Korona novosti i spoznaje
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
kaya wrote:ma jedna seljančura koja je mislila lječiti se na meni. sad se liječi nakon meneGnječ wrote:kaya wrote:
nisam, bila je štene i nisam ju mogla ostaviti ispred. znači mali pas u rukama . nisam s pit bulom došla na suhomesnato
a to je dozvoljeno. bit će da si joj se zamjerila odi onda kupovati u drugu smjenu.
kaj ima ptsp? Može tražit braniteljsku
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
ne, nego radi u dućanu pa svaka budala koja uđe misli da može kaj god hoće i ako mu se prigovori misli da se može iživljavat, a pošto je najobičniji kmet a kaja plemstvo kmetica jede govna.marcellus wrote:kaya wrote:ma jedna seljančura koja je mislila lječiti se na meni. sad se liječi nakon meneGnječ wrote:
a to je dozvoljeno. bit će da si joj se zamjerila odi onda kupovati u drugu smjenu.
Guest- Guest
dobit će ga ako nema. stalno pronalazim nešto što nije u redu :)marcellus wrote:kaya wrote:ma jedna seljančura koja je mislila lječiti se na meni. sad se liječi nakon meneGnječ wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
AssadNaPodmornici wrote:iako mislim da maske ne štite kurca od virusa.
međutim ako ste primjetili maske uglavnom nosi ekipa koja se izrokala sa dvi tri doze. (paradox sam po sebi)
usput su vjerojatno i sjebali sebi imunitet, pa će biti priča "to ti je zato jer si nosio masku" .. a nikako slučajno cijepivo
maske ne štite tebe od virusa, nego štite druge od tebe ak si slučajno zarazan a ne znaš, jer je inkubacija 10 dana, znači to ti je ono između kad počneš širit zarazu i dobiješ simptome. Ni u kiruruškim salama maska nije da zaštiti doktora, nego pacijentovu otvorenu ranu od doktora i njegovih bakterija i virusa.
jednom kad dobiješ simptome vjerojatno više ni nisi zarazan za druge, uostalom tako je kod većine virusnih bolešćurina
2014-04-16
čuj ovog matiju gupca od papiraebenica wrote:ne, nego radi u dućanu pa svaka budala koja uđe misli da može kaj god hoće i ako mu se prigovori misli da se može iživljavat, a pošto je najobičniji kmet a kaja plemstvo kmetica jede govna.marcellus wrote:kaya wrote:
ma jedna seljančura koja je mislila lječiti se na meni. sad se liječi nakon mene
2015-08-15
kaya wrote:čuj ovog matiju gupca od papiraebenica wrote:ne, nego radi u dućanu pa svaka budala koja uđe misli da može kaj god hoće i ako mu se prigovori misli da se može iživljavat, a pošto je najobičniji kmet a kaja plemstvo kmetica jede govna.marcellus wrote:
milostiva, koja vam je plemićka titula?
a čluj ovu sponzorsku glupaču, veličina.kaya wrote:čuj ovog matiju gupca od papiraebenica wrote:ne, nego radi u dućanu pa svaka budala koja uđe misli da može kaj god hoće i ako mu se prigovori misli da se može iživljavat, a pošto je najobičniji kmet a kaja plemstvo kmetica jede govna.marcellus wrote:
Guest- Guest
čuj ovog matija gupca od papiraebenica wrote:ne, nego radi u dućanu pa svaka budala koja uđe misli da može kaj god hoće i ako mu se prigovori misli da se može iživljavat, a pošto je najobičniji kmet a kaja plemstvo kmetica jede govna.marcellus wrote:kaya wrote:
ma jedna seljančura koja je mislila lječiti se na meni. sad se liječi nakon mene
ranit ću se
2015-08-15
von telefonmarcellus wrote:kaya wrote:čuj ovog matiju gupca od papiraebenica wrote:
ne, nego radi u dućanu pa svaka budala koja uđe misli da može kaj god hoće i ako mu se prigovori misli da se može iživljavat, a pošto je najobičniji kmet a kaja plemstvo kmetica jede govna.
milostiva, koja vam je plemićka titula?
2015-08-15
dvaput je dvaput? ja ti nisam neka žena u dućanu, glupačo.kaya wrote:čuj ovog matija gupca od papiraebenica wrote:ne, nego radi u dućanu pa svaka budala koja uđe misli da može kaj god hoće i ako mu se prigovori misli da se može iživljavat, a pošto je najobičniji kmet a kaja plemstvo kmetica jede govna.marcellus wrote:
ranit ću se
Guest- Guest
marcellus wrote:dakle maskice su neka stvar građanske pristojnosti
onda ti ne bi smio izlaziti iz stana jer tvoja pojava u javnosti vrijeđa građanske pristojnosti.
Guest- Guest
a čuj ovog neostvarenog jebačaebenica wrote:a čluj ovu sponzorsku glupaču, veličina.kaya wrote:čuj ovog matiju gupca od papiraebenica wrote:
ne, nego radi u dućanu pa svaka budala koja uđe misli da može kaj god hoće i ako mu se prigovori misli da se može iživljavat, a pošto je najobičniji kmet a kaja plemstvo kmetica jede govna.
2015-08-15
ne, pas leži na tipkovnici pa nisam sigurna jesam ti poslala da si budalaebenica wrote:dvaput je dvaput? ja ti nisam neka žena u dućanu, glupačo.kaya wrote:čuj ovog matija gupca od papiraebenica wrote:
ranit ću se
ako nisam evo opet
2015-08-15
uh, šmrc.kaya wrote:a čuj ovog neostvarenog jebačaebenica wrote:a čluj ovu sponzorsku glupaču, veličina.kaya wrote:
čuj ovog matiju gupca od papira
Guest- Guest
dabome, svakako. glupačo.kaya wrote:ne, pas leži na tipkovnici pa nisam sigurna jesam ti poslala da si budalaebenica wrote:dvaput je dvaput? ja ti nisam neka žena u dućanu, glupačo.kaya wrote:
čuj ovog matija gupca od papira
ranit ću se
ako nisam evo opet
Guest- Guest
Ma neće vam ništa. To se on hoće igrati!
crvenkasti-
2014-04-17
Gnječ wrote:Noor wrote:South African doctor who discovered Omicron variant SLAMS pressure from countries to make the virus sound worse than it actually isGnječ wrote:
don't think. follow the orders or else.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-10495833/South-African-doctor-discovered-Omicron-says-pressured-making-variant-sound-worse.html
mi smo tu vijest prvi objavili na internetu.
vidim nitko nije pročitao ni prvi ni drugi puta. prejaka je buka službenih uznemiravajućih medija.
Guest- Guest
Svi su procitali, samo tisina ukazuje na to da psihoza radi svoje.Gnječ wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:
South African doctor who discovered Omicron variant SLAMS pressure from countries to make the virus sound worse than it actually is
https://www.dailymail.co.uk/news/article-10495833/South-African-doctor-discovered-Omicron-says-pressured-making-variant-sound-worse.html
vidim nitko nije pročitao ni prvi ni drugi puta. prejaka je buka službenih uznemiravajućih medija.
dijagram-
2015-08-09
nije prošlo kroz faktčeker, nema smisla čitat...čekam da degenerik i šmajser objave pravu istinu.Gnječ wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:
South African doctor who discovered Omicron variant SLAMS pressure from countries to make the virus sound worse than it actually is
Guest- Guest
naravno da ti neće nikaj izrasti, osim kaj kod epija izaziva super moći, a da te neće ubiti to bumo vidjeli.marcellus wrote:Pa nije učinkovito, ali te neće bilgejts s njim čipirat, neće ti narast treće oko i surla, i neće te ubit.
veber-
2014-12-30
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje