ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AND SO IT BEGINS!

Page 38 of 50 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50  Next

Go down

AND SO IT BEGINS! - Page 38 Empty Re: AND SO IT BEGINS!

Post by vuksadinare 24/2/2022, 21:59

AlfaOmega wrote:
Šandor Winnetou wrote:
AlfaOmega wrote:
Noorka i Šandor danas vele da nisu svi, ipak ima i dobrih. U nekim bitkama za Ukrajinu ćemo biti na istoj strani. Ja navijam za sve Ruse, a oni za poneke.
Ti po običaju ništa nisi skužio. Pretpostavljam da nemaš djecu jel tako a o tome da znaš što je rat još manje no eto ti bi ladno pobio zarobljene vojnike pa sad reci da si normalan.
Ne samo da nemam dicu, nemam ni ženu. Suva kurca hodam već godinu dana. Malo sam zagorio.
hej agenturo klosarska..kak se prodati za klopu i kurvu

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 24/2/2022, 21:59

Safete jebo te, ako ne umiš držati korak, odjebi sa teme. Triba ja da ti otvaram temu o Južnoj Africi?

2015-09-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/2/2022, 22:00

AlfaOmega wrote:Safete jebo te, ako ne umiš držati korak, odjebi sa teme. Triba ja da ti otvaram temu o Južnoj Africi?
...smradu sto se pravis da si dalmatinac sramoto
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Službenik 24/2/2022, 22:00

Šandor Winnetou wrote:
AlfaOmega wrote:
crvenkasti wrote:Kako možete navijati za Ruse?
Pa Rusi su Srbi!
Noorka i Šandor danas vele da nisu svi, ipak ima i dobrih. U nekim bitkama za Ukrajinu ćemo biti na istoj strani. Ja navijam za sve Ruse, a oni za poneke.
Ti po običaju ništa nisi skužio. Pretpostavljam da nemaš djecu jel tako a o tome da znaš što je rat još manje no eto ti bi ladno pobio zarobljene vojnike pa sad reci da si normalan.

pa to tvoj istomišljenik vuksdinare bi tako.
eto i čitave ruske brigade padaju u ukrajinsko zarobljeništvo po njemu.

Former Secretary of State John Kerry was excoriated by critics Thursday for expressing hope that Russian President Vladimir Putin would help the world "stay on track" with fighting climate change despite the ongoing invasion of Ukraine by Russian armed forces. 

jebote koja kukavelj.
čitajte malo fox news, a ne jutarnji i index.
ovo je totalni šou od zapada.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by melkior 24/2/2022, 22:01

Šandor Winnetou wrote:
melkior wrote:
Šandor Winnetou wrote:Inače za ove tutleke koji pričaju o blizini razmješanja raketa  trebali bi znati da danas rusiji nije problem gađati niukoga na kugli temaljskoj a isto tako niti nju nije problem spičkati
No kako rekoh drkica je barem besplatna za putlerove drkadžije :)
Nije stvar u gađanju gradova nego u gađanju ruskih PZO sistema. Oko Moskve se nalaze najveći broj baterija S 400, kojima treba stanovito vrijeme za lansiranje i presretanje neprijateljskih projektila, međutim, približavanjem NATO-vih lansirnih rampi što bliže ruskoj granici, efikasnost S-400 i S-300 dolazi u pitanje. Postoji određeno vrijeme lansiranja i reakcije na lansiranje.
Ukrajina nije u NATO savezu niti je uzeto u razmatranje njeno primanje dokle god ima nerješenih graničnih problema sa susjedima.U svakom slučaju putko je sad dobio još dvije članice u savez NATOa zbog svojih poteza, švede i fince. Bravo putko majestore :tu
Pa što je onda koštalo SAD-u da Rusiji da pisane garancije da Ukrajina neće u NATO? A Zelenski je spominjao da želi revitalizirati nuklearke.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 24/2/2022, 22:01

AlfaOmega wrote:
Šandor Winnetou wrote:
AlfaOmega wrote:
Ne samo da nemam dicu, nemam ni ženu. Suva kurca hodam već godinu dana. Malo sam zagorio.
Tvoja stvar, da imaš djecu ne bi srao o tome da ne treba ubiti ono zarobljeno rusko dijete u uniformi RF.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by crvenkasti 24/2/2022, 22:01

Šandor Winnetou wrote:Inače za ove tutleke koji pričaju o blizini razmješanja raketa  trebali bi znati da danas rusiji nije problem gađati niukoga na kugli temaljskoj a isto tako niti nju nije problem spičkati
No kako rekoh drkica je barem besplatna za putlerove drkadžije :)

U planovima za nuklearni rat se ne računa tko koga može pogoditi, nego tko će prije onesposobiti protivničku stranu.

Radi se o minutama i sekundama.
Ako američka raketa doleti do Moskve za 5 minuta, a ruskoj treba do Vašingtona 10 minuta, onda su Ameri pobijedili.
Plus, što američkih ima više, i jeftinije su.
Rusi moraju gađati Ameriku iz podmornica, što je skupo i ne može biti masovno.

A što se tiče hipersoničnih raketa, samo je pitanje vremena kad će ih i Ameri imati.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 24/2/2022, 22:02

Šandor Winnetou wrote:
AlfaOmega wrote:
Šandor Winnetou wrote:
Tvoja stvar, da imaš djecu ne bi srao o tome da ne treba ubiti ono zarobljeno rusko dijete u uniformi RF.
Pa i to dijete je nečije dijete. Nemoj tako. Sam si reka, ni svaki Rus zao Rus.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 24/2/2022, 22:03

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Službenik 24/2/2022, 22:03

Šandor Winnetou wrote:
Dragovit wrote:
Šandor Winnetou wrote:Dragec ne se sekirati, budete već vraćeni u mišiju rupu kad sve ovo prođe i tamo opet možete nastaviti bacati drkicu na psihopatu  putlera :)

za razliku od tebe ja znam odavno da sam u mišjoj rupi jer to hrvatska i jest poslije 2000. 
samo po svemu sudeći ti nisi svjestan gdje si. 
što bi se reklo nisi svjestan svoje nesvjesnosti.
neka. uz dobro zdravlje koje ti želim imat ćeš vremena za shvatiti.

zds. :)
Veliš bolje drkati  u mišijoj rupi nego jebati na slobodi,
respekt majestore :tu

a ti misliš da drkaš na slobodi?
e jesi mangup, svaka ti čast! 

:)

Last edited by Dragovit on 24/2/2022, 22:05; edited 1 time in total
Službenik
Službenik

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/2/2022, 22:03

Dragovit wrote:
Šandor Winnetou wrote:
AlfaOmega wrote:

pa to tvoj istomišljenik vuksdinare bi tako.
eto i čitave ruske brigade padaju u ukrajinsko zarobljeništvo po njemu.

Former Secretary of State John Kerry was excoriated by critics Thursday for expressing hope that Russian President Vladimir Putin would help the world "stay on track" with fighting climate change despite the ongoing invasion of Ukraine by Russian armed forces. 

jebote koja kukavelj.
čitajte malo fox news, a ne jutarnji i index.
ovo je totalni šou od zapada.
ti imas kompleks bosanca cini mi se
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 24/2/2022, 22:04

Nakon svega ovoga sto vidim.

Mi ovdje na Balkanu trebamo se drzat zajedno i ne dozvoliti ikakve pizdarije ovdje.

Samo bi nam trebalo jos sranja tu.

Sad treba ostati pametan i ne dozvoliti nikakve međusobne tenzije.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 24/2/2022, 22:04

AlfaOmega wrote:
Jeba te led, kojom brzinom sve sve odbija, čovik bi pomislija da je Ukrajina veličine Bosne. Ruski vojnici su stvarno profesionalni. Imaju intel kakav niko nema

2015-09-11

Back to top Go down

Post by melkior 24/2/2022, 22:05

AlfaOmega wrote:
Pa Amerikanci imaju dobre informacije i može im se vjerovati kad analiziraju kretanje ruskih vojnih snaga.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/2/2022, 22:05

AlfaOmega wrote:
AlfaOmega wrote:
Jeba te led, kojom brzinom sve sve odbija, čovik bi pomislija da je Ukrajina veličine Bosne. Ruski vojnici su stvarno profesionalni. Imaju intel kakav niko nema
ej cedo mastas o kninu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/2/2022, 22:06

cedo jebem ti mater
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 24/2/2022, 22:07

Šandor Winnetou wrote:
AlfaOmega wrote:
Šandor Winnetou wrote:
Aha, sry, ti si se ustvari ovdi zajeba. Htija si reći da ja impliciram da TREBA ubiti ono zarobljeno rusko dijete, a ne da ne treba. Hajd što si sebe zbunija, ali što si i mene zbunija.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by melkior 24/2/2022, 22:07

AlfaOmega wrote:
AlfaOmega wrote:
Upravo zato traje ukrajinska protuofenziva kojom pokušavaju pobiti ruske desantne padobrance i osloboditi aerodrom Antonov. Znaju da im o tome ovisi Kijev.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/2/2022, 22:08

..obracunat cemo se mi malo zesce sa tom ruskom agenturom
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 24/2/2022, 22:08

melkior wrote:
Šandor Winnetou wrote:
melkior wrote:
Nije stvar u gađanju gradova nego u gađanju ruskih PZO sistema. Oko Moskve se nalaze najveći broj baterija S 400, kojima treba stanovito vrijeme za lansiranje i presretanje neprijateljskih projektila, međutim, približavanjem NATO-vih lansirnih rampi što bliže ruskoj granici, efikasnost S-400 i S-300 dolazi u pitanje. Postoji određeno vrijeme lansiranja i reakcije na lansiranje.
Ukrajina nije u NATO savezu niti je uzeto u razmatranje njeno primanje dokle god ima nerješenih graničnih problema sa susjedima.U svakom slučaju putko je sad dobio još dvije članice u savez NATOa zbog svojih poteza, švede i fince. Bravo putko majestore :tu
Pa što je onda koštalo SAD-u da Rusiji da pisane garancije da Ukrajina neće u NATO? A Zelenski je spominjao da želi revitalizirati nuklearke.
8 godina ih rusi jebu i što bi oni trebali napraviti da se osiguraju od samovolje rusa? Oteli im krim, zaustavili oslobađanje donbasa i držali im domaklov mač stalno nad vratom.
Navijajte ili imajte viđenje kako hoćete no znajte da će rusija na kraju balade ispasti negativac do neba i biti bačena na koljena. Jedina stvar što mene brine je da će ovaj idiot tamo ostati do tog trena i reći sad ću vam svima jebati majku ako smo mi na koljenima i ispucati cijeli nuklearni arsenal. Nadam se da će ga do tada ruski oligarsi ucmekati( zbog enormnih ekonomskih gubitaka koje već sad trpe) i dovesti nekoga tko je normalan da vlada rusijom.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Brain32 24/2/2022, 22:09

https://twitter.com/Apex_WW/status/1496953084857266178?ref_src=twsrc%5Etfw

Dobro koliki je problem normalni link stavit?
Brain32
Brain32

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 38 of 50 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics