Korona novosti i spoznaje
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
naravno da ti neće nikaj izrasti, osim kaj kod epija izaziva super moći, a da te neće ubiti to bumo vidjeli.marcellus wrote:Pa nije učinkovito, ali te neće bilgejts s njim čipirat, neće ti narast treće oko i surla, i neće te ubit.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
jesmo. prije nego što si stavio link, samo ne vidim reakciju cjepiša nacista.Gnječ wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:
South African doctor who discovered Omicron variant SLAMS pressure from countries to make the virus sound worse than it actually is
https://www.dailymail.co.uk/news/article-10495833/South-African-doctor-discovered-Omicron-says-pressured-making-variant-sound-worse.html
mi smo tu vijest prvi objavili na internetu.
vidim nitko nije pročitao ni prvi ni drugi puta. prejaka je buka službenih uznemiravajućih medija.
veber-
2014-12-30
ne igrajte se s omicronom, da nije cjepiva nastradala bi djeca u južnoj africi,
Omicron may be more dangerous for children than earlier coronavirus strains, a study of hospitalization data from one of South Africa’s biggest medical insurance programs showed. Data from the 56,164 Covid-related hospital admissions among the more than 2 million beneficiaries of the Government Employees Medical Scheme found that the admission rate for children under the age of four was 49% higher during the Omicron wave than Delta. However, The results may be skewed by the fact that until early November children between 12 and 17 couldn’t get vaccines in South Africa and those below 12 aren’t eligible for the shots.
Omicron may be more dangerous for children than earlier coronavirus strains, a study of hospitalization data from one of South Africa’s biggest medical insurance programs showed. Data from the 56,164 Covid-related hospital admissions among the more than 2 million beneficiaries of the Government Employees Medical Scheme found that the admission rate for children under the age of four was 49% higher during the Omicron wave than Delta. However, The results may be skewed by the fact that until early November children between 12 and 17 couldn’t get vaccines in South Africa and those below 12 aren’t eligible for the shots.
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
pa lauc se nakon preboljenja dva puta dragovoljno cijepio, tko može prisiliti takav autoritetGnječ wrote:ebenica wrote:nije gotovo sve dok ljubo šmajser ne odsvira kraj.dijagram wrote:https://narod.hr/koronavirus/lauc-jos-jedna-studija-pokazala-prisiljavanje-preboljelih-na-cijepljenje-bila-je-samo-jos-jedna-u-nizu-prevara-pandemijske-mafije
evo sto kaze prevareni znanstvenik
Kaze Lauc
Nije sramota ako vas uspiju prevariti institucije kao što su CDC, FDA ili WHO. Sramota je što je naša civilizacija došla u fazu da nas takve institucije varaju kako bi osigurale profit industriji pandemije.
.........
Ja kazem da je sramota. Ako covjek ne zna raspoznati razlike ma kako male bile izmedju dobra i zla onda nije mentalno zdrav.
Ili sto bolje covjek prepozna uocava razliku izmedju dobrog i loseg istine i lazi to je mentalno zdraviji.
još prije mjesec dana i mlade je nagovarao na booster
malo čudno, njemu dajete za pravo da mijenja mišljenje s novim spoznajama, a pravim imunolozima i epidemičarima ne
2015-08-02
Lauc uvijek navodi da se cijepio dva puta i da je protiv daljnjeg cjepljenja. Mnogi cijepljeni ljudi su protiv ovoga samo ludjaci ustraju u ludosti. Bilo ih je nekada i na ovome forumuljubo1212 wrote:pa lauc se nakon preboljenja dva puta dragovoljno cijepio, tko može prisiliti takav autoritetGnječ wrote:ebenica wrote:
nije gotovo sve dok ljubo šmajser ne odsvira kraj.
Kaze Lauc
Nije sramota ako vas uspiju prevariti institucije kao što su CDC, FDA ili WHO. Sramota je što je naša civilizacija došla u fazu da nas takve institucije varaju kako bi osigurale profit industriji pandemije.
.........
Ja kazem da je sramota. Ako covjek ne zna raspoznati razlike ma kako male bile izmedju dobra i zla onda nije mentalno zdrav.
Ili sto bolje covjek prepozna uocava razliku izmedju dobrog i loseg istine i lazi to je mentalno zdraviji.
još prije mjesec dana i mlade je nagovarao na booster
malo čudno, njemu dajete za pravo da mijenja mišljenje s novim spoznajama, a pravim imunolozima i epidemičarima ne
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
lauc je prije mjesec dana izjavio da je booster ok za mlade, ne reče da je protiv, i rekao je za koju populaciju, što je ok
2015-08-02
Bez boostera ti propadaju i ona prva dva....moraš sve
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
samo za vas dvojicu, glup i gluplji
str 10 ove teme
s obzirom na uvrnutu logiku s kojom razvijaš teorije zavjere, naravno da ti je i zaključak takav, nuspojave covida i cjepiva nikako ne mogu i nisu iste
ali, ajd da čitamo što o tome kaže vaš covid guru, lauc....
Govoreći o cjepivima, Lauc je istaknuo kako među onima koje su dostupne ne postoji bitna razlika između onih koje su odobrene u EU.
-Astra Zeneca je na tapeti, ljudi se boje tog cjepiva, a Johnson&Johnson i Sputnik V su identična cjepiva i sve nuspojave koje ima Astra Zeneca imat će i ova cjepiva. Pojava stvaranja trombova su posljedica tog virusovog proteina kojeg mi proizvodimo cijepljenjem, za očekivati je da će Moderna i Pfizer imati slične nuspojave, rekao je Lauc, te naglasio da cijepljenje nosi određeni rizik i da će mali broj ljudi imati ozbiljne komplikacije, ali će isti ti ljudi imati mnogo gore komplikacije ako dođu u kontakt sa živim virusom, jer će virus napraviti tog proteina milijun puta više nego što ga napravi cjepivo!
-Bojati se cjepiva zbog malog rizika nuspojave je greška! Ne treba se bojati cjepiva! Tko god dobije priliku treba se zaštititi - poručio je.
Sinopharm je, prema njegovim riječima, oslabljeni virus: "Uzmu virus, umrtve ga i njega koriste kao cjepivo, to je stara metoda! Astra zenecom je cijepljeno 12 milijuna ljudi u Engleskoj, na tih 12 milijuna ljudi, njih 37 ima ozbiljnih komplikacija! To su rijetki slučajevi, istaknuo je.
Na pitanje koje bi on osobno cjepivo izabrao, kratko je kazao:
-Prvo koju mi ponude. Moja mama se cijepila AstraZenecom, neki prijatelji Pfizerom...
pa kaže dalje,
https://www.index.hr/vijesti/clanak/lauc-o-demantiju-vlade-ne-znam-zasto-se-uvijek-meni-izjave-izvlace-iz-konteksta/2312449.aspx
"Za državu je najbolje da se svi cijepe"
"Osobno ću čak i mlađim ljudima reći da nije loša opcija cijepiti se, zato što je rizik cjepiva daleko manji nego rizik bolesti, tu nema dileme”, rekao je Lauc, dodavši da nametanje covid-potvrda i cijepljenja neće riješiti problem.
pa str 15
ponovio je to slično i o boosteru 13.1.2022, nacional.hr
Ovaj znanstvenik smatra da treća doza cjepiva doista umanjuje rizik teškog oblika bolesti kod infekcije delta varijantom i da su svi koji su se cijepili trećom dozom napravili dobru odluku, no upozorava da tek treba utvrditi je li treća doza potrebna i kod omikrona.
str 10 ove teme
s obzirom na uvrnutu logiku s kojom razvijaš teorije zavjere, naravno da ti je i zaključak takav, nuspojave covida i cjepiva nikako ne mogu i nisu iste
Govoreći o cjepivima, Lauc je istaknuo kako među onima koje su dostupne ne postoji bitna razlika između onih koje su odobrene u EU.
