Korona novosti i spoznaje
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Za to me boli kurac... ja o gejtsu i surli nisam nikad ni pričao ni pisao, što se tiče ubijanja cjepivo ima svoje neželjene učinke i meni, koji sam teški srčani bolesnik sa hrpom trombova koji cirkuliraju mojim krvožilnim sustavom, ne treba još dodatni poticaj u vidu cjepiva da ionako lošu situaciju dodatno pogorša... To mi je idmah u startu i specijalist kardiokirurg signirao, a potom i obiteljski liječnik... Naknadno je ObLi reterirao i ipak me ponudio sa genskom terapijom na što sam mu se ja uljudno zahvalio... Unazad mjesec i pol kad mi je najstariji sin bio testiran i dok smo čekali rezultate, šefica hzjz u sismosž mi je oštrim tonom naredila da se moram cijepiti, a ti probaj pretpostaviti kak smo se dalje spominjali...marcellus wrote:Pa nije učinkovito, ali te neće bilgejts s njim čipirat, neće ti narast treće oko i surla, i neće te ubit.
U svakom slučaju vi koji ste se cijepili znate zašto i s kojim ciljem ste se cijepili, kao što znate i do kad ćete u tom cjepnom fazonu biti... Mi, uključujući i mene, koji smo odlučili da se ne cijepimo također znamo zašto nismo i zbog čega, i također znamo do kada ćemo biti u fazonu necijepljenja... I tu je priči kraj. Kaya se vjerujem sjeća kad smo razgovarali dok sam lasao preko nekog jebenog mosta pješice i što mi je sacjetovala, a što sam joj ja tada rekao i kako onda evo tako i danas...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa svake godine ide novo proljeće, ljeto, jesen, zima.dijagram wrote:Na jesen stizu nova cjepiva.
Nece biti cetvrte, nego ide se ispocetka.
Prva druga treca.
koliko ti imaš jeseni?
pun kurac i još pride, zato svake godine brojiš ispočetka.
ta cjepiva će biti ko rimske ide.
krenut ćemo s martovskim cjepivom pa za tu godinu završiti s decembarskim.
đemal i tvoj imenjak će se najviše veseliti martovskom kada se priroda budi a oni puni nove energije odtrče 50 kilometara i oplivaju dugi otok.
đemalu je piranski zaljev premalen pa odpliva do venecije i natrag.
veber-
2014-12-30
To su gluposti što pišeš, ali dobro ak te veseli... Maske od aerosolnog prijenosa ne štite ni zeru, mrvicu ili kako god hoćeš, nula bodova zaštita...to su ti na samom početku objasnili drugovi iz stožera, poslije su promijenili kak su im došli naputcimarcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:iako mislim da maske ne štite kurca od virusa.
međutim ako ste primjetili maske uglavnom nosi ekipa koja se izrokala sa dvi tri doze. (paradox sam po sebi)
usput su vjerojatno i sjebali sebi imunitet, pa će biti priča "to ti je zato jer si nosio masku" .. a nikako slučajno cijepivo
maske ne štite tebe od virusa, nego štite druge od tebe ak si slučajno zarazan a ne znaš, jer je inkubacija 10 dana, znači to ti je ono između kad počneš širit zarazu i dobiješ simptome. Ni u kiruruškim salama maska nije da zaštiti doktora, nego pacijentovu otvorenu ranu od doktora i njegovih bakterija i virusa.
jednom kad dobiješ simptome vjerojatno više ni nisi zarazan za druge, uostalom tako je kod većine virusnih bolešćurina
2015-08-08
E to prostojnost je u pitanju, a ne zaštita... Više bi se zaštitio da staviš dva monoklamarcellus wrote:dakle maskice su neka stvar građanske pristojnosti
2015-08-08
Ubit će ga vrijeme ko mene i tebe, naravno uz raznoraznu pripomoć...veber wrote:naravno da ti neće nikaj izrasti, osim kaj kod epija izaziva super moći, a da te neće ubiti to bumo vidjeli.marcellus wrote:Pa nije učinkovito, ali te neće bilgejts s njim čipirat, neće ti narast treće oko i surla, i neće te ubit.
2015-08-08
moj stari se nije dao krstiti pa je uzeo booster, nakon jednog dana počeo je iskašljavati krv i završio je na hitnoj te nakon hitne pod hitno na jordanovac.michaellcmacha wrote:Za to me boli kurac... ja o gejtsu i surli nisam nikad ni pričao ni pisao, što se tiče ubijanja cjepivo ima svoje neželjene učinke i meni, koji sam teški srčani bolesnik sa hrpom trombova koji cirkuliraju mojim krvožilnim sustavom, ne treba još dodatni poticaj u vidu cjepiva da ionako lošu situaciju dodatno pogorša... To mi je idmah u startu i specijalist kardiokirurg signirao, a potom i obiteljski liječnik... Naknadno je ObLi reterirao i ipak me ponudio sa genskom terapijom na što sam mu se ja uljudno zahvalio... Unazad mjesec i pol kad mi je najstariji sin bio testiran i dok smo čekali rezultate, šefica hzjz u sismosž mi je oštrim tonom naredila da se moram cijepiti, a ti probaj pretpostaviti kak smo se dalje spominjali...marcellus wrote:Pa nije učinkovito, ali te neće bilgejts s njim čipirat, neće ti narast treće oko i surla, i neće te ubit.
U svakom slučaju vi koji ste se cijepili znate zašto i s kojim ciljem ste se cijepili, kao što znate i do kad ćete u tom cjepnom fazonu biti... Mi, uključujući i mene, koji smo odlučili da se ne cijepimo također znamo zašto nismo i zbog čega, i također znamo do kada ćemo biti u fazonu necijepljenja... I tu je priči kraj. Kaya se vjerujem sjeća kad smo razgovarali dok sam lasao preko nekog jebenog mosta pješice i što mi je sacjetovala, a što sam joj ja tada rekao i kako onda evo tako i danas...
moj stari sam veli da mu je njegov doktor koji prati njegov rak pluća već treću godinu, a ako bude sreće i četvrtu.
rekao mu je da je idiot, glupan i da koji kurac se cijepio s trećom dozom. jer nitko na jordanovcu nije umro od covida već od raka pluća.
i da je sjebao skoro tri godine liječenja pametnim lijekom.
moja šogorica nakon treće doze bila u krevetu dva tjedna s visokom temperaturom, zimicom, gubitkom mirisa i okusa.
mjesec dana joj je trebalo da dođe k sebi.
veber-
2014-12-30
pa ubit će me vrijeme, kao i našu djecu čim su rođena.michaellcmacha wrote:Ubit će ga vrijeme ko mene i tebe, naravno uz raznoraznu pripomoć...veber wrote:naravno da ti neće nikaj izrasti, osim kaj kod epija izaziva super moći, a da te neće ubiti to bumo vidjeli.marcellus wrote:Pa nije učinkovito, ali te neće bilgejts s njim čipirat, neće ti narast treće oko i surla, i neće te ubit.
ali ne znači da moram umrijeti od cjepiva kada mogu umrijeti od svinjetine.
veber-
2014-12-30
Pa jel se ljubo busterisao ili je odmah prešao na četvrtu... Jbga ovo proteinsko sad ne mre primiti nije kompatibilno
2015-08-08
Spomenuo sam pripomoćveber wrote:pa ubit će me vrijeme, kao i našu djecu čim su rođena.michaellcmacha wrote:Ubit će ga vrijeme ko mene i tebe, naravno uz raznoraznu pripomoć...veber wrote:
naravno da ti neće nikaj izrasti, osim kaj kod epija izaziva super moći, a da te neće ubiti to bumo vidjeli.
ali ne znači da moram umrijeti od cjepiva kada mogu umrijeti od svinjetine.
2015-08-08
Može svinjetina, može duvan, rakija, oho i tigar ljepilo, bitumen, benzen, disulfidi kurac palac
2015-08-08
proći će i to ludilomichaellcmacha wrote:Pa jel se ljubo busterisao ili je odmah prešao na četvrtu... Jbga ovo proteinsko sad ne mre primiti nije kompatibilno
veber-
2014-12-30
duvan samo cohiba, rakija ako je viljamovka oho i tigar mi nisu napeti, mogu s etilacetatom, ostalo baš i nije za konzumacije osim sulfata u vinima.michaellcmacha wrote:Može svinjetina, može duvan, rakija, oho i tigar ljepilo, bitumen, benzen, disulfidi kurac palac
svi bumo kihnuli, nema tu misterije.
čega se bojim da me ne zadesi nekaj kao tebe, a to kaj bum kihnul nije niti bitno.
veber-
2014-12-30
A šteta da ove idu u smeće. Zamalo su me nagovorili da i ja uzmem.dijagram wrote:Na jesen stizu nova cjepiva.
Prva druga treca.
kakva će ta biti... sad idu proteinska... onda bi najesen mogla ići sintetičkamutava baštarda wrote:A šteta da ove idu u smeće. Zamalo su me nagovorili da i ja uzmem.dijagram wrote:Na jesen stizu nova cjepiva.
Prva druga treca.
2015-08-08
mutava baštarda wrote:A šteta da ove idu u smeće. Zamalo su me nagovorili da i ja uzmem.dijagram wrote:Na jesen stizu nova cjepiva.
Prva druga treca.
Ne idu u smeće nego u robne rezerve.
Ja imam 2 doze u frižderu, neka stoje zlu ne trebalo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nego jel ti grba narasla od onog cijepiva antitetanus?mutava baštarda wrote:A šteta da ove idu u smeće. Zamalo su me nagovorili da i ja uzmem.dijagram wrote:Na jesen stizu nova cjepiva.
Prva druga treca.
meni su leđa odlakavalila vjerovatno od cjepiva.
veber-
2014-12-30
veber wrote:
nema to veze s cjepivom
povampirio si se
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Prati ako ti rastu neki zubi.veber wrote:nego jel ti grba narasla od onog cijepiva antitetanus?mutava baštarda wrote:A šteta da ove idu u smeće. Zamalo su me nagovorili da i ja uzmem.dijagram wrote:Na jesen stizu nova cjepiva.
Prva druga treca.
Ako da, ima jedan u Zagrebu koji rješava takve probleme.
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
SVJETSKA LISTA po smrtnosti zadnjih 7 dana
...brojke su neumoljive. (isključio sam "države" s brojem stanovnika na nivou Sinja!)
...brojke su neumoljive. (isključio sam "države" s brojem stanovnika na nivou Sinja!)
2016-07-22
lepi, čovjek prijeti tužbama onome tko krivo prenosi njegove objave, zbilja misliš da bi dao izjavu nacionalu i indeksu, a onda ne provjerio pisanje?newuser wrote:Čovjek prica drugo na Facebooku. Ne bih se cudio da su mu to izvadili iz konteksta. Kakvi ste vi fasisti ni od ceg ne prezate.ljubo1212 wrote:samo za vas dvojicu, glup i gluplji
str 10 ove teme
s obzirom na uvrnutu logiku s kojom razvijaš teorije zavjere, naravno da ti je i zaključak takav, nuspojave covida i cjepiva nikako ne mogu i nisu iste
ali, ajd da čitamo što o tome kaže vaš covid guru, lauc....
Govoreći o cjepivima, Lauc je istaknuo kako među onima koje su dostupne ne postoji bitna razlika između onih koje su odobrene u EU.
-Astra Zeneca je na tapeti, ljudi se boje tog cjepiva, a Johnson&Johnson i Sputnik V su identična cjepiva i sve nuspojave koje ima Astra Zeneca imat će i ova cjepiva. Pojava stvaranja trombova su posljedica tog virusovog proteina kojeg mi proizvodimo cijepljenjem, za očekivati je da će Moderna i Pfizer imati slične nuspojave, rekao je Lauc, te naglasio da cijepljenje nosi određeni rizik i da će mali broj ljudi imati ozbiljne komplikacije, ali će isti ti ljudi imati mnogo gore komplikacije ako dođu u kontakt sa živim virusom, jer će virus napraviti tog proteina milijun puta više nego što ga napravi cjepivo!
-Bojati se cjepiva zbog malog rizika nuspojave je greška! Ne treba se bojati cjepiva! Tko god dobije priliku treba se zaštititi - poručio je.
Sinopharm je, prema njegovim riječima, oslabljeni virus: "Uzmu virus, umrtve ga i njega koriste kao cjepivo, to je stara metoda! Astra zenecom je cijepljeno 12 milijuna ljudi u Engleskoj, na tih 12 milijuna ljudi, njih 37 ima ozbiljnih komplikacija! To su rijetki slučajevi, istaknuo je.
Na pitanje koje bi on osobno cjepivo izabrao, kratko je kazao:
-Prvo koju mi ponude. Moja mama se cijepila AstraZenecom, neki prijatelji Pfizerom...
pa kaže dalje,
https://www.index.hr/vijesti/clanak/lauc-o-demantiju-vlade-ne-znam-zasto-se-uvijek-meni-izjave-izvlace-iz-konteksta/2312449.aspx
"Za državu je najbolje da se svi cijepe"
"Osobno ću čak i mlađim ljudima reći da nije loša opcija cijepiti se, zato što je rizik cjepiva daleko manji nego rizik bolesti, tu nema dileme”, rekao je Lauc, dodavši da nametanje covid-potvrda i cijepljenja neće riješiti problem.
pa str 15
ponovio je to slično i o boosteru 13.1.2022, nacional.hr
Ovaj znanstvenik smatra da treća doza cjepiva doista umanjuje rizik teškog oblika bolesti kod infekcije delta varijantom i da su svi koji su se cijepili trećom dozom napravili dobru odluku, no upozorava da tek treba utvrditi je li treća doza potrebna i kod omikrona.čoomikrona.
Pogotovo ovo za mladje jer je izricito protiv toga, jos oduvijek.
Lepi lepi...
ali ok, vama čoporativno ne ide prihvaćanje činjenica, hebga
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Eroo wrote:SVJETSKA LISTA po smrtnosti zadnjih 7 dana
Može se bježati od ove činjenice, ali avajj...d*pe je uvijek odpozadi.
Svaka diskusija bi morala polaziti od njih, a tek onda može i dalje, pa dokle se stigne. I ne obrnuto.
2016-07-22
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje