ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 36 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by crvenkasti Fri 25 Feb - 22:07

newuser wrote:
michaellcmacha wrote:
Dragovit wrote:

tebi ću se očitovati možeš misliti. odjebi. tu još i prijetiš skidanjem glava. bjež' u taj svoj kurac budalo blesava.
Da me imalo poznaš znao bi da ne prijetim, a tko se može sjetiti nekih mojih upisa svojevremeno imat će prilike vidjeti a neki i doživjeti da će biti upravo onako kako sam i tafs a i sada naveo
Svojevremeno si slikao pistolj i stavljao slike na forum. To nisu prijetnje valjda je to slika dobrodoslice, pozdrava ili cega vec...

Tre je stavljao na forum slike mrtvih četnika iz domovinskog rata.

Rekao je da ih svaku večer gleda prije spavanja, kad je u pidžami.

crvenkasti

2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader Fri 25 Feb - 22:07

Gnječ wrote:
kic wrote:
Gnječ wrote:

koji ste vi mentalno poremećeni idioti. twisted minds zato ste u kurcu vi i vaša država. ima to u vašem mentalitetu neki glitch da uvijek izaberete pogrešnu stranu ali baš uvijek bez iznimke.

i takav način podjebavanja koji je toliko infantilan iritantan loš i mentalno hendikepiran.

aj ti raskrinkani mussolinijevac jos tople vode otkrij

"nemojmo gledat sta rusi rade sad, vec ovo prije 60god"

koliko god nešto prije 60god bilo također upitno, akcije u sadašnjosti se time nikad ne opravdavaju.. one imaju svoj raison..

ma da. evo tvoj odgovor kako izgleda: namaz sofističkih smicalica, namaz neznanja, namaz stereotipa, namaz amerofilskih govana iz američkog čmara.

Nije ni ta vaša Nutella puno bolja ako ćemo pravo :rasta
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Službenik Fri 25 Feb - 22:09

Šandor Winnetou wrote:
Leviathan2 wrote:
Šandor Winnetou wrote:
:tu :tu
Na mjestu ukrajinaca žrtvovao bi i 100 000 ljudi ali bi rusija iz toga izašla popišana (kao i ameri iz avganistana) a ukrajina oslobođena i jača nego ikad.
ma fajt ako treba do poslednjeg ukrajinca
LOL
tebi i dragecu frka za ruse, tako kažeš i gotova stvar

ma ne, ide 369. nema frke.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by darth_vader Fri 25 Feb - 22:10

crvenkasti wrote:
Šandor Winnetou wrote:
michaellcmacha wrote:
Ma zašto bi bilo za sve nas najbolje da se ukrajinci predaju, pa valjda obrnuto. Valjda bi za sve nas bilo puno bolje da ukrajinci u obrani ustraju što duže i da nanesu što je moguće veće gubitke ruskom agresoru. Pa da se ruski narod suočen sa značajnim mortalnim gubicima zapita kud ih je i zbog čega odveo kremaljski psihopata
:tu :tu
Na mjestu ukrajinaca žrtvovao bi i 100 000 ljudi ali bi rusija iz toga izašla popišana (kao i ameri iz avganistana) a ukrajina oslobođena i jača nego ikad.

Ja bih za tako veličanstveni cilj žrtvovao i 5000-6000 Hrvata.

Bi ti, ne bojimo se toga...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Fri 25 Feb - 22:10

michaellcmacha wrote:
Dragovit wrote:
Šandor Winnetou wrote:
 I rusiji, što njih zaboravljaš kao da su oni čisti?

ne. namjerno ih izostavio. od svih su najčišći koliko se u tom jadu i čemeru uopće može biti čist.
bacali ste redom drkice na amere i nato kad se rokalo irak, siriju, libiju, stvarao kaos sa glavosjecima i kad se eufrat crvenio od ljudske krvi. svi smo gledali freedom fighterse koji su radili dekapitacije ljudi. onda nije bilo kršenja međunarodnog prava i čega sve ne kako sad drnči naš dični premijer? prejebeni ste licemjeri. prelazite preko uzroka svega kao preko plitkog potoka. koliko puta to trebam napisati da vam dođe iz guzice u glavu? milijun? može, ako stignem dok god sam tu.

zds.
U mađarskoj su poubijali oko 5000 ljudi i državu mađarsku mrcvarili 34 godine, čehoslovačka ubili preko 150 ljudi a da im nitko nije pružio otpor... Aj nosi se u kurac i ti i ruska čistoća
Svetoje nam se uzjebao do yaya, valjda će hrabro tako stati i u nemačku na branik rusije dok im ovi piče jebačke sankcije :)

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Službenik Fri 25 Feb - 22:10

darth_vader wrote:
Gnječ wrote:
kic wrote:

aj ti raskrinkani mussolinijevac jos tople vode otkrij

"nemojmo gledat sta rusi rade sad, vec ovo prije 60god"

koliko god nešto prije 60god bilo također upitno, akcije u sadašnjosti se time nikad ne opravdavaju.. one imaju svoj raison..

ma da. evo tvoj odgovor kako izgleda: namaz sofističkih smicalica, namaz neznanja, namaz stereotipa, namaz amerofilskih govana iz američkog čmara.

a lino lada?

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Službenik Fri 25 Feb - 22:12

Šandor Winnetou wrote:
michaellcmacha wrote:
Dragovit wrote:

ne. namjerno ih izostavio. od svih su najčišći koliko se u tom jadu i čemeru uopće može biti čist.
bacali ste redom drkice na amere i nato kad se rokalo irak, siriju, libiju, stvarao kaos sa glavosjecima i kad se eufrat crvenio od ljudske krvi. svi smo gledali freedom fighterse koji su radili dekapitacije ljudi. onda nije bilo kršenja međunarodnog prava i čega sve ne kako sad drnči naš dični premijer? prejebeni ste licemjeri. prelazite preko uzroka svega kao preko plitkog potoka. koliko puta to trebam napisati da vam dođe iz guzice u glavu? milijun? može, ako stignem dok god sam tu.

zds.
U mađarskoj su poubijali oko 5000 ljudi i državu mađarsku mrcvarili 34 godine, čehoslovačka ubili preko 150 ljudi a da im nitko nije pružio otpor... Aj nosi se u kurac i ti i ruska čistoća
Svetoje nam se uzjebao do yaya, valjda će hrabro tako stati i u nemačku na branik rusije dok im ovi piče jebačke sankcije :)

ahahahah .... isukrsta ti ... :D
Službenik
Službenik

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by darth_vader Fri 25 Feb - 22:12

vuksadinare wrote:da smo normalna drzava yoda i jos neki bi bili optuzeni za sirenje defetizma..defetizam je isto neprijateljsko djelovanje...u hrvatskoj je problem ako nije po mom nista ne valja

Wtf!? :omg
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by newuser Fri 25 Feb - 22:14

epikur37 wrote:Sam Zapad će  biti spašen propašću globalista.

Možda, ako nije prekasno već...

Tko zna sta istok nosi, mozda bi bilo i gore... 
Ja ostanem sokiran kako se ljudi naloze jbt. Ono postavljaju se cisto navijacki, zasto, zbog cega? Niti malo kritike prvima, drugima, trecima... pokusati ispitati zasto se to desava, sto je dovelo do ovoga i kud ovo vodi. Sta bi bilo najbolje da sukob stane, koje su opcije jednima i drugima... Nema toga. 
Meni je vrijeme na visemjesecno povlacenje s foruma, prepucavam se s nepoznatim tipovima koji neke svoje frustracije lijece tu na forumu. Vrijeme se moze bolje iskoristiti. 
Uz nadu da ce sukob brzo prestati i da nece prerasti u nesto vece upucujem pozdrav na neki duzi period svim cijenjenima kolegama s foruma  :tu  beer
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Fri 25 Feb - 22:15

Dragovit wrote:
michaellcmacha wrote:
Dragovit wrote:

tebi ću se očitovati možeš misliti. odjebi. tu još i prijetiš skidanjem glava. bjež' u taj svoj kurac budalo blesava.
Da me imalo poznaš znao bi da ne prijetim, a tko se može sjetiti nekih mojih upisa svojevremeno imat će prilike vidjeti a neki i doživjeti da će biti upravo onako kako sam i tafs a i sada naveo

bolje da te ne znam. budalaša sam se u životu dosta naupoznavao. dosta mi više. a ti prijeti i dalje skidanjem glava. netko će ti spizditi prijavu. unaprijed se ograđujem od toga tek toliko da znaš. ali ima zlobnih.
Ajde mi spizdi prijavu da upozoravam debile da ne mogu živjeti u hrvatskoj i navijati za agresora koji bi nas u potencijalnom sukobu također denacificirao... Marš u pičku materinu majmune nepodojeni...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by Službenik Fri 25 Feb - 22:16

darth_vader wrote:
vuksadinare wrote:da smo normalna drzava yoda i jos neki bi bili optuzeni za sirenje defetizma..defetizam je isto neprijateljsko djelovanje...u hrvatskoj je problem ako nije po mom nista ne valja

ja ga se više i ne trudim shvatiti. za to treba diploma iz psihologije.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by T. Fri 25 Feb - 22:16

darth_vader wrote:

'Dalmatinac' iz starih zaliha...
U cilo... Basketball
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Službenik Fri 25 Feb - 22:18

michaellcmacha wrote:
Dragovit wrote:
michaellcmacha wrote:

bolje da te ne znam. budalaša sam se u životu dosta naupoznavao. dosta mi više. a ti prijeti i dalje skidanjem glava. netko će ti spizditi prijavu. unaprijed se ograđujem od toga tek toliko da znaš. ali ima zlobnih.
Ajde mi spizdi prijavu da upozoravam debile da ne mogu živjeti u hrvatskoj i navijati za agresora koji bi nas u potencijalnom sukobu također denacificirao... Marš u pičku materinu majmune nepodojeni...

rekao sam ti budalašu da se ograđujem od toga. ali ne računaj da svi ovdje prelaze preko toga. 
a i ne znaš tko sa strane čita. ne budi baš blesavo blesav. idiote.

Last edited by Dragovit on Fri 25 Feb - 22:19; edited 1 time in total

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Fri 25 Feb - 22:18

newuser wrote:

Ja ostanem sokiran kako se ljudi naloze jbt. Ono postavljaju se cisto navijacki, zasto, zbog cega? Niti malo kritike prvima, drugima, trecima... pokusati ispitati zasto se to desava, sto je dovelo do ovoga i kud ovo vodi. Sta bi bilo najbolje da sukob stane, koje su opcije jednima i drugima... Nema toga. 
Meni je vrijeme na visemjesecno povlacenje s foruma, prepucavam se s nepoznatim tipovima koji neke svoje frustracije lijece tu na forumu. Vrijeme se moze bolje iskoristiti. 
Uz nadu da ce sukob brzo prestati i da nece prerasti u nesto vece upucujem pozdrav na neki duzi period svim cijenjenima kolegama s foruma  :tu  beer
Jel ti živiš u hrvatskoj
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by T. Fri 25 Feb - 22:19

newuser wrote:

Razotkrio si se ipak na kraju...
Čistokrvni ukr... Basketball
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by crvenkasti Fri 25 Feb - 22:20

Denacificirani Hrvat je Jugoslaven.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader Fri 25 Feb - 22:21

Eroo wrote:Opet ću vas posjetiti na ono s samo jednim komarcem u sobi,
kad pogasite svjetla i pođete spat....zzzZZZZzzzzzziuM...pa se šamarate,
a on opet......zzzZZZZzzzzzziuM... Pa ti zaspi, ako možeš. 
Pališ svjetlo i tražiš ga, a njega niđe... :D

Ima za kupit kod mene u obližnjojpoljoapoteci... Staviš u aparat i ne samo da pokrepaju svi komarci u okolici, omami i galebove, a spavaš ka da si u hibernaciji, pitaš se tko je ugasija svijetlo... Iz robe miris isparava danima... Raid pari za amatere... Kakvo kurčevo traženje po sobi...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

mutava baštarda and Službenik like this post

Back to top Go down

Post by crvenkasti Fri 25 Feb - 22:21

Tj. Hrvat nije Hrvat ako nije nacist.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by epikur37 Fri 25 Feb - 22:21

newuser wrote:

A svi imamo neke svoje točke oko kojih vrtimo politiku,

u težem slučaju prolazimo svoje traume i opsesije

a u najtežem zamračimo

To je sve ljudski ali i što je veći pritisak, ovi osigurači lakše ispadaju.

Uvijek je najbolje krenuti od sebe, kad god su ove situacije u pitanju. Mi ne odlučujemo ništa, prema tome svatko tko s bilo koje strane zagrize tu kost već je proklet.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Službenik Fri 25 Feb - 22:23

newuser wrote:

ajd pazi na se.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by darth_vader Fri 25 Feb - 22:24

Dragovit wrote:
darth_vader wrote:
Gnječ wrote:

a lino lada?

Domaće je domaće... Ni traga Ferrerovom originalnom receptu, srećom...
Nakrka se zeru više cukra i što fali... :rasta
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Back to top