Ruska invazija na Ukrajinu
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ja govorija nikidan o tome ?????!!!!!!AlfaOmega wrote:Longiju u facu... neki dan je govorija da mogu. Ne ide to tako sine, postoje Međunarodni ugovori
14:47
Turski ministar vanjskih poslova poručio je kako Turska ne može spriječiti ruske ratne brodove koji ulaze u Crno more preko turskih tjesnaca, kao što je Ukrajina zatražila, zbog klauzule u međunarodnom paktu koja omogućuje plovilima da se vrate u svoju matičnu bazu
Ne.
Zamjenio si me s nekim drugim forumašem s kojim si o tome pričao. Uopće nisan zadnjih godinu dana napisa ništa o toj temi osim na onoj temi o nosaću zrakoplova kad je doša u SPLIT DA ONI ZBOG VELIĆINE NE MOGU PROĆ KROZ TAJ TJESNAC JER IM JE ZERU PREUSKO ITD a i mislim da ima i neki dogovor da tako šta tamo ne ide.
Zamjenio si me s nekim. Nisam ja o tome uopće pričao pa nisam ja taj forumaš. S nekim drugim si o tome priča a ne s menom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
https://twitter.com/ThomasVLinge/status/1497147279882522624
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
More bit da čita al ne piše, sad je osjetio potrebu nas prosvijetlit sve vis a vis Ukrajine i ostalih zivotnih nedaća...nije prviŠandor Winnetou wrote:je ali zna da sam ja tre91 od prve iako je moj nick šandor w. star pola godine, ali nije on ovdje pisao ni čitao, samo se tako češlja.Noor wrote:pa rekao si da nisi ovdje pisao, kako to sad?Dragovit wrote:
pitate se krivo pitanje. ali me ne čudi. još 2014. sam vidio kvasinu ovdje.
2014-04-15
pogodi mi misli mada ima još jedan kandidat no otom potom :)))kaya wrote:Da, tako svetoje isto nije pisao godinama kada dođe s novim nickom, svako dva mjesecaDragovit wrote:Noor wrote:
pa rekao si da nisi ovdje pisao, kako to sad?
čitaj pozornije. nisam od 2014. jebote gdje sam sve po raznim portalima i forumima i pod kojim nickovima pisao prije osam godina to dragi bog ne može pohvatati, a kamoli ja više. zato sam si sad zapisao i nick i lozinku. zlu ne trebalo ako opet odem pa dođem jer živimo u ''zanimljivim vremenima'' svakih nekih osam do desetak godina.
jedino jos da obuce ukrajinske vojnike ukljucivosti, raznovrsnosti i pravednosti
po mogucnosti da im to predaje neka woke osvjescena marginalizirana non-binary persona koja ima dvije mame
2014-04-19
n_razbojnik likes this post
U biti jesmo nešto pričali. Sad san se sitija.AlfaOmega wrote:Longiju u facu... neki dan je govorija da mogu. Ne ide to tako sine, postoje Međunarodni ugovori
Turski ministar vanjskih poslova poručio je kako Turska ne može spriječiti ruske ratne brodove koji ulaze u Crno more preko turskih tjesnaca, kao što je Ukrajina zatražila, zbog klauzule u međunarodnom paktu koja omogućuje plovilima da se vrate u svoju matičnu bazu
Samo drukčije je razgovor bija postavljen. Nešto vezano uz mornaricu na Mediteranu i rat općenito.
2014-04-11
Svakako Ukraina nije dovoljno woke i lijevo da se zrtvuje vrijedna genderfluidna krv saveznicke mladosti na to..jel bar Pride imaju pa da razmisle?ili non gender zahode?prckov wrote:
jedino jos da obuce ukrajinske vojnike ukljucivosti, raznovrsnosti i pravednosti
po mogucnosti da im to predaje neka woke osvjescena marginalizirana non-binary persona koja ima dvije mame
2014-04-15
Da pa to je to. Priča je bila za rat u Mediteranu i da bi im se zatvorio prolaz.RayMabus wrote:U biti jesmo nešto pričali. Sad san se sitija.AlfaOmega wrote:Longiju u facu... neki dan je govorija da mogu. Ne ide to tako sine, postoje Međunarodni ugovori
Samo drukčije je razgovor bija postavljen. Nešto vezano uz mornaricu na Mediteranu i rat općenito.
Pustilo bi ih da se vrate al onda više ne bi mogli uć u MEDITERAN.
2014-04-11
n_razbojnik wrote:Svakako Ukraina nije dovoljno woke i lijevo da se zrtvuje vrijedna genderfluidna krv saveznicke mladosti na to..jel bar Pride imaju pa da razmisle?ili non gender zahode?prckov wrote:Šandor Winnetou wrote:
u jebote, ako ih ovo ne spasi ne znam što bi drugo moglo!!
mislim da bi im takode dobro doslo da im onaj americki general objasni sto je to "white rage" ako je vec skuzio
a ako nije onda nek nastavi studirat knjigu "white fragility" dok ne pronade odgovor
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
al di nađe trebevića da zamaskira trag. Ja sam za tog korisnika saznao preko korisnice marinele i katarine na net hr jer su i one pomislile da sam taj korisnik koji 2008 kada sam se ja prijavio nije pisao godinama i tu priča završava da bi se pojavio "novi" korisnik koji me povezuje s trebevićem iako me nitko nikada više nije povezao s istim nakon što je to razjašnjeno a kamoli ovdje gdje niko nikada nije ni spomenio korisnika trebević. Ono loš pokušaj kamuflaže pogotovo jer se šandor čisto iz vica pojavio ovdje unatrag pola godine.n_razbojnik wrote:More bit da čita al ne piše, sad je osjetio potrebu nas prosvijetlit sve vis a vis Ukrajine i ostalih zivotnih nedaća...nije prviŠandor Winnetou wrote:je ali zna da sam ja tre91 od prve iako je moj nick šandor w. star pola godine, ali nije on ovdje pisao ni čitao, samo se tako češlja.Noor wrote:
U svakom slučaju dragecu više sreće sljedeći put uz želju da usavrši malo tl laganje :))
ali opet nesto mislim bez equity nema nista
e da je to bilo kad je lenjin bio sad bi svi na svijetu bili jednaki i veseli
e da je to bilo kad je lenjin bio sad bi svi na svijetu bili jednaki i veseli
2014-04-19
prckov wrote:
'boli me kurac hoce li Zagrebom,Pulom ili Rijekom vladati gender politika,pederluk,hoce li se cijepit.Moje misto zaobilazite u sirokom luku.Izdali ste Tudjmana izdat cete i nas.'
Pero
Pero
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
evo general milley se bavi kako veli important stvarima
zeli shvatit sto je to, gdo je, otkud taj "white rage" rekti
Milley defends military, open-mindedness amid ‘woke’ allegations - YouTube
zeli shvatit sto je to, gdo je, otkud taj "white rage" rekti
Milley defends military, open-mindedness amid ‘woke’ allegations - YouTube
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
kaya wrote:Da, tako svetoje isto nije pisao godinama kada dođe s novim nickom, svako dva mjesecaDragovit wrote:Noor wrote:
čitaj pozornije. nisam od 2014. jebote gdje sam sve po raznim portalima i forumima i pod kojim nickovima pisao prije osam godina to dragi bog ne može pohvatati, a kamoli ja više. zato sam si sad zapisao i nick i lozinku. zlu ne trebalo ako opet odem pa dođem jer živimo u ''zanimljivim vremenima'' svakih nekih osam do desetak godina.
Svetoje je kralj mimikrije... : )
Skoro ko nekad Deda....
darth_vader-
2014-04-17
rusi su otvoreno smece za blize susjedstvo
a zapad je podlo smece za cijeli svijet
kome to jos nije stiglo iz guzice u glavu..stice
2014-04-19
n_razbojnik and darth_vader like this post
moraš bit teški bolesnik u ratnom stanju s djetetom stajat na prozoru i snimat. teški bolesnik. i to su jučer radili po cijele dane, pun internet obiteljski piknika po balkonima i prozorima.Noor wrote:Dragovit wrote:Noor wrote:
serem ti se na opravdanje
Seri. I ja serem na svašta nešto.
Zaman. Tako je kako je.
i ovo je zakačio slučajno?
aha, žena ima u svinjcu tvornicu projektila
druga stvar, da je nekaj pogodilo tu kuću mi taj video ne bi gledali.
Guest- Guest
Sve je to somewhere, a niko ne zna gdi točno. Tako i ovaj:Eroo wrote:
https://twitter.com/ThomasVLinge/status/1497147279882522624
Russia has lost 2,800 troops, 80 tanks, 516 armored vehicles, 10 airplanes, and 7 helicopters in its invasion of Ukraine: deputy defense minister.
— Jack Detsch (@JackDetsch) February 25, 2022
Numbers as of 3pm Ukraine time.
prckov wrote:rusi su otvoreno smece za blize susjedstvo
Kod rusofila to ne važi, moš pljuvati po amrerici do bola ali kad u sljedećem postu nešto napišeš kontra smrada putlera i rusije istresu na tebe tonu govana iz svoje septičke, zato se nadam ovom boldanom pa kad tad
Moraš biti teški bolesnik da osudiš ženu koja stoji na poragu svoje kuće i snima što se događa oko nje. Jesi li ti normalan uopće smeće jedno usrano???ebenica wrote:moraš bit teški bolesnik u ratnom stanju s djetetom stajat na prozoru i snimat. teški bolesnik. i to su jučer radili po cijele dane, pun internet obiteljski piknika po balkonima i prozorima.Noor wrote:Dragovit wrote:
Seri. I ja serem na svašta nešto.
Zaman. Tako je kako je.
i ovo je zakačio slučajno?
aha, žena ima u svinjcu tvornicu projektila
druga stvar, da je nekaj pogodilo tu kuću mi taj video ne bi gledali.
U pravu je ebenica. Ukrajinke su neodgovorne majke. Čečeni će tu uvesti reda.
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 19 of 50