-Astra Zeneca je na tapeti, ljudi se boje tog cjepiva, a Johnson&Johnson i Sputnik V su identična cjepiva i sve nuspojave koje ima Astra Zeneca imat će i ova cjepiva. Pojava stvaranja trombova su posljedica tog virusovog proteina kojeg mi proizvodimo cijepljenjem, za očekivati je da će Moderna i Pfizer imati slične nuspojave, rekao je Lauc, te naglasio da cijepljenje nosi određeni rizik i da će mali broj ljudi imati ozbiljne komplikacije, ali će isti ti ljudi imati mnogo gore komplikacije ako dođu u kontakt sa živim virusom, jer će virus napraviti tog proteina milijun puta više nego što ga napravi cjepivo!
-Bojati se cjepiva zbog malog rizika nuspojave je greška! Ne treba se bojati cjepiva! Tko god dobije priliku treba se zaštititi - poručio je.
Sinopharm je, prema njegovim riječima, oslabljeni virus: "Uzmu virus, umrtve ga i njega koriste kao cjepivo, to je stara metoda! Astra zenecom je cijepljeno 12 milijuna ljudi u Engleskoj, na tih 12 milijuna ljudi, njih 37 ima ozbiljnih komplikacija! To su rijetki slučajevi, istaknuo je.
-Prvo koju mi ponude. Moja mama se cijepila AstraZenecom, neki prijatelji Pfizerom...
pa kaže dalje,
https://www.index.hr/vijesti/clanak/lauc-o-demantiju-vlade-ne-znam-zasto-se-uvijek-meni-izjave-izvlace-iz-konteksta/2312449.aspx
"Osobno ću čak i mlađim ljudima reći da nije loša opcija cijepiti se, zato što je rizik cjepiva daleko manji nego rizik bolesti, tu nema dileme”, rekao je Lauc, dodavši da nametanje covid-potvrda i cijepljenja neće riješiti problem.
pa str 15
Ovaj znanstvenik smatra da treća doza cjepiva doista umanjuje rizik teškog oblika bolesti kod infekcije delta varijantom i da su svi koji su se cijepili trećom dozom napravili dobru odluku, no upozorava da tek treba utvrditi je li treća doza potrebna i kod omikrona.
2015-08-02
teško se suočiti s činjenicom da se pucaju toksičnim genskim terapijama i to još bez ikakvog opravdanog razlogaGnječ wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:
South African doctor who discovered Omicron variant SLAMS pressure from countries to make the virus sound worse than it actually is
https://www.dailymail.co.uk/news/article-10495833/South-African-doctor-discovered-Omicron-says-pressured-making-variant-sound-worse.html
mi smo tu vijest prvi objavili na internetu.
vidim nitko nije pročitao ni prvi ni drugi puta. prejaka je buka službenih uznemiravajućih medija.
eto, elita odlučila, a oni skidaju gaće
jel to Tedros reče?ljubo1212 wrote:ne igrajte se s omicronom, da nije cjepiva nastradala bi djeca u južnoj africi,
Na jesen stizu nova cjepiva.
Nece biti cetvrte, nego ide se ispocetka.
Prva druga treca.
Nece biti cetvrte, nego ide se ispocetka.
Prva druga treca.
dijagram-
2015-08-09
Čovjek prica drugo na Facebooku. Ne bih se cudio da su mu to izvadili iz konteksta. Kakvi ste vi fasisti ni od ceg ne prezate.ljubo1212 wrote:samo za vas dvojicu, glup i gluplji
str 10 ove teme
pa kaže dalje,
pa str 15
Ovaj znanstvenik smatra da treća doza cjepiva doista umanjuje rizik teškog oblika bolesti kod infekcije delta varijantom i da su svi koji su se cijepili trećom dozom napravili dobru odluku, no upozorava da tek treba utvrditi je li treća doza potrebna i kod omikrona.čoomikrona.
Pogotovo ovo za mladje jer je izricito protiv toga, jos oduvijek.
Lepi lepi...
2015-09-09
Ti i takvi cete i 10 puta ako ustreba, bez puno razmisljanja samo daj.epikur37 wrote:Bez boostera ti propadaju i ona prva dva....moraš sve
Nego lako meni za tebe, ljubomira i nevidljivoga.
Bitno je da se narod budi i buni, bez obzira na status cijepljenja. Ako ovo ne zavrsi uskoro ode sve u kiki, vidit cemo koliko ce vam onaj gay fasist izdrzat tamo preko bare...
2015-09-09
Evo sta Lauc kaze:
Kada je neki virus jako proširen kao što je to omicron bio u Europi u zadnja dva mjeseca, onda ćete taj virus PCR testom naći u nosu jako puno zdravih, bolesnih i umrlih ljudi. To nije ništa neuobičajeno, istraživanja provedena prije pandemije pokazala su da između 10% i 40% zdravih ljudi u nosu ima neki od respiratornih virusa.
Nažalost ako sve umrle proglasite žrtvama tog virusa, onda koronapaničari mogu pričati o autobusima umrlih i tražiti razne „mjere“ kako bi nas vlada „zaštitila“ od tog strašnog virusa.
Naš sustav zdravstva je napravio prvi korak i sada znamo da kod četvrtine umrlih virus nije doslovno imao nikakvu ulogu, tj. radilo se o traumama, moždanim udarima, krajnjim stadijima karcinoma i slično. Slično je i u UK (plava linija).
Ono što kod nas još uvijek nedostaje, a to je utvrditi kod kojeg dijela preminulih je virus doista bio uzrok smrti. Za očekivati je da je to slično kao i u UK, dakle ova crna linija na grafikonu, tj. okvirno oko polovine onoga što sada govore službena priopćenja.
To je naravno i dalje puno, no važno je napomenuti da je među umrlima i teško bolesnima gotovo potpuno zanemariv broj zdrave djece, mladih, cijepljenih i onih koji su preboljeli COVID-19. Bilo kakve mjere prema tim dijelovima populacije doista nemaju nikakvog smisla.
Jedino što još uvijek ima smisla je preporučiti starijima i rizičnima koji se još uvijek nisu cijepili, ili preboljeli COVID-19 da budu oprezni i pokušaju se ne zaraziti. I naravno ako to žele mogu se cijepiti i na taj način donekle umanjiti rizik teškog oblika bolesti.
https://www.wsj.com/articles/in-u-k-s-omicron-wave-many-people-are-dying-with-covid-19-not-from-it-11644499077
Kada je neki virus jako proširen kao što je to omicron bio u Europi u zadnja dva mjeseca, onda ćete taj virus PCR testom naći u nosu jako puno zdravih, bolesnih i umrlih ljudi. To nije ništa neuobičajeno, istraživanja provedena prije pandemije pokazala su da između 10% i 40% zdravih ljudi u nosu ima neki od respiratornih virusa.
Nažalost ako sve umrle proglasite žrtvama tog virusa, onda koronapaničari mogu pričati o autobusima umrlih i tražiti razne „mjere“ kako bi nas vlada „zaštitila“ od tog strašnog virusa.
Naš sustav zdravstva je napravio prvi korak i sada znamo da kod četvrtine umrlih virus nije doslovno imao nikakvu ulogu, tj. radilo se o traumama, moždanim udarima, krajnjim stadijima karcinoma i slično. Slično je i u UK (plava linija).
Ono što kod nas još uvijek nedostaje, a to je utvrditi kod kojeg dijela preminulih je virus doista bio uzrok smrti. Za očekivati je da je to slično kao i u UK, dakle ova crna linija na grafikonu, tj. okvirno oko polovine onoga što sada govore službena priopćenja.
To je naravno i dalje puno, no važno je napomenuti da je među umrlima i teško bolesnima gotovo potpuno zanemariv broj zdrave djece, mladih, cijepljenih i onih koji su preboljeli COVID-19. Bilo kakve mjere prema tim dijelovima populacije doista nemaju nikakvog smisla.
Jedino što još uvijek ima smisla je preporučiti starijima i rizičnima koji se još uvijek nisu cijepili, ili preboljeli COVID-19 da budu oprezni i pokušaju se ne zaraziti. I naravno ako to žele mogu se cijepiti i na taj način donekle umanjiti rizik teškog oblika bolesti.
https://www.wsj.com/articles/in-u-k-s-omicron-wave-many-people-are-dying-with-covid-19-not-from-it-11644499077
2015-09-09
AssadNaPodmornici likes this post
newuser wrote:
Bitno je da se narod budi i buni,
narod ko narod...
to je malo zbog zime, mraka i slično
sad će proljeće i svi će živnuti, nikome nije do nereda
idu sladoledi, curke, kupanje...roštilji
ubaciti ljudima po jedanregres i smanjit cijenu carskog i ćevapa i eto socijalni mir
2015-08-06
Ako ove mjere i ludorije ne prestanu pobuniti ce se narod, i sada se buni ali se radi o mirnim prosvjedima to moze lako preci u nesto mnogo gore. Ovo nema nikakvog smisla vec odavno, iako se cini da ce sve zavrsiti sada na proljece sto bi bio dobar scenarij. Ako opet krene u ovome smjeru tamo na jesen mislim da ce biti svega.epikur37 wrote:newuser wrote:
narod ko narod...
ubaciti ljudima po jedanregres i smanjit cijenu carskog i ćevapa i eto socijalni mir
2015-09-09
newuser wrote:Ako ove mjere i ludorije ne prestanu pobuniti ce se narod, i sada se buni ali se radi o mirnim prosvjedima to moze lako preci u nesto mnogo gore. Ovo nema nikakvog smisla vec odavno, iako se cini da ce sve zavrsiti sada na proljece sto bi bio dobar scenarij. Ako opet krene u ovome smjeru tamo na jesen mislim da ce biti svega.epikur37 wrote:newuser wrote:
narod ko narod...
Šalu na stranu,
Mislim da smo do sada već skužili virus, isprobali mjere, razvili solidna cjepiva i amortizirali samu pandemiju.
Ako ne bude nekih iznenađenja, stvar bi mogla preći u neku pasivnu fazu i jednostavan suživot kao i s ostalim virozama.
Od jeseni.
Nadajmo se da će tako i biti.
2015-08-06
Za to me boli kurac... ja o gejtsu i surli nisam nikad ni pričao ni pisao, što se tiče ubijanja cjepivo ima svoje neželjene učinke i meni, koji sam teški srčani bolesnik sa hrpom trombova koji cirkuliraju mojim krvožilnim sustavom, ne treba još dodatni poticaj u vidu cjepiva da ionako lošu situaciju dodatno pogorša... To mi je idmah u startu i specijalist kardiokirurg signirao, a potom i obiteljski liječnik... Naknadno je ObLi reterirao i ipak me ponudio sa genskom terapijom na što sam mu se ja uljudno zahvalio... Unazad mjesec i pol kad mi je najstariji sin bio testiran i dok smo čekali rezultate, šefica hzjz u sismosž mi je oštrim tonom naredila da se moram cijepiti, a ti probaj pretpostaviti kak smo se dalje spominjali...marcellus wrote:Pa nije učinkovito, ali te neće bilgejts s njim čipirat, neće ti narast treće oko i surla, i neće te ubit.
U svakom slučaju vi koji ste se cijepili znate zašto i s kojim ciljem ste se cijepili, kao što znate i do kad ćete u tom cjepnom fazonu biti... Mi, uključujući i mene, koji smo odlučili da se ne cijepimo također znamo zašto nismo i zbog čega, i također znamo do kada ćemo biti u fazonu necijepljenja... I tu je priči kraj. Kaya se vjerujem sjeća kad smo razgovarali dok sam lasao preko nekog jebenog mosta pješice i što mi je sacjetovala, a što sam joj ja tada rekao i kako onda evo tako i danas...
2015-08-08
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje