AND SO IT BEGINS!
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: AND SO IT BEGINS!
Stigli i Kadirovci
#Chechen troops deployed by #Russia in Donetsk in eastern #Ukraine. pic.twitter.com/GwNXvhGUi7
— Kyle Orton (@KyleWOrton) February 24, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Dragovit wrote:AlfaOmega wrote:Sam se smijte. Ko se zadnji smije, najsladje se smije :D
cerekaju se.
bome ukrajincima nije do cereka.
.
naravno da se cerekamo satrapovoj ikavici...
a ukrima nije do cerekanja, to reci njemu, pogledaj početak teme, onaniranje u 4 ujutro, s pivom i kokicama
Naj biti party pooperHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:
šeraju ukrainci , friško uništena ruska kolona.. govore o 15ak vozila, iako su na slici dva, dakle prvo dva je..
mogli biti čak i ukrainski, ali mislim da nisu, jer vidim da je kupola u zraku, što znači pogođeni projektilom .. ovo je u pravcu kijeva
Nažalost ovo je Ukrajinski BMP-1.
Onda nam mogu otkinut i dio Dalmacije,a Mađari Međimurje i Baranju.max123 wrote:ko jebe istru...mi ćemo onda zabit ustaški stijeg na petrovaradinsku(tzv.novi sad,tzv.srbija) tvrđavu...IL Risorto wrote:
Je li to znači da bi sad Talijani nama mogli okupirat Istru ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Do tipkovnice je jbg. Ni do mene. Auto correct i taj shitNoor wrote:Dragovit wrote:AlfaOmega wrote:Sam se smijte. Ko se zadnji smije, najsladje se smije :D
cerekaju se.
bome ukrajincima nije do cereka.
.
naravno da se cerekamo satrapovoj ikavici...
a ukrima nije do cerekanja, to reci njemu, pogledaj početak teme, onaniranje u 4 ujutro, s pivom i kokicama
AlfaOmega wrote:Naj biti party pooperHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:
šeraju ukrainci , friško uništena ruska kolona.. govore o 15ak vozila, iako su na slici dva, dakle prvo dva je..
mogli biti čak i ukrainski, ali mislim da nisu, jer vidim da je kupola u zraku, što znači pogođeni projektilom .. ovo je u pravcu kijeva
Nažalost ovo je Ukrajinski BMP-1.
vidiš Dragec..o ovome ti pričam
vuksadinare wrote:..djabe si bio ako si na strani agresora....ti bi sve nas isporucio agresoru zbog rodjakaDragovit wrote:vuksadinare wrote:
..srblji vi ste svoje odcerekali...
jadno ti je to.
hrvat sam i dragovoljac domovinskog rata od 1991. i to je sve što ću reći o sebi osobno i svojem učešću u domovinskom ratu.
ti sad rođo možeš nastaviti lupati po rajnglama, a možeš i štogod pametno napisati. o tebi ovisi.
''djabe'' si i ti bio ako si na strani amerike koja je gdje god je stupila napravila nered i kaos uključno i ukrajinu, a od hrvatske običnu koloniju.
naravno, i ja sam ''djabe'' jer ovo nije niti približno hrvatska za koju sam ratovao.
tjuuuuk, jesi to ti?Dragovit wrote:vuksadinare wrote:..djabe si bio ako si na strani agresora....ti bi sve nas isporucio agresoru zbog rodjakaDragovit wrote:
jadno ti je to.
hrvat sam i dragovoljac domovinskog rata od 1991. i to je sve što ću reći o sebi osobno i svojem učešću u domovinskom ratu.
ti sad rođo možeš nastaviti lupati po rajnglama, a možeš i štogod pametno napisati. o tebi ovisi.
''djabe'' si i ti bio ako si na strani amerike koja je gdje god je stupila napravila nered i kaos uključno i ukrajinu, a od hrvatske običnu koloniju.
naravno, i ja sam ''djabe'' jer ovo nije niti približno hrvatska za koju sam ratovao.
#BREAKING/ #North_Press
— NORTH PRESS AGENCY - ENGLISH (@NPA_English) February 24, 2022
Ukrainian Ambassador to London: We need #NATO's help in imposing a no-fly zone over #Ukraine pic.twitter.com/v1yUWKDZbd
2018-04-10
Dajte ljudi držimo se vijesti i bez prepucavanja
2018-04-10
newuser likes this post
Noor wrote:tjuuuuk, jesi to ti?Dragovit wrote:vuksadinare wrote:
..djabe si bio ako si na strani agresora....ti bi sve nas isporucio agresoru zbog rodjaka
?
Noorka spamaHektorović wrote:Dajte ljudi držimo se vijesti i bez prepucavanja
neinAlfaOmega wrote:Noorka spamaHektorović wrote:Dajte ljudi držimo se vijesti i bez prepucavanja
...pa sad..vecina glasovala vecina to htjela..imao si referendum za nato i eu...jbg kad sjebes ekonomiju puno izbora nemas...dok se ne oporavis i razvijes gospodarstvo,vojsku podignes na vise standarde nema puno ocekivanja..a ti jos trazis da se pobrinemo za bh-a hrvate..cime?..kurcem..vilicom..odavno govorim da bi najbolja politika hrvata u bh-a bila da se konacno pobrinu za sebe i ne gledaju na dadiljanje..pa jebote bog imaju vise kapitala u rukama nego hrvati koji nisu iz bh-a..i dobro je rekao onaj iz hrvatske republikanske stranke iz bh-a..pun kurac mi je vise covicevog trazenja dadiljanja..trce zokiju i plenkiju da se isplace pa dodiku..covjece uzmi konacno stvari u svoje ruke skupimo muda..ne zicaj..nitko ti nece pomoci ako sam sebi ne pomognesDragovit wrote:vuksadinare wrote:..djabe si bio ako si na strani agresora....ti bi sve nas isporucio agresoru zbog rodjakaDragovit wrote:
jadno ti je to.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kažu na htv-u ruske trupe na dvadesetak km od kijeva. zračna luka kijev.
Ljudi,opametite se,ovo je vaskolika svetska zavera protiv pravoslavlja.Cilj je uništit Rusiju a potom cjelokupno pravoslavlje.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
OPASNOST IZ SREDOZEMLJA Ruske krstarice pozicionirane za sukob sa skupinama nosača NATO-a
https://morski.hr/2022/02/24/opasnost-iz-sredozemlja-ruske-krstarice-pozicionirane-za-sukob-sa-skupinama-nosaca-nato-a/?fbclid=IwAR2S6oTdwlAgd4iuA6-xIvXSPih6GzJGCuYbkRA04K6bjn9RO01bBiCEB0Q
šta je ovaj Truman još kod nas? šta nije otišao?
https://morski.hr/2022/02/24/opasnost-iz-sredozemlja-ruske-krstarice-pozicionirane-za-sukob-sa-skupinama-nosaca-nato-a/?fbclid=IwAR2S6oTdwlAgd4iuA6-xIvXSPih6GzJGCuYbkRA04K6bjn9RO01bBiCEB0Q
šta je ovaj Truman još kod nas? šta nije otišao?
Pa bolje da se sami unište između sebe nego da uništavaju druge.IL Risorto wrote:Ljudi,opametite se,ovo je vaskolika svetska zavera protiv pravoslavlja.Cilj je uništit Rusiju a potom cjelokupno pravoslavlje.
Kad staviš ispred neke religije nacionalni predznak onda ona postaje nacionalna organizacija a ne duhovna. Sad se kolju ruska i ukrajinska crkva za teritorij.
Trebali su odma pobiti sve popove ruske crkve u Ukrajini kad su dobili autokefalnost. Vidiš da se ruska crkva ne oglašava. Dakle oni stoje iza napada.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:...pa sad..vecina glasovala vecina to htjela..imao si referendum za nato i eu...jbg kad sjebes ekonomiju puno izbora nemas...dok se ne oporavis i razvijes gospodarstvo,vojsku podignes na vise standarde nema puno ocekivanja..a ti jos trazis da se pobrinemo za bh-a hrvate..cime?..kurcem..vilicom..odavno govorim da bi najbolja politika hrvata u bh-a bila da se konacno pobrinu za sebe i ne gledaju na dadiljanje..pa jebote bog imaju vise kapitala u rukama nego hrvati koji nisu iz bh-a..i dobro je rekao onaj iz hrvatske republikanske stranke iz bh-a..pun kurac mi je vise covicevog trazenja dadiljanja..trce zokiju i plenkiju da se isplace pa dodiku..covjece uzmi konacno stvari u svoje ruke skupimo muda..ne zicaj..nitko ti nece pomoci ako sam sebi ne pomognesDragovit wrote:vuksadinare wrote:
..djabe si bio ako si na strani agresora....ti bi sve nas isporucio agresoru zbog rodjaka
o tom-potom koja je ''većina'' to izglasovala.
ali eto, tu smo i to smo što jesmo.
kolonija.
živio sam desetak godina u suverenoj hrvatskoj državi.
netko je čitavi život proživio, a da to nije nikada doživio.
barem nešto.
Ukrajina: Rusi napadaju Černobil. Zelenskij: Ovo je objava rata cijeloj Europi
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ukrajina-rusi-napadaju-cernobil-zelenskij-ovo-je-objava-rata-cijeloj-europi/2342228.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» ‘Stop Operation Soros’ movement begins in Macedonia
» America Ready For Martial Law! Looting Begins, Panic Buying Of Ammo 2020 Economic Collapse
» America Ready For Martial Law! Looting Begins, Panic Buying Of Ammo 2020 Economic Collapse
Page 26 of 50