AND SO IT BEGINS!
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: AND SO IT BEGINS!
Nuklearno oruzje u rukama banderovaca, to je nuklearni rat milijun posto
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Kad ovo završi, jedna po jedna evropske zemlje će postupno ponovo normalizirati odnose sa Rusima. A Ukrajina će biti blijeda uspomena. Mislim, postojat će, ali niko o njoj neće razmišljat.
I bez izravnog konflikta s NATO zemljama sasvim je moguće da će se u širokom spektru djelovati protiv unutarnjeg neprijatelja.Šandor Winnetou wrote:U slučaju konflikta rusije sa NATOm to je i neizbježno, svatko odabire svoju stranu pa nek ne bude kmečanja u tom trenu nego neka hrabro stanu na branik rusije kao što to ovdje rade već godinamamichaellcmacha wrote:ja se ne bih složio sa drugom jastrebom, a ni sa ostalim rusofilima, koji su u određenoj mjeri i srbofili, ne svi ali značajan broj... nikako nije dobro da se držimo zajedno... puno je važnije da se sve rusofile konkretno u hrvatskoj identificira i nad njima uspostavi sigurnosni nadzor, ja osobno sam za drastičniji pristup prema istima...
Problem je u tome što unutarnji neprijatelji vrlo lako mogu postati svi za koga vlast iz pobuda očuvanja vlasti kaže da je unutarnji neprijatelj.
Glasovi razuma često među prvima postanu unutarnji neprijatelji, nerijetko podvrgnuti tim famoznim "drugačijim pristupima" koje vi ovdje priželjkujete.
A vidjeli smo na primjeru covida koliko je lako ušutkati i marginalizirati dobronamjerne i pametne ljude, vidjeli smo da je još i lakše zaluditi i strahom izdeformirati duh i intelekt do jučer normalnih ljudi.
Ovo je situacija za hladnu glavu, a toga vidim manjka, inače ne biste navijali u korist tiranije istih onih koji su kroz stotinu malih koraka ovome obilato doprinijeli, i to sa ne pretjerano neizvjesnim dugoročnim ishodom. Putin je ovdje usrao motku do daske, ovo je jednostavno užasno, ali nemojmo se pretvarati da nismo znali da geostrateško gurkanje "ad infinitum" neće i ne može proći. Nemojmo se pretvarati da nismo znali da se mir i političku stabilnost svijeta i Europe moglo obostrano korisnim kompromisom osigurati bez ikakvih problema i konflikata, da se htjelo. Ali nije se htjelo ...
Osim toga, zapanjujuća mi je vaša fiksacija na srbofiliju u krizi od globalnog značaja, koja sa srbima i srbofilijom nema blage veze. Kakvi kurčevi srbi...
Slovoslagar-
2021-04-25
mutava baštarda likes this post
ja sam riba i sad...crvenkasti wrote:Noor wrote:e, to je tajnaAlfaOmega wrote:
Kak ti znaš?
ti si bila riba?
i to riba i pol
A valja napraviti novu samobmanu kad se stara izlizana potroši.Ringo10 wrote:Nuklearno oruzje u rukama banderovaca, to je nuklearni rat milijun posto
Rusi su primitivci.
Moram priznat da su mi jako pali u očima nakon ove danas invazije u Ukrajini. Sad ih vidim kao teške primitivce a očito to i jesu. Samo se primitivac ovako ponaša ko oni danas.
Moram priznat da su mi jako pali u očima nakon ove danas invazije u Ukrajini. Sad ih vidim kao teške primitivce a očito to i jesu. Samo se primitivac ovako ponaša ko oni danas.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kako te nije sramota izdajnice..AlfaOmega wrote:Kad ovo završi, jedna po jedna evropske zemlje će postupno ponovo normalizirati odnose sa Rusima. A Ukrajina će biti blijeda uspomena. Mislim, postojat će, ali niko o njoj neće razmišljat.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
takvi ih i podrzavajuRayMabus wrote:Rusi su primitivci.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dragovit wrote:Noor wrote:a kaj se tam ne preseliš, nego živiš u omraženoj usa?AlfaOmega wrote:
Pa jest. Kak sam dobru ribu tamo jeo.
ruje ameriku iznutra. je l' ti se sve baš mora nacrtati?
imaš onaj serijal na tv - amerikanci, o sovjetskim agentima spavačima u americi.
zajebani likovi.
:)
ruje vraga...uživa ko prase u blatu :)
AlfaOmega likes this post
nekad si mislim jel mozda nuklerani holokaust humano rjesenje za trenutacnu sitaciju u kojoj se naslo moderno covjecanostvo?Slovoslagar wrote:I bez izravnog konflikta s NATO zemljama sasvim je moguće da će se u širokom spektru djelovati protiv unutarnjeg neprijatelja.Šandor Winnetou wrote:U slučaju konflikta rusije sa NATOm to je i neizbježno, svatko odabire svoju stranu pa nek ne bude kmečanja u tom trenu nego neka hrabro stanu na branik rusije kao što to ovdje rade već godinamamichaellcmacha wrote:ja se ne bih složio sa drugom jastrebom, a ni sa ostalim rusofilima, koji su u određenoj mjeri i srbofili, ne svi ali značajan broj... nikako nije dobro da se držimo zajedno... puno je važnije da se sve rusofile konkretno u hrvatskoj identificira i nad njima uspostavi sigurnosni nadzor, ja osobno sam za drastičniji pristup prema istima...
Problem je u tome što unutarnji neprijatelji vrlo lako mogu postati svi za koga vlast iz pobuda očuvanja vlasti kaže da je unutarnji neprijatelj.
Glasovi razuma često među prvima postanu unutarnji neprijatelji, nerijetko podvrgnuti tim famoznim "drugačijim pristupima" koje vi ovdje priželjkujete.
A vidjeli smo na primjeru covida koliko je lako ušutkati i marginalizirati dobronamjerne i pametne ljude, vidjeli smo da je još i lakše zaluditi i strahom izdeformirati duh i intelekt do jučer normalnih ljudi.
Ovo je situacija za hladnu glavu, a toga vidim manjka, inače ne biste navijali u korist tiranije istih onih koji su kroz stotinu malih koraka ovome obilato doprinijeli, i to sa ne pretjerano neizvjesnim dugoročnim ishodom. Putin je ovdje usrao motku do daske, ovo je jednostavno užasno, ali nemojmo se pretvarati da nismo znali da geostrateško gurkanje "ad infinitum" neće i ne može proći. Nemojmo se pretvarati da nismo znali da se mir i političku stabilnost svijeta i Europe moglo obostrano korisnim kompromisom osigurati bez ikakvih problema i konflikata, da se htjelo. Ali nije se htjelo ...
Osim toga, zapanjujuća mi je vaša fiksacija na srbofiliju u krizi od globalnog značaja, koja sa srbima i srbofilijom nema blage veze. Kakvi kurčevi srbi...
po mom misljenju sigurno bezbolnjje nego li sporo, bolno,klizenje u sumnutu distopiju prema kojoj hrlimo trenutno trenutno. Treba nam jedan dobar reset.
Last edited by jokerman on 25/2/2022, 00:14; edited 1 time in total
Ovo je jedna od većih budala na forumu.AlfaOmega wrote:Kad ovo završi, jedna po jedna evropske zemlje će postupno ponovo normalizirati odnose sa Rusima. A Ukrajina će biti blijeda uspomena. Mislim, postojat će, ali niko o njoj neće razmišljat.
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.php?t=50672
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» ‘Stop Operation Soros’ movement begins in Macedonia
» America Ready For Martial Law! Looting Begins, Panic Buying Of Ammo 2020 Economic Collapse
» America Ready For Martial Law! Looting Begins, Panic Buying Of Ammo 2020 Economic Collapse
Page 50 of 50