AND SO IT BEGINS!
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: AND SO IT BEGINS!
https://twitter.com/i/status/1496939486453944321
dobri ruski padobranac koji bi po godinama mogao biti linijski operativni časnik... očekuje se da se javi supruga ili roditelji...
dobri ruski padobranac koji bi po godinama mogao biti linijski operativni časnik... očekuje se da se javi supruga ili roditelji...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ukri zarobili citavu rusku brigadu
https://www.alo.rs/svet/ruske-vesti/600871/ruska-74-brigada-se-predala-kod-cernobilja-i-prenela-putinovu-poruku-ukrajinci-nista-ne-shvatate-nismo-tu-da-vas-ubijemo-dosli-smo-da/vest
https://www.alo.rs/svet/ruske-vesti/600871/ruska-74-brigada-se-predala-kod-cernobilja-i-prenela-putinovu-poruku-ukrajinci-nista-ne-shvatate-nismo-tu-da-vas-ubijemo-dosli-smo-da/vest
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Amerika ima pravo na interesne zone, Rusija nema pravo. To je valjda zato što je Amerika nebeski imperij, a Rusija carstvo zla. Međunarodno pravo odavno su prvi pogazili Amerikanci i Zapad priznanjem Kosova kao neovisne države. I ne, nemam ništa protiv bombardiranja Beograda, ali Kosovo je priznato kao neovisna država protivno međunarodnom pravu. A onda su uslijedile "humanitarne" intervencije u Iraku, Afganistanu. Libiji, Siriji. I premještanje NATO-vih vojnih baza bliže ruskim granicama. Baltičke pripizdine i bezumni Poljaci jedva dočekali. I sad se svi čude i zgražaju nad ruskim potezima. Ali ja vam kažem, u nekom možebitnom nuklearnom ratu, prije će Ameri njukati Srednju i Istočnu Europu nego Rusi. To je i CIA potvrdila u svojim planovima još za vrijeme Harry-a Trumana prije 50 i više godina.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Službenik likes this post
Noorka i Šandor danas vele da nisu svi, ipak ima i dobrih. U nekim bitkama za Ukrajinu ćemo biti na istoj strani. Ja navijam za sve Ruse, a oni za poneke.crvenkasti wrote:Kako možete navijati za Ruse?
Pa Rusi su Srbi!
putler hihihaha, putler, dobraaaŠandor Winnetou wrote:Dragec ne se sekirati, budete već vraćeni u mišiju rupu kad sve ovo prođe i tamo opet možete nastaviti bacati drkicu na psihopatu putlera :)
bokteiebo, retardacija na najjače :/
Guest- Guest
Inače za ove tutleke koji pričaju o blizini razmješanja raketa trebali bi znati da danas rusiji nije problem gađati niukoga na kugli temaljskoj a isto tako niti nju nije problem spičkati
No kako rekoh drkica je barem besplatna za putlerove drkadžije :)
Ti po običaju ništa nisi skužio. Pretpostavljam da nemaš djecu jel tako a o tome da znaš što je rat još manje no eto ti bi ladno pobio zarobljene vojnike pa sad reci da si normalan.AlfaOmega wrote:Noorka i Šandor danas vele da nisu svi, ipak ima i dobrih. U nekim bitkama za Ukrajinu ćemo biti na istoj strani. Ja navijam za sve Ruse, a oni za poneke.crvenkasti wrote:Kako možete navijati za Ruse?
Pa Rusi su Srbi!
Kako tebi pristaje dete kreten tako ovom pristaje psihopat putler, vrlo jednostavnoebenica wrote:putler hihihaha, putler, dobraaaŠandor Winnetou wrote:Dragec ne se sekirati, budete već vraćeni u mišiju rupu kad sve ovo prođe i tamo opet možete nastaviti bacati drkicu na psihopatu putlera :)
znas da je stopirao do rusije..pa se hvalio da su ga rusi napojili i najeli jos mu kurvu naruciji..djanki neki..Šandor Winnetou wrote:Ti po običaju ništa nisi skužio. Pretpostavljam da nemaš djecu jel tako a o tome da znaš što je rat još manje no eto ti bi ladno pobio zarobljene vojnike pa sad reci da si normalan.AlfaOmega wrote:Noorka i Šandor danas vele da nisu svi, ipak ima i dobrih. U nekim bitkama za Ukrajinu ćemo biti na istoj strani. Ja navijam za sve Ruse, a oni za poneke.crvenkasti wrote:Kako možete navijati za Ruse?
Pa Rusi su Srbi!
2015-09-08
Šandor Winnetou wrote:Dragec ne se sekirati, budete već vraćeni u mišiju rupu kad sve ovo prođe i tamo opet možete nastaviti bacati drkicu na psihopatu putlera :)
za razliku od tebe ja znam odavno da sam u mišjoj rupi jer to hrvatska i jest poslije 2000.
samo po svemu sudeći ti nisi svjestan gdje si.
što bi se reklo nisi svjestan svoje nesvjesnosti.
neka. uz dobro zdravlje koje ti želim imat ćeš vremena za shvatiti.
zds. :)
Taj zoru nebu vidio višemichaellcmacha wrote:https://twitter.com/i/status/1496939486453944321
Ne samo da nemam dicu, nemam ni ženu. Suva kurca hodam već godinu dana. Malo sam zagorio.Šandor Winnetou wrote:Ti po običaju ništa nisi skužio. Pretpostavljam da nemaš djecu jel tako a o tome da znaš što je rat još manje no eto ti bi ladno pobio zarobljene vojnike pa sad reci da si normalan.AlfaOmega wrote:Noorka i Šandor danas vele da nisu svi, ipak ima i dobrih. U nekim bitkama za Ukrajinu ćemo biti na istoj strani. Ja navijam za sve Ruse, a oni za poneke.crvenkasti wrote:Kako možete navijati za Ruse?
Pa Rusi su Srbi!
Nije stvar u gađanju gradova nego u gađanju ruskih PZO sistema. Oko Moskve se nalaze najveći broj baterija S 400, kojima treba stanovito vrijeme za lansiranje i presretanje neprijateljskih projektila, međutim, približavanjem NATO-vih lansirnih rampi što bliže ruskoj granici, efikasnost S-400 i S-300 dolazi u pitanje. Postoji određeno vrijeme lansiranja i reakcije na lansiranje.Šandor Winnetou wrote:Inače za ove tutleke koji pričaju o blizini razmješanja raketa trebali bi znati da danas rusiji nije problem gađati niukoga na kugli temaljskoj a isto tako niti nju nije problem spičkati
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Veliš bolje drkati u mišijoj rupi nego jebati na slobodi,Dragovit wrote:Šandor Winnetou wrote:Dragec ne se sekirati, budete već vraćeni u mišiju rupu kad sve ovo prođe i tamo opet možete nastaviti bacati drkicu na psihopatu putlera :)
za razliku od tebe ja znam odavno da sam u mišjoj rupi jer to hrvatska i jest poslije 2000.
respekt majestore
..ja mislim da ti imas zesci kompleks...Dragovit wrote:Šandor Winnetou wrote:Dragec ne se sekirati, budete već vraćeni u mišiju rupu kad sve ovo prođe i tamo opet možete nastaviti bacati drkicu na psihopatu putlera :)
2015-09-08
Hahah
Joe Biden, minutes ago: "US troops will fight Russian Army if they attack another country (other than Ukraine)."
— Fuat (@lilygrutcher) February 24, 2022
Jeba te, dobro pa napadoše samo Ukrajinu.
vidim odvojio si sat vremena svog beskorisnog života da barem saslušaš nekoga tko o tome nešto više zna...naravno da jesi, putleru.Šandor Winnetou wrote:Kako tebi pristaje dete kreten tako ovom pristaje psihopat putler, vrlo jednostavnoebenica wrote:putler hihihaha, putler, dobraaaŠandor Winnetou wrote:Dragec ne se sekirati, budete već vraćeni u mišiju rupu kad sve ovo prođe i tamo opet možete nastaviti bacati drkicu na psihopatu putlera :)
bačen internet, kod tebe je isto k'o i 1981, putler. samo ravno, dosjetka. glup k'o kurac.
Guest- Guest
Ukrajina nije u NATO savezu niti je uzeto u razmatranje njeno primanje dokle god ima nerješenih graničnih problema sa susjedima.U svakom slučaju putko je sad dobio još dvije članice u savez NATOa zbog svojih poteza, švede i fince. Bravo putko majestoremelkior wrote:Nije stvar u gađanju gradova nego u gađanju ruskih PZO sistema. Oko Moskve se nalaze najveći broj baterija S 400, kojima treba stanovito vrijeme za lansiranje i presretanje neprijateljskih projektila, međutim, približavanjem NATO-vih lansirnih rampi što bliže ruskoj granici, efikasnost S-400 i S-300 dolazi u pitanje. Postoji određeno vrijeme lansiranja i reakcije na lansiranje.Šandor Winnetou wrote:Inače za ove tutleke koji pričaju o blizini razmješanja raketa trebali bi znati da danas rusiji nije problem gađati niukoga na kugli temaljskoj a isto tako niti nju nije problem spičkati
hej agenturo klosarska..kak se prodati za klopu i kurvuAlfaOmega wrote:Ne samo da nemam dicu, nemam ni ženu. Suva kurca hodam već godinu dana. Malo sam zagorio.Šandor Winnetou wrote:Ti po običaju ništa nisi skužio. Pretpostavljam da nemaš djecu jel tako a o tome da znaš što je rat još manje no eto ti bi ladno pobio zarobljene vojnike pa sad reci da si normalan.AlfaOmega wrote:
Noorka i Šandor danas vele da nisu svi, ipak ima i dobrih. U nekim bitkama za Ukrajinu ćemo biti na istoj strani. Ja navijam za sve Ruse, a oni za poneke.
2015-09-08
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» ‘Stop Operation Soros’ movement begins in Macedonia
» America Ready For Martial Law! Looting Begins, Panic Buying Of Ammo 2020 Economic Collapse
» America Ready For Martial Law! Looting Begins, Panic Buying Of Ammo 2020 Economic Collapse
Page 37 of 50