Ruska invazija na Ukrajinu
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
T. wrote:Htv je doslovno negledljiv ova 2 dana...
Čak su i one dvije kokoši (od 4 ukupno) u 'petom danu' bile odjevene u bojama ukrajinske zastave...
Jadni smo...
trajat će to. kolonija smo američkih smradova i drugačije ne može biti.
Službenik- Posts : 3265
2022-02-24
ne treba talenta, znanje je stečeno: umiru necijepljeni...godinu i pol se nitko nije pitao zašto, možda starost, komorbiditeti, zdravlje.T. wrote:Jesi skonta kako na yt i twiterru ne moš nać video s ruske strane ni za lijeka?mutava baštarda wrote:Nedostaje brojčanik na index.hr umjesto mrtvih od korone da vrti mrtve od Rusa. Svaka smrt 28 dana od kontakta s Ruskom vojskom smatrati će se žrtvom rata.T. wrote:
Švabe i sovjeti su samo za kharkov u 2 godine vodili 4 bitke s cca pola miljona mrtvih na obje strane...
Ovo su obične čarke prema tome...
Mnogi su potpali pod utjecaj fake news-a...
Sve je isto u msm kao s 'pandemijom' samo su se prešaltali na rat...
Navodno se i pok. eroo prešaltao na rat...
rusija je napala. kaj će ti više....koga boli kurac zašto. koga boli kurac kaj ju je netko pikao zadnjih 15 godina, haha stavit ćemo vam baze u dvorište, haha. tko vam jebe mater haha.
Guest- Guest
Pa to je potpuno kriva premisa... Upravo zbog toga smo i stremili da se pridružimo obrambenom savezu, da ne bi bili napadnuti od kremaljskog psihopateAssadNaPodmornici wrote:Stojim iza toga da bi mi u onakvom ruskom udaru koji bi krenuo u 3ujutro sa balističkim projektilima i krstarećim raketama po našim centrima komunikacija i ono malo kasarni i skladišta što imamo... To bi sve bilo zbrisano, država bez centralne komande a na stotine mrtvih vojnika još dok spavaju. A nakon toga bi slijedio desant ruskih padobranaca u svim većim RH gradovima, pazi ruske padobranske postrojbe su 3-4 brojnije od cijele RH vojske. Imaju više borbenih helikoptera nego mi tenkova koji bi bili zakurac. Nemamo sredstava protu zračne obrane itd. Ujutro bi se probudio i bile bi ruske kontrole točke u svim većim gradovima a članovi vlade po uhićeni i potpisali bi predaju. Ono malo vojske što bi preživjelo taj ruski udar ne bi znali šta da rade jer bi komunikacije bile uništene. Ako bi i upalili koji 40godina stari tenk ili 30 staro oklopno vozilo što nam Ameri prodaju a vi drkate na staro željezo, Rusi bi ga uništili iz zraka. . Sve bi bilo gotovo do podne. Eto tako bi trajao rat RH protiv Rusije.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Šandor Winnetou and AssadNaPodmornici like this post
epikur37 wrote:kic wrote:Gnječ wrote:
a jebiga a kubanska kriza kad su ameri izgubili razum pa skoro lansirali nuklearne balističke rakete a rvati izgubili pamćenje? kako je to onda bilo zajebano da amerima u susjedstvu rusi instaliraju nuklearne lansirne rampe. ameri popizdili ali po rvatima je to ok ali kad ameri nešto slično naprave rusima preko plota a rusi popizde to rvatima nije ok. ima li ovdje netko normalan na ovoj temi???
znači Ameri su imali pravo uletiti na Kubu i okupirati dio?
jesu
I dobili po pički jer su po običaju tili jebat, a da ne uđe...
darth_vader-
2014-04-17
Opet ću vas posjetiti na ono s samo jednim komarcem u sobi,
kad pogasite svjetla i pođete spat....zzzZZZZzzzzzziuM...pa se šamarate,
a on opet......zzzZZZZzzzzzziuM... Pa ti zaspi, ako možeš.
Pališ svjetlo i tražiš ga, a njega niđe...
kad pogasite svjetla i pođete spat....zzzZZZZzzzzzziuM...pa se šamarate,
a on opet......zzzZZZZzzzzzziuM... Pa ti zaspi, ako možeš.
Pališ svjetlo i tražiš ga, a njega niđe...
Ma šta se imaš opravdavati... Ukrajina je zemlja s 10 puta više stanovnika i veća površinom pa pretpostavljam da su Rusi već osvojili područja veličine hrvatske. Samo srećom mi nismo susjedi Rusiji...AssadNaPodmornici wrote:Stojim iza toga da bi mi u onakvom ruskom udaru koji bi krenuo u 3ujutro sa balističkim projektilima i krstarećim raketama po našim centrima komunikacija i ono malo kasarni i skladišta što imamo... To bi sve bilo zbrisano, država bez centralne komande a na stotine mrtvih vojnika još dok spavaju. A nakon toga bi slijedio desant ruskih padobranaca u svim većim RH gradovima, pazi ruske padobranske postrojbe su 3-4 brojnije od cijele RH vojske. Imaju više borbenih helikoptera nego mi tenkova koji bi bili zakurac. Nemamo sredstava protu zračne obrane itd. Ujutro bi se probudio i bile bi ruske kontrole točke u svim većim gradovima a članovi vlade po uhićeni i potpisali bi predaju. Ono malo vojske što bi preživjelo taj ruski udar ne bi znali šta da rade jer bi komunikacije bile uništene. Ako bi i upalili koji 40godina stari tenk ili 30 staro oklopno vozilo što nam Ameri prodaju a vi drkate na staro željezo, Rusi bi ga uništili iz zraka. . Sve bi bilo gotovo do podne. Eto tako bi trajao rat RH protiv Rusije.
michaellcmacha wrote:Da me imalo poznaš znao bi da ne prijetim, a tko se može sjetiti nekih mojih upisa svojevremeno imat će prilike vidjeti a neki i doživjeti da će biti upravo onako kako sam i tafs a i sada naveoDragovit wrote:michaellcmacha wrote:Prvo se očituj o ruskoj čistoći, a onda se ponovo nosi u kurac
tebi ću se očitovati možeš misliti. odjebi. tu još i prijetiš skidanjem glava. bjež' u taj svoj kurac budalo blesava.
bolje da te ne znam. budalaša sam se u životu dosta naupoznavao. dosta mi više. a ti prijeti i dalje skidanjem glava. netko će ti spizditi prijavu. unaprijed se ograđujem od toga tek toliko da znaš. ali ima zlobnih.
Lagali Ukri I za onaj zmijski otok. Tamo su svi zarobljeni a ne ubijeni.
Mnogo lazu Ukri, a to je znak ocaja
Zao mi Zelenog, bio je dobar komicar.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
darth_vader wrote:epikur37 wrote:kic wrote:
znači Ameri su imali pravo uletiti na Kubu i okupirati dio?
jesu
možda ali rakete su otišle s kube
evo rus jebe da uđe
U široj perspektivi meni je ovo sve posve i očekivano jer se crtaju geopolitičke granice multipolarnog svijeta koji je ekonomski i politički već stasao......
sad se samo prizemljuje.
period američke globalne hegemonije ostaje iza nas kao što iza rakete ostaje onaj rezervoar potrošenog goriva...ona kultna snimka
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A cuj znam i ja kud cu ne sekiraj se. Ni najmanje nemam potrebu biti glasan i prijetiti po forumu da bih ispao kao neki opasan tip kao sto neki rade. No ja ipak biram mir i razum, jer postoje ljudi koji prijete mnogo puta a postoje oni koji jednom zaprijete. Ja ne prijetim uopce...michaellcmacha wrote:Ne bi to išlo tako, vi pojedini bi trebali pokušati dozvati svijesti svoje propuhe između blatobrana... Priča ne završava u ukrajini jer u ukrajini nije ni počela, a vi se razmislite kud ćete i što ćete kad se konflikt rasplamsa, ja znam i gdje sam i za koga sam, a i protiv koga sam...newuser wrote:Pa ti s ovim postom dokazujes da mora biti po tvom ili... optuzbe, defetizam, narodni neprijatelji streljanje...vuksadinare wrote:da smo normalna drzava yoda i jos neki bi bili optuzeni za sirenje defetizma..defetizam je isto neprijateljsko djelovanje...u hrvatskoj je problem ako nije po mom nista ne valja
Ohladi covjece ovo je forum. Nema dobrih samo losi i manje losi, ne isplati se nervirati a jos manje mrziti nekoga jer je na "suprotnoj" strani. Ohladite decki :)
Nadalje boli me kiki za koga ces i di ces tako bi se trebali i ostali ponasati a ne prijetiti.
Ako netko simpatizira Ukrajince eto mu ako netko Ruse eto mu, sta se moze promijeniti ? Nista, ako dodje do vecih sranja... o tom po tom...
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
michaellcmacha wrote:Pa to je potpuno kriva premisa... Upravo zbog toga smo i stremili da se pridružimo obrambenom savezu, da ne bi bili napadnuti od kremaljskog psihopateAssadNaPodmornici wrote:Stojim iza toga da bi mi u onakvom ruskom udaru koji bi krenuo u 3ujutro sa balističkim projektilima i krstarećim raketama po našim centrima komunikacija i ono malo kasarni i skladišta što imamo... To bi sve bilo zbrisano, država bez centralne komande a na stotine mrtvih vojnika još dok spavaju. A nakon toga bi slijedio desant ruskih padobranaca u svim većim RH gradovima, pazi ruske padobranske postrojbe su 3-4 brojnije od cijele RH vojske. Imaju više borbenih helikoptera nego mi tenkova koji bi bili zakurac. Nemamo sredstava protu zračne obrane itd. Ujutro bi se probudio i bile bi ruske kontrole točke u svim većim gradovima a članovi vlade po uhićeni i potpisali bi predaju. Ono malo vojske što bi preživjelo taj ruski udar ne bi znali šta da rade jer bi komunikacije bile uništene. Ako bi i upalili koji 40godina stari tenk ili 30 staro oklopno vozilo što nam Ameri prodaju a vi drkate na staro željezo, Rusi bi ga uništili iz zraka. . Sve bi bilo gotovo do podne. Eto tako bi trajao rat RH protiv Rusije.
ludilo samo takvo.
Ako je neko mislio da ce Rusi dusmanima prepustiti stoljetnu rusku Ukrajinu, taj nije normalan.
Jebo ih Lenjin i njegove umjetne drzave
Jebo ih Lenjin i njegove umjetne drzave
Last edited by Ringo10 on 25/2/2022, 22:01; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Svojevremeno si slikao pistolj i stavljao slike na forum. To nisu prijetnje valjda je to slika dobrodoslice, pozdrava ili cega vec...michaellcmacha wrote:Da me imalo poznaš znao bi da ne prijetim, a tko se može sjetiti nekih mojih upisa svojevremeno imat će prilike vidjeti a neki i doživjeti da će biti upravo onako kako sam i tafs a i sada naveoDragovit wrote:michaellcmacha wrote:Prvo se očituj o ruskoj čistoći, a onda se ponovo nosi u kurac
tebi ću se očitovati možeš misliti. odjebi. tu još i prijetiš skidanjem glava. bjež' u taj svoj kurac budalo blesava.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Pa još uvijek je. Ja se ne prestajem smijat otkako je ovaj kreten pokrenija opći rat na Ukrajinu radi njega.Ringo10 wrote:Lagali Ukri I za onaj zmijski otok. Tamo su svi zarobljeni a ne ubijeni.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sam Zapad će biti spašen propašću globalista.
Možda, ako nije prekasno već...
Možda, ako nije prekasno već...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tebi i dragecu frka za ruse, tako kažeš i gotova stvarLeviathan2 wrote:ma fajt ako treba do poslednjeg ukrajincaŠandor Winnetou wrote:michaellcmacha wrote:
Ma zašto bi bilo za sve nas najbolje da se ukrajinci predaju, pa valjda obrnuto. Valjda bi za sve nas bilo puno bolje da ukrajinci u obrani ustraju što duže i da nanesu što je moguće veće gubitke ruskom agresoru. Pa da se ruski narod suočen sa značajnim mortalnim gubicima zapita kud ih je i zbog čega odveo kremaljski psihopata
Na mjestu ukrajinaca žrtvovao bi i 100 000 ljudi ali bi rusija iz toga izašla popišana (kao i ameri iz avganistana) a ukrajina oslobođena i jača nego ikad.
LOL
Dragovit wrote:michaellcmacha wrote:Da me imalo poznaš znao bi da ne prijetim, a tko se može sjetiti nekih mojih upisa svojevremeno imat će prilike vidjeti a neki i doživjeti da će biti upravo onako kako sam i tafs a i sada naveoDragovit wrote:
bolje da te ne znam. budalaša sam se u životu dosta naupoznavao. dosta mi više. a ti prijeti i dalje skidanjem glava. netko će ti spizditi prijavu. unaprijed se ograđujem od toga tek toliko da znaš. ali ima zlobnih.
Ja se već tri godine userem od straha svaki put kad vidim kakvog idiota na ulici.
I meni je rekao da će me ubiti, i to srkom.
crvenkasti-
2014-04-17
a mongoli i čečeni koje su doveli rusi su ono majka tereza :DRingo10 wrote:U Ukrajini su Ameri j Englezi doveli najgori sljam i olos zamislivi
Oni su Ukrajinu unistili
Sad slijedi izljecenje
epikur37 wrote:darth_vader wrote:epikur37 wrote:
jesu
možda ali rakete su otišle s kube
evo rus jebe da uđe
U široj perspektivi meni je ovo sve posve i očekivano jer se crtaju geopolitičke granice multipolarnog svijeta koji je ekonomski i politički već stasao......
sad se samo prizemljuje.
period američke globalne hegemonije ostaje iza nas kao što iza rakete ostaje onaj rezervoar potrošenog goriva...ona kultna snimka
od intervencije u siriji bilo je jasno da se rus vraća kao globalac.
dragec previše gluposti pišešDragovit wrote:Šandor Winnetou wrote:I rusiji, što njih zaboravljaš kao da su oni čisti?Dragovit wrote:idem na odmor. i zapaliti svijeću za sve koji ginu. i za ukrajince i za ruse i da to što prije završi. a americi i eu neka je sjeme prokleto.
ne. namjerno ih izostavio. od svih su najčišći koliko se u tom jadu i čemeru uopće može biti čist.
bacali ste redom drkice na amere i nato kad se rokalo irak, siriju, libiju, stvarao kaos sa glavosjecima i kad se eufrat crvenio od ljudske krvi. svi smo gledali freedom fighterse koji su radili dekapitacije ljudi. onda nije bilo kršenja međunarodnog prava i čega sve ne kako sad drnči naš dični premijer? prejebeni ste licemjeri. prelazite preko uzroka svega kao preko plitkog potoka. koliko puta to trebam napisati da vam dođe iz guzice u glavu? milijun? može, ako stignem dok god sam tu.
zds.
kao i obično :)
newuser wrote:Svojevremeno si slikao pistolj i stavljao slike na forum. To nisu prijetnje valjda je to slika dobrodoslice, pozdrava ili cega vec...michaellcmacha wrote:Da me imalo poznaš znao bi da ne prijetim, a tko se može sjetiti nekih mojih upisa svojevremeno imat će prilike vidjeti a neki i doživjeti da će biti upravo onako kako sam i tafs a i sada naveoDragovit wrote:
Tre je stavljao na forum slike mrtvih četnika iz domovinskog rata.
Rekao je da ih svaku večer gleda prije spavanja, kad je u pidžami.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu