AND SO IT BEGINS!
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: AND SO IT BEGINS!
mongoloidu mars u rusiju ili srbijuDragovit wrote:IL Risorto wrote:Neprocjenjiv je trenutak kad shvatiš,kako su Petar Sotošić i Velimir Bujanec zbili redove i bore se za istu stvar.U Zagrebu održan prosvjed protiv ruske intervencije wrote:
Tragikomedija.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
malo morgen,sa ovim ruskim blic krigom u suverenu ukrajnu kosovo je zacementirano kao država za veke vekova...IL Risorto wrote:Ovo je istorijski trenutak za majčicu Srbiju,jer trebaju iskoristit situaciju dok je NATO neodlučan i slab,te udarit žestoko i vratit sve ono što im pripada na pravdi boga a otelo im u balkanskim ratovima.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ja se ne smijem,niti navijam za rat.Iskreno se nadam da će bit ,,tresla se brda''AlfaOmega wrote:Sam se smijte. Ko se zadnji smije, najsladje se smije :D
međutim,ukoliko dođe do nekog većeg sukoba koji bi se prelio izvan Ukrajne,najviše strahujem za majčicu Srbiju i nedužnu srpsku nejač,jer nakon svakog većeg rata,njih uvijek bude barem miljon manje.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
darth_vader likes this post
AlfaOmega wrote:Sam se smijte. Ko se zadnji smije, najsladje se smije :D
cerekaju se.
bome ukrajincima nije do cereka.
navodno ruske trupe ušle u kijevsku oblast.
raspad sustava.
za to vrijeme američke i njihove kolonijalne zemlje (uključno hrvatska) mole boga da se sukob ne prelije i preko granica nato-a.
i meni nekako dođe cerekati se.
a lijepo je lazanski svitao sulju..'ne cekaj ruse kreni na kosovo sad dok nije kasno'..max123 wrote:malo morgen,sa ovim ruskim blic krigom u suverenu ukrajnu kosovo je zacementirano kao država za veke vekova...IL Risorto wrote:Ovo je istorijski trenutak za majčicu Srbiju,jer trebaju iskoristit situaciju dok je NATO neodlučan i slab,te udarit žestoko i vratit sve ono što im pripada na pravdi boga a otelo im u balkanskim ratovima.
2015-09-08
Nejač ima pravo da vrati Kosovo,koje im je oteto na pravdi boga,kao što sad Rusi vraćaju ono što im je oteto i poklonjeno Ukraincima.max123 wrote:malo morgen,sa ovim ruskim blic krigom u suverenu ukrajnu kosovo je zacementirano kao država za vekeIL Risorto wrote:Ovo je istorijski trenutak za majčicu Srbiju,jer trebaju iskoristit situaciju dok je NATO neodlučan i slab,te udarit žestoko i vratit sve ono što im pripada na pravdi boga a otelo im u balkanskim ratovima.
Pa sam naziv države govori o tom narodu,,Ukralinci.
2015-07-23
..srblji vi ste svoje odcerekali...Dragovit wrote:AlfaOmega wrote:Sam se smijte. Ko se zadnji smije, najsladje se smije :D
cerekaju se.
raspad sustava.
za to vrijeme američke i njihove kolonijalne zemlje (uključno hrvatska) mole boga da se sukob ne prelije i preko granica nato-a.
2015-09-08
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3879217/rusija-atomaska-bomba-ukrajina-prognoza-meteorolog-foto
2015-09-08
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
jebe mi se ko je kome "ukrao" državu,historiju,jezik,kuracpalac.nego koju poruku šalje ovaj ruski kepec nakon upada u tuđu zemlju.sad će svako govno tražit "svoje" u danas tuđim i suverenim državama..IL Risorto wrote:
2015-10-28
Šandor Winnetou likes this post
The Russians have surrounded Kharkiv/Kharkov. We’re stuck here, but it’s preferable to driving across the country and risk getting shelled. Moscow has apparently been notified our hotel is full of journalists, and it’s remaining open. The staff are all very calm.
— Fin DePencier (@finlookedintoit) February 24, 2022
2018-04-10
vuksadinare wrote:..srblji vi ste svoje odcerekali...Dragovit wrote:AlfaOmega wrote:Sam se smijte. Ko se zadnji smije, najsladje se smije :D
cerekaju se.
raspad sustava.
jadno ti je to.
hrvat sam i dragovoljac domovinskog rata od 1991. i to je sve što ću reći o sebi osobno i svojem učešću u domovinskom ratu.
ti sad rođo možeš nastaviti lupati po rajnglama, a možeš i štogod pametno napisati. o tebi ovisi.
Je li to znači da bi sad Talijani nama mogli okupirat Istru ?max123 wrote:jebe mi se ko je kome "ukrao" državu,historiju,jezik,kuracpalac.nego koju poruku šalje ovaj ruski kepec nakon upada u tuđu zemlju.sad će svako govno tražit "svoje" u danas tuđim i suverenim državama..IL Risorto wrote:
2015-07-23
AssadNaPodmornici wrote:
šeraju ukrainci , friško uništena ruska kolona.. govore o 15ak vozila, iako su na slici dva, dakle prvo dva je..
mogli biti čak i ukrainski, ali mislim da nisu, jer vidim da je kupola u zraku, što znači pogođeni projektilom .. ovo je u pravcu kijeva
Nažalost ovo je Ukrajinski BMP-1.
2018-04-10
..djabe si bio ako si na strani agresora....ti bi sve nas isporucio agresoru zbog rodjakaDragovit wrote:vuksadinare wrote:..srblji vi ste svoje odcerekali...Dragovit wrote:
cerekaju se.
raspad sustava.
jadno ti je to.
hrvat sam i dragovoljac domovinskog rata od 1991. i to je sve što ću reći o sebi osobno i svojem učešću u domovinskom ratu.
ti sad rođo možeš nastaviti lupati po rajnglama, a možeš i štogod pametno napisati. o tebi ovisi.
2015-09-08
BREAKING: Ukrainian Interior Ministry advisor claims Russian armed forces entered Chernobyl Nuclear Plant zone and that a skirmish started — which lead to the destruction of a nuclear waste storage facility. There’s no footage, no photos.
— ASB News / MILITARY:part_alternation_mark: (@ASBMilitary) February 24, 2022
2018-04-10
2015-09-08
2018-04-10
max123 wrote:jebe mi se ko je kome "ukrao" državu,historiju,jezik,kuracpalac.nego koju poruku šalje ovaj ruski kepec nakon upada u tuđu zemlju.sad će svako govno tražit "svoje" u danas tuđim i suverenim državama..IL Risorto wrote:
eto, ti potražuj zemun.
ja bih se radije usredotočio na hrvatska većinska područja u bih, a koja su naslonjena na rh.
ako veliki gazda iz washingtona to dopusti naravno jer ipak smo se mi spustili na razinu američko-bruxellske kolonije.
do sada se nisu nešto baš iskazali u potpori nama tj. svojim ''strateškim partnerima'' kako si mi sami volimo tepati.
ko jebe istru...mi ćemo onda zabit ustaški stijeg na petrovaradinsku(tzv.novi sad,tzv.srbija) tvrđavu...IL Risorto wrote:
Je li to znači da bi sad Talijani nama mogli okupirat Istru ?
2015-10-28
#Chechen troops deployed by #Russia in Donetsk in eastern #Ukraine. pic.twitter.com/GwNXvhGUi7
— Kyle Orton (@KyleWOrton) February 24, 2022
2018-04-10
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
» America Ready For Martial Law! Looting Begins, Panic Buying Of Ammo 2020 Economic Collapse