi ostali htjeli
dok je tvoja umišljena pi..,a bila daleko od ugroženosti, drugima nije bilo tako
s toga ispuši svojim frustracijama jer nisi dostojna prozivati, davati instrukcije ljudima oko sebe i vrednovati bilo čije interese
odi tamo gdje si uvijek pisala svoje vlastite nebuloze
2014-04-16
upravo tovuksadinare wrote:inace toliko da je putin 'zastitnik' krscanskih vrijednosti kad na njegovoj strani se bore radikalni islamisti ceceni..putin je izvorno komunist i nevjernik ateist..to sto je postao novokompovani vjernik radi politike zajebi
ja ostala zatečena kad je na jednom videu uzveličao ime Lenjina i doveo se u vezu s njim
on je židov, kao i Lenjin i većina komunista
2014-04-16
kakav dogovor? kaj je sljedeće? hoćemo s talijanima dogovarat istru i pola dalmacije? o kakvom dogovoru ti pričaš? pričaš o drugoj državi i da bi netko tko živi tamo trebao reć': e'o izvolite, koliko hoćete vi i koliko hoće srbi i svi sretni. jel to? ljudi se trebau pomirit s time di su rođeni a ne rušit to gdje su rođeni. gradiščanskim hrvatima ne pada na pamet podrijevat austriju al bosanskim hrvatima pada, pa kako to? ako je tebi do nekog dogovora ponda bi se sve tri nacije trebale trudit i davat zadnju kap znoja da im ta država u kojoj su rođeni bude uspješna i da se oko toga dogovaraju. čuj dogovor cjepkanje...ti si totalno van uma. dogovor može bit samo oko građenja kod rušenja je uvijek mržnja i krv, razvodi među ljudima tak završavaju.kic wrote:Venus wrote:kic wrote:
dogovor
ja govorim o dogovoru, razgovoru, pregovoru, otvorenom pokazivanju karti - i mislim da je to uvijek bolje nego rat
ja govorim u ime bosanskih hrvata, koji za vecinu hrvata u hrvatskoj i ne postoje
ti si jebeni psiho.
Guest- Guest
a dakic wrote:
i ti mortal sad lol, ohladi
neka me zaobiđe u prozivkama
2014-04-16
mortal wrote:
ajde glupačo PK , misliš da svi znaju maxa, alfa i šta se dešava između njih... očito je to tvoja domena interesa
to što ti ne želiš rat ne znači da ga neće biti i ne znači da smo ga svi ostali htjeli
dok je tvoja umišljena pi..,a bila daleko od ugroženosti, drugima nije bilo tako
s toga ispuši svojim frustracijama jer nisi dostojna prozivati, davati instrukcije ljudima oko sebe i vrednovati bilo čije interese
odi tamo gdje si uvijek pisala svoje vlastite nebuloze
slava ukraini, herojima slava.
Guest- Guest
ebenica wrote:kakav dogovor? kaj je sljedeće? hoćemo s talijanima dogovarat istru i pola dalmacije? o kakvom dogovoru ti pričaš? pričaš o drugoj državi i da bi netko tko živi tamo trebao reć': e'o izvolite, koliko hoćete vi i koliko hoće srbi i svi sretni. jel to? ljudi se trebau pomirit s time di su rođeni a ne rušit to gdje su rođeni. gradiščanskim hrvatima ne pada na pamet podrijevat austriju al bosanskim hrvatima pada, pa kako to? ako je tebi do nekog dogovora ponda bi se sve tri nacije trebale trudit i davat zadnju kap znoja da im ta država u kojoj su rođeni bude uspješna i da se oko toga dogovaraju. čuj dogovor cjepkanje...ti si totalno van uma. dogovor može bit samo oko građenja kod rušenja je uvijek mržnja i krv, razvodi među ljudima tak završavaju.kic wrote:Venus wrote:kic wrote:
dogovor
ti si jebeni psiho.
držite se vi Save, dalje i ne vidite..
epikur37 likes this post
točno čobane. i svatko bi trebao gledat isključivo svoje dvorište ako mu je cilj izbjegavanje sukoba, dogovorima i miru. jel ti to jasno čobane?kic wrote:ebenica wrote:kakav dogovor? kaj je sljedeće? hoćemo s talijanima dogovarat istru i pola dalmacije? o kakvom dogovoru ti pričaš? pričaš o drugoj državi i da bi netko tko živi tamo trebao reć': e'o izvolite, koliko hoćete vi i koliko hoće srbi i svi sretni. jel to? ljudi se trebau pomirit s time di su rođeni a ne rušit to gdje su rođeni. gradiščanskim hrvatima ne pada na pamet podrijevat austriju al bosanskim hrvatima pada, pa kako to? ako je tebi do nekog dogovora ponda bi se sve tri nacije trebale trudit i davat zadnju kap znoja da im ta država u kojoj su rođeni bude uspješna i da se oko toga dogovaraju. čuj dogovor cjepkanje...ti si totalno van uma. dogovor može bit samo oko građenja kod rušenja je uvijek mržnja i krv, razvodi među ljudima tak završavaju.kic wrote:
dogovor
ti si jebeni psiho.
tvoji "dogovori" vode isključivo u rat i umiranje. čobane.
Guest- Guest
ebenica wrote:točno čobane. i svatko bi trebao gledat isključivo svoje dvorište ako mu je cilj izbjegavanje sukoba, dogovorima i miru. jel ti to jasno čobane?kic wrote:ebenica wrote:kakav dogovor? kaj je sljedeće? hoćemo s talijanima dogovarat istru i pola dalmacije? o kakvom dogovoru ti pričaš? pričaš o drugoj državi i da bi netko tko živi tamo trebao reć': e'o izvolite, koliko hoćete vi i koliko hoće srbi i svi sretni. jel to? ljudi se trebau pomirit s time di su rođeni a ne rušit to gdje su rođeni. gradiščanskim hrvatima ne pada na pamet podrijevat austriju al bosanskim hrvatima pada, pa kako to? ako je tebi do nekog dogovora ponda bi se sve tri nacije trebale trudit i davat zadnju kap znoja da im ta država u kojoj su rođeni bude uspješna i da se oko toga dogovaraju. čuj dogovor cjepkanje...ti si totalno van uma. dogovor može bit samo oko građenja kod rušenja je uvijek mržnja i krv, razvodi među ljudima tak završavaju.kic wrote:
dogovor
ti si jebeni psiho.
dogovor vodi trajnijem miru
a ne: drž se svoj svete države i moli joj se, dok te ona istovremeno gazi gazi
ali tu jasnu sliku očito ne shvaćaš pa, čemu dalje.
ovdje je prikazano na ovaj način da je Rusija zaista bila pozvana na obraćenje i na mir
Putin je napravio potez kontra poziva
i dalje su svi pozvani na molitvu kako bi se rat spriječio inače će se zaista proširiti
vlast i zemlju želi većina ali smrt nikome nije poželjna
jedno bez drugog ne ide
Putin je napravio potez kontra poziva
i dalje su svi pozvani na molitvu kako bi se rat spriječio inače će se zaista proširiti
vlast i zemlju želi većina ali smrt nikome nije poželjna
jedno bez drugog ne ide
2014-04-16
mortal wrote:Nešto si pomišljam; da je Trump ostao na vlasti, možda se sve ovo ne bi ni dogodilo
čak vjerujem u to
naravno da bi a moguce da se svijet ne bi ujedinio oko osude agresora upravo zbog njega ovako svi za isti stap + ukri izdrzali najgore
trump si moze nastavit prodavat pricu svojim redneckima i domacim merino ovcama
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kic wrote:T. wrote:'Istina je rjeđa od zlata...' (N. Oliver)
odličan
eto, na to ja pokusavam skrenit paznju
ukratko je opiso ono sto zapad ceka
ono sto je danas rusija bice pojam slobode za ono u sto ce se zapad pretvorit
a nevjerojatna je opca nesvjesnost toga
2014-04-19
kic likes this post
putin je stara komunjara i kgbovac..priznao ke da je podtzavao jazova u pucu kontra jeljcina koji nam je dao oruzje..a svi znamo kako je putin pljuckao jeljcina...i pricao da je on bio umjesto jeljcina ne bi dozvolio raspad jugoslavije..a sad ga uzdizu kvazibojovnici za hrvatsku i suverenizammortal wrote:upravo tovuksadinare wrote:inace toliko da je putin 'zastitnik' krscanskih vrijednosti kad na njegovoj strani se bore radikalni islamisti ceceni..putin je izvorno komunist i nevjernik ateist..to sto je postao novokompovani vjernik radi politike zajebi
ja ostala zatečena kad je na jednom videu uzveličao ime Lenjina i doveo se u vezu s njim
on je židov, kao i Lenjin i većina komunista
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
lijepa vijestEroo wrote:Nastavak cyber rata
Anonymousi hakirali TV kanale u Rusiji i emituju
dešavanja iz Ukrajine
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/anonymousi-hakirali-tv-kanale-u-rusiji-i-emituju-desavanja-iz-ukrajine/220226129
prckov wrote:kic wrote:T. wrote:'Istina je rjeđa od zlata...' (N. Oliver)
odličan
eto, na to ja pokusavam skrenit paznju
ukratko je opiso ono sto zapad ceka
ono sto je danas rusija bice pojam slobode za ono u sto ce se zapad pretvorit
a nevjerojatna je opca nesvjesnost toga
jako dobar govor..
lojalnost se ne duguje organizaciji tj državi koja neprestano radi protiv običnih ljudi
uzalud je sve. tvoj čobanluk je na najjače. dogovaraj, puca mi kurac, jebe se tebi, igra se monopoly u tvoj glavi.kic wrote:ebenica wrote:točno čobane. i svatko bi trebao gledat isključivo svoje dvorište ako mu je cilj izbjegavanje sukoba, dogovorima i miru. jel ti to jasno čobane?kic wrote:
dogovor vodi trajnijem miru
a ne: drž se svoj svete države i moli joj se, dok te ona istovremeno gazi gazi
ali tu jasnu sliku očito ne shvaćaš pa, čemu dalje.
Guest- Guest
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu