Ruska invazija na Ukrajinu
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Dragovit wrote:darth_vader wrote:Gnječ wrote:
ma da. evo tvoj odgovor kako izgleda: namaz sofističkih smicalica, namaz neznanja, namaz stereotipa, namaz amerofilskih govana iz američkog čmara.
Nije ni ta vaša Nutella puno bolja ako ćemo pravo
a lino lada?
Domaće je domaće... Ni traga Ferrerovom originalnom receptu, srećom...
Nakrka se zeru više cukra i što fali...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
darth_vader wrote:Dragovit wrote:darth_vader wrote:
a lino lada?
Nakrka se zeru cukra i što fali...
Službenik-
2022-02-24
a lino lada?
Lino-lada gold...
neba te nutele koja može parirati
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:darth_vader wrote:Dragovit wrote:
a lino lada?
Lino-lada gold...
neba te nutele koja može parirati
Možda dok nije došla Dalićka... Brijem da je naglo nastala nestašica lješnjaka...
darth_vader-
2014-04-17
Lino lada s komadićima lješnjaka je i bolja od orig. nutelle, meni barem...Dragovit wrote:darth_vader wrote:Dragovit wrote:
a lino lada?
Prati je i cijenom doduše...
Onda biramo hrvatsko...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
kic and T. like this post
oćemo malo o gloku ili o mobiliziranim sinovima iz štitara?Dragovit wrote:Šandor Winnetou wrote:Svetoje nam se uzjebao do yaya, valjda će hrabro tako stati i u nemačku na branik rusije dok im ovi piče jebačke sankcije :)michaellcmacha wrote:
U mađarskoj su poubijali oko 5000 ljudi i državu mađarsku mrcvarili 34 godine, čehoslovačka ubili preko 150 ljudi a da im nitko nije pružio otpor... Aj nosi se u kurac i ti i ruska čistoća
ahahahah .... isukrsta ti ... :D
De prestani jesti govna kad je burek 10 kuna
Linolada nije nutela, mego kopija nekadašnje kinderlade.
crvenkasti-
2014-04-17
Znamo, nismo toliko balavi, jebo ga ti...
darth_vader-
2014-04-17
darth_vader wrote:Znamo, nismo toliko balavi, jebo ga ti...
Ke
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Rađena po licenci Ferrera samo za ex-Yu tržište...
darth_vader-
2014-04-17
epikur37 wrote:darth_vader wrote:Znamo, nismo toliko balavi, jebo ga ti...
Ke
A spominje kinderladu...
darth_vader-
2014-04-17
majmun ne kuži da si mu poslao prijateljsko upozorenje da će otići u mp3 istog trena ako rusija zagužva sa NATO savezom a takvi kao svetoje budu locirani, identificirani, uhićeni i procesuirani kao neprijatelji poretka i saveza.michaellcmacha wrote:Ajde mi spizdi prijavu da upozoravam debile da ne mogu živjeti u hrvatskoj i navijati za agresora koji bi nas u potencijalnom sukobu također denacificirao... Marš u pičku materinu majmune nepodojeni...Dragovit wrote:michaellcmacha wrote:
Da me imalo poznaš znao bi da ne prijetim, a tko se može sjetiti nekih mojih upisa svojevremeno imat će prilike vidjeti a neki i doživjeti da će biti upravo onako kako sam i tafs a i sada naveo
bolje da te ne znam. budalaša sam se u životu dosta naupoznavao. dosta mi više. a ti prijeti i dalje skidanjem glava. netko će ti spizditi prijavu. unaprijed se ograđujem od toga tek toliko da znaš. ali ima zlobnih.
a lino lada?
nije to ferrerov recept nutella se proizvodi još od doba Napoleona i njegovih ratova 1806. godine je izmišljen recept pošto je zbog ratova kakaovac bio ekstremno skup a u Piemontu lješnjaka ko trave netko se dosjertio naći zamjenu koja se zove crema gianduia i tek je 1950. opet zbog manjka uvoza kakaovca nakon 2. svj rata u Italiji. Michele Ferrero u svojoj slastičarnici počeo proizvoditi crema ganduia. a ime Nutella je: The Nutella name came about as a result of combining the English word 'nut' and the Latin suffix for sweet – 'ella'. The Nutella name was introduced in 1964, when the product was first introduced to the UK.
jebote kako si komotni lupež ne bi ti prst otpao da si sam to potražio na netu.
Guest- Guest
Pa ja ne mogu shvatiti da su neki pojedinci toliko potkapacitirani... I što je najbitnije ja govorim iz osobnog iskustva, jer znam što je naganjati i hvatati petu kolonu... A u ovim slučaju neće biti iznimki to je kao 1+1, samo eto kretenluk valjda treba na svojoj koži to osjetiti...Šandor Winnetou wrote:majmun ne kuži da si mu poslao prijateljsko upozorenje da će otići u mp3 istog trena ako rusija zagužva sa NATO savezom a takvi kao svetoje budu locirani, identificirani, uhićeni i procesuirani kao neprijatelji poretka i saveza.michaellcmacha wrote:Ajde mi spizdi prijavu da upozoravam debile da ne mogu živjeti u hrvatskoj i navijati za agresora koji bi nas u potencijalnom sukobu također denacificirao... Marš u pičku materinu majmune nepodojeni...Dragovit wrote:
bolje da te ne znam. budalaša sam se u životu dosta naupoznavao. dosta mi više. a ti prijeti i dalje skidanjem glava. netko će ti spizditi prijavu. unaprijed se ograđujem od toga tek toliko da znaš. ali ima zlobnih.
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
Gnječ wrote:darth_vader wrote:Dragovit wrote:
a lino lada?
nije to ferrerov recept nutella se proizvodi još od doba Napoleona i njegovih ratova 1806. godine je izmišljen recept pošto je zbog ratova kakaovac bio ekstremno skup a u Piemontu lješnjaka ko trave netko se dosjertio naći zamjenu koja se zove crema gianduia i tek je 1950. opet zbog manjka uvoza kakaovca nakon 2. svj rata u Italiji. Michele Ferrero u svojoj slastičarnici počeo proizvoditi crema ganduia. a ime Nutella je: The Nutella name came about as a result of combining the English word 'nut' and the Latin suffix for sweet – 'ella'. The Nutella name was introduced in 1964, when the product was first introduced to the UK.
jebote kako si komotni lupež ne bi ti prst otpao da si sam to potražio na netu.
Nekako sam pretpostavija da tebi neće bit teško... :D
darth_vader-
2014-04-17
Šandor Winnetou wrote:oćemo malo o gloku ili o mobiliziranim sinovima iz štitara?Dragovit wrote:Šandor Winnetou wrote:
Svetoje nam se uzjebao do yaya, valjda će hrabro tako stati i u nemačku na branik rusije dok im ovi piče jebačke sankcije :)
ahahahah .... isukrsta ti ... :D
De prestani jesti govna kad je burek 10 kuna
gloku? sinovi čega? o čemu ti?
jebote budalaština.
Nabijen na kurac i vas i kinderladu.
Sad san otiša doli i izvadija iz frižidra novu tezgu tog kurca i sad ću na žličicu i kusat. Kupin sad zimi toga i svako tri dana nova jer kad je zima onda mi se jede čokolada a ovo mi je najlakše kad mi dođe pa žlicu dvije i onda samo da ima malo tih ugljikohidrata.
Nisan nikad ni pogleda kako se to zove a jeden je svaki dan. Ja to sve zoven eurokrem, kinderlada il već šta mi padne na pamet ti uobičajeni nazivi, nutela itd.
Evo sad čitan :
Ime proizvoda : Duo.
Težina : 400 grama
Zemlja porijekla : Sjeverna Makedonija
Eto nisan ni zna da je zemlja porijekla SM. Valjda oni imaju lješnjaka doli pa to prave i inače.
Krem namaz.
Sad san otiša doli i izvadija iz frižidra novu tezgu tog kurca i sad ću na žličicu i kusat. Kupin sad zimi toga i svako tri dana nova jer kad je zima onda mi se jede čokolada a ovo mi je najlakše kad mi dođe pa žlicu dvije i onda samo da ima malo tih ugljikohidrata.
Nisan nikad ni pogleda kako se to zove a jeden je svaki dan. Ja to sve zoven eurokrem, kinderlada il već šta mi padne na pamet ti uobičajeni nazivi, nutela itd.
Evo sad čitan :
Ime proizvoda : Duo.
Težina : 400 grama
Zemlja porijekla : Sjeverna Makedonija
Eto nisan ni zna da je zemlja porijekla SM. Valjda oni imaju lješnjaka doli pa to prave i inače.
Krem namaz.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U stvari mogu shvatiti, iste grablje pojedini mazohisti s užitkom vole nagaziti
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
nevjerojatno koji ste vi tandem budala.Šandor Winnetou wrote:majmun ne kuži da si mu poslao prijateljsko upozorenje da će otići u mp3 istog trena ako rusija zagužva sa NATO savezom a takvi kao svetoje budu locirani, identificirani, uhićeni i procesuirani kao neprijatelji poretka i saveza.michaellcmacha wrote:Ajde mi spizdi prijavu da upozoravam debile da ne mogu živjeti u hrvatskoj i navijati za agresora koji bi nas u potencijalnom sukobu također denacificirao... Marš u pičku materinu majmune nepodojeni...Dragovit wrote:
to je za rubriku vjerovali ili ne.
Službenik-
2022-02-24
Ne isplati se nikada nikome prijetiti, samo daš budali da se pripremi za sranje koje će se ili neće pojaviti.
Guest- Guest
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu